Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 15 2008, 14:13
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 130 Inregistrat pe: 18-January 08 Membrul Nr.: 5.365 |
Termenul de AMOG a fost introdus de catre Tyler Durden si s ar traduce prin "Alpha Male Of the Group" sau "Alpha Male Other Guy". Practic se face referire la ceilalti masculi alpha din grup care te ar putea impiedica sa agati HB pe care ai pus ochii.De obicei persoanele care sunt AMOG,sunt NATURALI,si se impun prin fizic si limbaj.Astfel,el se foloseste de acest lucru pentru a face DHV in fata tipelor.Iata cateva replici care o sa va ajute:
cazul1:tu esti cu niste fete,va simtiti bine glumiti faci DHV , si vine un AMOG AMOG:Buna fetelor! PUA:Hey omule!O sa te platesc cu un milion de dolari daca imi iei toate fetele astea depe cap cazul2.sunteti un grup mixt,va aflati undeva iar AMOG te ia in brate/te impinge/te loveste usor PUA:Scuza ma iubito n am vrut sa te supar AMOG:[continua sa te atinga pentru a si arata dominatia] PUA: Ha ha cazul3 doar PUA si AMOG sau tot un grup mixt PUA:Hmmm AMOG,arati obosit.la ce ora te ai culcat aseara? ................................................................................ ........ PUA:Esti cam rosu.Ai stat toata ziua in soare? ................................................................................ ....... PUA:Da mi si mie X(un obiect ceva-telefonul,o tiagara,un pix etc.) 1.AMOG:N-am. PUA:dute si fa rost! 2.AMOG:Nu vreau PUA:Hey, sper ca o sa va fie de folos -------------------- de ce sa fii un om obisnuit cand poti sa fii un om extraordinar!
|
|
|
|
Nov 15 2008, 14:17
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(il rey @ Nov 15 2008, 14:13) [snapback]30644[/snapback] Termenul de AMOG a fost introdus de catre Tyler Durden si s ar traduce prin "Alpha Male Of the Group" sau "Alpha Male Other Guy". Practic se face referire la ceilalti masculi alpha din grup care te ar putea impiedica sa agati HB pe care ai pus ochii.De obicei persoanele care sunt AMOG,sunt NATURALI,si se impun prin fizic si limbaj.Astfel,el se foloseste de acest lucru pentru a face DHV in fata tipelor.Iata cateva replici care o sa va ajute: cazul1:tu esti cu niste fete,va simtiti bine glumiti faci DHV , si vine un AMOG AMOG:Buna fetelor! PUA:Hey omule!O sa te platesc cu un milion de dolari daca imi iei toate fetele astea depe cap cazul2.sunteti un grup mixt,va aflati undeva iar AMOG te ia in brate/te impinge/te loveste usor PUA:Scuza ma iubito n am vrut sa te supar AMOG:[continua sa te atinga pentru a si arata dominatia] PUA: Ha ha cazul3 doar PUA si AMOG sau tot un grup mixt PUA:Hmmm AMOG,arati obosit.la ce ora te ai culcat aseara? ................................................................................ ........ PUA:Esti cam rosu.Ai stat toata ziua in soare? ................................................................................ ....... PUA:Da mi si mie X(un obiect ceva-telefonul,o tiagara,un pix etc.) 1.AMOG:N-am. PUA:dute si fa rost! 2.AMOG:Nu vreau PUA:Hey, sper ca o sa va fie de folos nice chiar ma interesau chestii dinastea ( daca mai aveti bagati-le ) Mai era alt caz ( pe blog ) nu pot sa il explic pentru ca are legatura cu body language -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Apr 1 2009, 12:06
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 9.692 |
CITAT(il rey @ Nov 15 2008, 14:13) [snapback]30644[/snapback] AMOG: Buna fetelor!
PUA: Cauta sa intrebi pe altele , astea mi-au zis deja mie ce fac. cazul2.sunteti un grup mixt,va aflati undeva iar AMOG te ia in brate/te impinge/te loveste usor PUA: se uita indignat in locul unde l-a atins ca si cum ar vorbi cu haina (sa zicem tricoul) -Ce zici? (si mai apoi catre AMOG) - auzi mah, nu mai pune mana pe el ca-l enervezi. AMOG:[continua sa te atinga pentru a si arata dominatia] PUA: Ha ha , iti plac muschii/pectoralii (depinde de zona) mei, ha? :> PUA:Hmmm AMOG, pari obosit , ai facut treburi casnice? ................................................................................ ........ PUA:Esti cam rosu.Ai stat cu capu-n jos? ................................................................................ ....... PUA: Da-mi si mie X(un obiect ceva-telefonul,o tigara,un pix etc.) 1.AMOG: N-am. PUA: cumpara-mi 2.AMOG: Nu vreau PUA: Nu ai, nu ca nu vrei. |
|
|
|
Apr 2 2009, 12:50
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Suna mai interesant ce a zi il_rey...
-------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Apr 5 2009, 07:40
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Indiferenta e o tactica buna pentru AMOG sau sa te imprietenesti cu tip
Mi-a placut o tactica interesanta de a ii taia macaroana la un Amog bagacios : Sa zicem ca vorbesti cu o tipa si se baga un tip in seama in timp ce voi doi va distrati. Il saluti calm,faceti cunostinta si apoi te intorci inspre tipa si ii zici "Despre ce vorbeam?" si continui conversatia ignorandu-l pe tip complet. Daca se baga in seama din nou te intorci inspre el si il intrebi senin "Da?" cu o privire de genu "Ai ceva de spus si tu baiatel?" si il pui pe tip intr-o postura proasta...Il faci pe tip sa para ca si cum insista prea mult si se baga in seama ca magarul. -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Apr 20 2009, 03:01
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 4 Inregistrat pe: 19-April 09 Membrul Nr.: 11.143 |
distractive rau sa mor eu
|
|
|
|
Apr 20 2009, 13:43
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 20-April 09 Membrul Nr.: 11.153 |
Canned, artificiale,puerile,stupide.
Cred ca ar trebui facuta intre alti barbati si amogs. Deasemenea cuvintele prorpiu zise cu care raspunzi la un atac amog conteaza prea putin. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:42 |