Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 1 2007, 01:31
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 99 Inregistrat pe: 5-August 04 Membrul Nr.: 1.842 |
Vezi o tipa 9+ sta singura intr-un coltz de parca asteapta pe cineva ....Iti iei inima in dinti, incepi sa mergi spre ea, dar te impiedici pe drum. Toti se uita la tine si asteapta sa zici ceva: daca te-ai lovit sau ceva. Tipa se uita speriata la tine de parca ai fi vre`un ratat. Mai mergi sa vb cu tipa?
Replica: Carry on |
|
|
|
Apr 10 2007, 17:09
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
Daca ea e tinta ta logic ca mergi, ca si cum nu s-ar fii intamplat nimic. Bagi o gluma buna cand ajungi langa ea si gluma asta o poti folosi ca si subiect de discutie. Ideea e sa fii creativ, inventiv. Cum vrei tu
-------------------- Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!
|
|
|
|
Apr 19 2007, 10:23
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 99 Inregistrat pe: 5-August 04 Membrul Nr.: 1.842 |
Replica: Esti atat de frumoasa incat mi`ai luat mintile. Ai vazut ce am facut?
|
|
|
|
Apr 22 2007, 06:07
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
N-as incepe cu esti frumoasa...dar merge:)
As zice ceva de genul... Cred ca m-ai deocheat, trebuie sa am grija in preajma ta Adik ceva de genul ca ea a provocat potentialul impact cu podeaua, dar sa nu apari nici tu ca "interesat" ci mai degraba ca "interesant" si "fermecator". -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Apr 26 2007, 16:20
Trimis la
|
|
|
Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 125 Inregistrat pe: 22-August 06 Membrul Nr.: 3.064 |
dupa ce te impiedici..te duci la ea shi ii spui:
TU:ashtept nishte scuze...uite ce am facut din cauza ta...tulbur linishtea publica Ea:shi ce vina am eu? (sau altceva...oricum nu conteaza) Tu:te uitai asa d insistent la mine..incat am avut impresia ca ma cunoshti d undeva...shi na....am vrut sa verific..curiozitatea costa.. ( te prezintzi..discutzi putzin prieteneshte cu ea..ii ceri nr...) -------------------- Fetele bune ajung in rai...fetele rele ajung la mine...
|
|
|
|
Apr 26 2007, 16:38
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Vestul Salbatic Membrul Nr.: 2.976 |
CITAT(GirlsHQ @ Apr 26 2007, 16:20) dupa ce te impiedici..te duci la ea shi ii spui: TU:ashtept nishte scuze...uite ce am facut din cauza ta...tulbur linishtea publica Ea:shi ce vina am eu? (sau altceva...oricum nu conteaza) Tu:te uitai asa d insistent la mine..incat am avut impresia ca ma cunoshti d undeva...shi na....am vrut sa verific..curiozitatea costa.. ( te prezintzi..discutzi putzin prieteneshte cu ea..ii ceri nr...) [snapback]21485[/snapback] da asta chiar ii o replica misto..si realista in acelasi timp -------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
May 6 2007, 14:19
Trimis la
|
|
Superb tratat acest topic. Bune raspunsuri
Cu conditia sa nu fie petrecere de rockeri |
|
|
|
May 6 2007, 14:45
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
Sau.. "DA MANELARI FRATIOAREEE!!! AUUUU... S-A MOARA"...
-------------------- Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!
|
|
|
|
Aug 9 2007, 09:54
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 240 Inregistrat pe: 6-August 07 Membrul Nr.: 4.673 |
"De ce stai asa si te uiti la mine? Ai putea sa ma ridici!"
CITAT(adyshor @ Apr 19 2007, 10:23) [snapback]21411[/snapback] Replica: Esti atat de frumoasa incat mi`ai luat mintile. Ai vazut ce am facut? Un compliment mai bun nu ai gasit? |
|
|
|
Jul 2 2009, 18:57
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 9 Inregistrat pe: 29-June 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 12.426 |
stiu ca nu fac bine readucand la viata acest topic de aproape 2 ani , dar mi se pare interesant si mia venit in gand urmatoarul schimb de replici (netestat INCA din lipsa oportunitatii , recunosc) . consider ca poate fi si un opener ( in loc sa te impiedici faci altceva ridicol / amuzant / iesit din tipar )
"imi pareai timida , trebuia sa fac cumva sa te cunosc,eu sunt X" :::: PUTINA SIMULARE , PENTRU ORICE EVENTUALITATE :::: ea : 1. ma numesc Y ... ( o intrerupi ) eu : 'aha Y si ce parere ai de oamenii care se impiedica la petreceri?" (ii bagi in cap imaginea ta , eventual poti sa o atingi usor pe mana , ca sa o ancorezi mai bine) 2. (B.S. on) ok , mai cunoscut , o seara placuta / scuze dar imi astept prietenul etc. eu : "ahh .... sa inteleg ca imaginea de fata timida e falsa ? ce secrete mai ascunzi tu micuto ?" peace out , andrei |
|
|
|
Jul 3 2009, 04:00
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
e o petrecere. e firesc ca lumea sa interactioneze. ce va tot afundati in replici?
-------------------- i love this game
|
|
|
|
Jul 3 2009, 05:06
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Haha... neatentia asta domne ... Asa unde eram... Buna... Eu sunt X... Cum te simti la party... Si apoi vad eu ce zic... -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Jul 3 2009, 06:26
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 9 Inregistrat pe: 29-June 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 12.426 |
CITAT(Night Dreams @ Jul 3 2009, 12:00) [snapback]33354[/snapback] e o petrecere. e firesc ca lumea sa interactioneze. ce va tot afundati in replici? sunt total de acord cu afirmatia ta , totusi e sectiunea de Simulari , putina cooperativitate nu strica peace out , andrei |
|
|
|
Jul 4 2009, 08:40
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 240 Inregistrat pe: 6-August 07 Membrul Nr.: 4.673 |
CITAT ea : 1. ma numesc Y ... ( o intrerupi ) eu : 'aha Y si ce parere ai de oamenii care se impiedica la petreceri?" (ii bagi in cap imaginea ta , eventual poti sa o atingi usor pe mana , ca sa o ancorezi mai bine) Andrei, mai citeste despre ancore... |
|
|
|
Jul 5 2009, 09:18
Trimis la
|
|
CITAT(praXis @ Jul 4 2009, 16:40) [snapback]33369[/snapback] Andrei, mai citeste despre ancore... multumesc pentru sfat , stiu ce e "ancorarea" si kino ... fiind in favoarea perfectionarii permanente o sa fac totusi ce ai zis si tu peace out , andrei |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 15:47 |