Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 20 2009, 13:47
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 69 Inregistrat pe: 9-June 08 Membrul Nr.: 6.302 |
salut ! sambata trecuta am fost abordat de o fata (are 17 ani) in club ! stateam frumos la masa sorbind din red bull-ul meu , uitandu-ma in gol plictisit , si deodata vad o fata ,( de fapt o observasem de la inceput fiind printre cele mai bune din club
intre timp ma duc si eu afara , chipurile sa ma vad cu un baiat , o vad ii zambesc ea imi zambeste etc . Intru innapoi si ma duc la ea , trebuia sa plec , si ii intind telu sa ii iau numaru , imi zice ca nu l stie si ca nu il are la ea (ca il are in masina la un prieten vrajeala etc) atunci eu o intreb cum dau de ea , si ea imi raspunde ca sambata viitoare , pe urma o intreb daca are mess , imi da id ul , si plec . La iesire ma duc la ea si o salut (intre timp ea iesise cu niste prieteni ) . Intra peste 2 zile pe mess vorbim totu bine si frumos , rade mult la ce ii zic , o intreb de una de alta , pana cand imi zice brb . Stau vreo 40 de minute si ii dau un buzz , nu raspunde , ies de pe mess . Dimineata ii dau un mesaj si o intreb ce fac , nu imi raspunde . Dupa amiaza intru pe mess sa o tachinez un pic sa o intreb daca ii este rusine sa raspunda la mesaje Am lasat o 2 zile am intrat pe mess ii dau un mesaj iar nu imi raspunde . De atunci am lasat o nu am mai intrat pe ea ca sa nu pic de catel Cred ca o sa dau next , dar faza nasoala e ca nu prea sunt fete aici unde stau eu , in sensul ca sunt mai nasoale , rar vezi o romanca care arata bine , si ea chiar arata bine . Ma rog sunt dispus sa dau next , dar treaba este ca nu prea stiu unde am gresit :-?? ... nu am facut destul kino in club :-?? Un lucru iar important , i am zis ca nu am vazut o cu nimeni in club doar cu prietenii , ea mi a zis ca are prieten in tara , eu i am raspuns i daca ai prieten in tara e ca si cum nu ai avea aici, ea a inceput sa rada etc Sper sa ma ajutati am vrut sa reusesc pe picioarele mele fara sa va cer ajutorul , dar na mereu tre sa invatam edit : vad ca mi a raspuns am vazut o la web , am glumit cu ea , ca are un frate mai mic si i am zis sa il aduca la mine cand creste sa il invat sa agate fete astept raspunsuri ! ms anticipat |
|
|
|
Nov 20 2009, 16:02
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
CITAT(cata_phantom @ Nov 20 2009, 20:47) [snapback]34427[/snapback] salut ! sambata trecuta am fost abordat de o fata (are 17 ani) in club ! stateam frumos la masa sorbind din red bull-ul meu , uitandu-ma in gol plictisit , si deodata vad o fata ,( de fapt o observasem de la inceput fiind printre cele mai bune din club intre timp ma duc si eu afara , chipurile sa ma vad cu un baiat , o vad ii zambesc ea imi zambeste etc . Intru innapoi si ma duc la ea , trebuia sa plec , si ii intind telu sa ii iau numaru , imi zice ca nu l stie si ca nu il are la ea (ca il are in masina la un prieten vrajeala etc) atunci eu o intreb cum dau de ea , si ea imi raspunde ca sambata viitoare , pe urma o intreb daca are mess , imi da id ul , si plec . La iesire ma duc la ea si o salut (intre timp ea iesise cu niste prieteni ) . Intra peste 2 zile pe mess vorbim totu bine si frumos , rade mult la ce ii zic , o intreb de una de alta , pana cand imi zice brb . Stau vreo 40 de minute si ii dau un buzz , nu raspunde , ies de pe mess . Dimineata ii dau un mesaj si o intreb ce fac , nu imi raspunde . Dupa amiaza intru pe mess sa o tachinez un pic sa o intreb daca ii este rusine sa raspunda la mesaje Am lasat o 2 zile am intrat pe mess ii dau un mesaj iar nu imi raspunde . De atunci am lasat o nu am mai intrat pe ea ca sa nu pic de catel Cred ca o sa dau next , dar faza nasoala e ca nu prea sunt fete aici unde stau eu , in sensul ca sunt mai nasoale , rar vezi o romanca care arata bine , si ea chiar arata bine . Ma rog sunt dispus sa dau next , dar treaba este ca nu prea stiu unde am gresit :-?? ... nu am facut destul kino in club :-?? Un lucru iar important , i am zis ca nu am vazut o cu nimeni in club doar cu prietenii , ea mi a zis ca are prieten in tara , eu i am raspuns i daca ai prieten in tara e ca si cum nu ai avea aici, ea a inceput sa rada etc Sper sa ma ajutati am vrut sa reusesc pe picioarele mele fara sa va cer ajutorul , dar na mereu tre sa invatam edit : vad ca mi a raspuns am vazut o la web , am glumit cu ea , ca are un frate mai mic si i am zis sa il aduca la mine cand creste sa il invat sa agate fete astept raspunsuri ! ms anticipat cel mai probabil, tre sa dai next. esti needy, te evita. prea repede ai vrut sa o scoti afara. nu o bagi in seama 1 sapt. ii dai un tel si ii zici sa va intalniti (preferabil sa ai si un pretext). -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Nov 20 2009, 17:31
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 69 Inregistrat pe: 9-June 08 Membrul Nr.: 6.302 |
apropo nu am vrut s o scot afara nu am invitat o , am intrebat o doar daca merge , pentru ca de obicei in week end in clubul ala se duce . 2 la mana explica mi de ce needy ? macar invat din greseli
ms oricum si am sa fac ce mi ai zis |
|
|
|
Nov 21 2009, 01:20
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
CITAT(cata_phantom @ Nov 21 2009, 00:31) [snapback]34431[/snapback] apropo nu am vrut s o scot afara nu am invitat o , am intrebat o doar daca merge , pentru ca de obicei in week end in clubul ala se duce . 2 la mana explica mi de ce needy ? macar invat din greseli ms oricum si am sa fac ce mi ai zis in club, te-ai grabit. in 2 min tu vroiai sa o duci afara, sa o vrajesti, sa ii bagi si limba pe gat. Abia facusei cunostinta cu ea. Nu era indeajuns ca sa ii stii numele si atat. puteai sa iesi cu o alta fata de brat afara atunci cand hb vorbea cu prietenul tau. te-ai milogit pt numarul ei de tel, dar ai primit in schimb id, dupa ce te-ai milogit mai mult. Nu stiu cum si in ce fel ai gresit in club avand in vedere ca nu dai detalii. ce ai vorbit cu ea? cum ai vorbit cu ea? foarte probabil nu ai tachinat-o. cat despre mess,... nu ai citit forumul. eu cred ca trebuie sa dai next. -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
|
|
|
Nov 21 2009, 06:31
Trimis la
|
|
|
bun deci prietenu de 21 de ani i a cerut si el numaru si aceeasi faza i a zis ..deci poate nu era vrajeala ... 2 am vrut sa o duc afara pentru ai lua numaru de tel nu sa ii bag limba in gat
as pune o arhiva de mess daca vreti sa vedeti cum am vorbit (si apropo stiu ca nu se face seductie pe mess |
|
|
|
Nov 22 2009, 08:29
Trimis la
|
|
|
aseara am fost in club , m am intalnit cu ea , m-am facut ca nu o vad prima oara , si a venit ea la mine si m-a salutat , pe urma eu plec pana afara , si imi zice unu ca ea se saruta cu prietenu ei (ea imi spusese ca nu are prieten ) ma duc dansez cu vreo 2 prietene , si pe urma ma uit la ea si dupa un schimb de priviri , ma duc la ea , dansam , vorbim , radem , pe urma imi zice ca sa luam o pauza sa nu se supere prietenul (o fi fost vreun shit test :-??) , ma pupa pe obraz , pe ascuns asa , si acelasi lucru il fac si eu ...
Ies pe afara cu un prieten de al meu , si o vad si pe ea , si ma striga cu nickul de la id :-?? ... pe urma intru in discoteca , ma duc la un alt grup de prieteni stam dansam , si merg pe urma prin zona ei si dansez cu alte fete , pe urma iarasi dansez cu ea , pe o melodie mai lenta , ii iau mana si io pun dupa cap usor , o strang usor in brate (kino la greu) , ma uit la ea (as fi vrut sa o sarut dar era prietenu ei pe acolo O vad ca pleaca cu prietenul ei , vine ma saluta , ma "pupa" pe obraz si imi zice ca ne auzim pe mess sau vorbim saptamana viitoare ... cum am procedat ? si acum ce sa fac sa nu o bag in seama cateva zile , :-?? si pe urma sa o intreb daca iese afara ? |
|
|
|
Nov 25 2009, 09:41
Trimis la
|
|
|
hai sa va zic cum s a terminat chestia ... hmm deci vorbesc cu ea pe mess marti si ii zic ca zilele astea s ar putea sa trec prin zona pe la ea ca merg la un prieten (vrajeala) si i am propus sa ne intalnim . Ea imi zice poate , ma gandeam eu ca na fetele vor sa te faca sa astepti etc , si miercuri adica ieri , ii spun ca joi sau vineri merg acolo , si daca ea are timp . Acum imi baga nu vrajeli de genu' are un majorat etc . Pe urma ii zic ca vin maine daca poate ca m a sunat baiatu la care merg ca are treaba celelalte zile etc
Ma intreaba de ce vreau sa o vad , si ii zic ca imi place si ca as vrea sa o cunosc mai bine ... La care ea imi zice ca are prieten .. eu ii spun ca nu ma intereseaza pr tau ma interesezi tu . Pe urma ca sa vezi , de ce imi era mi e frica mai mult , imi zice daca vrea sa fim prieteni ori nimic ... eu ii zic ca nu's prieten cu fetele (poate nu trebuia sa ii zic asta ) ... si ca daca vrea sa vb cu mine sa nu ma ea drept prieten etc .. o salut si imi zice " Da mai vorbim, noi ok ? " la care ii zic ciao si ies ... Acum ma gandesc ca nu am sanse mi a dat ljbf , dar nu inteleg de ce in club m-a chemat ea , m-a pupat discret pe obraz ca sa nu o vada prietenul ei in timp ce dansam , pe urma imi zice ca ne vedem saptamana viitoare in club sau vorbim la tel sau pe mess ... ca la sfarsit sa imi dea ljbf ? am fost cocky & funny , unde am gresit ... ? acum ii dau next , nu o bag in seama o saptamana , ce sa fac , chiar am nevoie de un sfat , sincer cum mi a dat aleks |
|
|
|
Nov 25 2009, 11:35
Trimis la
|
|
CITAT(cata_phantom @ Nov 25 2009, 16:41) [snapback]34463[/snapback] hai sa va zic cum s a terminat chestia ... hmm deci vorbesc cu ea pe mess marti si ii zic ca zilele astea s ar putea sa trec prin zona pe la ea ca merg la un prieten (vrajeala) si i am propus sa ne intalnim . Ea imi zice poate , ma gandeam eu ca na fetele vor sa te faca sa astepti etc , si miercuri adica ieri , ii spun ca joi sau vineri merg acolo , si daca ea are timp . Acum imi baga nu vrajeli de genu' are un majorat etc . Pe urma ii zic ca vin maine daca poate ca m a sunat baiatu la care merg ca are treaba celelalte zile etc Ma intreaba de ce vreau sa o vad , si ii zic ca imi place si ca as vrea sa o cunosc mai bine ... La care ea imi zice ca are prieten .. eu ii spun ca nu ma intereseaza pr tau ma interesezi tu . Pe urma ca sa vezi , de ce imi era mi e frica mai mult , imi zice daca vrea sa fim prieteni ori nimic ... eu ii zic ca nu's prieten cu fetele (poate nu trebuia sa ii zic asta ) ... si ca daca vrea sa vb cu mine sa nu ma ea drept prieten etc .. o salut si imi zice " Da mai vorbim, noi ok ? " la care ii zic ciao si ies ... Acum ma gandesc ca nu am sanse mi a dat ljbf , dar nu inteleg de ce in club m-a chemat ea , m-a pupat discret pe obraz ca sa nu o vada prietenul ei in timp ce dansam , pe urma imi zice ca ne vedem saptamana viitoare in club sau vorbim la tel sau pe mess ... ca la sfarsit sa imi dea ljbf ? am fost cocky & funny , unde am gresit ... ? acum ii dau next , nu o bag in seama o saptamana , ce sa fac , chiar am nevoie de un sfat , sincer cum mi a dat aleks asta a fost bine zisa. ce pot sa zic e ca tu ai refuzat ljbf, iar ea nu se astepta la asa ceva. i-ai trezit interesul. incearca c&f data viitoare cand te vezi cu ea si sa ai pregatita o doza buna de tupeu. multi papagali (afc) ar fi zis un "ok, da, sa fim prieteni", tu ai refuzat. poate nu a fost pupicul ala atat de discret pe cat credeai, te-ai gandit ca venit la tine doar ca sa il faca pe prietenul ei gelos>? sunt altii cu mai multa experienta care te pot sfatui si probabil ti-ar da indicatii mai bune, insa mersi pentru apreciere. -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
|
|
|
Nov 26 2009, 09:28
Trimis la
|
|
|
ms pt sfat
sambata acum merg iar in club ... sa vad ce o iesi ... tre sa ma gandesc inca ce o sa fac cand o vad |
|
|
|
Nov 27 2009, 14:13
Trimis la
|
|
|
deci m am gandit un pic , si cred ca maine cand merg in club , o sa o iau frumos de mana , o duc undeva mai retras si ii zic c am p suflet , ii zic ca nu ma ascund in spatele unui monitor , ii zic ce vad in ea : caracterul simtul umorului etc(si la faza asta o sa indic spre ceilalti din jurul ei , si o sa zic ca aia vad sigur in ea numai picioare etc ) ii zic ca pot sa ii ofer mai mult decat pr ei (am auzit ca nu e ceva serios intre ei 2 ) pe urma ma gandeam sa ii zic tot asa ca nu pot sa fiu prietenul ei , si o sa incerc kclose ... o sa am nevoie de mult tupeu
voi ce credeti ? ce sfaturi imi dati ... |
|
|
|
Nov 27 2009, 15:25
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
mi s-a acrit de mult sa mai dau sfaturi de astea , de-nceput , no offence
aleks10 , "in club, te-ai grabit. in 2 min tu vroiai sa o duci afara, sa o vrajesti, sa ii bagi si limba pe gat. Abia facusei cunostinta cu ea. Nu era indeajuns ca sa ii stii numele si atat." , da asa e . needy , prea multe mesaje pe mess -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Dec 1 2009, 09:35
Trimis la
|
|
|
bun .. m am intalnit cu ea in club...am salutat o m am pus la o masa ... ma uit la ea ii fac semn din ochi , sa mergem sa dansam .. zambeste si vine (ne am tras niste priviri misto) ...dansam vorbesc cu ea ... si imi zice ca ii pare rau ca m a refuzat cand am intrebat o daca vrea sa iesim a zis ca se simtea rau etc...
dansez cu ea si vine prietenu ei o trage si o saruta ...la faza asta am ramas masca mai incolo ma duc la ea sa dansam si imi zice ca s a certat cu prietenu ei etc...si vine o prietena de a ei si imi zice ca vrea ea sa danseze cu ea :| le am intrebat daca pot sa dansez cu amandoua insa prietena ei a zis nu plec acasa ii trimit un msj ca vroiam sa ii zic 2 lucruri vorbesc a 2a zii cu ea mess si ii zic ca primu lucru care vroiam sa il spun e ca ma doare inca capu dupa aia imi zice ca nu ar putea face nimic cu mine pentru ca are prieten si nu vrea sa para o scorpie ca iese cu altii ... si imi zice ca e in criza cu prietenu ei de aici si cu prietenu ei din tara ...(la care eu ii zic cand 2 se cearta ...si ea mi a zis al 3lea castiga i am spus ca ii dau timp sa se gandeasca pentru ca fiecare are libertatea lui etc ...au trecut 2 zile si astazi vorbesc cu ea sa vad ce zice cum am procedat ? astept sfaturi ms mult |
|
|
|
Dec 1 2009, 14:02
Trimis la
|
|
|
bun partea buna sunt cu ea :X ...partea proasta ca sunt cu ea doar de fitza doar in club ....:-? sa vad ce o sa fac acuma
|
|
|
|
Dec 1 2009, 15:23
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(cata_phantom @ Dec 1 2009, 14:02) [snapback]34557[/snapback] bun partea buna sunt cu ea :X ...partea proasta ca sunt cu ea doar de fitza doar in club ....:-? sa vad ce o sa fac acuma Raspuns simplu, clar si la obiect: o f**i -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Dec 2 2009, 09:33
Trimis la
|
|
|
inca un lucru care l am aflat ...are un prieten de 19 ani care tre sa vina la ea
ea mi a zis ca nu vrea ceva serios ... " o fitza de sambata seara" la faza asta nu prea stiu cum sa fac ...sa ma duc la ea sambata fac kclose kino etc si cand plec ii zic ca nu sunt fitza nimanui si sa decida ce vrea eu sincer as vrea o relatie serioasa etc ... aveti vreun sfat ? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 15:41 |