IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Ajutor, Sunt Incepator, Termeni...etc Help!
b0gDaN3l
mesaj Sep 27 2005, 13:41
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 8
Inregistrat pe: 27-September 05
Membrul Nr.: 2.633

Pai salut baieti, sunt nou aici de vreo 2 zile si vreau sa ma ajutati, de unde sa incep, dati-mi cateva link-uri si sunt multi termeni formati din 2/3 majuscule...ce sunt aste biggrin.gif prescurtari presupun, ajutatima si pe mine.
Toate cele bune all!
Go to the top of the page

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Sep 27 2005, 15:24
Trimis la #2

Forum Maniac

Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

http://fastseduction.com/acronyms.shtml

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
b0gDaN3l
mesaj Sep 28 2005, 14:11
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Pai am citit cateva si l-am adaugat la favorite si cand o sa mai intalnesc termeni pe aici o sa ii citesc atunci.
Cateva despre mine? am 15 ani nu am avut nici o prietena, din vina mea ptr ca nu am avut curaj sa imi fac, arat f bine...toata lumea imi zice ca arat de 17 ani, deci as avea sanse f mari sa fiu cu f f multe fete dar problema sunt eu ca nu stiu cum sa fructific lucrul acesta sad.gif presupun ca teama asta o sa se mai duca dupa ce o sami fac si eu o prietena doua...dar cu toate astea vreau sa ma perfectionez si sa incep cu dreptul chiar daca sunt timid, foarte timid.
Poate ca e felul meu sa fiu asa, dar imi dau seama cu groaza ca fac parte din categoria barbatilor draguti....doar amici buni...(de 2 ori am incercat si eu si de 2 ori mi-au raspuns ca "sa ramanem amici f buni" >:(....nici vorba de un alpha mascul sad.gif si nush cum altii au curaj sa le ia in brate pe toate sa le puna mana peste tot si sa arate multtt mai prost ca mine.....sunt un Albert Brennamen( la comportament nu fizic smile.gif ) din filmu Hitch ptr cei care l-au vazut sad.gif

Pe scurt nu stiu de unde sa incep si cu ce sa incep....putin ajutor...?

+Quote Post
b0gDaN3l
mesaj Oct 7 2005, 08:40
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Hai pls putin ajutor din partea celor "mai mari" in ale domeniului PLS

+Quote Post
cristi
mesaj Oct 7 2005, 10:17
Trimis la #5

Guests

nu incepi cu citit.Incepi cu practica.In carti nu-ti scrie cum sa-i pui mana pe cur.
Stai si tu cat mai aproape de fata cand vorbesti cu ea, zambeste, ia-o de mana si du-o undeva la 2 metri de locul ala, indreapta-i o suvita, da-i o palma la fund usor chestii de genul, glumeste cu ea, atinge-o usor fa multa practica nu citi prea mult

+Quote Post
b0gDaN3l
mesaj Oct 7 2005, 13:48
Trimis la #6

NonTalkative FC
*

Din moment ce nu-mi mai place de nimeni....aminceput sa prind curaj cu mai multe care ar fi interesante si merg pe mai multe fronturi, inca nu stiu prea multe de pe`aci si le cam incurc lucrurile dar o sa actionez dupa instinct bine fara greseli pe care le-am mai facut, baiat dragut un good friend cu toate ca,,cateodata mi se pare ca exagerez dar poate nu e asa smile.gif
Acum nush...cand moi hotara sa imi fac o prietena sa ii zic pe fata sau sa o invit undeva si sa incerc cu chesti dastea de pe site(imi plac ochii tai mai ales dreptul smile.gif) cred ca se numesc paternuri...?) si apoi faza cu suvita de par si sa o tot ating etc sai pun mana pe cur sa o iau in brate si sa incerc un kiss close?(ce inseamna kino? atingeri in anumite locuri???) presupun ca acesta este stilul direct, nu? si ca in ambele stiluri, direct si indirect, tre sa fi hard 2 get...
Oricum mi-a fost de ajutor ce am citit pana acum si ce o sa mai citesc caci mi-am cam schimbat stilul si in plus am 15! deci sunt pe drumul cel bun daca am inceput de la varsta asa frageda sa intru in domeniu smile.gif
Alcineva ce poata sa-mi mai zica? carti pe unde gasesc?
Si inca ceva daca la mai toate fetele(bine o B daca nu HB) daca le pun mana pe fund si le tachinez si aplic tot felu de lucruri are ceva(adica ma refer daca fac prea mult timp lucruri dastea)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 00:39