Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 27 2005, 13:41
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 27-September 05 Membrul Nr.: 2.633 |
Pai salut baieti, sunt nou aici de vreo 2 zile si vreau sa ma ajutati, de unde sa incep, dati-mi cateva link-uri si sunt multi termeni formati din 2/3 majuscule...ce sunt aste
Toate cele bune all! |
|
|
|
Sep 27 2005, 15:24
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 645 Inregistrat pe: 10-December 03 De la: USA Membrul Nr.: 992 |
-------------------- Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA
|
|
|
|
Sep 28 2005, 14:11
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 27-September 05 Membrul Nr.: 2.633 |
Pai am citit cateva si l-am adaugat la favorite si cand o sa mai intalnesc termeni pe aici o sa ii citesc atunci.
Cateva despre mine? am 15 ani nu am avut nici o prietena, din vina mea ptr ca nu am avut curaj sa imi fac, arat f bine...toata lumea imi zice ca arat de 17 ani, deci as avea sanse f mari sa fiu cu f f multe fete dar problema sunt eu ca nu stiu cum sa fructific lucrul acesta Poate ca e felul meu sa fiu asa, dar imi dau seama cu groaza ca fac parte din categoria barbatilor draguti....doar amici buni...(de 2 ori am incercat si eu si de 2 ori mi-au raspuns ca "sa ramanem amici f buni" >:(....nici vorba de un alpha mascul Pe scurt nu stiu de unde sa incep si cu ce sa incep....putin ajutor...? |
|
|
|
Oct 7 2005, 08:40
Trimis la
|
|
|
Hai pls putin ajutor din partea celor "mai mari" in ale domeniului PLS
|
|
|
|
| cristi |
Oct 7 2005, 10:17
Trimis la
|
|
Guests |
nu incepi cu citit.Incepi cu practica.In carti nu-ti scrie cum sa-i pui mana pe cur.
Stai si tu cat mai aproape de fata cand vorbesti cu ea, zambeste, ia-o de mana si du-o undeva la 2 metri de locul ala, indreapta-i o suvita, da-i o palma la fund usor chestii de genul, glumeste cu ea, atinge-o usor fa multa practica nu citi prea mult |
|
|
|
Oct 7 2005, 13:48
Trimis la
|
|
|
Din moment ce nu-mi mai place de nimeni....aminceput sa prind curaj cu mai multe care ar fi interesante si merg pe mai multe fronturi, inca nu stiu prea multe de pe`aci si le cam incurc lucrurile dar o sa actionez dupa instinct bine fara greseli pe care le-am mai facut, baiat dragut un good friend cu toate ca,,cateodata mi se pare ca exagerez dar poate nu e asa
Acum nush...cand moi hotara sa imi fac o prietena sa ii zic pe fata sau sa o invit undeva si sa incerc cu chesti dastea de pe site(imi plac ochii tai mai ales dreptul Oricum mi-a fost de ajutor ce am citit pana acum si ce o sa mai citesc caci mi-am cam schimbat stilul si in plus am 15! deci sunt pe drumul cel bun daca am inceput de la varsta asa frageda sa intru in domeniu Alcineva ce poata sa-mi mai zica? carti pe unde gasesc? Si inca ceva daca la mai toate fetele(bine o B daca nu HB) daca le pun mana pe fund si le tachinez si aplic tot felu de lucruri are ceva(adica ma refer daca fac prea mult timp lucruri dastea) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 00:39 |