Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 19 2010, 12:42
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 131 Inregistrat pe: 6-July 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 566 |
Va salut,am si o alta problema
ASTEPT UN SFAT VA MULTUMESC ! |
|
|
|
Apr 20 2010, 06:58
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 11-May 09 De la: suceava Membrul Nr.: 11.757 |
salut , chiar am nevoie si eu de acest "sfat" .. am aceeasi problema numai ca nu suntem vecini la bloc/casa ci la liceu, mereu ma saluta, eu tot dar nici macar nu stiu cum o cheama, mereu se uita la mine si eu la ea de parca ne cunoastem de zeci de ani.E bun venit un sfat
-------------------- Stai puţin
Stau Bă, mă vezi Te cred Mă crezi Te-aud M-asculţi Te văd Eşti praf |
|
|
|
May 2 2010, 10:09
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-August 09 Membrul Nr.: 12.916 |
Bai amandoi sunteti fenomen.
Daca fata iti da semne, stii ca te place ce sfaturi mai vrei ? Daca voiai sa o combini sau o sa faci sa te placa cereai sfat cum sa faci asta, acum ca te place tot nu stii ce sa faci ? ... Din moment ce stii ca te place, e foarte usor jocul, invit-o sau cheam-o undeva si de acolo o combini si gata sunteti impreuna. -------------------- "Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"
|
|
|
|
May 2 2010, 15:58
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 42 Inregistrat pe: 5-September 08 Membrul Nr.: 7.128 |
CITAT(twisterbm @ May 2 2010, 17:09) [snapback]35946[/snapback] Bai amandoi sunteti fenomen. Daca fata iti da semne, stii ca te place ce sfaturi mai vrei ? Daca voiai sa o combini sau o sa faci sa te placa cereai sfat cum sa faci asta, acum ca te place tot nu stii ce sa faci ? ... Din moment ce stii ca te place, e foarte usor jocul, invit-o sau cheam-o undeva si de acolo o combini si gata sunteti impreuna. vorbise Guru |
|
|
|
May 3 2010, 09:50
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 65 Inregistrat pe: 4-November 08 Membrul Nr.: 7.671 |
alea sunt semne?
Orice discutie incepe cu "buna" si se continua. Vei gasi pe moment ce sa spui. Sunteti fiinte sociabile, eu va consider capabili sa purtati o discutie ps: Exista in seducie o regula a celor 3 secunde -------------------- Dragă domnişoară, plină de fumuri de la fiţe sau ţigară, proastă, turmentată, eşti doar o bucată de... carne afumată. Întoarce-ţi calea şi fie-ţi drumul bun, căci eu n-am de gând să te consum.
www.vaduvele-negre.com |
|
|
|
May 5 2010, 07:00
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 131 Inregistrat pe: 6-July 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 566 |
In sfarsit un progres cam mic dar prost cred
Astept un raspuns VA MULTUMESC! |
|
|
|
May 8 2010, 06:46
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(lex @ May 5 2010, 07:00) [snapback]35955[/snapback] In sfarsit un progres cam mic dar prost cred Astept un raspuns VA MULTUMESC! HUGE face palm! Ce p*la mea ? Nu ai avut tupeu să vorbeşti cu ea ? Te-a călcat INTENŢIONAT. Cum căcat vroiai să te bage în seamă, şi tu ca prostu' nimic.... puteai să-i spui o chestie gen: Îmi place să mi se facă masaj la picioare, dar te rog... fără pantofi. Sau ceva de genu. Acum doar printr-o minune o să poţi să faci ceva. Du-te şi vb cu ea. Când o vezi te duci şi îi spui "Bună, te-am tot văzut pe aici, stai prin zonă ?" Şi o să continue ea. Nu te place, dar e atrasă de tine. Te aştept cu un post nou şi unul în care să vb cu ea! -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
May 9 2010, 13:12
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Sfat : mergi la fata si ii zici "Buna, cand ai timp sa ma scoti la un suc? " (merge la amandoi) si de acolo preluati voi
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
May 9 2010, 22:12
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 26 Inregistrat pe: 2-March 08 De la: calarasi Membrul Nr.: 5.666 |
lex,reply din nou...tot un lache esti...si tot intri aiurea pe forum...
-------------------- [font="Arial Black"][/font]famous v
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 15:31 |