IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Alta Problema ...
lex
mesaj Apr 19 2010, 12:42
Trimis la #1

Talkative Guy

Grup: Membri
Postari: 131
Inregistrat pe: 6-July 03
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 566

Va salut,am si o alta problema sad.gif...De cam o luna mi-am dat seama ca ma place o vecina de a mea dar care nu sta cu mine pe scara ci pe scara de langa mine..sa va povestesc cum sa intamplat..eram inainte de paste ..si atunci ea se uita la mine intens si eu am intors capul dupa ea dar mergeam, nu m-am oprit deoarece era cu o prietena cu care sta in apartament dupa cate am aflat si radea , si de atunci am mai vazut-o de doua ori,acum doua zile cand nu prea m-am uitat la ea si cred ca am gresit ,si ieri dar nu prea m-a bagat in seama cred ,si m-am hotarat sa vorbesc cu ea dar nu stiu ce sa-i spun ..e vecina mea dar nu e pe scara mea cum sa o iau ce sa o intreb ..mereu zic ca vorbesc si nu vorbesc !:(..ca iara trece mult timp si o pierd si pe asta sad.gif. m-am gandit de acum de fiecare data cand o vad sa o salut si atat .Ce sa fac !?
ASTEPT UN SFAT VA MULTUMESC !
Go to the top of the page

+Quote Post
d@ny
mesaj Apr 20 2010, 06:58
Trimis la #2

Sniffin' the Field
**

Postari: 75
Inregistrat pe: 11-May 09
De la: suceava
Membrul Nr.: 11.757

salut , chiar am nevoie si eu de acest "sfat" .. am aceeasi problema numai ca nu suntem vecini la bloc/casa ci la liceu, mereu ma saluta, eu tot dar nici macar nu stiu cum o cheama, mereu se uita la mine si eu la ea de parca ne cunoastem de zeci de ani.E bun venit un sfat

--------------------
Stai puţin
Stau
Bă, mă vezi
Te cred
Mă crezi
Te-aud
M-asculţi
Te văd
Eşti praf

+Quote Post
twisterbm
mesaj May 2 2010, 10:09
Trimis la #3

Sniffin' the Field
**

Postari: 71
Inregistrat pe: 27-August 09
Membrul Nr.: 12.916

Bai amandoi sunteti fenomen.
Daca fata iti da semne, stii ca te place ce sfaturi mai vrei ? Daca voiai sa o combini sau o sa faci sa te placa cereai sfat cum sa faci asta, acum ca te place tot nu stii ce sa faci ? ... Din moment ce stii ca te place, e foarte usor jocul, invit-o sau cheam-o undeva si de acolo o combini si gata sunteti impreuna.

--------------------
"Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj May 2 2010, 15:58
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 42
Inregistrat pe: 5-September 08
Membrul Nr.: 7.128

CITAT(twisterbm @ May 2 2010, 17:09) [snapback]35946[/snapback]
Bai amandoi sunteti fenomen.
Daca fata iti da semne, stii ca te place ce sfaturi mai vrei ? Daca voiai sa o combini sau o sa faci sa te placa cereai sfat cum sa faci asta, acum ca te place tot nu stii ce sa faci ? ... Din moment ce stii ca te place, e foarte usor jocul, invit-o sau cheam-o undeva si de acolo o combini si gata sunteti impreuna.

vorbise Guru biggrin.gif

+Quote Post
HGT
mesaj May 3 2010, 09:50
Trimis la #5

Sniffin' the Field
**

Postari: 65
Inregistrat pe: 4-November 08
Membrul Nr.: 7.671

alea sunt semne? huh.gif din cate am inteles eu, fata se amuza ca nu ai tupeu sa porti o discutie cu ea biggrin.gif

Orice discutie incepe cu "buna" si se continua. Vei gasi pe moment ce sa spui. Sunteti fiinte sociabile, eu va consider capabili sa purtati o discutie smile.gif Voi ce credeti?

ps: Exista in seducie o regula a celor 3 secunde wink.gif Voi le-ati cam depasit de mult...

--------------------
Dragă domnişoară, plină de fumuri de la fiţe sau ţigară, proastă, turmentată, eşti doar o bucată de... carne afumată. Întoarce-ţi calea şi fie-ţi drumul bun, căci eu n-am de gând să te consum.

www.vaduvele-negre.com

+Quote Post
lex
mesaj May 5 2010, 07:00
Trimis la #6

Talkative Guy

Postari: 131
Inregistrat pe: 6-July 03
Membrul Nr.: 566

In sfarsit un progres cam mic dar prost cred sad.gif. m-am mai vazut cu ea dar asa de la distanta si nu am vb dar ieri m-am intalnit cu ea si am vazut ca intra in fas food de langa noi de aici sa-si ia ceva de mancare ..normal eu am intrat la misto si m-am pus si eu la coada..m-am asezat langa ea si nu am zis nimic ,ea ma calcat pe picior si si-a cerut scuze .. dupa ce a comandat ea, am lasat-o sa plece pana la iesire dar am mers in fata ei si m-am oprit si i-am zis sa aiba pofta si mi-a multumit ..dar tot nu am vorbit cu ea sad.gif..iar astazi iara am vazut-o in viteza asa dar nici nu am putut sa o salut ca se uita in sus nu inteleg de ce cand am trecut pe langa ea? nu stiu ce sa zic de ce se uita asa? era cu o mapa in mana ea, cred ca m-a vazut ca am trecut pe langa ea ce naiba m-a vazut zic eu..,cand o vad data viitoare sa-i mai spun ceva sau nu o mai bag in seama ca numai are rost , asta daca am fost prost..mai e ceva de facut ?..sau sa dus si asta ..poate ca e vecina mea sa mai sper ceva..vecina de langa blocul meu..dar dupa cate am inteles sta cu chirie cu sora si nu stiu cu cine mai .. am intrebat pe cineva un vecin de al ei si mi-a spus ca nu cheama deloc baieti nu e o panarama sau asa ceva..mereu o vede singura. cu fetele (ceea ce am vazut si eu )..ca merge la faculate....mai o fi ceva de facut ..oare ma place ?
Astept un raspuns VA MULTUMESC!

+Quote Post
Cocktail
mesaj May 8 2010, 06:46
Trimis la #7

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(lex @ May 5 2010, 07:00) [snapback]35955[/snapback]
In sfarsit un progres cam mic dar prost cred sad.gif. m-am mai vazut cu ea dar asa de la distanta si nu am vb dar ieri m-am intalnit cu ea si am vazut ca intra in fas food de langa noi de aici sa-si ia ceva de mancare ..normal eu am intrat la misto si m-am pus si eu la coada..m-am asezat langa ea si nu am zis nimic ,ea ma calcat pe picior si si-a cerut scuze .. dupa ce a comandat ea, am lasat-o sa plece pana la iesire dar am mers in fata ei si m-am oprit si i-am zis sa aiba pofta si mi-a multumit ..dar tot nu am vorbit cu ea sad.gif..iar astazi iara am vazut-o in viteza asa dar nici nu am putut sa o salut ca se uita in sus nu inteleg de ce cand am trecut pe langa ea? nu stiu ce sa zic de ce se uita asa? era cu o mapa in mana ea, cred ca m-a vazut ca am trecut pe langa ea ce naiba m-a vazut zic eu..,cand o vad data viitoare sa-i mai spun ceva sau nu o mai bag in seama ca numai are rost , asta daca am fost prost..mai e ceva de facut ?..sau sa dus si asta ..poate ca e vecina mea sa mai sper ceva..vecina de langa blocul meu..dar dupa cate am inteles sta cu chirie cu sora si nu stiu cu cine mai .. am intrebat pe cineva un vecin de al ei si mi-a spus ca nu cheama deloc baieti nu e o panarama sau asa ceva..mereu o vede singura. cu fetele (ceea ce am vazut si eu )..ca merge la faculate....mai o fi ceva de facut ..oare ma place ?
Astept un raspuns VA MULTUMESC!

HUGE face palm!

Ce p*la mea ? Nu ai avut tupeu să vorbeşti cu ea ? Te-a călcat INTENŢIONAT. Cum căcat vroiai să te bage în seamă, şi tu ca prostu' nimic.... puteai să-i spui o chestie gen: Îmi place să mi se facă masaj la picioare, dar te rog... fără pantofi. Sau ceva de genu. Acum doar printr-o minune o să poţi să faci ceva. Du-te şi vb cu ea. Când o vezi te duci şi îi spui "Bună, te-am tot văzut pe aici, stai prin zonă ?"

Şi o să continue ea.
Nu te place, dar e atrasă de tine.

Te aştept cu un post nou şi unul în care să vb cu ea!

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
radu1987
mesaj May 9 2010, 13:12
Trimis la #8

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Sfat : mergi la fata si ii zici "Buna, cand ai timp sa ma scoti la un suc? " (merge la amandoi) si de acolo preluati voi smile.gif

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
valy3000
mesaj May 9 2010, 22:12
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

Postari: 26
Inregistrat pe: 2-March 08
De la: calarasi
Membrul Nr.: 5.666

lex,reply din nou...tot un lache esti...si tot intri aiurea pe forum...

--------------------
[font="Arial Black"][/font]famous v

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 15:31