Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 1 2009, 20:16
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 9.692 |
Localul tau preferat.Tocmai te-ai despartit de prietenii cu care ai stat la o bere si te indrepti spre bar sa-l saluti pe chelner inainte sa pleci.
Te opresti sa mai vorbiti cate una,alta.In timp ce el serveste o comanda observi o tipa destul de draguta singura la masa. Iti aduci aminte de clasica scena din filme in care tipii trimit o sticla de vin doamnelor neacompaniate si te gandesti sa-i trimiti o cafea si (optional) un biletel pe care-i scrii "probabil iti prinde bine daca asteptarea va fi lunga Uimita, il intreaba pe chelner cine i-a trimis-o.Se uita inspre tine si-i zambesti. Dupa cateva minute te duci la masa ei si incepi o discutie. [O chestie de genul asta se poate intampla la orice ora, fie dimineata, la pranz sau seara.Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa vad persoane singure la masa.De cele mai multe ori astepta pe cineva care intr-un final ajunge dar am vazut si persoane care vin singure sa bea o cafea. -> O eventuala discutie cu tipa? Mai sus am incercat sa creez o situatie predefinita (nu e neaparat sa fie localul preferat si nici sa va cunoasteti cu chelnerii, am vrut doar sa ajut modul de abordare - "vin des pe aici dar nu te-am mai vazut/si te-am mai vazut"..e binevenit un pattern.Poate folosi oricui pe viitor asa cum poate fi un simplu exercitiu de creativitate - eu o sa incerc sa joc rolul tipei in functie de ceea ce o sa postati.] |
|
|
|
Apr 2 2009, 03:56
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
ok
1 daca era vreo tipa draguta o observam inainte sa plece prietenii 2 scenele clasice din filme ma lasa in curu` gol ... 3 ce a facut ea sa merite o cafea ? nu ca sunt zgarcit dar ..baietii ma inteleg 4 biletel ? apoi mai si astept cateva minute? poate ii apare f**alaul ..pierd timp cu chestiile astea dar in fine hai sa zicem ca sunt intr-un bar si o zaresc pe ea singura .. ce imi place cel mai mult mie sa fac |
|
|
|
Apr 2 2009, 04:11
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-February 09 Membrul Nr.: 9.692 |
CITAT(hitman23 @ Apr 2 2009, 03:56) [snapback]32203[/snapback] ok 1 daca era vreo tipa draguta o observam inainte sa plece prietenii 2 scenele clasice din filme ma lasa in curu` gol ... 3 ce a facut ea sa merite o cafea ? nu ca sunt zgarcit dar ..baietii ma inteleg 4 biletel ? apoi mai si astept cateva minute? poate ii apare f**alaul ..pierd timp cu chestiile astea dar in fine hai sa zicem ca sunt intr-un bar si o zaresc pe ea singura .. ce imi place cel mai mult mie sa fac 1. si 2. fiecare isi creaza propria scena, importanta e discutia dintre voi doi. 3. poti sa te duci la ea si fara sa-i fi oferit cafeaua , desi in mod sigura iti va da mai multa atentie. Referitor la problemele barmanului nu comentez, iar topicul e o simulare - "si de aici se descurca fiecare"? Ea : E liber , dupa cum vezi |
|
|
|
Apr 2 2009, 04:33
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
Nu stiu cine are de invatat de pe chestiile astea ipotetice ..mi se pare doar un motiv ca sa ne cunoastem mai bine
Ea : E liber , dupa cum vezi a) credeam ca nu mai vad bine ,pt ca mi-am uitat ochelarii pe pian c) barmanul mi a spus ca ma poti ajuta cu o problema ..(inventez una ) dar nu vb mult despre asta si etc .. alege o pe care iti place si continua |
|
|
|
Apr 2 2009, 05:11
Trimis la
|
|
CITAT(hitman23 @ Apr 2 2009, 04:33) [snapback]32205[/snapback] Nu stiu cine are de invatat de pe chestiile astea ipotetice ..mi se pare doar un motiv ca sa ne cunoastem mai bine Ea : E liber , dupa cum vezi a) credeam ca nu mai vad bine ,pt ca mi-am uitat ochelarii pe pian c) barmanul mi a spus ca ma poti ajuta cu o problema ..(inventez una ) dar nu vb mult despre asta si etc .. alege o pe care iti place si continua Cu prima varianta tipa o sa creada ca vrei sa o iei la misto si cred ca ar fi o discutie scurta.Oricum , dragut ca te-ai gandit la pian. Ultima nu-i rea dar s-ar putea sa se gandeasca mai mult la barman Asa ca prefer b-ul Ea: [ton strengaresc , te lasa sa interpretezi daca te saluta simtindu-se deranjata sau se preface ca te abordeaza ca si cum ar fi venit ea la tine si nu tu la ea] Buna |
|
|
|
Apr 2 2009, 07:39
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
chiar daca abordarea propusa de nu azi nu ar fi chiar pe gustul tuturor, eu cred ca o abilitate majora a unui pua este de a se adapta in orice situatie. inceputul cu tenta romantica si continuarea putin aroganta nu prea se pupa. sunt o serie de mesaje care se bat cap in cap, iar efectul lor in viata cotidiana ar fi foarte derutant pentru target.
dupa biletel, as capata o atitudine foarte sincera, m-as duce la masa si as lua loc "zambetul tau mi-a luminat aceasta zi intunecata, iar simpla ta prezenta a reusit sa imi alunge grijile ce imi incetosau gandirea... cum se face ca, o asemenea privire... isi petrece seara in... singuratate?" pentru cei care au probleme cu sinceritatea, va recomand sa va inspirati din poza lui nu azi. zambetul ei este de-a dreptul fermecator. -------------------- i love this game
|
|
|
|
Apr 2 2009, 08:18
Trimis la
|
|
CITAT(Night Dreams @ Apr 2 2009, 07:39) [snapback]32207[/snapback] chiar daca abordarea propusa de nu azi nu ar fi chiar pe gustul tuturor, eu cred ca o abilitate majora a unui pua este de a se adapta in orice situatie. inceputul cu tenta romantica si continuarea putin aroganta nu prea se pupa. sunt o serie de mesaje care se bat cap in cap, iar efectul lor in viata cotidiana ar fi foarte derutant pentru target. dupa biletel, as capata o atitudine foarte sincera, m-as duce la masa si as lua loc "zambetul tau mi-a luminat aceasta zi intunecata, iar simpla ta prezenta a reusit sa imi alunge grijile ce imi incetosau gandirea... cum se face ca, o asemenea privire... isi petrece seara in... singuratate?" pentru cei care au probleme cu sinceritatea, va recomand sa va inspirati din poza lui nu azi. zambetul ei este de-a dreptul fermecator. Ai punctat foarte bine, un pua trebuie sa se adapte oricarei situatii si cu cat situatiile sunt mai diferite cu atat forta lui de seductie este mai puternica. Inceputul nu era romantic , era doar o "escapada" din tipul de abordare standard.Cafeaua trimisa si cele cateva minute de asteptare inainte de a merge la ea, din punctul meu de vedere i-ar oferi tipei o stare de confort, un gest dragut fara scop, un alt obiectiv decat cel de a pleca de la masa cu numarul ei de telefon si o eventuala intalnire pe viitor. Si aici exista posibilitatea sa se duca chiar ea la tine sa-ti multumeasca, sau sa te invite sa-i faci companie. Ceea ce am propus eu cerea o continuare in care sa se puna accent pe forta cuvanului, pe body language, o discutie de genul celei incepute de tine care sa creeze ambelor persoane o stare de dezarmare in fata necunoscutului, care sa trezeasca atractie , curiozitate. Referitor la Hitman23, nu e gresit modul in care a adus situatia dar e departe de ceea ce as fi vrut si e mult prea superficial ca sa poata fi ceva interesant.Dar suntem in topicul "Simulari" si am incercat sa ma adaptez conversatiei considerand ca nu i-a trimis tipei cafea ci doar a vazut-o singura la masa si s-a apropiat.Ar fi putut fi o discutie amuzanta. Sper totusi ca toti seducatorii de aici o sa incerce sa dea frau liber imaginatiei. P.S. Multumesc pentru compliment. |
|
|
|
Apr 2 2009, 09:41
Trimis la
|
|
CITAT(Night Dreams @ Apr 2 2009, 07:39) [snapback]32207[/snapback] dupa biletel, as capata o atitudine foarte sincera, m-as duce la masa si as lua loc "zambetul tau mi-a luminat aceasta zi intunecata, iar simpla ta prezenta a reusit sa imi alunge grijile ce imi incetosau gandirea... cum se face ca, o asemenea privire... isi petrece seara in... singuratate?" Ea: [zambeste privindu-l in ochi] - Iti multumesc pentru cafea, m-ai surprins placut. Asteptam pe cineva - [isi schimba directia privirii] dar n-a venit. [se uita din nou in ochii lui si zambeste ca si cum ar vrea sa se incurajeze] - Sa inteleg ca ma privesti de ceva timp. |
|
|
|
Apr 2 2009, 10:46
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
o singura privire a fost de ajuns. ai acea putere fantastica de a acapara intreaga incapere. m-ai fascinat din prima clipa in care te-am vazut.
in ziua de astazi lumea este mult prea pragmatica si uita sa isi alimenteze sufletul cu acele sentimente profunde, sentimente unice, care iti inunda trupul... iti mai aduci aminte de prima oara cand ai gustat o cafea? atmosfera din jur... mirosul care te invaluie inca de la inceput... iar apoi senzatia aceea ciudata cand iti atinge buzele... limba... poate ca era putin fierbinte... si n-ai reusit sa ii definesti gustul... dar apoi a coborat in jos si te-a patruns... urmand a doua gura... mai plina de data aceasta... cuprinsa din ce in ce mai mult de curiozitate, era ceva intrigant... era ceva nou... un sentiment placut... astazi uitam de aceste lucruri. sarim dintr-un cliseu intr-altul. ne asezam la masa... ne bem cafeau grabiti si tragem absenti dintr-o tigara... tu cum iti bei cafeaua... simpla, cu zahar... sau cu frisca? -------------------- i love this game
|
|
|
|
Apr 2 2009, 12:25
Trimis la
|
|
CITAT(Night Dreams @ Apr 2 2009, 10:46) [snapback]32210[/snapback] o singura privire a fost de ajuns. ai acea putere fantastica de a acapara intreaga incapere. m-ai fascinat din prima clipa in care te-am vazut. in ziua de astazi lumea este mult prea pragmatica si uita sa isi alimenteze sufletul cu acele sentimente profunde, sentimente unice, care iti inunda trupul... iti mai aduci aminte de prima oara cand ai gustat o cafea? atmosfera din jur... mirosul care te invaluie inca de la inceput... iar apoi senzatia aceea ciudata cand iti atinge buzele... limba... poate ca era putin fierbinte... si n-ai reusit sa ii definesti gustul... dar apoi a coborat in jos si te-a patruns... urmand a doua gura... mai plina de data aceasta... cuprinsa din ce in ce mai mult de curiozitate, era ceva intrigant... era ceva nou... un sentiment placut... astazi uitam de aceste lucruri. sarim dintr-un cliseu intr-altul. ne asezam la masa... ne bem cafeau grabiti si tragem absenti dintr-o tigara... tu cum iti bei cafeaua... simpla, cu zahar... sau cu frisca? Ssst , lasa-ma sa inchid ochii si sa sorb senzatia asta..acum, cu tine, imi aduc aminte gustul acelei cafele..prima.Acea senzatie unica fara de care n-as putea... mirosul ei profund. Da, uitam de aceste lucruri, ne bem cafeaua in graba si ne obisnuim asa.Prea multa graba, prea putine senzatii.Dar azi , o bem aici , impreuna.Imi place simpla..si nu ma grabesc. |
|
|
|
Apr 2 2009, 12:40
Trimis la
|
|
CITAT(Nu Azi @ Apr 2 2009, 20:25) [snapback]32211[/snapback] Ssst , lasa-ma sa inchid ochii si sa sorb senzatia asta..acum, cu tine, imi aduc aminte gustul acelei cafele..prima.Acea senzatie unica fara de care n-as putea... mirosul ei profund. Da, uitam de aceste lucruri, ne bem cafeaua in graba si ne obisnuim asa.Prea multa graba, prea putine senzatii.Dar azi , o bem aici , impreuna.Imi place simpla..si nu ma grabesc. uneori imi place sa visez cu ochii deschisi. simt cum lumea curge mai incet pe langa mine si incep sa pasesc in afara barierelor timpului. mainile sunt doar efectul lectiilor de pian din copilarie... acum sunt mult prea aspre si le lipseste mangaierea catifelata a unui suflet deschis. clepsidra vietii ramane fara de nisip, caci umblu ca un hoinar in noapte in cautarea acelei... stii?... esti altfel decat ma asteptam. ochii tai stralucesc puternic, dar inauntru te simt rece. simt urme ale suferintei tale. incep sa fiu cuprins de aroma primei cafele... -------------------- i love this game
|
|
|
|
Apr 2 2009, 13:13
Trimis la
|
|
CITAT(Night Dreams @ Apr 2 2009, 12:40) [snapback]32212[/snapback] uneori imi place sa visez cu ochii deschisi. simt cum lumea curge mai incet pe langa mine si incep sa pasesc in afara barierelor timpului. mainile sunt doar efectul lectiilor de pian din copilarie... acum sunt mult prea aspre si le lipseste mangaierea catifelata a unui suflet deschis. clepsidra vietii ramane fara de nisip, caci umblu ca un hoinar in noapte in cautarea acelei... stii?... esti altfel decat ma asteptam. ochii tai stralucesc puternic, dar inauntru te simt rece. simt urme ale suferintei tale. incep sa fiu cuprins de aroma primei cafele... Pun palma mea in palma unui pianist si degetele mele tremura la auzul pieselor ce-ti placeau cel mai mult.E calda...si fina.Palma ta...suferinta mea n-o va sti, caci acum cunoaste binele palmei tale...de asta ochii mei stralucesc atat de puternic. Cer timpului sa se opreasca...nu mai esti un hoinar.Acum..suntem noi doi si aroma de cafea. ...invata-ma sa visez cu ochii deschisi. |
|
|
|
Apr 2 2009, 13:21
Trimis la
|
|
cu tine timpul e etern si clipele care s-au scurs de cand te-am vazut prima oara imi par acum o vesnicie...
simt ca te cunosc mai profund decat cuvintele pe care le-am schimbat... simt ca pot vedea prin sufletul tau deschis si ca putem impartasi aceleasi senzatii... iti voi arata cum sa visezi cu ochii deschisi... [ma ridic in picioare si iti intind mana] vino! stiu cel mai frumos loc din bucuresti. acolo cafeaua are alt gust si timpul este fara limite... vino sa ne rupem de realitate... sa pasim impreuna in necunoscut... -------------------- i love this game
|
|
|
|
Apr 2 2009, 14:03
Trimis la
|
|
CITAT(Night Dreams @ Apr 2 2009, 13:21) [snapback]32215[/snapback] cu tine timpul e etern si clipele care s-au scurs de cand te-am vazut prima oara imi par acum o vesnicie... simt ca te cunosc mai profund decat cuvintele pe care le-am schimbat... simt ca pot vedea prin sufletul tau deschis si ca putem impartasi aceleasi senzatii... iti voi arata cum sa visezi cu ochii deschisi... [ma ridic in picioare si iti intind mana] vino! stiu cel mai frumos loc din bucuresti. acolo cafeaua are alt gust si timpul este fara limite... vino sa ne rupem de realitate... sa pasim impreuna in necunoscut... [ma ridic in picioare si-mi intorc privirea de jur imprejur] As vrea sa iau cu mine o parte din acest loc magic, dar nu vreau sa pierd timp...te strang de mana si inaintam spre infinitul ce ne-asteapta.Imi las in urma privirea trista, singuratatea , suferinta. Hai!! Timpul e etern..si-i al nostru. Si mi-e o pofta de cafea! |
|
|
|
Apr 2 2009, 15:57
Trimis la
|
|
|
o singura privire a fost de ajuns. ai acea putere fantastica de a acapara intreaga incapere. m-ai fascinat din prima clipa in care te-am vazut.
in ziua de astazi lumea este mult prea pragmatica si uita sa isi alimenteze sufletul cu acele sentimente profunde, sentimente unice, care iti inunda trupul... iti mai aduci aminte de prima oara cand ai gustat o cafea? atmosfera din jur... mirosul care te invaluie inca de la inceput... iar apoi senzatia aceea ciudata cand iti atinge buzele... limba... poate ca era putin fierbinte... si n-ai reusit sa ii definesti gustul... dar apoi a coborat in jos si te-a patruns... urmand a doua gura... mai plina de data aceasta... cuprinsa din ce in ce mai mult de curiozitate, era ceva intrigant... era ceva nou... un sentiment placut... astazi uitam de aceste lucruri. sarim dintr-un cliseu intr-altul. ne asezam la masa... ne bem cafeau grabiti si tragem absenti dintr-o tigara... tu cum iti bei cafeaua... simpla, cu zahar... sau cu frisca? night dreams te simti bine ticule ? cum sa te asezi langa una la masa si incepi cu de astea .. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:38 |