IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Am Nevoie De Ajutor Urgent!
Nick
mesaj Sep 4 2005, 09:29
Trimis la #1

Guests

Va rog fff mult ajutati-ma!!
Eu sunt un baiat de 16 ani , imi place o fata de ....19 ani pe care o plac ffff mult, am cunoscuta acum cateva zile , rucla impreuna cu verisoara mea , acum lucreaza cateva zile la festivalul berii i-ar aceasta este ultima zi de festival shi nu shtiu daca o voi mai vedea vreodata. Eu sunt nebun dupa ea , iar ea aprope ca nici nu ma baga inseama ( nu stie ca imi place de ea) , va rog ffff mult da-ti-mi niste sfaturi cum sa o seduc , precizez ca eu nu arat prea bine iar ea arata super! va rog mult ajutatima!
Go to the top of the page

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Sep 4 2005, 15:50
Trimis la #2

Forum Maniac

Grup: Membri
Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

Din ce ai scris tu mai sus imi dau seama ca suferi de timiditate si ai o parere proasta despre tine. Este imposibil sa iti dau acel sfat magic prin care sa cuceresti fata deoarece nu exista asa ceva. Totul se realizeaza prin munca. Tu o consideri pe ea superioare tie (nu e bine) si pari complexat de faptul ca ea este mai mare si ca tu nu arati asa bine (dupa spusele tale). Nu am sa te mint... aspectul fizic conteaza in seductie dar nu atat de mult ca limbajul corpului si personalitatea. Fi natural si lasa timiditatea spune-i ceva de genul "Buna imi place de tine..." nu imi dau seama ce sanse ai deoarece nu stiu ce atitudine ai tu catre ea (fi amuzant si sigur pe tine!).

Tu trebuie sa te schimbi Nick, trebuie sa te comporti ca un barbat si sa fi natural in jurul femeilor si nu uita ca femeile vor sex aproape atat de mult cat barbatii vor si este normal ca doua persoane sa aibe o relatie.

Citeste player guide http://www.fastseduction.com/guide/ . Player Guide o sa te initieze in seductie (partea teoretica) dar totul depinde daca tu vrei sa te schimbi si sa te duci in oras si sa cuceresti fete.

Si citeste aici despre Diferenta de Varsta

Vlad

+Quote Post
SickK
mesaj Sep 4 2005, 18:46
Trimis la #3

Guests

"Sa fii "prea tanar" pentru o femeie este o ocazie rara, mult mai rara ca acelasi lucru sa fie o problema, tocmai pentru ca multe femei mai in varsta invita cu placere in bratele lor barbati mai tineri. Sa fii "prea batran" pentru o femeie este un capitol cu mult mai serios, in special in cazul unei femei abia intrata in lumea adevarata a femininitatii (spre sfarsitul adolescentei, mijlocul varstei de 20 de ani). "

draga Nick, n-as vrea sa te dezamagesc, dar chestiile aste merg doar la unele fete sau la o varsta la care o diferenta de varsta nu prea conteaza. in plus, daca observi tu bine, articolul de mai sus vb de barbati, tu in schimb esti inca un copil k sa nu mai spun ca de fapt trateaza cazul in care EL e mai batran decat EA.fetele, la varsta asta, de obicei, vor un tip mai mare ca ele sau cel putin de-o varsta cu ele.

stiu ca poate te descurajez, da' ti-ar trebui mult mai multe chestii decat ce citesti aici k sa-ti iasa cu tipa asta.

k un sfat pt tine, concentreaza-te asupra fetelor mai de varsta ta, aduna ceva experienta si peste ceva timp chestia cu diferentele de varsta s-ar putea sa nu mai fie o asa mare problema

Succes!

+Quote Post
Nick
mesaj Sep 4 2005, 19:43
Trimis la #4

Guests

Va multumesc f mult ca mi-ati raspuns , nici eu nu cred ca am vreo sansa dar sunt nebun dupa acea fata , nu este cllipa in zi in care sa nu ma gandesc la ea , in seara asta am fost impreuna cu niste prieteni shi ea la o mica petrecere shi am conversat un pic , eu am cunoscut-o pe ea acum 5 zile shi de atunci sunt nebun dupa ea , iar ea nici macar numi shtia numele , dar macar shtia ca sunt verisorul prietenei ei , intradevar eu sunt o fire foarte timida , am mai avut vre-o 4 pritene dar nici cu una nu a durat relatia mai mult de o luna , in aceasta seara s-a asezat langa mine shi eu cum nu vroiam sa fac o impresie proasta i-am facut totul pe plac , chiar daca faceam anumite greseli care chiar nushi aveau importanta eu imi ceream scuze iar ea mi-a raspuns ca nu trebuie sa-mi cer scuze pentru ca asha a fost sa se intample , canapeaua pe care stateam era un pic cam "subreda" am lasat-o pe ea sa stea in locul meu , iar ea mia facut loc shi am stat foarte aproape de ea , tot in aceasta zi mergeam la septemberfest(unde lucra ea) cu nishte pretexte tampite pe care nici eu nu le-as fi crezut , iar eu defapt mergeam doar ca sa o vad pe ea. Sper sa nu va plictisesc cu problemele mele , dar eu chiar nu am mai simtit asha ceva niciodata penru o fata , shi noaptea adorm foarte tarziu candindu-ma la ea , astazi imi pusese-m in plan sa-i spun ca simt dar cand am vazut ca ea habar nu avea cum ma cheama mi-am pierdut tupeul , desi nu shtiu daca eram in stare , la petrecere , stateam "lipiti" unul de altul desi nu cred ca pentru ea a avut vreo importanta dar eu am inceput sa o plac din ce in ce mai mult , maine verisoara mea se intalneste cu ea shi ma gandesc iar la un pretext ca sa ma duk sa o vad din nou , nu am vazut-o doar de 30 de minute shi deja simt ca nu mai pot fara ea , shtiu ca sunt foarte mic pentru ea shi shtiu ca fetele de varsta ei umbla dupa baieti mai invarsta ca ele , pana shi prietenii imi spun ca ea este mai mare decat mine shi are alta mentalitate decat mine , dar eu tot la ea ma gandesc nu shtu ce sa fac nu sunt atent niciunde , am avut o fosta prietena la care tineam foarte mult iar dupa ce am cunoscut-o pe aceasta fata nici nu mai simt nimic pentru fosta mea prietena , la inceput cand am cunoscut-o pe C shtiam ca este prietena cu o prietena de a mea , cu care am vb. pe mess shi i-am spus ca imi cam place de ea iar ea sa oferit sa-mi puna nishte pile.......imi cer scuze daca va plictisesc...Cand sunt in preajam ei sunt foarte agitat nu mai gandesc nimic tot ce am incap este ea , shi incerc doar sa-i fac pe plac , shi prieteni au inceput sa-mi spuna sau sa-mi faca semne cand sa ma opresc , nu shtiu ce sa mai fac sunt mort dupa C , cred ca simt mai mult pentru ea decat ca o plac , desi shtiu ca am doar 16 ani shi multi ar zice ca ce shtiu eu la 16 ani shi au dreptate dar eu chiar simt ceva foarte "puternic" pentru ea , am citit foarte mult de pe acest sitte , ma refer la ghid , shi am stat shi am observat la ea cum ishi tine o unghie intre dinti nu shtiu exact cum sa ma exprim , ishi umezea buzele , iar faza cu numele ca nu mil shtia nu-s chiar sigur dar cand a facut acea faza mi-a cazut foarte rau mi-e shi goraza sa povestesc. Sper ca nu v-am plictisit. Sper sa-mi da-ti nishte sfaturi cam cum ash putea sa o cuceresc , pentru ca ghidul l-am citit aproape tot mai am un pic , iar cum vedeti ea este o fata super. Pe o scara de la 1 la 10 ea este de nota 20 iar eu cum nu arat prea bine nushtiu ce sa fac shi imi este foarte frica de un refuz. Va rog daca pute-ti da-ti-mi un sfat concret shi spuneti-mi cam cat de mici sunt sansele mele ca shtiu ca sunt foarte mici.
Shtui ca nu exista un sfat "magic" care sa functioneze la toate fetele , dar ash dori nishte sfaturi cum sa o cuceresc daca ea este mai mare decat mine , shi eu inainte sa o cunosc pe C imi doream sa "agat" fete shi =iesheam cu pritenii prin oras , dar acum nu ma mai intereseaza nici o alta fata , doar ea shi chiar am incercat sa o uit dar nu pot. va rog frumos sa ma ajuta-ti daca pute-ti.
Nick

+Quote Post
Nick
mesaj Sep 5 2005, 17:59
Trimis la #5

Guests

deci , m-am gandit ce sa fac , m-am hotarat sa o invit la un suc, sa ma duc dupa ea acasa , mergem la un suc , povestim , dupa care sa mergem la un film , dupa care trecem pe la un fast-food , macam ceva shi o conduc acasa shi o sa incerc ceva sa vad ce se intampla , dar problema mea cea mai mare este ca nu prea shtiu cum sa vb. cu o fata , ultima mea prietena mi-a dat papucii imi spunea ea pentru ca am omorat-o cu discutii despre calculatoare , eu fiind un baiat pasionat de calculatoare , va rog sa-mi da-ti nishte sfaturi cam ce sa conversez cu ea. Sper sa-mi raspunde-ti.
Nick

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Sep 5 2005, 22:10
Trimis la #6

Forum Maniac

Nu o scoate la film duo undeva unde sa puteti discuta (parc) in plus in situatia ta (nu stiu daca ai creat atractie dar sunt sigur ca nu ai creat raport / conexiune) tipa o sa iti dea probabil Bitch Shild cand o duci la film deoarece se intelege ca la film te duci sa te saruti si sa faci kino) nu o conduce acasa cand simti ca va simtiti cel mai bine spune-i ca trebuie sa pleci si ca o suni in cateva zile (asta o sa ajute si la lipsa ta de tupeu pentru ca daca nu o saruti cand o duci acasa este rau in plus o sa creasca anticipatia)

1) Cand te vezi cu ea o saruti pe obraz si o iei de mana

2)Fi sigur pe tine si lasa emotia ca nu ai ce patesti in cel mai rau caz nu o sa mai iasa in oras cu tine alta data dar sunt alte cateva milioane de femei in Romania

3)Ce dracu te duci la fast food cu ea ? E mai bine sa iesiti la o terasa...ori intr-un loc mai cu clasa

4)Ce ai enumerat tu mai sus dureaza prea mult timpe\ (Film si fast food etc.) incearca sa nu ai date-uri mai mari de 2 ore ca va plictisiti

5) Puteti vorbi despre orice intreabo ceva de genul :

Tu: Ce ai facut saptamana?
Ea: Pai am fost la patinaj (un exemplu absurd)
Tu: Wow cum te simti cand patinezi ? -->Tine minte idea generala din exemplul asta

Intreab-o ce doreste de la viata / ce fantezii are / cum ar fi o lume perfecta pentru ea etc.

Si intreab-o cum ar fi barbatul ideal pentru ea... ---> Tine minte asta si poti sa te emulezi in barbatul visurilor ei.

Puteti vorbi despre orice si nu conteaza ce zici ci cum zici...

Vlad

+Quote Post
Nick
mesaj Sep 6 2005, 07:07
Trimis la #7

Guests

roger that , mersi , acuma am cam adunat de pe la prietene de ale male care sunt pritene shi e ale iei informatii despre ea , cam cei place , remane sa so invit in orash , cum credetzi ca caeste mai bine sa ma duk la ea la lucru(lucreaza intr-un magazin) sau sa o sun la tel.?

+Quote Post
danyboy2010
mesaj Sep 6 2005, 10:59
Trimis la #8

Guests

sa o suni la tel.. o sa fii mai sigur pe tine. + ca te poti duce pana unde lucra ia si sa-ti zica ca nu are timp ca trebuie sa plece nush unde

+Quote Post
SickK
mesaj Sep 6 2005, 15:01
Trimis la #9

Guests

si daca nu stie cati ani ai, nu-i spune.evita discutiile ce duc spre asta.daca te intreaba si n-ai incotro minte-o.altfel relatia voastra o sa se termine inainte sa inceapa

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Sep 6 2005, 15:08
Trimis la #10

Forum Maniac

Nu ai dreptate SickK ei au o prietena comuna nu are rost sa minta ca il prinde imediat. Nu ai de ce sa fi complexat cu varsta! Fi sigur pe tine si actioneaza!!!

+Quote Post
SickK
mesaj Sep 6 2005, 15:28
Trimis la #11

Guests

poate e o greseala da' multi ar trebui sa-si cunoasca posibilitatile.nu zic ca nu e posibil ca el s-o combine pe tipa da' in cazul lui e a dreaq de greu.degeaba ii dai atatea sperante vlad.sunt f putine tipele care la 19 ani sa se combine cu unu' mai mic cu 3 ani decat ele.si stii de ce?pt ce el la 16 ani e un putzoi, prea copil.asta e natura lor.nu poti sa le schimbi tu asa usor.nu zic sa nu speram la mai mult da' hai sa fim constienti si de posibilitatile noastre.

eu am fost cu cateva tipe cu mai mult de 10 ani mai mari k mine da' asta pt ca au vrut ele, nu pt ca am incercat eu sa le seduc.

+Quote Post
SickK
mesaj Sep 6 2005, 15:33
Trimis la #12

Guests

...si inca ceva...poate-mi dai dreptate, imediat ce treci de 20 de ani, daca arati cat de cat bine deja nu mai conteaza diferentele de varsta.conteaza cum stii sa le seduci.si conteaza sa arati cat de cat matur.la 16 ani mai greu...eu zic sa se concentreze asupra tipelor de varsta lui.nu poate...sa se sinucida ca nu mai e barbat. de-acum arata a femeie

+Quote Post
hellbuilder
mesaj Sep 6 2005, 16:20
Trimis la #13

Guests

Nick problema nu este diferenta de varsta . O tipa nu iti va da reject pe motivul asta decat dak vrea sa scape de tine pt ca :

- nu este atrasa
- nu ai construit rapport

problema ta este ca "esti nebun dupa ea". citeste player guide si mai vb.

NU conteaza varsta baieti. Ma rog nici pedofilie si nici babe de 70 de ani dar in rest
da-te la orice tipa.

+Quote Post
Nick
mesaj Sep 6 2005, 16:49
Trimis la #14

Guests

ea shtie cati ani am pentru ca la petrecerea la care am fost nushtiu de la ce a venit discutia si a aflat cati ani am , shi chiar daca ash fi mitit-o poate ar fi aflat , pentru ca intardevar avem o prietena comuna , shtiu ca problema mea este ca sunt mai mic decat ea shi ca sunt nebun dupa ea , dar chiar am incercat sa nu mai fiu atat de disperat dupa ea dar nu pot , mai am cateva pagini din player guide , deci pana la urma este mai bine sa o sun la tel. ca sa o invit la suc ?

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Sep 6 2005, 16:58
Trimis la #15

Forum Maniac

Da suno nu ai nimic de pierdut doar de castigat!

SickK observ multe posturi de la tine intr-un interval scurt de timp si multe dintre posturi chiar daca probabil pari convingator pentru persoanele fara experiente... posturile arata ca nu te pricepi la seductie Ai primit warn! Te sfatuisc ca de acum sa postezi decat cand chiar poti ajuta acea persoana... in caz contrar te voi suspenda!

Vlad

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 17:32