Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 13 2010, 06:54
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 12 Inregistrat pe: 12-February 10 Membrul Nr.: 14.079 |
Va rog sa imi recomandati si mie niste carti romanesti pentru atractie si seductie bine explicate si cu multe materiale (multe txt). Vreau sa ii fac cadou unui prieten de ziua lui si nu cunosc spre rusinea mea literatura romana din acest domeniu.
Multumesc pentru atentie! PS: Si traduceriel sunt primite atat timp cat sunt traduse bine si cu pasiune spre ce ce contine cartea. -------------------- Under the radar...in control...ready to strike
|
|
|
|
Feb 15 2010, 06:31
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 12 Inregistrat pe: 12-February 10 Membrul Nr.: 14.079 |
CITAT(Romance @ Feb 13 2010, 06:54) [snapback]35379[/snapback] Va rog sa imi recomandati si mie niste carti romanesti pentru atractie si seductie bine explicate si cu multe materiale (multe txt). Vreau sa ii fac cadou unui prieten de ziua lui si nu cunosc spre rusinea mea literatura romana din acest domeniu. Multumesc pentru atentie! PS: Si traduceriel sunt primite atat timp cat sunt traduse bine si cu pasiune spre ce ce contine cartea. In caz de nu am fost explicit doresc sa cumpar cartile din librarie. Sau daca cineva are o carte si nu mai are ce face cu ea PM. -------------------- Under the radar...in control...ready to strike
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 16:25 |