Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Hube |
Sep 9 2005, 12:55
Trimis la
|
|
Guests |
am si eu o problema mare.
nu ma descurc niciodata in fata fetelor. cand vrau sa intru in vorba cu o fata la un chef sau intrun club ma blochez pur si simplu. habar nam ce sa spun,imi pierd toata inspiratia. daca stie cineva cum sa scap de problema asta ias fi foarte recunoscator. |
|
|
|
Sep 9 2005, 16:02
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 645 Inregistrat pe: 10-December 03 De la: USA Membrul Nr.: 992 |
Noroc Hube,
Incepe prin a citi asta Player Guide... Totul depinde de cat de tare vrei tu sa te schimbi, de cele mai multe dati timiditatea este direct legata cu frica de a lua reject. Scapi de frica de a lua reject si scapi si de timiditate cu femeile Dupa parerea mea cea mai buna metoda de a scapa de timiditate este ca dupa ce citesti ghidul se te duci pe teren (intr-un parc de exemplu) si sa incepi sa agati femei (la inceput nu v-a merge si te vei bloca ori poate femeia se va uita la tine urat dar ASTA NU ESTE IMPORTANT ... dupa ce vei lua multe rejecturi te vei obisnui cu asta si ca urmare o sa devii imun si nu o sa iti mai pese de reject si o sa reusesti sa iti faci jocul cum vrei si nu o sa mai fi timid deoarece pur si simplu nu iti va pasa de reject Vlad P.S. Fa asta cateva luni si nu vei mai avea probleme, o sa caut si un e-book despre increderea in sine/tupeu si o sa ti-l trimit pe e-mail -------------------- Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA
|
|
|
|
| Hube |
Sep 17 2005, 06:33
Trimis la
|
|
Guests |
mersi mult. daca gasesti ghidu ala sa mil trimiti
|
|
|
|
Sep 18 2005, 13:14
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 58 Inregistrat pe: 3-February 05 De la: Botosani Membrul Nr.: 2.192 |
been there done that
mult succes -------------------- EU
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 00:40 |