Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 31 2004, 04:08
Trimis la
|
|
![]() The Big Brother ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 101 Inregistrat pe: 10-April 02 De la: Tg. Mures Membrul Nr.: 111 |
In fiecare saptamana astept propuneri de la voi pentru cel mai tare PUA (in functie de unul din posturile din saptamana trecuta)
Ex. (arbitrar): User: Nautilus Topic: http://forum.seductie.com/index.php?showtopic=1668# Post: #5 Cea mai mare greutate o au posturile din Field Reports! Posturile copy/paste nu se iau in considerare. Vrem materiale originale sau cel putin traduse. In saptamana urmatoare se va vota castigatorul sumei de 100.000 dintre cei propusi si se vor face noile propuneri. Castigatorul ma va contacta pentru a-mi da detaliile unde voi face plata. Succes! Ovi PS: Astept propunerile pentru saptamana viitoare aici. |
|
|
|
| Santiago |
Aug 31 2004, 04:19
Trimis la
|
|
Guests |
ovi am o intrebare, de unde ai tu banii astia? adica sa dai saptamanal la cineva. Nu te acuz ca n-ai sa faci plata dar sunt sponsori?
|
|
|
|
Aug 31 2004, 04:22
Trimis la
|
|
![]() The Big Brother ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 101 Inregistrat pe: 10-April 02 De la: Tg. Mures Membrul Nr.: 111 |
Hai sa zicem ca am eu resursele mele.
Oricum, eu unul nu mi-as face griji in aceasta privinta. Va promit ca in momentul in care nu voi mai avea bani, am sa opresc acest concurs. Iar ca sa va convingeti ca platile se fac, puteti intreba primul castigator la o saptamana dupa ce a fost anuntat. Succes! Ovi |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 15:58 |