IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum Sa Ies Din Ljbf
george83
mesaj Dec 23 2009, 09:01
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 10
Inregistrat pe: 23-December 09
Membrul Nr.: 13.710

am povestit si in topicul legat de despartirea de fosta depre tipa asta
e colega de munca dar la alt sediu,ne vedem doar 1 data pe luna cand ajung eu acolo,in rest stam toata ziua pe mess(politica firmei) si putem sa vorbim
am inceput sa ma vad cu ea in urma cu juma de an cand incepusem sa simt ca nu e ok relatia pe care o aveam la momentul respectiv si vroiam sa ma pregatesc sa am ceva de rezerva.
ne-am vazut de vreo 3 ori ,plimbari in parc si tersa,nu ne-am tinut de mana,amandoi stiam de celalalt ca e implicat intr-o relatie stabila,a mea era cea care scartaia,stia si ea asta.vorbeam diverse dar mai intreveneau in subiect si partenerii nostri si vorbeam despre ei,insa nu f mult,ea cam evita sa vb despre el.la un moment dat aam vrut sa o sarut,nu stiam cum sa fac ,subiectul era despre inselat si i-am zis daca te-as saruta ai considera ca il inseli?imi zice ca da si n-am sarutat-o ,m-am retras.dupa ce am lasat-o acasa i-am trimis mesaj ca as fi vrut sa o sarut,bla bla,nu mai tin minte exact ce mi-a raspuns insa a fost negativ

inainte de intalnirea asta intr-o seara pe mess nu mai tin minte cum a decurs discutia dar s-a ajuns la cum ar fi sa facem sex pe biroul sefului si fiecare scria cate un rand,cate un amanunt,ne-am oprit ,de fapt ea a oprit discutia, cand s-a ajuns la punctul fierbinte.si a zis ca de aici fiecare isi lasa imaginatia sa continue cum vrea.iar dupa ceva timp vreo 2 luni imi zice de discutia asta si ca imaginatia ei la mometul respectiv a mers mai departe.

Dupa schimbul de sms-uri legate de sarut nu ne-am mai intalnit o perioada de vreo luna jumate sau 2 ,apoi a venit despartirea mea,a aflat si tipa noua,am iesit cu ea de vreo 3 ori ,ne-am apropiat ceva mai mult la aceste intalniri,am inceput sa o ating mai mult sa imi fac simtita prezenta si fizic,insa sarutul nu a venit,nu stu ce m-a oprit.
La una din intalniri imi povesteste ca s-a saturat de actualul ca nu e cum vrea ea,ca ii tot spune ca vrea sa se desparta de el daca nu se schimba dar el o ia in gluma,nu am intervenit nu i-am dat nici un sfat,nu am vrut sa par ca vreau sa o despart de el.imi zice ca se teme de perioada de singuratate,d'asta nu se desparte de el.
De mos niculae m-am intalnit cu ea,i-am luat o mica atentie ,ceva dulce,a fost f incantata.
De fiecare data am mers cu masina,am dus-o acasa,am platit eu toata consumatia,ea insistand sa isi plateasca partea,la urmatoarea intalnire am sa o las.La ultim a intalnire a vrut sa plateasca si i-am zis ca eu am facut invitatia si eu tre sa platesc si i-am zis cand o sa faci tu invitatia atunci o sa platesti tu ,dar am sa o las sa plateasca doar partea ei,nu vreau sa o las sa simta ca imi datoreaza ceva.
Am facut greseala la ultima intalnire sa-i zic ca vreau sa-si schimbe starea cand e cu mine sa fie binedispusa pentru ca merit asta ca m-am purtat frumos cu ea ,ca o vad ca e nemultumita de ceva(mi-a tot povestit ca e nemultumita de job,de iubit),ea mi-a dat dreptate dar ca nu poate sa iasa asa brusc din aceasta stare.Consider ca nu trebuia sa-i subliniez faptul ca m-am purtat frumos cu ea,dar ca e ok ce i-am cerut.

La ultima intalnire mi-a zis ca nu e ok ceea ce face,ca ne vedem in timp ce ea are pe altcineva,ca nu-i place ca fac colegele misto de ea ca se intalneste cu mine,au vazut-o de cateva ori ca vb cu mine pe mess mai mult decat ce priveste jobul.

mai vb si la telefon din cand in cand

dupa o saptamana si ceva in care nu ne-am vazut am vb cu ea ieri pe mess,vroiam sa ne intalnim diseara,sa-i dau un cadou de mos craciun,nu ceva pretentios sau scump (ceva dulce si o cana cu mosu)mai mult simbolic,dar m-a refuzat motivand ca iese tarziu de la munca si tre sa isi faca bagajul pentru a se duce acasa la parinti (nu locuieste in Buc) si ca nu stie cand termina.Ma gandesc sa ma duc diseara la ea acasa si sa o sun sa iasa putin in fata blocului si sa-i dau cadoul,nu stie nimic de cadou,acu daca tot l-am cumparat pt ea macar duc lucrul pana la capat.
Ieri pe mess ma intreba ce cadou sa-i ia iubitului ,nu i-am dat nici o idee.i-am zis ca nu-l cunosc si nu am cum sa o ajut.

Dupa sarbatori ma gandeam sa las o perioada in care sa nu o mai caut sau sa o invit in oras, inevitabil vom mai vorbi pe mess,dar voi incerca sa o fac cat mai putin si cu cat mai putine detalii privind viata mea personala,apoi dupa o luna sa o scot iar in oras,eventual la un patinoar ca i-am promis si n-am reusit sa ajungem, sa incerc sa ies din LJBF asta care ma seaca,stie ca o vreau si totusi eu nu fac decat sa o scot in oras,nu sunt in stare de un KClose

ma intriga si faptul ca tipa a spus de cateva ori ca daca ne-am fi intalnit in alte conditii era alta relatie intre noi 2,gen daca nu eram cuplati si/sau daca nu eram colegi de munca accepta o relatie cu mine.
Go to the top of the page

+Quote Post
aleks10
mesaj Dec 23 2009, 12:26
Trimis la #2

Suspect

Postari: 166
Inregistrat pe: 20-September 08
Membrul Nr.: 7.269

incearca sa nu faci nimic. Absolut nimic.

Pentru inceput abtine-te. O sa inrautatesti lucrurile si mai bine.

--------------------
"Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."

"So do you have a plan?
Better! I have confidence." King Julien

+Quote Post
george83
mesaj Dec 23 2009, 13:32
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

kkt trebuia sa fac asta mai demult,ma duc in seara asta la ea la bloc,cand ajung o sun si ii zic sa-si ia niste pauci in picoare si sa coboare pana in scara ca ajung intr-un minut si ii inchid nu o las sa-mi dea vreun raspuns.mai devreme a intrat la mine pe mess si i-am raspuns total aiurea ,i-am taiat macaroana,i-am dat un buna dupa vreo 15 min iar raspunsul la celelalte intrebari nu m-am mai obosit sa-l dau,mi-a scris ca imi ureaza sarbatori fericite de pe acum ca poate nu ne mai auzim daca pleaca la masa si dupa 5 min i-am zis "ok,am putina treaba "si nu am mai raspuns.
dupa seara aceasta nu o sa o mai caut ,o las pe ea sa ma caute,tin minte ca atunci cand i-am facut asta (n-am mai cautat-o vreo 2 saptamani,tot intra la mine si nu-i raspundeam sau ii raspundeam daca era ceva legat de munca cu "zii repede ca am treaba" )a intrat ea la mine si ma intreba daca sunt suparat pe ea ca nu mai vb cu ea

+Quote Post
Fol
mesaj Dec 23 2009, 17:48
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 22
Inregistrat pe: 29-October 09
De la: cluj-napoca
Membrul Nr.: 13.345

chestia cu platitu ii si la mine un defect la ultimele intalniri am tinut tare sa-si plateasca fiecare consumatia si asa a fost
vezi ca aici i icu doua taisuri fiind colegi de munca
te-ai gandit c apoate ii cu prietenuso acuma seara?smile.gif)))

+Quote Post
george83
mesaj Dec 24 2009, 01:48
Trimis la #5

NonTalkative FC
*

smile.gif) nu e cu prietenu,tipu nu locuieste in acelasi oras si vine doar la sfarsit de saptamana o zi max 2
am fost la ea,am chemat-o in scara blocului ,tocmai se pregatea sa intre la dus smile.gif zic hmmm ce moment bun am prins
i-am dat cadoul pupaceala pe obraz , ca nu trebuia, ca se simte aiurea ca ea nu a luat,i-am tras si 2 neghituri,isi schimbase freza si ceva legat de scara blocului,ea oricum sta cu chirie acolo.mi-a zis sa ne intalnim dupa sarbatori si i-am zis ca vedem ca nu stiu ,poate,mai vedem ,a ramas putin surprinsa,nu se astepta (cum adica poate ?ne vedem sigur. - pai in functie de ce program o sa am si eu)n-am mai stat la discutii ,am plecat destul de rpd.la 5 min primesc sms de la ea "te omor... ms f mult sa stii ca apreciez gestu f mult.sarbatori fericite.te pup"
acu nu o sa o mai caut,nu ii mai dau nici un semn.o las pe ea sa faca prima miscarea,iar cand o sa ma intrebe de intalnire ii zic ok ne vedem atunci si cu 2 ore inainte o sa o sun sa-i zic ca nu mai pot sa ajung si sa o lasam pe altadata.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 15:46