IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Cum Si Ce Trebuie Sa Fac?
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 7
Inregistrat pe: 6-January 10
Membrul Nr.: 13.801

Salut, de ceva vreme cunosc o fata si vreau sa intru pe ea.
Clasa ei este exact langa mine iar in pauze o mai vad pe hol.Ne cunoastem din priviri si am mai discutat pe mess pe la scoala etc.

Azi am aflat de la un coleg care sta langa ea si imi spunea ca au jucat de valentine's day un joc (parca) si trebuia sa spuna cu cine crede ea ca se potriveste.
Iar ea spus ca sunt 4 de la clasa X.

La primu ia spus numele dar apoi a schimbat si a spus ca nu ca e mocan si ...
La aldoilea la fel!
Al treilea am fost eu ( n-a spus nimic )
Al patrulea cel care mi-a spus

Deci de aici reiese ca este cat de cat interesata de mine.
Acum daca ii spun sa ne combinam sunt sigur ca va accepta. ( stiu eu )
Dar nu stiu ce sa fac? Sa ma duc direct la ea sa o intreb daca vrea sa fim impreuna? Sau sa mai astept?
Apropo de combinat.Cuvantul asta mie mi se pare penibil.
Sa ma duc la una si sa-i spun "Vrei sa ne combinam" nu imi place! Voi ce folositi?!
Apropo cand ma uit la ea, intoarce capu si incepe putin sa rada smile.gif Oricum astept sfaturi!
Go to the top of the page

+Quote Post
altcineva
mesaj Feb 19 2010, 16:14
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

Postari: 31
Inregistrat pe: 13-January 10
Membrul Nr.: 13.832

CITAT(Gender @ Feb 19 2010, 14:06) [snapback]35509[/snapback]
Salut, de ceva vreme cunosc o fata si vreau sa intru pe ea.
Clasa ei este exact langa mine iar in pauze o mai vad pe hol.Ne cunoastem din priviri si am mai discutat pe mess pe la scoala etc.

Azi am aflat de la un coleg care sta langa ea si imi spunea ca au jucat de valentine's day un joc (parca) si trebuia sa spuna cu cine crede ea ca se potriveste.
Iar ea spus ca sunt 4 de la clasa X.

La primu ia spus numele dar apoi a schimbat si a spus ca nu ca e mocan si ...
La aldoilea la fel!
Al treilea am fost eu ( n-a spus nimic )
Al patrulea cel care mi-a spus

Deci de aici reiese ca este cat de cat interesata de mine.
Acum daca ii spun sa ne combinam sunt sigur ca va accepta. ( stiu eu )
Dar nu stiu ce sa fac? Sa ma duc direct la ea sa o intreb daca vrea sa fim impreuna? Sau sa mai astept?
Apropo de combinat.Cuvantul asta mie mi se pare penibil.
Sa ma duc la una si sa-i spun "Vrei sa ne combinam" nu imi place! Voi ce folositi?!
Apropo cand ma uit la ea, intoarce capu si incepe putin sa rada smile.gif Oricum astept sfaturi!

eu zic sa te duci la ea si sa glumesti cu ea.
leagate de parul ei ( poate un pic ciufulit), culoarea parului ei ...important e ca primul contac cu atunci cand vorbesti sa o atingi foarte mult, i-ao de mana, sau gaseste pretexte gen : ai ceva in par sau uite ce naspa iti sta esarfa si incerci sa i-o aranjezi.zambeste mult fa-o sa rada si spune-i ceva de genu : uite maine am ceva timp libver nu vrei sa ne vedem la o cafea /suc/prajitura?

daca nu stii ce sa faci la intalnire poti sa ii faci un mic joc cu biletele : ii lasi un bilet barmanului si ii zici sa il de-a ei cand os a vina( ea o sa il citeasca , si pe bilet o sa scrie ca o asteapta altul pe nu stiu ce masina ma rog , tot asa , sa o trimiti prin locuri amuzante si in final ajunge la tine) si daca totul decurge bine te vei alege cu o prietena. Toata ideea e sa fii amuzant si sa o faci sa zambeasca si sa rada. la varsta asta( ca nu banuiesc ca ai mai mult de 16 ani) cel mai important e sa faci o fata sa rada, rasul e o arma foarte puuternica in ceea ce priveste seductia.

+Quote Post
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

CITAT(altcineva @ Feb 19 2010, 16:14) [snapback]35512[/snapback]
eu zic sa te duci la ea si sa glumesti cu ea.
leagate de parul ei ( poate un pic ciufulit), culoarea parului ei ...important e ca primul contac cu atunci cand vorbesti sa o atingi foarte mult, i-ao de mana, sau gaseste pretexte gen : ai ceva in par sau uite ce naspa iti sta esarfa si incerci sa i-o aranjezi.zambeste mult fa-o sa rada si spune-i ceva de genu : uite maine am ceva timp libver nu vrei sa ne vedem la o cafea /suc/prajitura?

daca nu stii ce sa faci la intalnire poti sa ii faci un mic joc cu biletele : ii lasi un bilet barmanului si ii zici sa il de-a ei cand os a vina( ea o sa il citeasca , si pe bilet o sa scrie ca o asteapta altul pe nu stiu ce masina ma rog , tot asa , sa o trimiti prin locuri amuzante si in final ajunge la tine) si daca totul decurge bine te vei alege cu o prietena. Toata ideea e sa fii amuzant si sa o faci sa zambeasca si sa rada. la varsta asta( ca nu banuiesc ca ai mai mult de 16 ani) cel mai important e sa faci o fata sa rada, rasul e o arma foarte puuternica in ceea ce priveste seductia.

As face-o si pe asta dar nu pot sa ma duc direct la ea si sa ma bag in seama cu o gluma.
Nu am mai vorbit aproximativ de o luna! Mersi oricum de sfat!

+Quote Post
altcineva
mesaj Feb 21 2010, 02:42
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Postari: 31
Inregistrat pe: 13-January 10
Membrul Nr.: 13.832

CITAT(Gender @ Feb 19 2010, 16:45) [snapback]35514[/snapback]
As face-o si pe asta dar nu pot sa ma duc direct la ea si sa ma bag in seama cu o gluma.
Nu am mai vorbit aproximativ de o luna! Mersi oricum de sfat!

Nu te bagi in seama c u o gluma.
hai sa iti fac o schita a conversatiei:

Tu: buna
Ea: buna
Tu: ce faci tu moatza ?;;)
Ea: eu moatza ?smile.gif)
Tu: chiar tu si nimeni alta, vezi ca iti sta palaria naspa ( si ma rog profiti de ocazie si o atingi , si ii aranjezi palaria sau orice alt articol vezi tu )
Ea: multumesc,
Tu: .....( cred ca te descurci un pic la fluff talk sau ma rog incearcas a creezi un pic atractie aici )

dupa o inviti in oras sub forma care ti-am zis si totul o sa fie bine .! multa bafta

Eu iti propun sa incerci pentru ca in fond nu ai nimic de pierdut, daca stai sa te uiti la ea nu o sa o impresionezi si doar o sa creada ca esti o babalau, pe cand daca o chemi in oras ai si o sansa sa fii cu ea! Bafta omule !

+Quote Post
shlim
mesaj Feb 22 2010, 00:38
Trimis la #5

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

CITAT(altcineva @ Feb 21 2010, 02:42) [snapback]35545[/snapback]
Nu te bagi in seama c u o gluma.
hai sa iti fac o schita a conversatiei:

Tu: buna
Ea: buna
Tu: ce faci tu moatza ?;;)
Ea: eu moatza ?smile.gif)
Tu: chiar tu si nimeni alta, vezi ca iti sta palaria naspa ( si ma rog profiti de ocazie si o atingi , si ii aranjezi palaria sau orice alt articol vezi tu )
Ea: multumesc,
Tu: .....( cred ca te descurci un pic la fluff talk sau ma rog incearcas a creezi un pic atractie aici )
dupa o inviti in oras sub forma care ti-am zis si totul o sa fie bine .! multa bafta
Eu iti propun sa incerci pentru ca in fond nu ai nimic de pierdut, daca stai sa te uiti la ea nu o sa o impresionezi si doar o sa creada ca esti o babalau, pe cand daca o chemi in oras ai si o sansa sa fii cu ea! Bafta omule !

ce atractie faci prin fluf talk si faptu ca te iei de palaria ei naspa si o faci moatza? O tachinezi doar .

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
A.black
mesaj Feb 22 2010, 20:31
Trimis la #6

NonTalkative FC
*

Postari: 9
Inregistrat pe: 22-February 10
Membrul Nr.: 14.168

Eu personal daca in calasa a 10-a fiind un tip imi lasa n biletele pe nush unde, m as fi gandit ca e un mega freak care e prea obsedat de mine de a consumat atata timp si energie sa elaboreze un asa plan. Faza cu glumele e ok, chiar daca nu ai vb de mult tp cu o tipa, noi suntem extrem de pline de noi, si abia asteptam sa fim bagate in seama, asa ca daca ti place tipa, ai grija sa i spui , asa, intamplator, unei prietene sau unui prieten comun ca ti se pare o tipa de treaba si draguta pe deasupra, si sigur mesajul va ajunge la ea. dupa ce ai imbunat -o cu complimente, poti fara grija sa treci intamplator pe langa ea si sa o saluti, fara sa stai de vb cu ea. dupa 2-3 ori ce repeti figura pana ti intri in ritm, e f usor sa o abordezi sa o intrebi ce a mai facut, cum merge treaba la scoala , prin lcub etc, sau ce mai faceti voi tinerii in ziua de azi. si ca sa nu para intalnire batuta n cuie sa va intimideze pe amandoi, condu o pana acasa de la scoala, si pe drum propune i o plimbare prin parc ceva, ca si cand ar fi o idee spontana.
eu cred ca e mult mai natural si degajat asa.
dar depinde si de fata.
good luck

--------------------
Nivelul de cultura este redat de atitudinea fata de femeie. Maxim Gorki

+Quote Post
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

CITAT(A.black @ Feb 22 2010, 20:31) [snapback]35563[/snapback]
Eu personal daca in calasa a 10-a fiind un tip imi lasa n biletele pe nush unde, m as fi gandit ca e un mega freak care e prea obsedat de mine de a consumat atata timp si energie sa elaboreze un asa plan. Faza cu glumele e ok, chiar daca nu ai vb de mult tp cu o tipa, noi suntem extrem de pline de noi, si abia asteptam sa fim bagate in seama, asa ca daca ti place tipa, ai grija sa i spui , asa, intamplator, unei prietene sau unui prieten comun ca ti se pare o tipa de treaba si draguta pe deasupra, si sigur mesajul va ajunge la ea. dupa ce ai imbunat -o cu complimente, poti fara grija sa treci intamplator pe langa ea si sa o saluti, fara sa stai de vb cu ea. dupa 2-3 ori ce repeti figura pana ti intri in ritm, e f usor sa o abordezi sa o intrebi ce a mai facut, cum merge treaba la scoala , prin lcub etc, sau ce mai faceti voi tinerii in ziua de azi. si ca sa nu para intalnire batuta n cuie sa va intimideze pe amandoi, condu o pana acasa de la scoala, si pe drum propune i o plimbare prin parc ceva, ca si cand ar fi o idee spontana.
eu cred ca e mult mai natural si degajat asa.
dar depinde si de fata.
good luck

Tocmai am terminat un manual de seductie iar in el este si tehnica de mai sus.
Se numeste puterea celei de-a treia persoane.Sa vorbesti cu o prietena de a ei sau prieten si sa-i spui despre fata respectiva ca "pare interesanta" si "ai vrea s-o cunosti mai bine" Am s-o incerc chiar azi.

+Quote Post
shlim
mesaj Feb 24 2010, 19:03
Trimis la #8

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

CITAT(Gender @ Feb 24 2010, 02:54) [snapback]35606[/snapback]
Tocmai am terminat un manual de seductie iar in el este si tehnica de mai sus.
Se numeste puterea celei de-a treia persoane.Sa vorbesti cu o prietena de a ei sau prieten si sa-i spui despre fata respectiva ca "pare interesanta" si "ai vrea s-o cunosti mai bine" Am s-o incerc chiar azi.

A.black numai visa cai verzi pe pereti .

Gender daca n-ai p*la fa cum iti spune A.black , insa tu esti barbat (Cred) si ai o p*la si te duci direct la ea si vorbesti , nu te milogesti de altele sa te combine . ESTI MILOG SAU ESTI ALFA MALE ?

privind din perspectiva unui rafc poate as incerca-o , poate mi-ar veni idei , dar privind din postura mea ( nu`s alfa male ) , ma refer la postura mea actuala , faza ta A.black o faceam in generala , si sa fiu al naibii ca daca n-am tupeu so combin pe una sau nuj ce , niciodata n-am so pun pe una sau unu sa ma combine , doar nu-s handicapat ma pot combina si singur , mai degraba nu ma mai duc , ori eu ori deloc .

"dupa ce ai imbunat -o cu complimente, poti fara grija sa treci intamplator pe langa ea si sa o saluti, fara sa stai de vb cu ea. dupa 2-3 ori ce repeti figura pana ti intri in ritm, e f usor sa o abordezi sa o intrebi ce a mai facut, cum merge treaba la scoala , prin lcub etc, sau ce mai faceti voi tinerii in ziua de azi. si ca sa nu para intalnire batuta n cuie sa va intimideze pe amandoi, condu o pana acasa de la scoala, si pe drum propune i o plimbare prin parc ceva, ca si cand ar fi o idee spontana.
"

cea mai stupida idee . Voi femeile inca visati la feti frumos si cai , uite de-aceea A.black te-ai indragostit tu de tipul ala ALFA1 , pt ca tu iti doreai MUULTE de la el , si el te vedea LJBF , PRACTIC EL NU~TI DADEA NIMIC din ce tu vroiai .

asa ca Gender , fara complimente , fara cacaturi , NU O DUCI ACASA , pt ce so duci acasa ? Asa din prima Eu nu le duc acasa nici dupa 2 luni , DOAR daca e cazu si peste drum o taie cineva , sau poate daca am masina si sunt bine dispus , in unele cazuri ma conduc ele pana mai aproape de casa mea , de ce sa faci lucrurile obisnuite ? ASTA FACE DIFERENTA DINTRE ALFA MALE SI RAFC MALE , pt ca el totul intoarce in favoarea lui , si prin asta o face bine sa se simta bine si pe tipa si el si relatia , SI ETC .

de ce sa fii bun cand poti sa fii extraordinar ?

"o saluti de 3 ori" hai salut`o pana mori poate te baga ea in seama , o saluti odata si bine , faci tot tacamu , o f**i , ii acorzi intimitate comfort , ca deah e femeie tre sa se simta si ea bine nu numai tu , si traiti fericiti pana la adanci batraneti .

Daca e o femeie independeta iti da jet dupa al 2`lea salut , insa daca e o pitipoanca poate cade la dulcegarii

- " propune-i o plimbare prin parc dupa cursuri "

buna , te-am vazut imi place te tine , vrei sa ne plimbam prin parc ? nu ca am treaba , trebuie sa ma vad cu un tip la o cafea imi pare rau poate alta data (cu ALFA MALE )
o saluti de 3 ori ,iar ALFA male doar prin body language o combina , se duce la ea ca din sageata , o face sa rata , kino , atractie , si i-a luat numarul

tu . o saluti o plimbi o duci acasa din prima , o o o o ...... , astepti ca altcineva sa-ti dea raspunsul cand tu mori de nerabdare sa-l afli..

PAI p*la MEAAA CUAEEEEEEE

dar gender ca sa-ti dau o idee , din propria experienta .. daca vrei relatie stabila cu tipa , fa atractie in timp , nu te du ca un needy pe ea ia-o usor.

Imi aduc aminte , era o tipa frumusica , imi placea de ea , aveam contact cu ea zilnic , ce mi-a venit in cap .. am luat un bilitel de ala pt notite , si ce crezi ca am scris pe el ?

i-am pus ":)" , m-a dus la ea i l-am lasat , EU PE UN TON F SERIOS , l-a vazut a inceput sa zabmeasca , AM PLECAT , a 2`a zi m-a intrebat ce-i cu el , apoi am facut CONVERSATIE , si i-am luat numarul .

deci , INDIRECT cu biletel , insa conteaza CE SCRII , CUM O FACI , CAT DE BINE O FACI .

body language:)

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 16:09