IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Despre Viata (mea) Impresii, orice comment e bine venit
Ovidiu
mesaj Jul 26 2004, 11:18
Trimis la #1

Guests

Salutare baieti,
eu sunt intru-um moment de refacere(imi ling ranile)
dupa o lunga perioada de inactivitate si doar browsing postez si eu niste concluzii trase pe pielea mea:
1.puterea(daca exista si nu e doar o pseudo putere) trebuie folosita controlat
2.mila nu exista
3.iubirea nu exista-- e doar o iluzie de afc -- exista doar interes(bani,pozitie sociala)
4.nu trebuie niciodata sa lasi sa treaca de la tine nimic--
5.e greu sa constientizezi tot ceea ce faci dar fara constientizare incep pierderile
6.fiecare om e singur toata viata --te nasti singur ,mori singur,traiesti singur etc
7.nu lasati niciodata garda jos--eu am primit niste lovituri care m-au dus in pragul sinuciderii - nu am cerut ajutor pt ca numai cei slabi cer ajutor -cei puternici ofera (cateodata )
8.cel mai greu e sa rezisti manip*larii prin laude
femeile nu merita nimic;- unele si-au luat-o in cap din cauza afeceilor:daca toti "am scuipa" pe ele ar fi toate la Poola noastra
ce au facut barbatii in trecut:au gresit --le-au dat femeilor un deget(responsabilitati,servicii,drept de vot etc) si vaginele le-au luat toata mana(ce e femeia -un amalgam de carne in jurul vaginului) si au ajuns independente
femeia trebuia tinuta la cratita si cu copii
de cand "m-am desteptat"-imi merge mai bine-sau asa am eu impresia
in prezent sunt cam dezgustat de viata...
Orice parere e bine venita
Go to the top of the page

+Quote Post
Unul'
mesaj Jul 26 2004, 12:34
Trimis la #2

Guests

ai grija cu atitudinea asta...........din cauza ei cica am fost facut 'ingamfat' si ieri faza fazelor.........mi-o zis un AFC ca-s o persoana rea ca gandesc asa si ca n-am frica de Dumnezeu si ca o sa ajung in IAD (precizez ca n-am omorat sau facut rau in asa hal la nime)...........iubeste-ti aproapele chiar daca el te manipuleaza in interesul personal (bani/timp/favoruri/cinste/etc.) ?

+Quote Post
Better2best
mesaj Jul 26 2004, 14:21
Trimis la #3

Guests

Omule daca atata concluzie ai tras tu de-aci esti un looser, imi pare rau. Cred ca ai sarit niste etape ale dezvoltarii personale.

Eu unul inainte sa ma apuc de practica am citit foarte foarte mult, atat de mult incat mi-a luat si mai mult sa ma apuc sa fac ceva, dar se intampla. Nu am intrat in joc FARA SA MA CUNOSC pe mine, insa cand aud ca inca mai exista oameni care gandesc ca tine, ma infior... din partea mea, imi pare rau pentru tine Ovidiu..

Sper ca ai scris alineatele alea misogine doar ca sa te descarci, ok?

Mai Ovidiu, ar putea fi o alternativa pentru tine, serios, poate ca esti gay dar nu vrei sa recunosti. Pe bune!

Acum, ciao prietene! brrrrrr blink.gif

+Quote Post
becoming.a.pua
mesaj Jul 26 2004, 16:04
Trimis la #4

Suspect

Grup: Membri
Postari: 196
Inregistrat pe: 10-May 03
De la: Cta
Membrul Nr.: 498

Alea sunt frustrari... de care inca nu ai scapat.

--------------------
How you gonna kill the bunny?

+Quote Post
Casanova
mesaj Jul 26 2004, 16:12
Trimis la #5

Guests

Buna Ovidiu

Nu vreau decit sa conversam putin pentru ca tot ai deschis acest subiect.

A fost o perioada cind doream sa manipulez oamenii din jurul meu, eram insetat, vroiam ca un vampir sa sug putere! Eram un om rau, nu credeam in nimic frumos, lumea pentru mine a devenit asemanatore unui infern in care nu poti avea incredere in nimeni, unde nu ai prieteni, nu ai pe cine iubi, iar daca tu nu iubesti pe nimeni, atunci nimeni nu te va iubi.

Plus la toate tot in acea perioada am dat peste o nenorocita de carte careia ii zice "Succes si putere, 48 de legi pentru a reusi in viata", de la editura Teora. Cum am spus, eram insetat de putere si succes, cind am inceput sa citesc aceasta carte. Imaginea nou formata despre lume a fost si mai ingrozitoare... La ce m-au adus toate acestea? La nimic! N-am ajuns sa citesc toata cartea pentru ca mi-am dat seama la un moment dat ca nu sunt pe drumul cel bun si ca adevarata putere si adevaratul succes in viata nu consta in manip*larea oamenilor, in viclenie si in modul cum ii domini pe cei din jurul tau... toate aceste idei preconcepute nu te duc spre succes, ci mai degraba te duc intr-o prapastie... In primul rind sufleteste te pustieste. Cind nu mai crezi in ceva frumos, cind in lume este doar ura si cind tu devii ura, la ce bun sa mai traiesti? Viata atunci devine doar un chin, este murdara, vezi in jurul tau doar raul, binele de parca nici n-ar exista...

A mai fost un membru pe acest site cu care am vorbit si sper ca ii merge mai bine acum. Avea cam aceleasi ginduri negre. Problema este modul in care vede lucrurile din jurul sau.

Uite ca recent am cumparat o carte care m-a facut sa vad lumea alt fel. Bine, nu pot sa spun ca aceasta carte mi-a schimbat viata, nu, dar mi-a deschis ochii in foarte multe privinte. Am sa citez unele lucruri asupra carora te-as ruga sa te gindesti bine. In primul rind vreau sa vorbim despre putere, pentru ca asa cum eu nu prea intelegeam adevaratul sens al acestui cuvint, banuiesc ca si tu ai avea aceeasi problema:

=====================================================

Puterea este un cuvint care provoaca emotie. Reactiile oamenilor la auzul acestui cuvint sunt diferite. Pentru unii, puterea are o conotatie negativa. Unii sunt ahtiati dupa putere. Altii se simt ca si cind ar fi contaminati de ea, ca si cind puterea ar fi ceva corupt si suspect. De cita putere aveti nevoie? De cita putere credeti ca ar fi drept sa disputeti ca sa obtineti ceva sau sa va dezvoltati? Ce inseamna, de fapt, pentru voi puterea?

Nu ma gindesc la putere ca la ceva cu care sa cotropesc un popor. Nu ma gindesc la ea ca la ceva care sa fie impus cu forta. Si nici pe voi nu va sfatuiesc sa o considerati astfel.

Acel fel de putere rareori are viata lunga. Dar trebuie sa fiti constienti de un lucru: puterea este o constanta in lume. Vezi lucrurile prin prisma ta sau altcineva iti spune ce sa vezi. Faci ceea ce crezi tu de cuviinta sau dai curs unor fapte pe care ti le impune altcineva. Pentru mine, puterea inseamna, de fapt, capacitatea de a obtine rezultate pe care le doresti cel mai mult si, pe parcurs, sa creezi valori pentru altii. Puterea inseamna capacitatea de a-ti schimba viata, de a vedea lucrurile prin prisma ta, de a face in asa fel incit circumstantele sa fie in avantajul tau si nu impotriva ta. Adevarata putere este impartasita si nu impusa. Este capacitatea de a defini nevoile umane si de a le rezolva - nevoile tale si ale celor la care tii. Este capacitatea de a orienta propriul tau regat - propriile tale procese mentale, propriul tau comportament - astfel incit sa obtii rezultatele pe care le doresti.

Am terminat cu puterea. Mai jos sunt citeva rinduri care ma deranjeaza. Iti voi spune si de ce. Iata-le:
CITAT
2.mila nu exista
3.iubirea nu exista-- e doar o iluzie de afc -- exista doar interes(bani,pozitie sociala)
4.nu trebuie niciodata sa lasi sa treaca de la tine nimic--

Mila nu exista... hmm... Cred ca oamenii cu care comunici cel mai mult sunt niste oameni foarte rai si reci. Acest lucru l-am observat la multi, chiar si eu eram asa dupa cum am mai spus... Desigur ca in viata nu mereu totul va fi asa cum vei dori tu, si nu va fi ca in basmele pe care ti le-a citit cindva mami, dar trebuie sa tii minte ca viata este o lupta si trebuie sa lupti!

Daca crezi ca nu exista mila, inseamna ca incerci sa distrugi in tine aceasta struna a sufletului tau, si te transformi intr-un om rau si rece...

Iubirea nu exista? Da-mi voie sa te intreb, mama ta ce crezi ca simte pentru tine? Eu cred in iubire pentru ca iubesc viata mea, imi iubesc mama, ma iubesc pe mine, iubesc cind vintul imi adie in fatza, cind ma trezesc si sunt fericit ca a mai venit o zi. Viata e un dar care pur si simplu trebuie sa stii sa-l traiesti.

Si acum iti dau iar un citat din aceeasi carte tot referitor la aceste rinduri scrise de tine:

Mediul inconjurator este prima sursa unde se desfasoara in chipul cel mai necrutator ciclurile succesului, care genereaza succes si cele ale esecului, care genereaza esec. Adevarata groaza a vietii de ghetto nu o constituie frustrarile si privatiunile de zi cu zi. Oamenii le pot depasi. Adevaratul cosmar este efectul pe care il are mediul aspupra convingerilor si viselor. Daca tot ce vezi este doar esec, daca tot ce vezi este doar disperare, iti va fi foarte greu sa-ti formezi reprezentarile interioare care sa cultive succesul. Daca tu cresti in belsug si succes, iti va fi usor sa imiti belsugul si succesul. Daca tu cresti in saracie si disperare, de acolo iti vor veni exemplele de posibilitati. Albert Einstein spunea: "Putini oameni sunt capabili sa exprime cu cumpanire pareri care sa nu fie influentate de prejudecatile mediului lor social. Cei mai multi oameni nici macar nu sunt in stare sa formuleze asemenea pareri."

In cadrrul unui curs de modelare pentru nivel avansat, am introdus un exercitiu in care gasim oameni care traiesc pe strazile marilor orase. Ii aducem la curs si le modelam sistemele de convingere si strategiile mentale. Le oferim hrana si multa dragoste si le cerem doar sa povesteasca grupului despre viata lor, ce parere au despre situaita in care se afla si de ce cred ei ca lucrurile stau asa cum stau. Apoi ii comparam cu oameni care, in ciuda unor mari tragedii fizice si afective, si-au gasit echilibrul in viata.

La o sesiune recenta am intilnit un barbat de 28 de ani, puternic, evident inteligent si bine dezvoltat fizic, cu o fatza chipesa. De ce era acesta atit de nefericit si isi ducea traiul pe strazi in timp ce W. Mitchell - care, cel putin la prima vedere, avea mai putine resurse care sa-i permita sa-si schimbe viata - era atit de fericit? Mitchell a crescut intr-un mediu care ii oferea exemple, modele de oameni care invinsesera mari potrivnicii pentru a cistiga un trai fericit. Acest mediu ii oferise increderea in sine: "Si eu puteam sa fac asa ceva." Dimpotriva, acest tinar, pe care hai sa-l numim John, a crescut intr-un mediu in care nu existau asemenea modele. Mama lui era prostutuata, tatal lui facea inchisoare pentru ca impuscase pe cineva. Cind avea 8 ani, tatal sau ii injectase heroina. Acel tip de mediu a jucat cu siguranta un rol in ceea ce credea el ca se putea face ceva mai mult decit supravietuire - si cum se putea face: sa-ti duci traiul pe strazi, sa furi, sa incerci sa-ti potolesti suferinta cu droguri. El credea ca oamenii profita intotdeauna de tine daca nu stii sa te pazesti, ca nimeni nu iubeste pe nimeni si altele de acest fel. In noaptea aceea am lucrat cu acest om si i-am schimbat sistemele de convingere. Ca urmare, el nu s-a mai intors niciodata pe strazi. Din acea noapte a renuntat la droguri. A inceput sa lucreze, iar acum are prieteni noi si traieste intr-un alt mediu, cu noi convingeri, obtinind noi rezultate.

Acum sa nu ma intelegi gresit.. nu te iau drept un tip care se injecteaza si care traieste in asa cartiere. NU! Important este sa intelegi motivul formarii unor convingeri GRESITE pe care ti le-ai creat pina in prezent. Sa constientizezi ca viata e FRUMOASA si problema este doar in modul in care vezi tu lucrurile.

Iata alte citate din aceeasi care asupra carora e bine sa reflectezi:

Daca noi credem in magie, vom trai o viata magica. Daca noi credem ca viata noastra este delimitata de niste granite inguste, dintr-o data acele granite vor deveni reale. Ceea ce credem noi ca e adevarat, ceea ce credem noi ca e posibil devine adevarat si posibil. Multi oameni sunt pasionati, dar din cauza convingerilor lor limitative in legatura cu cine sunt si ce pot face, niciodata nu gasesc puterea sa treaca la fapte care le-ar putea face visul sa devina realitate. Oamenii care reusesc in viata stiu ce vor si cred ca pot obtine ceea ce vor.

Ciudata e viata; daca refuzi sa accepti altceva decit ceea ce e bun, foarte des il obtii.

Care este deosebirea care conteaza pentru calitatea vietii?
Toata deosebirea vine din felul in care comunicam cu noi insine si din actiunile pe care le intreprindem. Ce facem cind ne dam toata osteneala si totusi lucrurile nu merg bine? Cei care reusesc nu au probleme mai putine decit cei care nu reusesc. Singurii fara probleme sunt cei din cimitire. Nu prin ceea ce ni se intimpla se separa esecurile de succese. Ceea ce conteaza este felul in care percepem si ceea ce facem legat de ceea ce ni se intimpla.

Lucrurile nu se schimba, noi ne schimbam.

Deosebirea dintre cei care reusesc si cei care esueaza nu sta in ceea ce au, ci in aceea ce isi aleg sa vada si sa intreprinda cu resursele lor si cu experienta lor de viata.

Mintea e aceea care face rau sau bine, care te face fericit sau nefericit, bogat sau sarac.

Pe cei care i-am deranjat cu mesajul acesta un pic cam mare imi cer scuze. Pe tine Ovidiu te sfatuiesc urmatoarele lucruri: cartea poti s-o cumperi, poti sa nu-o cumperi, in fond este vorba despre viata ta care cu ajutorul acestei carti poti s-o schimbi. Ceea ce vreau sa te sfatui este sa te schimbi pentru ca nu esti pe drumul cel bun. Banuiesc ca ai vazut oameni fericiti in jurul tau si i-ai invidiat, cum am facut si eu la un moment dat. Nu i-am invidiat in sensul rau al cuvintului, nu, in sensul bun, imi pare bine pentru ei ca sunt fericiti, dar vroiam si eu sa fiu fericit. De ce n-as merita si eu sa fiu fericit? Chiar ceream atit de mult? Acum am inteles ca asta depinde doar de mine. Oricine poate sa fie fericit. Totul depinde doar de fiecare in parte. Incearca sa:

- iti faci muulti prieteni
- te distrezi cit mai des cu prietenii
- iti faci singur viata mai frumoasa si mai interesanta
- iti gasesti un hobby de la care sa primesti placere
- gindesti mereu pozitiv
- LICHIDEZI gindirea negativa!
- ITI TRAIESTI VIATA!

CITAT
nu am cerut ajutor pt ca numai cei slabi cer ajutor -cei puternici ofera (cateodata )

Nu ma consider un om puternic... nu stiu daca acesta este cuvintul potrivit pentru ca si oamenii care vei avea tu impresia ca sunt puternici, de fapt sunt la fel ca si tine si au si ei zilele lor proaste, problemele lor, si insuccesele lor. Din acest punct de vedere nu prea exista oameni puternici. Exista doua categorii de oameni: luptatorii si plingaretii. Este mult mai usor sa plingi decit sa incerci sa faci ceva. Iar un luptator nu cred ca trebuie sa ii fie rusine sa ceara ajutor atunci cind are nevoie. Toti suntem oameni, trebuie sa ne ajutam unii pe altii. Doar daca nu vrei sa creezi impresia ca esti de fier si ca n-ai nevoie de ajutorul altora, poate doar in acest caz, dar atunci ce minti pe tine insuti.

CITAT
femeile nu merita nimic;- unele si-au luat-o in cap din cauza afeceilor:daca toti "am scuipa" pe ele ar fi toate la Poola noastra
ce au facut barbatii in trecut:au gresit --le-au dat femeilor un deget(responsabilitati,servicii,drept de vot etc) si vaginele le-au luat toata mana(ce e femeia -un amalgam de carne in jurul vaginului) si au ajuns independente
femeia trebuia tinuta la cratita si cu copii

Ai o parere oribila despre femei. Un seducator trebuie sa iubeasca femeile, sa le adore. Cred ca fie ai one-itis fatza de vreo tipa si n-ai reusit s-o seduci, ori n-ai in general succes la femei, cel putin asa cum ai fi dorit si un succes care ti-ar fi schimbat parerea total despre femei. Te sfatui sa-ti schimbi si aceasta opinie, de nu, atunci nu stiu ce femeie va dori sa fie cu tine.

Trebuie sa te inveti sa apreciezi femeile si sa le iubesti. O femeie nu inseamna doar ceea ce au ele intre picioare, inseamna mult mai mult.

S-a discutat in ultimul timp pe forum un lucru foarte important. Pentru a fi un bun seducator, trebuie sa ai o viata personala superba, trebuie sa te iubesti pe tine si viata pe care o ai, si desigur sa iubesti femeile si sa iubesti sa le seduci. Doar in asa caz vei reusi sa fii un bun seducator.

Ma opresc aici. Sper ca am reusit sa trag un semnal de alarma, macar cit de mic.

Bafta!

P.S. Citatele de mai sus au fost luate din "Putere nemarginita" de Anthony Robbins, editura Amaltea.

+Quote Post
atreides
mesaj Jul 26 2004, 16:16
Trimis la #6

Guests

CITAT(Better_To_Best @ Jul 26 2004, 09:21 PM)
Eu unul inainte sa ma apuc de practica am citit foarte foarte mult, atat de mult incat mi-a luat si mai mult sa ma apuc sa fac ceva, dar se intampla. Nu am intrat in joc FARA SA MA CUNOSC pe mine, insa cand aud ca inca mai exista oameni care gandesc ca tine, ma infior... din partea mea, imi pare rau pentru tine Ovidiu..

Sper ca ai scris alineatele alea misogine doar ca sa te descarci, ok?

Mai Ovidiu, ar putea fi o alternativa pentru tine, serios, poate ca esti gay dar nu vrei sa recunosti. Pe bune!

Acum, ciao prietene! brrrrrr blink.gif

Subscriu la parerea lui B_to_B, cred ca treci printr-o faza periculoasa, ar fi bine sa-ti revizuiesti atitudinea fata de viata in general, si fata de cum privesti personale de sex feminin in particular... e adevarat ca nu trebuie sa te implici prea mult sentimental, insa dintr-un mesaj de-al lui rusu la despartire am retinut un lucru interesant: sentimentele exista, trebuie sa le lasi sa isi faca aparitia uneori, insa ceea ce trebuie sa impiedici este clar: nu trebuie sa te lasi controlat de ele, ci trebuie sa le controlezi din plin in orice situatie...

Contrar lui B_to_B nu cred ca esti un looser, ci doar ca vrei sa te convingi, prin ceea ce-ti vom spune, ca nu ai dreptate laugh.gif Gandeste pozitiv, viata e frumoasa si o piedica pe care ai avut-o recent nu trebuie sa te lase rece, nu trebuie sa te rastoarne... ce naiba, esti puternic sau doar incerci sa pari asa? wink.gif

+Quote Post
Unul'
mesaj Jul 26 2004, 16:31
Trimis la #7

Guests

Reparati si fa curatenie in UNIVERSUL tau. Ura.....da iti da sentiment de putere dar acea putere se va intoarce impotriva ta. Elimina din viata ta tot ce nu-ti place.......femei ce te-or tradat? ....fa-ti curat in agenda si sterge tot tot ce nu ai nevoie. In viata da esti singur.......asta am realizat cand m-a 'tradat' sa zic asa propiul meu wing pt ghici ce.......o femeie, si de atunci mi-am jurat ca eu imi voi agata tipe de acum inainte, nu cu ajutorul unui wing etc. etc.........elimina parazitii din sistemul tau (prieteni AFC/distrusi etc , nu-i trata cu ura ci doar cu ignoranta).Vrei sa nu mai fi manip*lat prostit etc ? Simplu...trebuie sa zici doar 1 cuvant: NU ! (si eu am si am avut prieteni tampiti ce ma iau cu zaharelul sa le fac bere/suc etc ca ei cica n-au bani).Uita-te in oglinda......esti un zeu.

+Quote Post
Ovidiu
mesaj Jul 27 2004, 11:59
Trimis la #8

Guests

multumesc baieti
chestia e urmatoarea
am un LTR in acelasi oras cu mine
si nu vrea sa ne intalnim decat o data pe sapt --atunci are ea nevoie de ....o parte a corpului meu....
cum sa o fac sa vrea sa ma vada mai des...
eu as vrea zilnic...
ea e cam materialista ... si imi zice ca daca ne vedem mai rar ma stimuleaza
sa castig bani multi dar din contra ... eu ma oftic si nu mai vreau sa muncesc nimic..
CUM SA O FAC SA MA VADA MAI DES???????
DE AIA TURBEZ ----toata saptamana 'manuela' si o data ea.....
pe alta nu o vreau ...

+Quote Post
atreides
mesaj Jul 27 2004, 14:48
Trimis la #9

Guests

CITAT(Ovidiu @ Jul 27 2004, 06:59 PM)
multumesc baieti
chestia e urmatoarea
am un LTR in acelasi oras cu mine
si nu vrea sa ne intalnim decat o data pe sapt --atunci are ea nevoie de ....o parte a corpului meu....
cum sa o fac sa vrea sa ma vada mai des...
eu as vrea zilnic...
ea e cam materialista ... si imi zice ca daca ne vedem mai rar ma stimuleaza
sa castig bani multi dar din contra ... eu ma oftic si nu mai vreau sa muncesc nimic..
DE AIA TURBEZ ----toata saptamana 'manuela' si o data ea.....
pe alta nu o vreau ...

Huh mai ovidiu... e complicata al naibii situatia asta a ta! Cel putin ma simt mai bine ca ai inteles ca nu ura face viata mai frumoasa, si ca de fapt doar scapand de atitudinea aia a ta din primul post poti sa te simti cu adevarat puternic! Te-ai dezis de replica initiala prin acest ultim post al tau... deci era exact cum imi inchipuiam: ai trecut printr-o criza de moment si ceea ce e bine e ca ai localizat problema: one-itis! De ce ai cazut oare in one-itis? Asta e intrebarea principala pe care vreau sa ti-o pun...

Oare nu sunt sute de tipe mai bune ca ea? Stiu ca suna a teorie, insa crede-ma ca daca ai sa constientizezi intrebarea asta vei scapa de situatia in care te afli... Vreau sa spun ca ma regasesc in mare parte in tine... mai de mult am patit aceeasi chestie: one-itis care m-a deziluzionat... m-am gandit sa ma schimb, am dat peste materialele de seductie, niste carti si materiale despre putere, etc... si am inteles totul gresit: aveam o atitudine similara, nu mai vroiam sa cred in nimic, sa nu mai iubesc nimic niciodata... Insa incet incet timpul a rezolvat totul si mi-am dat seama ca as fi putut merge pe un drum gresit daca nu ma opream la timp. Am citit zilele trecute un thread despre un tip care suferea de one-itis, era indragostit de o tipa care era combinata cu un spaniol, si pe parcursul a cateva saptamani tot incerca sa ne expuna situatia sa... pana cand si-a dat seama ca totul nu a fost decat o "intoxicatie", daca pot sa o numesc asa, a creierului sau... Trezeste-te la realitate, du-te intr-o zi la munte, respira aer curat biggrin.gif si incearca sa uiti totul...

+Quote Post
Casanova
mesaj Jul 27 2004, 16:58
Trimis la #10

Guests

CITAT

Ai auzit vreodata de cuvintul "atractie"?

Relaxeaza-te... si hai sa gindim in felul urmator: sunt doua fete pe care le cunosti. Una te suna zilnic de 3-4 ori pe zi, iar alta te suna de maxim 3-4 ori pe saptamina. Fatza de care din ele vei simti o atractie mai mare?

Eu as simti pentru a doua. De ce?
Pentru ca nu ma plictisesc de ea, findca este stiut de toata lumea ca ce e prea mult, si din plin este privit ca ceva banal si lipsit de o importanta si fara valoare.

Inca nu te-am convins?
Hai sa-ti mai dau un exemplu: eclipsa de soare. Are loc destul de rar acest fenomen, iar cind are loc vin mii oameni, de-al de casca-gura de peste mari si tari doar ca sa stea pentru citeva minute in intuneric... Crezi ca daca acest fenomen ar avea loc mult mai des interesul oamenilor ar fi acelasi? Evident ca NU! Va deveni ca ceva absolut normal si care nu prezinta nimic iesit din comun...

Daca mama ta ti-ar da zilnic felul de mincare pe care il iubesti la nebunie, peste citvai timp, cu toate ca iti place foarte mult acea mincare, totusi nu iti va mai place atit de mult... si cu ce se va termina toata aceasta poveste? Hai sa-ti spun eu: intr-o buna zi cind numai vei simti mirosul acelei mincari, ti se va face rau la stomac... dar sa nu uitam ca era mincarea ta preferata. smile.gif Cum ai putut tu sa renunti la ea, si inca sa-ti produca tocmai si dezgust? Pentru ca ti se oferea prea des... Dar cum era sa stea treaba daca mami ti-o gatea mult mai rar? Cred ca cel putin era sa-ti placa in continuarea acel tip de mincare si sa ramina nr. 1 in topul preferintelor tale.

Asa e si cu fetele... ai grija ca intr-o buna zi sa nu i se faca rau si ei cind va auzi glasul tau, sau cind te va vedea... Vei deveni un cosmar pentru ea, se va plictisi si va incerca sa scape de tine. Nu va mai fi atrasa de tine, ci din contra, va simti un dezgust fatza de persoana ta.

Bun, bun, bun... stai asa si nu dispera, mai ales nu plinge smile.gif

Ce trebuie sa faci?

S-o suni cit mai rar. Adica maxim de 3-4 ori pe saptamina. In perioadele cind vei vedea ca atractia dintre voi s-a mai diminuat, s-a mai racit, poti s-o lasi mai mult, s-o suni si mai rar 1-2 pe saptamina, sau chiar n-o mai suni de loc citevai saptamini... Dupa ce o vei suna dupa 1-2 saptamini iti garantez ca va accepta propunerea ta de a iesi in oras, si va fi cea mai fericita rolleyes.gif . In acest timp ea se va gindi de ce nu ma mai suna, poate si-a gasit pe cineva mai bun, poate nu-l mai atrag... Si va dori mai mult sa fie cu tine, atractia va creste, si pericolul aparitiei dezgustului de care am vorbit mai sus, practic nu va mai exista.

Ai grija ca intilnirile sa fie de neuitat, clipele petrecute cu tine sa fie magice. Daca vei reusi sa cresti atractia, s-ar putea ca ea sa te sune si sa doreasca sa te vada mai des. In asa cazuri din contra, refuz-o, si spune-i ca esti ocupat si ca n-ai timp, si spune-i ca in alta zi... smile.gif Totul consta in aceea ca sa nu joci dupa cum iti cinta ea, pentru ca atunci inseamna ca esti un tip dispoibil, iar cei disponibil sunt lipsiti de atractie, si femeile nu sunt interesati de asa persoane, in timp ce cei indisponibili sunt adorati, atractia este mare.

Inca un sfat iti mai dau pentru ca te vad cam disperat, ceea ce e foarte rau. In acest timp cit nu te vei intilni cu ea, TREBUIE sa te intilnesti cu altele, astfel va disparea one-itis-ul si ea nu te va mai interesa atit de mult, plus la toate te vei perfectiona si vei deveni un jucator adevarat. De fapt mereu trebuie sa ai cit mai multe tipe, dar ai grija sa nu afle ele intre ele de asta ca apoi n-as dori sa fiu in pielea ta... E bine daca ele vor banui ca este foarte probabil sa ai si pe alt cineva, asta creaza un sentiment de nesiguranta si iti creste valoarea ta, nu vor dori sa te pierda, te vor vedea ca ceva valoros, dar sa nu le spui niciodata ca te intilnesti cu altele. Daca vei spune asa ceva, de fapt le vei spune contrariul, ca esti un prost care incearca sa se dea mare player... fraier...

Inca ceva care e bine sa faci: ii spui ca de exemplu simbata va intilniti la ora X. Vine simbata, vine ora X iar tu NU te duci la intilnire. Nu o suni, si iti inchizi mobilul, nu raspunzi la tel. Pur si simplu dispari... apoi peste o zi, doua, o suni si iti ceri scuze (ai grija sa n-o pupi in fund... doar nu esti fraier, nu? ESTI ALFA!), ca bla bla bla, n-ai putut, ai avut probleme... invata-te sa minti, iti la intra in singe, va fi o obisnuinta. Toata aceasta faza ii va arata ca nu esti un disperat pentru care intilnirea cu ea este ceva important pentru tine... nu, nici vorba... mai sunt citevai mii in jur... wink.gif

+Quote Post
Ovidiu
mesaj Jul 27 2004, 17:37
Trimis la #11

Guests

as mai vreaun sfat(inca)de la cei mai vechi(Casanova ,Nothing etc),
iar pt personajul care mi-a dat solutia ca as fi gay:)-cateva precizari
1.concluziile nu le-am tras de aici ci de pe pielea mea--
2.daca ar fi fost un adevar(ca as avea inclinatii gay) a)-.as fi inceput un war,cool.gif-ce draq mai cautam pe seductie.com daca ma-r interesa sa-mi bag poola in rahat- desi:)nu de alta dar dupa 2 clisme si bani cheltuiti pe Gel Lubrigel as obosi si nu mi-ar mai arde de .....deci MA CUNOSC FOARTE BINE -
3.alineatele nu sunt misogine --dupa ele vine potopul(de vagine)

despre necazurile mele in continuare:::
tipa e independenta(financiar)-deci nu sunt providerul nimanui--desi ma simt folosit:dupa ce isi face poftele cu mine imi zice :hai ,cand pleci??(bine ca nu se cunoaste cu Vaduva neagra:) ) )
cat e de a draqu!(ambitioasa)-de aia nu pot sa ma despart de ea pt ca emana si este putere..
ma oftic decat ca nu pot s-o manipulez...desi am incercat diversificarea tacticilor..
inca ceva amuzant(sper) :imi zice cam de fiecare data cand ne vedem si chiar inainte sa plec,dupa ce iesim din pat,imi da sa mananc si imi da si spritzuri)--
EA-:e, ce mai vrei ?mancat, baut si ........ satisfacut...
Eu-mai des,

Astazi sunt eu mai relaxat pt ca am avut vizita saptamanala conjugala -bai parca am fi la puscarie -acolo e o data la 2 saptamani--
Bine ca lui Stoica ii aduceu curve in camera,si-l plimbau cu limuzinele noaptea e altceva(dead serious)
eu cam ma pierd printre detalii nu???deci sa revin

as mai vreaun sfat(inca)de la cei mai vechi(Casanova ,Nothing etc),
de genul cum s-o vrajesc sa ne vedem mai des si ca banii conteaza mai putin ca dragostea&intelegerea etc

+Quote Post
Casanova
mesaj Jul 27 2004, 18:16
Trimis la #12

Guests

CITAT
tipa e independenta(financiar)-deci nu sunt providerul nimanui--desi ma simt folosit:dupa ce isi face poftele cu mine imi zice :hai ,cand pleci??

Pai vezi, iar ajungi la ceea ce ti-am scris putin mai sus... Inca n-ai prins ideea?

Trebuie s-o faci flaminda dupa atentia ta, dupa personalitatea ta. Tu stai prea mult cu ea. La urmatoarea intilnire, fa-o sa se simta cit mai bine, si atunci cind lumea i se va parea mai frumoasa, spune-i ca ai niste treburi importante si ca trebuie sa pleci. Ideea este ca ea iti va simti lipsa si nu se va plictisi, va astepta urmatoarea intilnire.

Al doilea punct pe care trebuie sa ti-l notezi este ca trebuie sa fii in ochii ei un om important, care n-are de gind sa-si pierda timpul pe lucurri de nimic. Un om care mereu este in treaba si care mereu nu sta pe unul si acelasi loc.

Sunt multe chestii care trebuie sa le intelegi si mie personal imi este greu sa ti le explic. De aceea iata mai jos niste adrese care te vor ajuta sa intelegi mult mai bine cum sta treaba. Insa sa tii minte ca daca nu vei aplica ceea ce scrie acolo, rezultatele vor fi egale cu zero.

Adresele:

http://www.roseductie.home.ro
http://www.atractie.mxhost.net
http://www.fastseduction.com
http://www.pickupguide.com
http://www.becomeaplayer.com
http://www.sosuave.com
http://www.doubleyourdating.com

CITAT
de genul cum s-o vrajesc sa ne vedem mai des si ca banii conteaza mai putin ca dragostea&intelegerea etc

Iti scriu acelasi mesaj care i l-am scris nu de mult altui membru:

O fata pe care ai reusit s-o faci sa fie nebuna dupa tine nu va vorbi despre asemenea chestii, inseamna ca nu vede in tine tipul de care are nevoie, ca nu-i satisfaci necesitatile!

Vezi ce necesitati are, si devina idealul ei! Citeste asta, desi sunt sigur ca ai citit: Eliciting values explained

Banii si toate chestiile astea sunt iluzii de pustoaice... chiar daca va avea un tip bogat, nu le va face fericite.

Am o tipa a carui prieten lucreaza in Franta. Baiatu' o suna zilnic, o bate la cap cu toate prostiile ii spune ca o iubeste. Mie imi spune "eu nu il insel decit cu tine". Evident ca imi vine greu sa cred asta, de fapt eu n-am invatat sa nu cred femeilor, imi fac treaba cu ele, si nimic mai mult.
Ala ii cumpara diferite lucruri, bijuterii si alte rahaturi, iar eu nu i-am cumparat absolut nimic, chiar si atunci cind m-a rugat sa-i iau o prajitura... Dar este atrasa de mine. Imi spune, nu vrei sa fiu iubita ta?

Important din aceste de mai sus este sa intelegi TU ca banii nu le vor face fericiti, si ca daca tu vei fi bogat, ea nu va fi fericita. Citeste ceea ce ti-am dat, si vei intelege ce vor femeile.

CITAT
sa ne vedem mai des

Vad ca imi bat degetele in zadar... nu ti-a intrat in cap din postul anterior ce trebuie sa faci pentru asta?
Daca n-ai inteles nici macar asta dupa atita explicatie, inseamna ca de geaba imi pierd timpul. Asta e.

CITAT
cat e de a draqu!(ambitioasa)-de aia nu pot sa ma despart de ea pt ca emana si este putere..
ma oftic decat ca nu pot s-o manipulez...desi am incercat diversificarea tacticilor..

Problema este ca ea te domina. Tot ce trebuie sa faci este ce ti-am spus in postul anterior. Ca sa intelegi mai bine cum sta treaba si de ce ea se comporta asa, citeste articolul asta, scris de PurePLayer: Legea Atractiei Sexual-emotionala

Rezultatele nu vor veni decit dupa ce vei aplica tot ce ti-am spus.

+Quote Post
Ovidiu
mesaj Jul 28 2004, 04:30
Trimis la #13

Guests

multumesc casanova
totul e in mine

+Quote Post
Ovidiu
mesaj Jul 29 2004, 03:09
Trimis la #14

Guests

merci man dar am scris postul in notepad si apoi copy si paste in forum si nu am mai vazut ca mi-ai mai scris asa ca nu ti-ai irosit timpul si degetele cu mine in zadar.
asa e,am cerut ajutor pt ca efectiv eram disperat--
multumesc

+Quote Post
Better2best
mesaj Jul 29 2004, 04:21
Trimis la #15

Guests

doar o parere....

- fii mai indiferent

- pleaca de la ea inainte sa iti spuna; (daca te intreaba "de ce pleci"... "eh. .. mai am si alte treburi")

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th February 2012 - 00:48