Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 30 2010, 08:58
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Postul Channel 4 din Marea Britanie a realizat un documentar despre mai multi “Artisti in Agatat” (Pickup Artists) in care sunt descrise si demonstrate LIVE aptitudinile acestor barbati dar si convingerile despre relatii si viata care pentru unii au insemnat o viata nu tocmai implinita. Printre barbatii care apar in documentar se afla si Gambler (PUA Training), Meehow, AfcAdam, Pua4Life, etc.
Exista o latura buna a comunitatii de seductie: cea in care evoluam, ne dezvoltam si gasim relatii satisfacatoare dar si o latura intunecata: cea in care devenim dependenti de manip*lare, supracompensam un orgoliu ranit si uitam a ne opri… Cheia ca intotdeauna este echilibrul… Un exemplu negativ care imi sare in ochi in acest documentar este povestea lui Pua4Life (tipul cu look EMO de la partea 2, minutul 1:41), primul barbat care a pus pe internet filmari cu el abordand femei pe strada. In acest documentar, el apare ca un barbat somer, pierde-vara care toata ziua nu face altceva decat sa-si rafineze “tehnicile” de seductie. Un documentar care iti arata ce poti face daca te afunzi in comunitate, dar si ce se intampla daca nu stii sa iei doar ce iti trebuie sau nu stii sa iesi la momentul potrivit. Partea 1 http://www.youtube.com/watch?v=OpNcTrP33_4 Partea 2 http://www.youtube.com/watch?v=gPbMELrt5NY Partea 3 http://www.youtube.com/watch?v=GrdxjiIbL7Q Ce ai invatat din filmele de mai sus? Ce vrei sa aplici in viata ta si ce vrei sa eviti in viata ta acum ca intelegi ce e in mintea acestor barbati? -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Apr 30 2010, 13:09
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Cam asa se intampla cand cei slabi ajung sa aibe puterea, in acest caz puterea fiind informatia.
Nu au forta necesara sa-si asume responsabilitatea pt ceea ce stiu, si de multe ori oameni din juru lor au de suferit. E pacat, imi face greata sa ma uit la oamenii astia... Superficiali, fara echilibru, si evident fara forta necesara de a face din asta un lucru bun. Macar pt ei, daca nu si pentru cei din jur. -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
May 5 2010, 14:04
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Piatra Neamt sau Bucuresti Membrul Nr.: 5.372 |
Chestia asta...e o coarda sensibila ca sa zic asa. Acuma "afc"-ii ar trebui sa stea cu frica in san ca daca vine un PUA le sufla gagica fara prea mare chin ceea ce ar rezulta ca si ei ar trebui sa invete seductie si sa devina buni cu femeile, sa invete si ei kkturi din alea ieftine de manip*lare + alte dracii si rutine care nu fac altceva decat sa distorsioneze realitatea.
O chestie foarte interesanta zisa in Man's transformation a lui David Deangelo de un invitat:"Un prieten de-al meu imi povestea caci sa vrajesti femeile acuma nu mai are nici un farmec mereu stiu ce am de facut de ex: aa acuma incearca sa se califice in fata mea si eu trebuie sa fac x si y" si asta suna foarte ciudat pt mine. Adica sa nu stii daca vrajeala ta merge sau nu parca face lucrurile mai interesante, dar asta e doar parerea mea. Luand si partea barbatilor acuma sincer si femeile mai trag foloase de pe urma barbatilor si se joaca cu sentimentele lor cand vede ca i-au prins sub papuc asa ca se poate spune ca e un fel de consecinta a actiunilor lor Oricum tot ce pot spune... draguta jungla au mai creat puangii astia. Ma intreb urmatorul pas care mai e? Femeile GMPUA( Grand Master) sau toti vom deveni pua la un moment dat si o sa facem ping pong cu femeile frumaose si alea urate o sa o arda cu vibratoarele si alte alea... |
|
|
|
May 6 2010, 12:51
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 58 Inregistrat pe: 3-February 05 De la: Botosani Membrul Nr.: 2.192 |
asta e o reclama tipica care so inghita orice afc si sa scoata bistarii, are poveste, are solutii, are happy end cu love ca in filmele din USA
mai pe romaneste spus daca ne dai lirele tale iti dam replici, rutine, te imbracam, te incurajam ("hai ca poti") + tot tacamu si apoi dupa alea 2 saptamani petrecute cu noi in final ai sa poti sa te duci sa faci ceva in privinta fetei la care te holbai toata ziua si nu aveai tupeu sa faci nimic. the end. -------------------- EU
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 16:19 |