Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 3 2003, 16:25
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 66 Inregistrat pe: 14-April 03 De la: constanta Membrul Nr.: 453 |
Cum poti sa faci o femee sa-ti fie fidela orice-ar fi, chiar daca esti plecat de langa ea mult timp, de ordinul lunilor. Elimin din start decesul, daca as muri nu prea m-ar interesa acest aspect
Cine are o parere? -------------------- My girlfriend says I need to be more affectionate...so now i've got 3 girlfriends
|
|
|
|
| Mack Daddy |
Oct 3 2003, 16:37
Trimis la
|
|
Guests |
Sunt mai multe lucruri care intra in calcul : educatia femeii, gradul tau de barbatie, cat de bine o f**i
Ce ceri tu este un absolut si asa ceva in viata reala nu exista, poti insa sa reduci acest risc de a te insela si asta depinde de valoarea ta personala... Orice femeie are 'potential de curva'. Orice femeie isi va parasii barbatul daca stie ca poate sa-si gaseasca altul mai bun. Pana la urma totul se reduce la nevoia de supravietuire a genelor, si genele ei au sanse mai mari de supravietuire daca gaseste un mascul mai bun cu care sa si le combine. Asta e strategia femeilor in lupta genelor lor pentru supravietuire si daca femeile ar fi fost fidele barbatilor lor de la bun inceput, atunci nu ar ma fi fost necesar ca la o ejaculare, in sperma sa fie milione de spermatozoizi, dar acesti exista pentru A OMORA alti spermatoizi inamici (daca femeia nu a fost fidela) (mai multe inf. puteti gasi in cartea Sperm Wars). |
|
|
|
| hellbuilder |
Oct 3 2003, 17:03
Trimis la
|
|
Guests |
nu prea poti..femeile sunt infidele.
eliciting values. vezi ce vrea ofera-i shi n-are de ce sa te insele. ah shi nu o tine in lesa they hate that.. bafta |
|
|
|
Oct 3 2003, 17:07
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 66 Inregistrat pe: 14-April 03 De la: constanta Membrul Nr.: 453 |
Chiar daca in plan sexual barbatul ar fi la un nivel inalt, care ar fi tehnicile de a reduce acest risc? Sau poate nu tehnicile, dar orice sugestie care poate fi aplicata e binevenitat. Adica as vrea sa aflu ceva cat posibil de concret.
-------------------- My girlfriend says I need to be more affectionate...so now i've got 3 girlfriends
|
|
|
|
Oct 3 2003, 17:21
Trimis la
|
|
-------------------- My girlfriend says I need to be more affectionate...so now i've got 3 girlfriends
|
|
|
|
| Mack Daddy |
Oct 3 2003, 17:27
Trimis la
|
|
Guests |
- satisface-o in pat de fiecare data
- fa-o sa rada - nu fa compromisuri de dragul de a nu o pierde - nu inghitii cacat de la ea. - daca de exemplu te introduce in cercul ei de prieteni trebuie sa te stabilesti Alpha de la bun inceput si sa trebuie ramai asa. - comportate ca un barbat adevarat (tot timpul sigur pe tine, nu fi un wussy, nu fa pe psihologul cu ea, daca spui ceva atunci tinete de cuvant si nu da inapoi, nu asculta de ea, nu o intreba ce sa faci in nu stiu ce situatie, cand iesiti afara nu intreba tot timpul 'iubi unde mergem', nu-i cere permisiunea/ingaduirea de a face ceva...etc) - citeste si topicul asta: http://www.fastseduction.com/discussion/re...7318,105e#97318 |
|
|
|
Oct 4 2003, 07:29
Trimis la
|
|
Thanks Mack Daddy, partial am reusit. Ma ghidez in rest dupa ce m-ai sfatuit.
Alte pareri? Dar rog sa fie la obiect, nu ceva de genul "Toate femeile sunt infidele". Mersi -------------------- My girlfriend says I need to be more affectionate...so now i've got 3 girlfriends
|
|
|
|
| Max Kool |
Oct 4 2003, 16:59
Trimis la
|
|
Guests |
Poti s-o faci sa fie 100% fidela. E cam imoral dar nu stiu pe cine deranjeaza aspectul asta.
Cum? Rose pattern si eventual Door pattern. Daca prima are efecte foarte bune, a doua e de-a dreptul mortala si recomand cu caldura sa nu o folosesti decat pe o eventuala nevasta. Door pattern nu este tocmai un pattern, este mai degraba un anchor .. pe scurt: orice usa ajunge sa-i inspire tipei teama ca iubirea vietii ei (tu) o poate parasi oricand. Eu nu am incercat-o si nici nu am de gand insa dar am auzit ca are efecte din cele mai nedorite asupra tipei, cum ar fi o fobie la usi si cosmaruri. Eu recomand rose pattern dupa o partida de sex si apoi time distortion -- cand vede orice tip care ii place se gandeste la tine si la cat de mult de iubeste si la cat de mult inseamna relatia voastra pentru ea. => fidelitate garantata |
|
|
|
| _NASTY_ |
Oct 5 2003, 03:06
Trimis la
|
|
Guests |
trimite-mi linku de la door pattern
|
|
|
|
| Max Kool |
Oct 5 2003, 14:39
Trimis la
|
|
Guests |
|
|
|
|
Oct 5 2003, 15:03
Trimis la
|
|
Thanks Max Kool.
Rose pattern deja l-am aplicat, intr-adevar are efect dar nu stiu insa daca va fi fidela. Cat despre door pattern, nu stiu, nu l-am incercat inca dar s-ar putea sa-l incerc. Reamintesc doar un mic aspect, eu sunt plecat pentru mai mult timp de langa ea iar asta cred ca e o problema. Sau gresesc? Am sanse sa reusesc chiar si asa? Mersi pt. sugestii -------------------- My girlfriend says I need to be more affectionate...so now i've got 3 girlfriends
|
|
|
|
Oct 5 2003, 15:06
Trimis la
|
|
Ah, si inca ceva. Ar trebui sa-i spun ca vreau sa-mi fie fidela sau in nici un caz?
Sau sa o fac cat mai subtil posibil? -------------------- My girlfriend says I need to be more affectionate...so now i've got 3 girlfriends
|
|
|
|
| Mack Daddy |
Oct 5 2003, 16:09
Trimis la
|
|
Guests |
Nu inteleg de ce vrei tu sa faci o fata sa-ti fie fidela folosind patternuri.
Gandeste-te putin, ai vrea sa faci o curva sa-ti fie fidela? (Nu zic ca ar fi curva) Eu privesc problema din alt punct de vedere: - ma comport tot timpul natural, exact asa cum sunt eu, cum vreau eu sa fiu si daca nu mi-a fost fidela o parasesc imediat deoarece e compromisa si devine un cacat pentru mine. Dau Next. PS - Normal ca nu trebuie sa-i spui sa-ti fie fidela. Doh E de la sine inteles (daca ai o realatie serioasa cu ea). Si daca nu-ti e dai un simplu NEXT. Easy. Poti insa sa o faci sa inteleaga ca daca calca stramb o data te va pierde. Fa-o sa constientizeze lucrul asta. Oamenii reactioneaza mai mult la ceea ce pot pierde decat la ce pot castiga... |
|
|
|
| spandex |
Oct 5 2003, 20:39
Trimis la
|
|
Guests |
da, poate trebuie sa privim patternurile putin diferit decat o facem acum.
Eu de exemplu nu am folosit niciodata un pattern. Mi se pare nenatural... dar cred ca gresesc cand gandesc asa... Cred ca ar trebui sa fiu "reprogramat" sa nu mai am parerea asta proasta despre patternuri.. si sa incep sa le folosesc... Rose patternul unde se gaseste? |
|
|
|
Oct 6 2003, 05:57
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 6-March 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 398 |
www.fastseduction.com
-------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 00:40 |