Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 14 2009, 03:50
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 14-November 09 Membrul Nr.: 13.443 |
Salut!In primul rand,as vrea sa va spun Bine v-am gasit!Sunt nou pe forum
As vrea sfaturi doar de la cei cu experienta...nu de la oricine... PS:sunt la liceu clasa a10a Multumesc anticipat! |
|
|
|
Nov 14 2009, 09:00
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-August 09 Membrul Nr.: 12.916 |
CITAT(XXL @ Nov 14 2009, 11:50) [snapback]34376[/snapback] Salut!In primul rand,as vrea sa va spun Bine v-am gasit!Sunt nou pe forum Deabia te'ai inregistrat de cateva ore, cum ai si citit tu "aproape tot ce se poate de pe acest forum" ? Spune-mi si mie sectretul, cum ai facut de "chiar au inceput sa se vada rezultate", in doar cateva ore ? Chiar sunt curios ! -------------------- "Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"
|
|
|
|
Nov 14 2009, 14:38
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
CITAT(twisterbm @ Nov 14 2009, 16:00) [snapback]34377[/snapback] Deabia te'ai inregistrat de cateva ore, cum ai si citit tu "aproape tot ce se poate de pe acest forum" ? Spune-mi si mie sectretul, cum ai facut de "chiar au inceput sa se vada rezultate", in doar cateva ore ? Chiar sunt curios ! superman poate sa fac chestia asta fara sa aprinda calculatorul -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Nov 14 2009, 16:16
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(aleks10 @ Nov 14 2009, 14:38) [snapback]34380[/snapback] superman poate sa fac chestia asta fara sa aprinda calculatorul Mai baieti, in loc sa il criticati pe baiat, puteati sa ii dati un sfat bun sau macar sa ii dati un link spre o problema asemanatoare cu a lui. Eu zic sa o ignori in continuare, daca poti chiar sa o faci putin geloasa, s-ar putea sa vina ea mai repede la tine Dupe ce simti tu ca "esti stapan pe situatie" poti sa faci primul pas Succes -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Nov 15 2009, 04:34
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 8 Inregistrat pe: 14-November 09 Membrul Nr.: 13.443 |
CITAT(twisterbm @ Nov 14 2009, 09:00) [snapback]34377[/snapback] Deabia te'ai inregistrat de cateva ore, cum ai si citit tu "aproape tot ce se poate de pe acest forum" ? Spune-mi si mie sectretul, cum ai facut de "chiar au inceput sa se vada rezultate", in doar cateva ore ? Chiar sunt curios ! Am mai avut un cont acum 6 luni....dar mi s-a sters |
|
|
|
Nov 15 2009, 04:46
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-August 09 Membrul Nr.: 12.916 |
CITAT(XXL @ Nov 15 2009, 12:34) [snapback]34385[/snapback] Am mai avut un cont acum 6 luni....dar mi s-a sters Acuma da, doar ca am vazut in primul post ca ai scris : CITAT(XXL @ Nov 14 2009, 11:50) [snapback]34376[/snapback] Salut!In primul rand,as vrea sa va spun Bine v-am gasit!Sunt nou pe forum In fine, oricum e treaba ta. In legatura cu fata, ai putea sa iesi cu alte fete, dar sa faci cumva ca ea sa afle si sa devina geloasa. Succes cu fata ! -------------------- "Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"
|
|
|
|
Nov 19 2009, 04:06
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
@XXL,
Cheam-o la o intalnire... Spune-i ca vrei sa va vedeti sa-i spui ceva important... Si cand va vedeti o intrebi ce mai face, etc... Si te intreaba : Ce era asa important? Si o saruti NONVERBAL i-ai spus ca vrei iar relatia! Voila! -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Nov 29 2009, 07:48
Trimis la
|
|
|
Baietii am revenit:d....am ascutat de sfaturile voastre dar nu a mers aja cum ma asteptam...da in fine nu prea imi mai pasa.....
|
|
|
|
Nov 29 2009, 11:50
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(XXL @ Nov 29 2009, 07:48) [snapback]34526[/snapback] Baietii am revenit:d....am ascutat de sfaturile voastre dar nu a mers aja cum ma asteptam...da in fine nu prea imi mai pasa..... Tu ce zici baietas ? E bine sa alerge pizdele dupa tine ? Eu zic ca e bine... -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:11 |