Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 12 2010, 17:22
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
deci m-am decis sa fac sectiunea JURNAL , in care fiecare user poate sa-si faca thread , si sa posteze de-acum pan` la adanci batraneti toate nebuniile lui , pt a numai fi deschise zeci de posturi inutile , si va fi mai usor pt fiecare sa ajunga acolo .
- puteti sa va scrieti evolutia voastra , puteti sa scrieti cum decurge relatia cu prietena voastra , de la a la z , sa invat si eu de la voi , si voi de la mine , etc - PUTETI sa scrieti CE vreti , abordare sex orice va aparea pe nume, Alex , Andrei , marius , florin , etc .. si dand click acolo fiecare ii vede aluilalt evolutia -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 12 2010, 19:56
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(shlim @ Jan 12 2010, 17:22) [snapback]35097[/snapback] deci m-am decis sa fac sectiunea JURNAL , in care fiecare user poate sa-si faca thread , si sa posteze de-acum pan` la adanci batraneti toate nebuniile lui , pt a numai fi deschise zeci de posturi inutile , si va fi mai usor pt fiecare sa ajunga acolo . - puteti sa va scrieti evolutia voastra , puteti sa scrieti cum decurge relatia cu prietena voastra , de la a la z , sa invat si eu de la voi , si voi de la mine , etc - PUTETI sa scrieti CE vreti , abordare sex orice va aparea pe nume, Alex , Andrei , marius , florin , etc .. si dand click acolo fiecare ii vede aluilalt evolutia ideea nu e rea. dar nu cred ca o sa aibe rezultat pozitiv. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Jan 13 2010, 03:41
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 18-December 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 13.671 |
absolut da. sa vedem fiecare progresele pe care le facem. exact ce ai spus si tu.
|
|
|
|
Jan 13 2010, 06:22
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
de ce sa nu aiba rezultat pozitiv ? ;/
hai manilor ueic ap -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 13 2010, 08:07
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
chiar consider ca fiecare ar trebui sa aiba un jurnal cu fr-urile, realizarile personale importante in care sa primeasca feedback...
mai ales ca seductia e o chestie de consecventa de a avea clar obiectivele si caile de atingere a lor. -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Jan 13 2010, 08:47
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(shlim @ Jan 13 2010, 06:22) [snapback]35105[/snapback] de ce sa nu aiba rezultat pozitiv ? ;/ hai manilor ueic ap nu cred ca o sa se inghesuiasca lumea sa scrie. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Jan 13 2010, 12:21
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Ok, sunt deacord... dar tot la fel, nu cred ca o sa se ighesuie lumea sa scrie. Eu mai am si un blog. Probabil o sa scriu acelasi post ca pe blog, poate putin mai detaliat si cu anumite elemente de care avem nevoie
Succes -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Jan 13 2010, 13:25
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 13.345 |
sa-mi scriu toate intamplarile din viata privata sa vada toti care intra p site inregistrandu-se in cateva minute?
nu cred |
|
|
|
Jan 13 2010, 17:56
Trimis la
|
|
CITAT(Fol @ Jan 13 2010, 13:25) [snapback]35110[/snapback] sa-mi scriu toate intamplarile din viata privata sa vada toti care intra p site inregistrandu-se in cateva minute? nu cred amice tu stii pe ce forum esti? nu iti vad rolu printre noi. Nu o sa povestesti ce ai vorbit cu parintii. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Jan 14 2010, 13:49
Trimis la
|
|
CITAT(Master20 @ Jan 13 2010, 17:56) [snapback]35113[/snapback] amice tu stii pe ce forum esti? nu iti vad rolu printre noi. Nu o sa povestesti ce ai vorbit cu parintii. cam are dreptate Master20 ;/ -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 15 2010, 04:47
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 13.345 |
nu vreau sa ma cert cu nimeni dar tu ai facut acest sondaj ca sasi dea fiecare cu parerea si sa afli raspunsuri nu?
astai parerea mea si nu cred ca ma obliga cineva unde si cu cine sa umblu.poate mai inteles gresit da mi se pare prea simplu sati scrii aici toate intamplarile si secretele si sa intre persoane pe care leai abordat sau vrei sa le abordezi si sa te aibe la mana salut |
|
|
|
Jan 15 2010, 13:13
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 15-January 10 De la: Undeva`n Balcani Membrul Nr.: 13.855 |
Ceva gen ... hai sa tragem la xerox AS.ro.
|
|
|
|
Jan 15 2010, 18:07
Trimis la
|
|
CITAT(Jokeru @ Jan 15 2010, 13:13) [snapback]35123[/snapback] Ceva gen ... hai sa tragem la xerox AS.ro. exact -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 22 2010, 09:43
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 14 Inregistrat pe: 20-April 08 Membrul Nr.: 5.983 |
vreau si eu sa vad ce e cu as.ro
-------------------- " Totul e sa nu fii trist , mai departe te descurci tu. "
|
|
|
|
Mar 23 2010, 10:17
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 18-December 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 13.671 |
ce se aude cu rubrica aceasta? o sa se mai faca? ar fi o idee soper buna. in primul rand, pt. a creste nivelul forumului. ar fi un pas. vad ca votul e clar pe "da"...deci referendumul a trecut
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 15:51 |