Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 18 2008, 12:10
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
fetele care impart pliante, unele sunt dragute. HB8
EA (iti da un pliant) EU (c&f): Mersi, dar nu stiu sa citesc. Fii draguta si citeste-l pentru mine! .......... EA (iti da un pliant) EU (c&f)(inainte sa iei pliantul): Explica-mi-l/ Spune-mi despre ce e vorba in el , sunt mai greu de cap. salut. -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
"So do you have a plan? Better! I have confidence." King Julien |
|
|
|
Dec 18 2008, 13:54
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Piatra Neamt sau Bucuresti Membrul Nr.: 5.372 |
In mall crede-ma ca TOTI se dau la ele deci sunt unse cu toate alifiile alea si iti taie rapid macaroana dar de amuzament eu i-am facut la una ceva in gen:
(Imi da pliantul): Hey sper ca nu ti-ai trecut numarul de telefon pe el... Ea: Nuuuu Tu: SI atunci de ce ai raspuns asa incordata??? sau (Imi da pliantul): Hey sper ca nu ti-ai trecut numarul de telefon pe el... Ea: Nuuuu Tu: Ok mergi un pic apoi te intorci si ii zici atunci ce e cu numarul asta aici??( de obicei sunt trecute nr de contact pe pliantele alea si alea i le arati si u...) Nu sunt pick up line-uri da eu cred ca un pic slefuite ar merge de minune..inca am impresia ca la intrebarea mea ele se gandesc "ce naiba crede el ca sunt o curva de sa imi trec nr pe ala si sa impart la oameni" nu stiu.. Test it, see it for yourself!!! |
|
|
|
Dec 18 2008, 14:05
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 166 Inregistrat pe: 20-September 08 Membrul Nr.: 7.269 |
Fiind un afc, m-am blocat cand a trebuit sa zic ceva, insa am ajuns sa graiesc: "e si numaru tau trecut aici?"
Cum ai zis si tu, ele sunt obisnuite cu texte de-astea(amuzante daca le auzi prima oara, mult mia putin amuzante daca le auzi a n-a oara). -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
|
|
|
Dec 18 2008, 15:41
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Piatra Neamt sau Bucuresti Membrul Nr.: 5.372 |
Oricum la a 2-a faza care ai zis-o Tu ea va deveni vorbareata dar ai grija daCA dai semne ca vrei ceva de la ea..dead...eu nu prea ma dau la hired guns...mai am nevoie de experienta..dar le mai interoghez din cand in cand..
Nu a mers ce ai zis Tu pENTRU ca a auzit faza aia de la toti CoCalarii pupincuristi..crede-ma si la mine in universitate am auzit pe unu cu aceeasi "arma"...si incearca sa intelegi ca ele intra PRIMELE la tine sa iti dea pliante nu ai de ce sa te jenezi... Textele mele nu stiu daca le-a auzit de prea multe ori pt ca e inversul la ce intreaba toti.. |
|
|
|
Dec 19 2008, 05:51
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 104 Inregistrat pe: 18-August 08 Membrul Nr.: 6.959 |
Ea iti da pliantu
Tu:De ce mi-l dai mie,nu stiu sa citesc(spus pe un ton c&f)poate ma inveti tu,ce zici cand imi dai lectii?? Nu am incercat-o dar cred ca ar putea sa mearga sau macar ar faceo sa rada. -------------------- Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”. |
|
|
|
Dec 19 2008, 06:17
Trimis la
|
|
|
Parerea mea personala e ca au asa un selfesteme ridicat incat ori ii distrugi realitatea repede ori il iei pe c&b in brate si gata.
Cum am mai zis test it for yourself! Dar sfatul meu personal e ...nu incercati asta daca nu aveti experienta in a agata 8-urile pe strada sau in cluburi pt ca va iesi rau.. Numai bine! |
|
|
|
Dec 24 2008, 22:12
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
Dar sfatul meu personal e ...nu incercati asta daca nu aveti experienta in a agata 8-urile pe strada sau in cluburi pt ca va iesi rau..
daca nu incerci cum capeti experienta ma ? ce vrei sa zici cu va iesi rau ? capeti sifilis daca intri in vorba cu vreouna sau ce ? |
|
|
|
Dec 25 2008, 06:26
Trimis la
|
|
|
Sa pun problema asa: daca nu ai experienta cu astea care sunt mai urate cum te duci la alea ce sunt abordate de 30 de ori intr-o zi si care iti inchid gura inainte sa o deschizi?? E vorba de experienta. Daca ai putina experienta si abia iesi din carapace e bine sa incepi de jos. Poate tu ai fost o exceptie si ai reusit inca de cand te-ai apucat sa le agati dar nu cred ca toti sunt asa de buni. Eu doar am zis cum procedez eu.
|
|
|
|
Dec 25 2008, 17:59
Trimis la
|
|
In orice caz, am sa mai incerc pt ca vreau sa imi insusesc o stare de calm cand vb cu fetele (nesigur si stangaci in unele momente cand sunt cu fete bune).
Am mai incercat faza cu "Tre sa cumpar xxx, ai putea sa ma ajuti?". Nu mi-a iesit nimic, despre #close nu poate fi vorba deoarece mam enervat pt greselile facute si nu mia avea rost. -------------------- "Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."
|
|
|
Dec 29 2008, 11:07
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
exemplu de abordare gasiti aici: http://forum.seductie.com/index.php?showto...p;hl=hired+guns
nu faceti niciodata glume pe seama voastra. asta inseamna DLV. exemplu: "nu stiu sa citesc" -------------------- i love this game
|
|
|
|
Dec 29 2008, 17:30
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
la naiba ca la mall La Piatra-Neamtz nu vad de alea , eram odata in mall si era o fosta colega de-a mea lucrea pe`acolo si cand m-a vazut a venit la mn si ma lua in bratze , mai erau cu 2 prietene de`ale ei , mie mi sa cam parut aiurea reactia ei si fac la un moment data " calmeaza-te draga nu fi salbatica .. sunt sensibil
-------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:42 |