IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Iote Ca Am Terminat Si Cu Asta....., nu-mi rau rau decat pt ea, voua pt cine?
kulea
mesaj Apr 30 2003, 21:45
Trimis la #1

Guests

ma baieti....nu stiu daca ma mai tineti minte.......is io ala , cu fata aia din canada.......
ma sincer am rupto cu ea pana la urma ca no....nu am iubito destul, sau nu am mai rezistat tenatilor altor fete care ma vor.....nu stiu nici acum...
dar....faza e ca.....a iesit cam urat cum ne-am despartit.....urat..pentru ea......
sa va exoplic......era vinerea seara...si tocmai iam zis ca maine adica sambata seara ma duc in 69....in discoteca......si ea......zice catre mine zi un numar eu zic........69...zice unu mai mic pls.....si zic 21 ziua ei de nastere ......si ea fata desteapta....a luat 21 de medicamente , sad.gif(((
sincer......de ce a facut asta nici in ziua de azi nu stiu .
apoi a intrat in spital si Multumesc Lui Dumnezeu sa facut bine si a venit acasa , apoi........se simtea rau. stiam ca are nevoie de ajutoru meu......i lam dat , si......mai incolo m-am impacat cu ea........si incepuese sasi revina...dar in ultimele 3 zile (inainte sa ne despartim de totu) se simtea rau......sincer........a luat 57 de medicamente de data asta........in timp ce eram impreuna...
si nui inteleg gestul deloc.
sunt eu de vina? am gresit cu ceva? poate ca, dar nu cred[....am cunoscuto in 25 martie 2002 si ea in 18 iunie 2002 a plecat in canada , toronto....si eu am ramas aici in cluj napoca ( de unde nu mai vreau sa plec veci:) )]
acuma tot rau se simte e intro depresie mare.......mare de tot.......si nu sht cum sa fac so ajut isi revina, nu imi dau seama......Help? plS ? 10q alll
de ce mam despartit de ea? poate multi ma inttrebati asta,de frica si pentru ca nu o mai iubeam.....
unu de frica de ce? pentru ca.......eu am 17 ani , si ea la fel si vroia ca vara asta sa ne casatorim......adica ma rog o logodna asa in ascuns.......si ma gandeam ........uite ma fie ma casatoresc cu ea mai incolo peste catzi va ani buni dar asa o sa imi faca cand o sa am copii , daca o apuca iara gesturi de astea ce ma fac? (asta ma gandeam in timp ce o iubeam) dar acuma ca nu o mai iubesc..........asta e....11 luni nu am vazuto numa mirc am in fata de 11 luni si sincer mam saturat.......
no ma ajutatima pls smile.gif mersic tai tai
e vina mea sau ba?
Go to the top of the page

+Quote Post
Gigolo
mesaj May 1 2003, 16:35
Trimis la #2

Guests

E cam complicat trebuie sa recunosc. Daca vrei sa te desparti de ea ai ma multe solutii... Propune-i chestii fanteziste : sa le convinga pe toate prietenele ei sa faceti tu impreuna cu ele sex in grup pentru ca sa-ti demonstreze dragostea ei ... biggrin.gif

Sau o alta tampenie ... Comporta-te AFC rau de tot cu ea.... : da-i beep de 50 de ori pe zi ... zi-i ca o iubesti din 2 in 2 minute... si devina foarte needy in preajma ei pana cand dispera si-ti da papucii.

+Quote Post
ABEL
mesaj May 2 2003, 14:03
Trimis la #3

Guests

Zi-i pe meil ca nu mai ai bani de mirc, scrie-i doar o data pe saptamana, spunand ca e vara si lucrezi undeva pana tarziu si esti obosit, si baga texte ca nu mai potzi fara ea, si ca e greu fara s-o inseli, dar nu ai cum din cauza iubirii ce i-o portzi.... si ca de cate ori vezi o femeie itzi apare fatza ei, treburi d'astea, orikum, s-a lasat de suicidere, asa ca potzi s-o lasi mai moale. Si intreab-o ca daca te iubeste, si te intzelege ca abstinentza nu e ceva pentru barbatzi, daca te lasa s-o inseli pana vine inapoi. Baga ce vrei pe acolo, da nu mai baga mirc, sau daca esti dependent, skimba nickul tau. wink.gif

+Quote Post
o.O
mesaj May 4 2003, 16:14
Trimis la #4

Guests

Chestia cu AFC-ul o sa dureze ceva... si s-ar putea ca pentru o scurta perioada sa para ca nu faci decit sa intaresti relatia... dar nu dispera wink.gif .. oricum, daca e la distanta foarte mare de tine e greu .. si pina la urma o sa calce ea strimb.. daca o poti vedea e mai simplu sa fii afc.. oricum in situatia ta poti sa-i torni pe mirc o groaza de balarii in timp ce o faci cu 100 alte femei ;> nici macar nu trebuie sa stii sa minti

+Quote Post
kulea
mesaj May 4 2003, 21:54
Trimis la #5

Guests

ma oameni buni ziceti si mei unde gasesc intelesu la prescurtarile voastre AFC si toate astea smile.gif
danke sun c`ya ! smile.gif

+Quote Post
o.O
mesaj May 5 2003, 11:42
Trimis la #6

Guests

http://www.fastseduction.com/acronyms.shtml

+Quote Post
Raulz
mesaj May 17 2003, 16:53
Trimis la #7

Guests

Najpa .. nu prea stiu ce sa zic ca nu am trecut prin asa ceva ... dar totusi iesirile ei cu
medicamentele sunt lipsite de logica .. are 17 ani .. hmm .. pey sti ceva ele la varsta asta
inca mai cred in fat-frumos .. cred ca din acelasi motiv a vrut sa va cosatoritii si slava
Domnului ca nu ai facut-o ... sa dai cu piciorul la atata distractie ce se afla in arta seductiei
de la varsta asta .. smile.gif
P.S. Viata nu-i decat UNA traieste-o la maxim smile.gif deja sti asta smile.gif

+Quote Post
metodistul
mesaj Dec 8 2003, 03:42
Trimis la #8

Guests

Daca n-ai nimic impotriva ca te scap eu de ea smile.gif si eu sunt din Toronto, 19 ani...e dragutza fata ? Da-mi mailul ei si in caetva luni nici nu mai stie cine esti wink.gif ... Glumesc, dar as fi curios sa o cunosc, macar prin e-mail.

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Dec 11 2003, 10:16
Trimis la #9

Forum Maniac

Grup: Membri
Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

Man e cam complicata treaba shi eu zic ca ce-a mai buna chestie ar fi sa o tzi asha catva timp shi sa faci pe AFC-ul eu zic ca nu e prea bina sa ii zici ca vrei sa te intalneshti cu alte fete ca turbeaza shi cine shtie ce face chestie ca e in canada hmmmm shi eu sunt in USA shi ashtia care sunt pe continent pe aici sunt cam cretini smile.gif man vezi ce faci itzi urez succes O FATA CARE VREA SA SE MARITE LA 17 ani are probleme psihiatrice shi chestia cu sinuciderea e la fel .
SUCCES wink.gif sad.gif

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 00:43