IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ma Iubeste, Nu Ma Iubeste..?!
qwert
mesaj Oct 9 2005, 14:49
Trimis la #1

Guests

Eu, proaspat despartit.
Ea, fata de care imi place. Ne cunoastem de 4 ani si de atunci suntem buni prieteni, poate cei mai buni. Ea – are prieten. Au probleme. In ultimele 2-3 luni ea e trista mai tot timpul din cauza asta.
Detaliere:
Eu ii sunt, sa spunem, prieten intim. Eu sunt cel caruia ii spune orice. I-am fost alaturi de fiecare data cand a avut nevoie. O simt, stiu ce are, stiu cand are nevoie de mine si mereu ii sunt alaturi cand isi doreste asta. Ea spune ca il iubeste pe cel cu care este acum, dar nu il vede prezent in viitorul ei (DOH! Oare chiar il iubeste?!). Cred ca nu mai este cazul sa spun ca situatile sunt ancorate corect. Chiar ea, cu gurita ei dulce, mi-a spus: “De ce nu m-am putut indragostii de tine?” o data cand imi povestea despre una din intamplarile mai putin placute cu prietenul ei. Eu consider ca s-a combinat cu el (de un an sunt impreuna) pentru ca isi dorea asta foarte mult. Cred ca vroia sa vada cum e. De vreme ce tipul o face sa sufere, chiar foarte mult, nu inteleg de ce nu se desparte de el? Mai ales ca mi-a zis ca nu il vede in viitorul ei, mi se pare clar ca nu are calitatile necesare!
M-am apropiat de ea mult. Ne vedeam aproape zi de zi, vorbeam despre ea si el de cele mai multe ori. Incercam sa o fac sa vada situatia, dar nu I-am spus niciodata clar, pe fata, ca ar trebuii sa se desparta de el. E alegerea ei. Eu am scos in evidenta ceea-ce se intampla de fapt. Nu era cazul sa inventez sau sa agravez situatia in ochii ei. Faptul ca mereu e trista, ca a slabit foarte mult, etc. sunt semne clare care arata situatia reala.
Dupa cum ziceam, m-am apropiat de ea mult, cand ne vedem ne imbratisam, uneori dureaza cateva secunde (5 sa zicem), ne pupacim pe obraz, etc. Ne-a vazut multa lume facand asta. Mergem de brat pe strada, si cam atat… legat de intimitati.
Faptul ca are incredere in mine si ca am acces in cele mai ascunse coltisoare ale sufletului ei consider ca este un atu considerabil. Intrebarea mea este: care ar trebuii sa fie tactica mea de abordare. O iubesc, si as vrea sa fiu cu ea. As face tot posibilul sa ii fie bine si sa nu regrete alegerea facuta. Tinand cont de faptul ca ea a observat ca ma apropii de ea pe acest plan (iubiti) si s-a cam speriat dand inapoi si spunandu-mi ca nu vrea sa stricam aceasta prietenie, cum ar trebuii sa o abordez? Ce ar trebuii sa fac sa nu o sperii si sa o fac sa vada ca sunt o alegere mai buna decat iubitul ei actual?

Multumesc anticipat.
Go to the top of the page

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Oct 9 2005, 16:27
Trimis la #2

Forum Maniac

Grup: Membri
Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

LJBF = Let's just be friends

Sansele ca tu sa ai o relatie sexuala cu ea sunt foarte mici. Pentru ea tu estei PRIETENA ei ce-a mai buna nu te vede ca un mascul/potential partener sexual.

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
qwert
mesaj Oct 9 2005, 16:50
Trimis la #3

Guests

Se poate schimba asta? Daca da, cum?
Ma gandesc ca trebuie sa gasesc o solutie sa-mi anulez locul unde m-a pus si sa abordez situatia din alt unghi. Am pus subiectul la NLP pentru ca sunt convins ca doar NLP ma poate ajuta. Ma insel?

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Oct 9 2005, 22:27
Trimis la #4

Forum Maniac

NLP-ul te poate ajuta din nefericire eu cunosc decat basic NLP deci eu nu prea te pot ajuta cu asta.

Se poate schimba cel mai bine este sa o ingori pentru cateva luni sa te dezvolti si sa iti cauti si alte prietene. Asculta si setul de CD-uri ale lui Shark (Ranko Magami) de pe forum il vei gasi under English.

Citeste ghidul asta http://fastseduction.com/guide/

ESTE FOARTE IMPORTANT SA RACESTI RELATIA CU EA

--------------------

+Quote Post
cristi
mesaj Oct 10 2005, 03:13
Trimis la #5

Guests

din LJBF e foarte greu sa iesi.Chestia e ca si LJBF-ul e diferit de la caz la caz.De exemplu daca tu ai fost cu una si nu v-ati mai inteles si fata a zis hai sa ramanem doar amici ca nu ne intelegem.Totusi voi ati avut o relatie atunci cand o prinzi altadata poti sa reincepi relatia cu ea.Din ce cauza?Pentru ca pentru ea ai creat atractie atunci doar ca nu v-ati inteles, ori tu nu-i dadeai libertate ori in fine....
Dar in momentul cand una te-a vazut de la inceput ca amicul ei cel mai bun si n-ai reusit sa faci nimic cu ea de atata timp e practic imposibil sa o faci sa te vada un iubit.Ea te vede ca un frate caruia poate sa-i spuna orice.

In legatura cu NLP-ul.Exista niste patternuri care ai putea sa i le spui.Nu stiu cat efect pot sa-si faca.Daca tipul o face sa sufere si ea tine la el nu cred ca se va desparti de el, ca ala fara sa vrea joaca bine jocul.
Deci daca ea e receptiva la patternuri poti incerca sa bagi niste patternuri pe ea combini cu kino sa vezi ce iese.I le zici in momentul in care sunteti voi doi si ai reusit sa-i captezi atentia asupra subiectului.Atunci faci trecerea la pattern-uri.Pattern-urile nu trebuie sa le inveti pe de rost de pe site-uri ci doar ideea lor, comenzile care o fac pe ea sa se gandeasca la tine.Am vazut ca pe tipele receptive la patternuri, comenzile astea isi fac bine efectul.

E mai dificil la tine, a disparut misterul, te cunoaste, esti un bun amic, nu stiu cat de bine poti iesi din situatia asta.

Eu personal as juca asa.As juca totul pe o carte.Daca as vrea sa fiu cu ea n-as accepta sa-i fiu doar amic pentru ca stiu ca ar putea fi mai mult.Personal as risca.As proceda asa:
Ma intalnesc cu ea o iau usor de mana si-i ii zic "hai sa mergem undeva sa bem un suc.Stiu un local dragut in care o sa ne simtim bine!".M-as duce cu ea acolo, as face kino delicat.As vorbi despre relatia ei cu ala, l-as scoate pe ala intr-o lumina proasta ceva de genul "el nu stie sa te aprecieze, nu stie sa te faca fericita, nu te cunoaste cu adevarat, n-a fost alaturi de tine atunci cand ai avut nevoie de el...." chestii de genul asta zise pe parcusul discutiei astfel incat adunate ar deveni multe minusuri pentru el.Apoi as crea lumea noastra "stau si ma gandesc cate avem in comun, noi tot timpul avem multe in comun, iti mai amintesti cand te-ai mai simtit atat de bine ultima data?" chestii de genul care sa faca legatura asta "noi" iar cand e vorba de ei zici "tu cu el".Tot ceea ce zici combini cu kino, o iei de mana delicat, vorbesti uitandu-te in ochii ei.Dupa ce o conduc acasa o iau usor de mana, o trag spre mine foarte aproape sa fie aproximativ la 15-20 de cm.As zambi m-as uita spre buzele ei i-as zice "Cred ca ar fi cazul sa fim mai mult decat amici." si kclose.

M-a bagat si pe mine una in ljbf dupa ce am fost vreo 2 luni cu ea si am rupt legatura cu ea de tot.A trecut jumatate de an.N-o s-o bag in seama pana nu-mi fac game-ul bun iar dupa ce voi considera ca sunt stapan pe mine imi iau revansa.

In legatura cu NLP-ul nu stiu cat de bine poate sa-si faca efectul.AM incercat pe una cu prieten, tot asa ala nu o baga in seama, mi-am jucat jocul, s-au despartit (nu din cauza mea) ci din cauza ca ea considera ca nu mai merge (poate am avut si eu efect ca i-am deschis ochii), dar sa stii ca nu cade pe loc in bratele tale.

Eu as proceda ca mai sus.Daca nu vrea o ignor, n-o mai bag in seama cateva zile, voi vorbi cu altele de fatza cu ea, voi zambi ma voi simti bine cu alte fete de fatza cu ea.Se va vedea imediat gelozia pe fatza ei.O lasi o saptamana fara tine iar cand va veni sa vorbiti o iei de mana si-i zici "decat sa te vad cu altul, sa ma gandesc cum ar fi sa fim noi impreuna, decat sa fim doar amici si eu sa vreau altceva prefer sa rupem legatura.Pentru ca putem fi mult mai mult de atat."

Asa as face dar nu garantez ca as rezolva ceva.Pentru ca si atractia si misterul au disparut si e greu sa le reinvii atata timp cat tu esti baiatul bun cu ea.

+Quote Post
cristi
mesaj Oct 10 2005, 03:20
Trimis la #6

Guests

daca vrei ceva de patternuri, mai degraba de comenzile pe care sa i le transmiti sau de starile in care sa o treci trimite reply.

+Quote Post
qwert
mesaj Oct 10 2005, 03:36
Trimis la #7

Guests

Salut Cristi.
Multumesc de parere, dar ce spui tu nu va tine. De ce? Simplu: pentru ca ne cunoastem foarte bine. Daca ma apropii de ea in felul in care spui tu, se va prinde pe loc. E o fata foarte isteata. Probabil va trebuii sa racesc putintel relatia, sa nu ne vedem atat de des (deja fac asta) si sa ies de sub umbra de prieten. Am cam taiat relatia de prieteni cand a gresit fata de mine cu o chestie. I-am spus ca daca vrea sa fim prieteni va trebuii sa imi dovedeasca asta, aici as putea sa trag de timp si sa o las sa se straduiasca, vazand ca nu mai cad asa de usor ca pana acum va simtii ca trebuie sa faca mai mult. Mi-a spus ca ma considera o persoana speciala si ca nu vrea sa ma piarda, daca intr-adevar asa este atunci va lupta. Pot folosii asta in avantajul meu. Chestia e ca intr-adevar este foarte complicat sa ajung unde vreau, pentru ca am gresit foarte mult pana acum. Eu am fost cu alta fata desi simteam ceva pentru fata asta. Gresala cea mai mare a fost ca in 99% din datile cand ieseam impeuna faceam eu cinste, cand ma cauta eram disponibil instantaneu, etc. Nu aveam in cap sa pregatesc terenul pentru o posibila relatie cu fata asta. Eu avea pe una si, poate chiar si eu, o consideram pe asta un fel de surioara mai mica, sa zicem. DAR, acum s-au trezit instinctele sexuale smile.gif si trebuie sa incerc. Nu pot sa ma duc sa ii zic direct ca o fac sa aleaga, nu pot sa o pun sa aleaga intre iubit sau nimic. Risc foarte mult sa aleaga “nimic”. Trebuie sa se “recupereze” din relatia cu bf ei. Acum, nu am mai vorbit cu ea despre relatia ei cu acest timp, nu stiu in ce stadiu sunt. Am sa incerc sa aflu.
Pana atunci, astept parerile si sugestile voastre in continuare.
Merçi

+Quote Post
cristi
mesaj Oct 10 2005, 04:01
Trimis la #8

Guests

Daca se prinde ce se intampla?Daca nu o sa accepte acum ce te face sa crezi ca va accepta vreodata?
E oneitis.Incearca sa iesi cu multe gagici ca sa ti-o scoti din cap.
Faci cum crezi e jocul tau.Eu daca as fi in locul tau as risca.Amica poate sa-mi fie si sormea si varmea si maica-mea daca intelegi ce vreau sa zic.

+Quote Post
qwert
mesaj Oct 10 2005, 04:21
Trimis la #9

Guests

"Daca nu o sa accepte acum ce te face sa crezi ca va accepta vreodata?" - ti-am spus, nu stiu in ce stadiu e relatia ei cu acel baiat. Trebuie sa actionez la momentul potrivit. Nu are rost sa stric tot grabindu-ma. Asta era idee in ce spuneam mai sus, nu sa stau si sa nu ii spun niciodata. As putea sa ma duc sa ii spun ce simt oricand. M-am gandit la asta si chiar cred ca este foarte bine sa ii spun, DAR trebuie sa fac asta la momentul potrivit. Am incredere ca am sa reusesc, totul e sa actionez atunci cand trebuie si sa gasesc cea mai buna cale (cuvinte) sa ii spun.

+Quote Post
cristi
mesaj Oct 10 2005, 08:09
Trimis la #10

Guests

qwert de ce nu vrei tata sa risti? nu mai suntem la clasa a -7-a cand ne era frica sa intram in vorba cu una de pe holul scolii.Intelege in viata trebuie sa iti asumi anumite responsabilitati.Nu-ti zic sa risti acum.Dar in viata trebuie sa ai o strategie.Sa stii cum sa joci cartile.Sa actionezi cand trebuie, sa actionezi bine.Daca astepti sa faca ea un pas sa stii ca n-o sa-l faca.Femeile nu suna primele, nu fac primul pas, nu ele vin la tine, nu ele ne f**, nu ele trag de noi sa ne cuplam cu ele, nu ele joaca jocul sa ne cucereasca si sa se culce cu noi.Noi trebuie sa facem pasii spre ele.In viata trebuie sa iti asumi responsabilitati.O sa vina unu mai tupeist si mai nesimtit de felul lui si sa vezi cum ti-o ia.Si te intrebi de ce s-a uitat la ala, cum de ii place de bulangiul ala.De ce?E sigur pe el, risca, stie ca o sa reuseasca, nu-i e frica de refuz, controleaza jocul, nu-i da toata atentia, ea sta la cheremul lui nu invers, el alege nu ea.Sunt multe de spus....mai gandeste-te...
Eu n-as avea nimic de pierdut.As juca totul face to face.

+Quote Post
Metal_Knight
mesaj Oct 10 2005, 10:40
Trimis la #11

Talkative Guy

Postari: 104
Inregistrat pe: 28-April 04
Membrul Nr.: 1.383

Intr-o seara va imbatati, te porti foarte frumos cu ea (exact in felul in care spune ca duce lipsa de la ala), o f**i, n-o cauti cateva zile, si dupa aia, cand o cauti spui ca crezi ca a fost o greseala, si ca n-ar trebui sa fi facut ce ati facut.

Cred ca e mult mai simplu asa.

--------------------
There is no substitute for succes

+Quote Post
qwert
mesaj Oct 10 2005, 11:14
Trimis la #12

Guests

Eh, e o fata foarte frumoasa, dar nu pe plan sexual ma atrage atat de tare. Imi place de ea "complet". Nu vreau sa o folosesc ca obiect sexual. Poate suna ciudat si o sa radeti, dar asta e. Vreau sa o cuceresc, nu sa o ****. Cam asta e.

O mica completare: Daca va fi nevoie sa ajung la ea pe aceasta cale, nu am sa ezit. smile.gif

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Oct 10 2005, 12:56
Trimis la #13

Forum Maniac

Nu merge in stadiul asta sa fie asa direct cristi dar sunt deacord cu tine la vaza ca are oneits decic poate este mai bine pentru dezvoltarea ta qwert sa te duci direct iti iei crush and burn si ai terminat toata chestia. Hai ca am dat-o in philosophy acu smile.gif.

Cel mai bine este sa racesti relatia si crede-ma dupa ce citesti ce ti-am dat o sa sti ce sa faci dupa dar teoria ca teoria ... cum stai cu practica ? Ai frica de abordare etc... ?

--------------------

+Quote Post
Metal_Knight
mesaj Oct 10 2005, 14:39
Trimis la #14

Talkative Guy

Postari: 104
Inregistrat pe: 28-April 04
Membrul Nr.: 1.383

Dupa ce am citit primul tau post bine, pot sa-ti zic doar atat: daca erai un prieten al meu, cred ca iti dadeam si o palma sa te trezesti la realitate.

Mi-a placut o faza foarte mult: nu vrei sa "profiti" fizic de ea (pana si faptul ca privesti sexul cu ea ca asa ceva, e ceva suspect la modul cum gandesti), dar vrei s-o influentezi prin NLP, patterning & shit.

Later Edit: Cand iti mai povesteste o data o poveste trista, spune-i "eu n-as putea sa fac asta niciodata", si observa-i reactia, asta ca sa te lamuresti cum stai in cartea ei.

--------------------
There is no substitute for succes

+Quote Post
qwert
mesaj Oct 11 2005, 01:12
Trimis la #15

Guests

Vlad: Nu mi-e frica de abordare smile.gif
Metal_Knight: Hey! Nu privesc sexul ca un profit, dar nu ma multumesc cu atat! Asta era ideea. smile.gif

Baieti, sa va spun la ce concluzie am ajuns.
Am sa ma duc si am sa ii spun ce si cum. Nu conteaza ce reactie va avea. Daca cade, super, daca nu, nu-i nimic, macar va stii cum sta treaba si ma va vedea ca pe un barbat. Daca imi vine cu baliverne ca nu ma vrea, am sa fac cum ati spus voi, am sa ii las loc. Am sa dispar pentru o vreme, si cand am sa revin, am sa revin cu forte proaspete smile.gif Oricum, acum este foarte ocupata cu faculta si ne vedem foarte rar, asa ca.. daca tot nu ne vedeam, macar sa folosesc timpul asta cu un scop bine definit. Nu-i asa?

Saru`mana pentru sfaturi, mai astept. smile.gif

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th February 2012 - 00:46