Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 17 2010, 04:25
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 11-February 10 Membrul Nr.: 14.070 |
Pentru ca am auzit tot mai des despre acest tip de masaj, ati fost vreodata la masaj erotic ? Daca da,v-a placut sau nu?
|
|
|
|
Feb 17 2010, 16:42
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Piatra Neamt sau Bucuresti Membrul Nr.: 5.372 |
Nu am fost dar iti pot spune cu siguranta ca accentul nu e pe "masaj" ci pe "erotic". Daca esti barbat te duci acolo sa te exciti si sa primesti un masaj de baza sau profesional daca e chiar bun salonul (cam rar).
Ca fata nu stiu ce tratament primesti dar daca esti lesbiana o sa ai parte de ceva dragut |
|
|
|
Feb 22 2010, 13:52
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Masajul erotic e pur si simplu un masaj cu intentie sexuala...insisti mai mult asupra anumitor zone, e mai lent...faci si tu atmosfera putin(lumanari, muzica finutza, asternuturi fine, un betisor parfumat) E super sa primesti dar e si mai placut sa dai
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Feb 24 2010, 04:48
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 11-February 10 Membrul Nr.: 14.070 |
Mey, nu am vizitat un astfel de salon shi nu snt lesbiana, imi plac barbatii
|
|
|
|
Feb 25 2010, 03:36
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 64 Inregistrat pe: 23-March 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 10.407 |
Si .. ai gasit vreun client pana acum pe forumurile astea?
Punem pariu ca multi de peaici se pricep mai bine masaj decat tine? -------------------- eu: Buna, esti draguta si vreau sa te f**.
ea: De cate ori? eu: De trei ori ca ma plictisesc repede. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 16:16 |