Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 22 2010, 02:20
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 31-December 05 Membrul Nr.: 2.788 |
Cateodata fetele incep sa zica sus si tare "nu vreau sa am prieten"... chiar neintrebate, ori cand le ceri nr. de telefon ,ori cand le apuca asa pe ele...
|
|
|
|
Jan 22 2010, 03:56
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(redhits @ Jan 22 2010, 02:20) [snapback]35174[/snapback] Cateodata fetele incep sa zica sus si tare "nu vreau sa am prietena"... chiar neintrebate, ori cand le ceri nr. de telefon ,ori cand le apuca asa pe ele... nu vreau = vreau ... shit test... ca si cum ar spune singura neintrebata "nu o sa ne f**em " -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Jan 24 2010, 13:43
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 104 Inregistrat pe: 18-August 08 Membrul Nr.: 6.959 |
Cand o fata iti spune ca nu o sa obtii nimic inainte ca tu sa-i ceri ceva atunci o sa obtii ceva
-------------------- Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”. |
|
|
|
Jan 25 2010, 06:00
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
orice test se ignora si se actioneaza cu hotarare
orice argumentare logica este o intrare in test, care e nimic altceva decat un joc psihologic... un barbat nu intra in jocuri, le ignora si face ce are de facut -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Feb 4 2010, 22:52
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 29 Inregistrat pe: 24-October 09 De la: Bucuresti - Regie Membrul Nr.: 13.302 |
Ea: Nu vreau sa am prieten
Tu: Sa stii ca ai dreptate, si mie imi plac relatiile fara obligatii Daca femeia intra in joc, bine, daca nu, nu ai nimic de pierdut. -------------------- Cuvintele-mi sunt reci acum
Si noaptea sta sa inece. Scaldat in negru sange scurs Sarutul care trece... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 16:17 |