Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 14 2009, 08:51
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 9 Inregistrat pe: 11-January 09 Membrul Nr.: 8.598 |
Un test pentru a vedea daca este vreo atractie... simplu dar putzin riscant intr-un fel :
El: hai sa facem un test... Ea: ok El: ai incredere in mine? Ea: da... El: inchide ochii si gandeshtete la cva ce iti place (ea inchide ochii si el o saruta) El: ce simti acum, iti vine sa imi dai o palma? Ea: nu (si te ia in brate) sau se strica tot am aplicat asta la 2 si mi-a iesit bine... oare ar merge si la un LJBF? |
|
|
|
Jan 14 2009, 11:01
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 130 Inregistrat pe: 18-January 08 Membrul Nr.: 5.365 |
CITAT(anonymus @ Jan 14 2009, 15:51) [snapback]31299[/snapback] am aplicat asta la 2 si mi-a iesit bine... nu te cred... -------------------- de ce sa fii un om obisnuit cand poti sa fii un om extraordinar!
|
|
|
|
Jan 14 2009, 16:22
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 104 Inregistrat pe: 18-August 08 Membrul Nr.: 6.959 |
Mai anonymus si in celelalte posturi ale tale este vorba de prietena ta cu care esti in LJBF....ti-au mai spus multi:sarut-o.Nu conteaza modul in care o faci.Daca iti este o prietena foarte buna si o vei saruta in caz ca nu va vrea sa fiti impreuna nu cred ca ar strica foarte mult relatia pe care o aveti acum.
Si daca faci ce ai scris mai sus si iti da o palma pur si simplu nu faci nimic doar te intorci si pleci si de atunci nu mai vorbesti cu ea.Dupa un timp te va intreba ea daca ai ceva sau daca esti suparat pe ea...bla bla.Aici ii poti zice ca nu trebuia sa reactioneze asa,simplu si ramaneti prieteni daca nu se poate mai mult. Eu unul asa as face dar nu sunt in postura ta. -------------------- Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”. |
|
|
|
Jan 15 2009, 07:07
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(il rey @ Jan 14 2009, 11:01) [snapback]31302[/snapback] nu te cred... nici eu -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Jan 15 2009, 11:54
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
CITAT El: hai sa facem un test... ea: nu am timp...si iti trage o privire rece si speriata, iar in gandul ei in timp ce se indeparteaza "ce vroia si asta? se crede iohanes?" CITAT El: ai incredere in mine? Daca ajungi pana aici, atunci te duci la vale cu replica asta, pentru ca denota nesiguranta. Mai bine poti sa zici mai simplu "Fi atenta! CITAT El: inchide ochii si gandeshtete la cva ce iti place Fara sa creezi atractie, fara sa creezi confort, tu ii zici asa ceva? In cazul in care ai ajuns pana aici o sa te lovesti de replica "stii ce? chiar ma grabesc..." si pleaca, pentru ca nici o fata n-o sa se puna de buna voie intr-o pozitie vulnerabila in fata unui strain. CITAT El: ce simti acum, iti vine sa imi dai o palma? Ea: nu (si te ia in brate) sau se strica tot CITAT am aplicat asta la 2 si mi-a iesit bine... In timp ce dormeau? CITAT oare ar merge si la un LJBF? Categoric anonymus eu cred ca ai putea sa scrii o carte cu asemenea chestii -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Jan 15 2009, 13:27
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Eu nu am inteles conexiunea intre intrebarea " iti vine sa-mi dai o palma ?" si faptul ca te ia in brate! Wtf ?
Daca m-ar intreba cineva daca imi vine sa-i dau o palma i-as zice ca nu, dar imi vine sa-i dau un pumn!!! la fete cred ca e echivalentul unui sut in fund! -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:33 |