IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> O Mica Mare Problema!, cum o pastrez?
XXL
mesaj Apr 11 2010, 12:03
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 8
Inregistrat pe: 14-November 09
Membrul Nr.: 13.443

Salut tuturor!Nu am mai scris de mult intrucat nu am mai dispus de timpul necesar....acum dupa cum spune si descrierea topicului Cum o pastrez?Am cunoscut o fata cu care ma inteleg super si pe care chiar o plac,si as vrea sa o tin cat mai mult langa mine.Acum singura probl care ma roade este aceea de a nu interveni monotonia in relatia noasta,acum interveniti voi...stiu k trebuie sa fie mereu ceva nou ca sa nu ne plictisim...ce sa fac pt a aparea mereu acest ceva "nou"?ms anticipat pentru raspunsuri....si as dori sa le primesc numai de la cei mai avansati!Si inca o rugaminte....daca ai ceva de spus care nu este in leg cu topicul te rog ABTINE-TE!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cocktail
mesaj Apr 11 2010, 15:30
Trimis la #2

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

Păi ieşi cu ea cam de două ori pe săpt sau o dată pe săpt într-un loc frumos, ceva care să vă placă şi să fie şi funny, stai în Bucureşti ? Dacă da, ai pe unde să ieşi cafenele/pub-uri/baruri peste tot. Poţi să transformi şi o plimbare prin parc în ceva special dacă faceţi ceva 'special'... nu ştiu, încearcă să nu te vezi cu ea zilnic, că atunci intervine monotonia.

Plm... continuă să fi tu-ul acela pe care îl ştie, nu te înmuia, pentru că atunci pierzi când începi să laşi anumite lucruri de la tine. Sfatul meu, continuă să fi miserupist şi arogant, arată-i muuuultă distracţie, provoaco mereu.

Te descurci tu smile.gif

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
XXL
mesaj Apr 13 2010, 12:09
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Ms cocktail ,da stau in buc ,problema este k nu am cum sa ma vad cu ea de 2 ori p sapt k sta aproape de mine si ne intalnim...kt despre program ies cu ea in fiecare zii dar stau cam 30 min...k vin d la sc...in weekend stam mai mult ceva cam la 2-4 ore...depinde...ce ziceti e bine k stau asa putin ku ea in timpul sapt?Astept in continuare sfaturi si ms anticipat tuturor!

+Quote Post
shlim
mesaj Apr 13 2010, 16:07
Trimis la #4

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

fain post

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
Cocktail
mesaj Apr 15 2010, 08:43
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(XXL @ Apr 13 2010, 12:09) [snapback]35920[/snapback]
Ms cocktail ,da stau in buc ,problema este k nu am cum sa ma vad cu ea de 2 ori p sapt k sta aproape de mine si ne intalnim...kt despre program ies cu ea in fiecare zii dar stau cam 30 min...k vin d la sc...in weekend stam mai mult ceva cam la 2-4 ore...depinde...ce ziceti e bine k stau asa putin ku ea in timpul sapt?Astept in continuare sfaturi si ms anticipat tuturor!

nu te vezi cu ea câteva zile şi gata! smile.gif, ce e atât de greu. îi spui ca ai ceva treabă şi că nu poţi acum... mâine poate.

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
XXL
mesaj Apr 16 2010, 12:53
Trimis la #6

NonTalkative FC
*

cocktail dar aici intervine intrebarea mea:cunosc o gramada de persoane ,cupluri si se vad in fiecare zi,mai mult decat ma vad yo cu ea,si totusi nu a intervenit monotonia intre ei,cum e posibil?,app nu mi-ai rasp la intrebarea:daca ma vad cu ea in fiecare zi dar un timp limitat 30 min-1 ora,poate interveni monotonia?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 15:50