Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| problem |
Apr 4 2004, 14:38
Trimis la
|
|
Guests |
"Mica" mea problema este ca m-am indragostit de sora lu o fata de la mine din clasa, si am vorbit cu ea dar nu i-am spus ce simt pt ea, am iesit de cateva ori cu ea si cu sora ei ( fara ea nu vrea sa vina ), ma tin cu ea de mana dar mi se pare ce cam rusinoasa. Si nu stiu cum sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea. Nu stiu daca chiar ii place de mine ? Cum pot sa aflu ? Cum sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea ? Vreau sfaturi !!!!!!!!!
|
|
|
|
Apr 4 2004, 14:55
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 27-November 03 De la: Bucuresti, Sibiu Membrul Nr.: 951 |
sfatul meu: gaseste-ti alta sau... altele!
Cu fata asta oricum nu vei realiza foarte multe. Citeste de pe aici sa aflii cum trebuie sa te comporti si ce mentalitate trebuie sa ai. -------------------- Mai bine nu este ceea ce iti doresti, este ceea ce devii. Nu iti dori sa fie mai usor, doreste-ti sa fi fost mai bun
|
|
|
|
| problem |
Apr 4 2004, 15:01
Trimis la
|
|
Guests |
dar daca imi place de ea ! ce trebuie sa fac ca sa o seduc ?
|
|
|
|
| hellbuilder |
Apr 4 2004, 15:02
Trimis la
|
|
Guests |
cauta cate ceva despre semnale de atractie, body language daca vrei sa afli daca te place (aici dar eu zic sa mai citeshti pe aici shi o sa afli mai multe
|
|
|
|
| problem |
Apr 4 2004, 15:30
Trimis la
|
|
Guests |
|
|
|
|
Apr 4 2004, 15:39
Trimis la
|
|
|
Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 196 Inregistrat pe: 10-May 03 De la: Cta Membrul Nr.: 498 |
CITAT(problem @ Apr 4 2004, 10:30 PM) spuneti-mi ceva ce sa pus in functiune si a mers, ca sa fiu sigur ca va da rezultate ! Pana acuma nu am primit prea multe inf. Cauti o solutie rapida care nu necesita efort din partea ta, nu exista asa ceva. -------------------- How you gonna kill the bunny?
|
|
|
|
| problem |
Apr 4 2004, 15:45
Trimis la
|
|
Guests |
Is de acord sa depun efort dar sa zice ca cites o faza de pe fastseductio.com si o pun in aplicare la fata asta si dau gres si dupa care ea nu mai vrea sa vorbeasca cu mine ce fac ? Daca era la alte fete incerca ! Si poti sa fi sgur ca o sa incerc, dar nu la ea, vreau ceva care a fost testat si nici o data nu a dat gres !
|
|
|
|
| Santiago |
Apr 4 2004, 15:47
Trimis la
|
|
Guests |
frate cum sa-i ceri sa fie pritena ta? parca o ceri in casatorie. iesi cu ea de mai multe ori si elimina ljbf-ul, ai putea incepe prin ai spune ca ti-a fost dor de ea si de buzele ei si de tot corpul
|
|
|
|
| problem |
Apr 4 2004, 15:58
Trimis la
|
|
Guests |
multumesc pt sfat, dar vreau mai multe abureli ca :
Mi-a fost dor de tine si de buzele tale ! Mai spune niste abureli din astea sa mai schim si eu metoda de seductie ! Oricum Thanks ! |
|
|
|
| Santiago |
Apr 4 2004, 16:07
Trimis la
|
|
Guests |
problem: eu le folosesc pe astea:- dupa ce o saruti "hmmm, aceleasi buze senzuale
- dupa ce ii pui mana pe fund:"hmm acelasi funduletz nebunatic" - ii zici faza cu ochii CITAT "Has anyone ever told you that you have the most interesting eyes? asta daca stii engleza
They have a quality about them that says "there's more to this person than you might think at first glance". (This works GREAT on women that are VERY beautiful and hear it all. You might also want to open with something like "Any idiot can look at you and tell you that you are beautiful but it takes a ________ and a ________ (list your good qualities) man to see, that [then go into your pattern]. This is a TOTAL break state!) |
|
|
|
Apr 4 2004, 16:13
Trimis la
|
|
|
Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 196 Inregistrat pe: 10-May 03 De la: Cta Membrul Nr.: 498 |
CITAT(problem @ Apr 4 2004, 10:45 PM) Is de acord sa depun efort dar sa zice ca cites o faza de pe fastseductio.com si o pun in aplicare la fata asta si dau gres si dupa care ea nu mai vrea sa vorbeasca cu mine ce fac ? Daca era la alte fete incerca ! Si poti sa fi sgur ca o sa incerc, dar nu la ea, vreau ceva care a fost testat si nici o data nu a dat gres ! O NU! NU o sa mai vorbeasca cu tine? Ceea ce spui tu este frica de respingere. Nu exista ceva care nu da niciodata gres. Deja ai petrecut ea atat de mult timp incat si-a format o parere destul de fixa despre tine, incearca sa o saruti si asa o sa sti daca mai ai vreo sansa sau nu cu ea in viitorul apropiat. -------------------- How you gonna kill the bunny?
|
|
|
|
| problem |
Apr 4 2004, 16:17
Trimis la
|
|
Guests |
multumesc inca o data kenny si tie becoming.a.pua mult pentru sfaturi si mai vreau sa primesc in continuare versuri !
|
|
|
|
| remx |
Apr 5 2004, 02:51
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(problem @ Apr 4 2004, 08:38 PM) ma tin cu ea de mana dar mi se pare ce cam rusinoasa. Si nu stiu cum sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea. te tii cu ea de mana ..deja e prietena ta mai ... "vrei sa fi prietena mea ?" .. e cat se poate de pueril..asta faceai la draginitza....ea e rusinoasa e intr-un fel bine ..tu esti unii din putinii baieti care se duce la o fata rusinoasa..daca iti palce de ea ... si ea o sa te pastreze bine...daca vrei sa ai o relatie cu ea.....tineo tot asa..fai kino saruto pe gat ..managio pe fatza f tandru joacate cu mainile prin parul ei ... nu intotdeauna replicile sunt cele mai bune bafta |
|
|
|
| problem |
Apr 5 2004, 03:29
Trimis la
|
|
Guests |
thanks !
|
|