IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> O Problema...
Nota 4 V
lex
mesaj Apr 5 2010, 07:03
Trimis la #1

Talkative Guy

Grup: Membri
Postari: 131
Inregistrat pe: 6-July 03
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 566

IN PRIMUL RAND HRISTOS A INVIAT! As vrea sa ma ajutati si pe mine intr-o problema foarte complicata...
Cand am dat sesiunea in ianuarie am cunoscut o fata la facultate indirect..Eram cu un baiat care ma dusese la scoala si asteptam sa intru la examen si acolo a venit o fata care s-a uitat insistent in ochii mei asta primadata cand eram cu un prieten si asteptam sa intru..si am mai avut doua 3 examene dupa accea dar tot nu am vorbit cu ea..am zis las-o in pace ca nu are rost sa ma bag pe ea ca eu oricum nu vin la scoala si nu m-a interesat mult ..si acum 3 saptamani am fost iara la scoala asa in vizita ca nu mai fusesem de mult si era viscol mare afara sa platesc facultatea ..m-am si mirat ca a venit ea .seamna ca e fata care invata:).m-am asezat langa ea dar nu am zis nimic si nici nu stiam ce vreau daca vreau sa vb cu ea .. mai era si cu niste colege , imi era rusine si de atunci am mai trecut de doua 3 ori special sa vad daca e la scoala sa vb cu ea dar nu am vazut-o asa ca am rugat un coleg de acolo sa-mi ia numaru ei de telefon dar problema e ca tot nu a reusit ca nu a venit la scoala ea cica..eu nu am mai fost ..si acum mi-a zis ca sigur dupa paste o sa-mi faca rost ..dar problema e urmatoare..e bine sa o sun imediat cum am numaru de telefon ??..i-am spus lui sa nu stie ca e pentru mine dar pana la urma tot trebuie sa sa stie ca e pentru mine ,sa-i spuna ei ca vreau eu numarul sau ce sa fac?..am vazut ca in vara o sa ma vad cu ea eu singur ca are si ea un credit cu mine..si dam si licenta ..ce sa fac sa fortez sa-mi dea numarul acum sau sa astept pana la sfarsitul lui mai dar oricum deja e tarziu ..eu mi-am seama seama acum ca o plac, de aia atunci nu m-a interesat asa mult sa vb cu ea ..
Eu m-am interesat de ea cum o cheama si de unde e, ca pana gasaste prietenul asta al meu ma doare capu ca eu nici nu prea trec pe la scoala doar pe el il cunosc pe acolo .eu vin doar la sesiune ...mi-am adus aminte cand am vazut-o atunci la scoala dupa aceea ea mai avea o ora nu era in grupa cu mine doar in serie si m-am dus sa vad usa aceea unde a intrat sa vad ce sala e ,iar dupa aceea m-a dus la orar se vedem ce grupa are la sala aia si asa am aflat grupa ei iar dupa acceea m-am dus pe net si am luat tote fetele din grupa ei ..si am inceput sa caut pe facebook tote fetele din grupa de acolo pana am dat de numele ei :)si asa am aflat cu norok cum o cheama deoarece avea cont ..ce ziceti sa fac ? sa-i dau o solicitare de prietene pe faccebok..sau sa astept zilele astea sa-mi dea prietenul asta al meu numaru de tel si sa o sun direct dar sa-i spun, sa-i spuna ca e pentru mine ?,ca ma gandesc daca Ii dau solicitare de prietenie o sa ma intrebe cum a dat de ea si nu pot sa-i spun cum am procedat smile.gif..
Astept un raspuns va multumesc !
Go to the top of the page

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj Apr 5 2010, 07:24
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

Postari: 42
Inregistrat pe: 5-September 08
Membrul Nr.: 7.128

E tardiv ce vrei sa faci.Cu rusinea mori de foame,iar pe de alta parte lasi impresia de dlv.

+Quote Post
nashu
mesaj Apr 5 2010, 07:42
Trimis la #3

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Daca face altcineva treaba pentru tine, tu n-o sa ai ce vorbi cu ea. O sa fie sceptica cand o sa-i ceara prietenul tau numarul de telefon, s-ar putea sa nu il dea, sau chiar daca il da sa te trezesti ca e sceptica cand o sa vorbeasca cu tine.

Deci nu e bine cum faci tu. Daca tipa a facut eye contact cu tine si tu nu ai facut nimic probabil a si uitat de tine, sau si-a zis ca nu meriti.

Daca ai gasit-o totusi pe facebook da-i un add, apoi vezi daca are id-u public pt prieteni.
Nu ca as incuraja eu faze de genu' dar macar faci ceva in felu asta. Nu te baza pe faza cu telefonu luat de un prieten ca ai sanse mari sa nu-ti foloseasca la nimic.
Vorba lui Sorin, fa o conexiune cu ea, nu te astepta sa mearga daca face altu conexiune cu ea.

Fa ceva, orice, si apoi vino cu detalii wink.gif

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
lex
mesaj Apr 5 2010, 12:33
Trimis la #4

Talkative Guy

Deci sa-i dau add pe facebook?..fac cum spui ..dar as vrea totusi sa ma inveti ce sa-i spun ,cum am gasit-o acolo?....oricum de recunoscut ma recunoaste zic eu sigur..ma gandesc chiar sa-i spun cum am gasit-o adevarat sau fac greseala?
Renunt sa mai imi de-a telefonul ei colegul meu.... nu Ii mai dau mesaje daca a rezolvat ceva si daca da el cu numarul bine daca nu iara bine !

+Quote Post
Cocktail
mesaj Apr 6 2010, 05:14
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
Membrul Nr.: 5.143

parerea mea e ca sa trimiti un prieten sa-i ia nr e cea mai mare prostie.
Trebuia sa te duci tu frumos la ea şi să i-l ceri, oricum... daca faci cum zice nasu ai multe şanse să ţi-o iei în barbă ( metaforic ). Dacă îi spui că i-ai luat id-ul de pe facebook pt că o mai văzusei, poţi da dovadă de disperare grava, dacă nu îi spui asta şi te vezi cu ea, există o şansă să te recunoască şi o să dai dovadă şi mai mare de disperare. Cred că cel mai bine ar fi să faci pe neştiutorul şi să spui că îţi pare cunoscută, dar nu şti de unde...

culmea, mi s-a întâmplat ceva de genu' cu o tipă, numai că mie chiar mi se părea cunoscută... aiurea smile.gif)

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
twisterbm
mesaj Apr 6 2010, 08:44
Trimis la #6

Sniffin' the Field
**

Postari: 71
Inregistrat pe: 27-August 09
Membrul Nr.: 12.916

Cel mai bine ar fi sa nu pui pe nimeni sa faca treaba in locul tau, asa nu ajungi nicaieri plus ca o sa pari ori disperat, cum zice si cocktail, ori prea timid si ca tie frica sa vorbesti cu ea. si sa nu stai dupa nimeni.
Daca iti place tipa si vrei ceva cu ea, dute si vorbeste tu cu ea.
Intereseaza-te cand vine ea la scoala, si treci pe acolo, o iei deoparte si vorbesti frumos cu ea si pe parcurs ii tot ceri numarul de telefon, pe motiv ca vrei sa te anunte cand aveti cursi/licenta/vezi tu, sau ce iti trece prin cap.

Bafta !

--------------------
"Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"

+Quote Post
lex
mesaj Apr 6 2010, 09:17
Trimis la #7

Talkative Guy

Va multumesc..Deci pana la urma ramane sa-i mai dau add pe facebook sau nu e bine nici acolo ca par disperat?.. daca da ,ce sa spun ca mi se pare cunoscuta fac pe prostu?nu prea am inteles ...tot trebuie sa Ii dau mesaj lui colegu asta sa vedem cand vine la scoala ca nu are rost sa bat drumu degeaba daca nu vine ..ca asa am fost de trei ori inainte de paste si degeaba ca nu a venit si am stat ca prostu ..

+Quote Post
nashu
mesaj Apr 6 2010, 14:13
Trimis la #8

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

zi si tu ca a aparut la sugestii... smile.gif

Oricum e valabil ce a zis Cocktail, dar ce sa faci? nicicum nu e bine... cel mai important e sa faci tu treaba asa cum iti vine, de cele mai multe ori e exact ceea ce trebuie, totu e sa o faci tu smile.gif

Baga mare, fa ceva, si apoi vino cu un reply.

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
Cocktail
mesaj Apr 7 2010, 15:23
Trimis la #9

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(lex @ Apr 6 2010, 09:17) [snapback]35915[/snapback]
Va multumesc..Deci pana la urma ramane sa-i mai dau add pe facebook sau nu e bine nici acolo ca par disperat?.. daca da ,ce sa spun ca mi se pare cunoscuta fac pe prostu?nu prea am inteles ...tot trebuie sa Ii dau mesaj lui colegu asta sa vedem cand vine la scoala ca nu are rost sa bat drumu degeaba daca nu vine ..ca asa am fost de trei ori inainte de paste si degeaba ca nu a venit si am stat ca prostu ..

Gen:
Te ştiu de undeva. Dar habar nu am de unde... Pe bune, ai o faţă cunoscută... hmm.

Plm, te prinzi tu

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
valy3000
mesaj May 9 2010, 21:50
Trimis la #10

NonTalkative FC
*

Postari: 26
Inregistrat pe: 2-March 08
De la: calarasi
Membrul Nr.: 5.666

lex frate tot un pudel ai ramas.....

--------------------
[font="Arial Black"][/font]famous v

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th February 2012 - 02:04