Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Fleosch |
May 7 2003, 17:55
Trimis la
|
|
Guests |
Ochesti una care fumeaza...sau care isi "cara" pachetul de tigari in mana...
Buna. Nu te supara...imi poti da te rog si mie o tigara? (sa zicem ca imi da o tigara, o iau si scot un pachet de tigari din buzunar in care pun tigara primita de la ea). Merci, dar eu ti-am cerut numarul de telefon (ii zambesc). |
|
|
|
| hackingforgirls |
May 8 2003, 22:50
Trimis la
|
|
Guests |
Sucks !
Eu nu fumez, dar am observat nervozitatea retzinuta a persoanei care trebuie sa dea o tzigare asa pe moka. |
|
|
|
| Wolf22 |
May 9 2003, 13:51
Trimis la
|
|
Guests |
mai eu cred ca ai dreptate,sii eu sunt fumator sii stiu cu e ca cineva ,sa vina numai la tine dupa o tigara ,80%te vori refuza,te vor crede,lefter.
BYE. |
|
|
|
| Fleosch |
May 10 2003, 21:40
Trimis la
|
|
Guests |
Si oare cei 80% nu se vor simtzi jenant gandindu-se ca se zgarcesc la 1000 lei?
|
|
|
|
| SilentWords |
May 11 2003, 13:41
Trimis la
|
|
Guests |
da fleosch . . .
Este bunicica abordarea prezentata de tine ... insa ... aici conteaza foarte mult felul cum o spui si felul cum esti imbracat ... astfel NLP`ul folosit sa fie pe masura tinutei tale ... practic trebuie ca prin aceste 2 aspecte sa nu pari un "sarac" care are nevoie de o tigara . Asa eviti ceea ce au spus hackingforgirls si Wolf22 . Si cum ai si spus , actionezi doar dupa EC , astfel ea stie ce vrei de fapt . Bineinteles , seductia spune ca nu prin imbracaminte poti avea reusite ,si sint intrutotul de acord , dar pentru abordarea ta acestea sint absolut necesare . Ciau . |
|
|
|
| Fleosch |
May 11 2003, 16:08
Trimis la
|
|
Guests |
Aici trebuia sa-mi dati niste replici...dar nu mai conteaza...vad ca ne-am intins la discutii, asta nu e o problema...doar ca eu ma asteptam la altceva aici. Cucu bau
|
|
|
|
| Gigolo |
May 13 2003, 13:48
Trimis la
|
|
Guests |
Hai Floschy ca te rezolv eu acuma
Ea : Sa stii ca mi-ai cerut o tigara. Sunt sigura ca asta mi-ai spus ! |
|
|
|
May 13 2003, 16:43
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 6-March 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 398 |
Nu inteleg ce rost are sa ne certam. Da-mi-le pe amandoua si imi aleg eu:))
-------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
| SilentWords |
May 13 2003, 20:01
Trimis la
|
|
Guests |
O.K. atunci uite o tigara .Bricheta si nr. de telefon nu am pentru tine
|
|
|
|
| Fleosch |
May 14 2003, 15:55
Trimis la
|
|
Guests |
Ti-a cerut cineva nr. de telefon? Sa nu-ti faci iluzii:))...nu esti genul meu...dar daca insisti poate o sa-ti dau un beep daca o sa-mi aduc aminte de tine:)))
|
|
|
|
| SilentWords |
May 17 2003, 02:45
Trimis la
|
|
Guests |
(acum sa te vad floesch)
Hai fa pasi , nesimtitule , iti dau una de nu te vezi ! porcule ! |
|
|
|
| Fleosch |
May 17 2003, 08:32
Trimis la
|
|
Guests |
Lasa complimentele si hai sa facem pasi impreuna...am impresia ca avem aceeasi parere unul despre altul...doar ca sunt un gentleman si nu pot sa-ti spun in fatza SCROAFA:)))
|
|
|
|
| SilentWords |
May 17 2003, 10:30
Trimis la
|
|
Guests |
Fleosch , o palma . (si mai era cu o prietena) fleosch si ea o palma. Haide fata sa plecam , ce ticalos .
|
|
|
|
May 17 2003, 12:54
Trimis la
|
|
|
Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 196 Inregistrat pe: 10-May 03 De la: Cta Membrul Nr.: 498 |
Se pare ca nu ai reusit sa treci de BITCH-SHIELDU lu SilentWords.
-------------------- How you gonna kill the bunny?
|
|
|
|
| Fleosch |
May 17 2003, 13:06
Trimis la
|
|
Guests |
Bhahahahah. Lols silent:)))...frumos. Pacat ca s-a terminat simularea atat de repede. Ca sa continuam hai sa te vad pe tine...continua tu cu replica (in loc de replica data de mine). Ciao.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:38 |