IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> O Urmare A Frustrarii?
un_mare_luzar
mesaj Apr 14 2008, 16:17
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 99
Inregistrat pe: 17-March 08
Membrul Nr.: 5.740

Desi tot timpul m-am considerat un tip destul de optimist, esecurile frecvente din ultimele cateva saptamani m-au adus intr-o stare in care pur si simplu nu ma mai simt bine in pielea mea... nici cum... parca as fi prizonier in propriul trup si colac peste pupaza parca am devenit mult mai introvertit, iar numarul tovarasilor de distractie e in continua scadere, fetele raspund parca mai rau ca niciodata la orice incercare a mea si incet - incet incep sa ma inhib si sa devin timid. E o problema grava? Exista vre-un tratament?
Go to the top of the page

+Quote Post
un_mare_luzar
mesaj Apr 15 2008, 07:06
Trimis la #2

Sniffin' the Field
**

CITAT(cosminutzu @ Apr 15 2008, 11:02) [snapback]25506[/snapback]
Lipsa de comunicare duce la anostitate si scaparea este sinuciderea.

Deci da... e grava. Totusi inca nu am pus in discutie aceasta varianta si nici nu o vad momentan ca pe o potentiala solutie.

Cat despre treaba cu autosugestie... tot incerc sa-mi revin, dar nu pot intelege de ce moralul meu s-a degradat asa rau pentru ca pur si simplu nu pare sa mearga.

Chestia cu audiourile chiar functioneaza? De exemplu cele pe care le asculti in somn? Ma refer la alea ce iti induc incredere in tine si de-astea (pentru ca pare-se ca am pierdut-o). Dati-mi exemple daca stiti ca nu ma deranjaza sa le cumpar dupa net.

As fi incercat si produsul ala "Seduction sounds", dar mi-e cam rusine ca eu nu prea sunt acasa si nu am chef sa ia maica-mea sau taica-meu coletul, iar in cazul in care nu e nimeni, postasul cunoscandu-ne, lasa coletele la vecina de peste drum si ea sau fie-sa ar fi printre ultimele persoane care as dori sa afle ca am comandat asa ceva.

+Quote Post
fishboneZ
mesaj Apr 15 2008, 07:40
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 30
Inregistrat pe: 19-November 07
Membrul Nr.: 5.107

uita pur si simplu de intamplarile negative, nu le pune la suflet, ignorale si dute distreaza-te indiferent ca o faci cu fete, prieteni, mama, bunicul sau cu un catzel, simte-te bine... ignoranta e o binecuvantare

+Quote Post
sarcastic
mesaj Apr 15 2008, 07:52
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

Postari: 56
Inregistrat pe: 27-May 07
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 4.463

nu asculti si tu un anumit gen de muzica care te relaxeaza? o formatie preferata ceva? ..trebuie sa existe ceva in universul asta care iti da putina energie si pofta de viata (inafara de dorinta de a cunoaste fete) gandeste-te ce-ti placesa faci, cauta-ti un hobby, cumpara-ti niste planse, niste pensule si tempera si apuca-te sa abstractizezi niste peisaje(incearca si cu degetul) ..ia-ti un animal de casa, fa o mica pauza de la stresul cotidian si apoi revi cu bateriile reincarcate ,bafta !

--------------------
P.S. i love you

+Quote Post
un_mare_luzar
mesaj Apr 15 2008, 11:33
Trimis la #5

Sniffin' the Field
**

Pai in general nu prea pun la suflet. Totusi te mai zguduie putin si esecul repetat. Oricum sper ca treptat o sa-mi revin.

Am si alte pasiuni in afara de alergatul dupa femei, dar singura mea patima mai mare ca femeile e bautura. Nu sunt alcoolica dar deseori la petreceri aleg betia, in schimbul companiei feminine.

+Quote Post
sascha
mesaj Apr 15 2008, 12:24
Trimis la #6

Forum Jockey

Postari: 324
Inregistrat pe: 2-March 08
Membrul Nr.: 5.665

:| ar trebui sa te dai pe cappy smile.gif)) te mai miri de ce nu ai succes cu femeile death.gif

--------------------
I might like u better if we slept together ;)

+Quote Post
sarcastic
mesaj Apr 15 2008, 12:44
Trimis la #7

Sniffin' the Field
**

Postari: 56
Inregistrat pe: 27-May 07
Membrul Nr.: 4.463

cand vezi ca pe calea asta nu ai succes incearca sa schimbi ceva,vorbeste cu un psiholog daca e asa grava problema cu alcoolul ...nu te putem schimba noi ,noi putem doar sa te sustinem si sa te incurajam sa iti schimbi modul de viata..vointa vine de la tine si trebuie sa te gandesti ca tu esti cel important ,nu alcoolul,nu femeile..intai ajuta-te pe tine si un prim pas ar fi sa reduci cantitatea de alcool..daca la petreceri nu te poti abtine, fa o pauza

--------------------
P.S. i love you

+Quote Post
hitman23
mesaj Apr 15 2008, 14:28
Trimis la #8

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

e aiurea cu alcoolul daca n-ai patit o tie usor sa zici nu mai bea .. era o perioada in viata mea nu cred ca aveam nici 16 ani , iar anturajul m-a facut sa simt nevoia de bautura cum simt acum dupa sex nevoia de tigara , nu stiu ce sa zic man ...si acum mai beau ..insa doar cand ies undeva si limitat cred ca cel mai bine ar fii sa iti schimbi anturajul , cu baieti care iasa cu femei .si care nu obisnuiesc sa bea des..asa am facut si eu candva (le si dadeam de baut ) ca erau mai mari ca mine si mai smecheri biggrin.gif

+Quote Post
un_mare_luzar
mesaj Apr 15 2008, 15:17
Trimis la #9

Sniffin' the Field
**

Nu ma consider dependent de alcool, dar imi place gustul lui cand e combinat cu atmosfera potrivita. In mod ironic am reusit sa ma las de fumat, cand eram dependent de tutun, dar nu de alcool. Totusi deja discutia nu mai tine de NLP. Puteti recomanda ceva exercitii concrete pentru a-mi redobandi increderea in mine... e simplu sa spui gandeste asa si asa, dar daca nu ai un stimulent banuiesc ca nu e neaparat necesar sa si crezi ce gandesti, iar daca nu crezi atuni e inutil... sau daca puteti recomanda ceva programe care sa ma ajute sa-mi revin?

+Quote Post
nashu
mesaj Apr 16 2008, 03:31
Trimis la #10

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Daca vrei sa-ti revii, atunci revino-ti! Nu astepta programe, pt ca totul tine de tine. Te complaci, asta e! Aduna-te si apoi tine-te tare! Atat timp cat vad ca te complaci nu prea-mi vine mie sa te ajut cu ceva... Ajuta-te singur!

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
un_mare_luzar
mesaj Apr 16 2008, 13:31
Trimis la #11

Sniffin' the Field
**

CITAT(nashu @ Apr 16 2008, 11:31) [snapback]25532[/snapback]
Daca vrei sa-ti revii, atunci revino-ti! Nu astepta programe, pt ca totul tine de tine. Te complaci, asta e! Aduna-te si apoi tine-te tare! Atat timp cat vad ca te complaci nu prea-mi vine mie sa te ajut cu ceva... Ajuta-te singur!

adevarat graiesti, amice

Oricum vreau sa multumesc tuturor pentru sugestii. Azi am observat ca am inceput sa ma repun pe picioare.

+Quote Post
GabrielIdol
mesaj Apr 16 2008, 14:43
Trimis la #12

Captain Keyboard

Postari: 474
Inregistrat pe: 22-April 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 4.339

CITAT(un_mare_luzar @ Apr 16 2008, 21:31) [snapback]25537[/snapback]
adevarat graiesti, amice

Oricum vreau sa multumesc tuturor pentru sugestii. Azi am observat ca am inceput sa ma repun pe picioare.

Omule si eu trec printr-o perioada asemanatoare...Tot ce trebuie sa faci este sa crezi in tine si sa-ti aduci aminte ca poti mai mult. Lucrurile vor fi mai bine.

Incepe sa gandesti pozitiv despre tine si apuca sa muncesti in a indrepta ce nu-ti place la tine. La mine a functionat...iar diferenta de energie s-a remarcat...n-am expirat sex prin porii mei cum mai vb unii tzanci pe aicea dar am fost abordat de 2 fete astazi in drum spre alimentara wink.gif.

De exemplu: Mi-am notat problemele pe o foaie si am inceput sa mi le rezolv sistematic. Am inceput sa-mi reiau antrenamentele de arte martiale, sa ma vad cu fostii colegi, astazi am mai zugravit camera am combinatzie intre albastru si rosu, a iesit mijto...mi-am mai facut cateva stucaturi...m-am mai ocupat de licentza, samd.

U get ma point!

Crede in tine si restul vor incepe sa creada si ei.

--------------------
Femeile...matze in permanenta cautare de sex.

+Quote Post
Reckno
mesaj Apr 18 2008, 05:21
Trimis la #13

Guests

man...eu m-am despartit de o fata acum vreo 2 saptamani dupa o relatie de un an jumate. in momentul asta am trecut peste.

cred ca cea mai buna metoda de ati recapata increderea in sine e sa cauti defectele la persoana cu care ai stat si sa incerci sa o intelegi ca tot ce a facut rau a facut din instinct...nu trebuie sa te complaci ca a fost doar vina ta cu toate ca a fost...trebuie sa mergi mai departe...dar majoritatea persoanelor aflate intr-o astfel de situatie reactioneaza astfel: se gandesc ca au pierdut-o pe aia, ca ce bine a fost cu ea etc..si stau si se gandesc mereu la ea intr-un sens bun. asta e cea mai mare greseala: imagineaza-ti ca o f**e altu un bagabond, un nespalat un drogat..etc...ca pana la urma o face...imagineaza-ti ca in momentul in care vorbim cate femei nu au renuntat la o relatie in care au investit pt a sta cu altu pe care il considera mai bun, mai alpha. imagineaza-ti cate femei inseala acum smile.gif. femeile aleg.

sau alta greseala pe care o fac multi este sa incerce sa treaca peste incercand sa se combine cu altele, dar in situatia lor e foarte greu sa faca acest lucru intr-un mod bun...se grabesc, incerc direct sa o seduca iar fata ii va respinge mai mult ca sigur iar tu te vei simti foarte deprimat iar durerea ta se va adanci si mai mult..

cel mai bine este sa treci peste moment, citeste carti si incearca sa cunosti femeile dc si cum reactioneaza ele la diferiti stimuli. Investeste mai mult in sanatatea ta si in cariera..e cel mai important..

bafta

+Quote Post
Romance
mesaj Feb 25 2010, 09:22
Trimis la #14

NonTalkative FC
*

Postari: 12
Inregistrat pe: 12-February 10
Membrul Nr.: 14.079

CITAT(un_mare_luzar @ Apr 14 2008, 16:17) [snapback]25503[/snapback]
Desi tot timpul m-am considerat un tip destul de optimist, esecurile frecvente din ultimele cateva saptamani m-au adus intr-o stare in care pur si simplu nu ma mai simt bine in pielea mea... nici cum... parca as fi prizonier in propriul trup si colac peste pupaza parca am devenit mult mai introvertit, iar numarul tovarasilor de distractie e in continua scadere, fetele raspund parca mai rau ca niciodata la orice incercare a mea si incet - incet incep sa ma inhib si sa devin timid. E o problema grava? Exista vre-un tratament?

"Tehere is no such thing as failure, only feedback that what are you doing isn't working' Richard Balder
Ascultate si sminte fiecare lucru raportat de mintea ta:
-te simti bine, fustrat, speriat etc.
-iti amintesti ca nu a mers bine pana acum
-te ia emotia
-imagini, sunete cu tine in posturi proaste
Ascultate cu curaj
Aici tot ce afli e ca in trecut nu a mers si trebuie schimbata atitudinea si "procedura"

Daca vrei niste lucruri care o sa te ajuta sa iei o atitudine noua iti recomand:
In primul rand tu trebuie fii activ si sa faci pasii necesari sa iesi din zona de confort de fiecare data cand vrei sa inveti
Ross Jeffries - Psihic Influence (contine foarte multe lectiii de viata, daca ignori exercitiile ciudate si il asculti pe nenea Ross e de ajuns, mie mi-a cam schimbat viata in bine sincer)
Rex Skies - Attitude activator
Paul Scheele - Personal Magnetism
Ross Jeffries - Unstopable Confidence
George Thompson - Verbal Judo
Black Ops
Neuro Programer 2 Pro
Un Jurnal in care scrii doar atat: cu ce esti mai bun azi decat ieri

Toate astea sunt audio si video deci effortul e minim si eficienta e maxima pentru inceput.
Am fost in situatia ta: am avut un accident de masina si esecuri care m-au dat peste cap complet, eram daramat, nu ma mai simteam bine si partea si mai proasta: aveam "prieten" care profitau de depresia mea, multe alte situatii in care ma bagam fara sa stiu ce fac si ma inhibam si mai rau. Mai aveam putin si ma izolam complet de realitate (sper ca te simti revolatat aici pentru ca asta e problema wink.gif ). Dar am decis intr-o zi ca nu merge si trebuie sa vad care e problema cu mine, sau mai bine zis sa imi dau seama care e diferenta din ce am eu in cap si ce e in realitate. Am renuntat la multe lucruri: jocuri pe calculator, zile in libere(in care stateam degeaba), tigari si tot ce ma tinea jos si am inceput sa caut si sa ma documentez, sa exersez, sa fac joging orice care era nou si constructiv. Si deodata bang totul incepuse sa se schimbe, oameni veneau la mine, eu eram mai activ in comunicare si viata incepuse sa se schimbe. Am avut perioade in care ce facusem in trecut m-a demobilzat un pic (sesiunea de exeamene de exempu) dar mi-am dat seama ca astea sunt rezultatele la ce am facut in trecut si ca se v-a schimba. Am cautat sa ies din zona de confort in fiecare zi cate un pic, si acum fac la fel. Asta e o lege permanenta: daca vrei sa inveti iesi din zona de confort, adica cauta, citeste uita-te , experimenteaza si aplica. Problema e ca tu trebuie sa iti cauti solutia, eu pot doar sa iti dau doar niste chei si sa iti arat niste usi.

Sper ca am putut sa te ajut... nu stau bine la explicat - ncerc sa invat acum blush.gif

--------------------
Under the radar...in control...ready to strike

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 16:03