IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Perioada Grea Din Viata Mea..., ma simt ca ultimul loser
Andreyy
mesaj Jan 3 2010, 08:27
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 75
Inregistrat pe: 18-December 09
De la: Iasi
Membrul Nr.: 13.671

Perioada asta a inceput cu ceva ani in urma, dar este din ce in ce mai accentuata, mai ales de cand citesc forumuri despre seductie.
Nu am avut niciodata o prietena si rar se intampla sa abordez o fata, pt. ca in general am trac cand trebuie sa vb. cu ea. imi vine in minte "n" replici si nu reusesc s-o aplic pe niciuna.
Extrem de confuz. De la un timp am ajuns sa ies de nebun pe strada poate poate "agatz" ceva, de la un timp parca sunt programat sa fac doar lucrul asta, ma obsedeaza efectiv. nu stiu cum sa depasesc perioada asta. mai grav e ca nu pun in practica ce citesc pt. ca ba n-am incredere in mine, ba orice altceva.
In discoteca ma duc de mult timp dar aceeasi poveste. Rar s-a intamplat sa si vb. cu o fata...poate doar de 2-3 ori...in 2 ani. no comment, sunt dezamagit de felul meu de a fi. dry.gif

Simt ca ma invart in cerc. Si as vrea sa ies, dar nu stiu cum...daca ridic un pic capul, simt ca iar revin la loc...in starea de dormitare unsure.gif

Chiar nu stiu cum sa scap de starile astea si mai ales, de perioada asta sooper tampita wacko.gif

Nu e in regula deloc, desi aparent se spune ca as progresa...mai mult pierd timpul aiurea sperand ca pe strada voi face mare branza sick.gif
se spune ca perseverenta aduce succesul...dar..eu ies de mult timp in oras...pe straz...ma plimb...dar...cu tot cu perseverenta asta...aceeasi stare oribila am cand e vb. sa ma duc la o fata...

intrebarea mea ar fi: cum sa ies definitiv din aceasta stare de kkt? daca ati inteles ce am scris mai sus...daca ati trecut si voi prin asa ceva... sad_smile.gif

sper sa nu-mi dati in cap ca am deschis un topic despre problemele mele...insa...cand nu ai la cine apela...mai rau decat sa-mi mai iau ban...nu poate fi.

mi-ar place sa primesc niste sfaturi, dar nu rautacioase, ci care m-ar putea ajuta cu adevarat, mi-ar da incredere...nu stiu...ceva ... fie si miraculos, care sa ma scoata din perioada asta... please.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
nashu
mesaj Jan 3 2010, 19:01
Trimis la #2

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Ma andrei, tu esti exact ca o p*zda! In loc sa te scoti singur din cacat astepti sa intinda altii mana, si de aia nu-ti merge nici cu femeile.
Te rog eu frumos, ori incerci ce ti-au scris baietii aici, pui mana si citesti, incerci, gresesti, corectezi si mergi mai departe, ori nu te mai plangi aici. Pe bune, iti sterg eu posturile in care te plangi daca ignori ce ti-am spus noi aici si nu faci nimic.

Nu mai fa tu pe ranitu si pune mana si fa ceva pt tine. Dupa aia o sa fii in stare sa vb cu o gagica. Pana atunci chiar daca te baga una in seama n-o sa ai de unde sa-i dai motive sa te placa. Decat daca e lezbi.

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
Andreyy
mesaj Jan 4 2010, 05:44
Trimis la #3

Sniffin' the Field
**

crede-ma ca vreau SINGUR sa trec peste asta, pt. ca ma simt in stare. si in plus, e o satisfactie f. mare sa reusesc de unul singur ceva ce ffff. putini ar reusi...
primul pas l-am facut...ma duc in disco SINGUR si ma simt extrem de bine.
trebuie sa-l fac pe al doilea si tot asa

o sa incerc sa nu ma mai plang si sa fac ceva pt. mn, asa cum ai spus si tu....si anume sa ies pe teren si sa vad ce si cum si eventual sa vin cu FR ceva... rolleyes.gif

si al doilea pas l-am facut, iesind singur, acomodandu-ma sa ma plimb fara sa stiu unde ajung (ceea ce inainte era mission imposibile...) acum ies...in mall-uri in parcuri si ma simt f. bine kiar si singur.

urmatorul pas ar fi sa incep sa conversez cu tipele pe care le zaresc, oriunde.

oricum e...nu pot sa nu remarc faptul ca am progresat enorm, fata de cat de mamaliga eram inainte, nici pe strada nu aveam incredere nici nicaerii. una peste alta, azi mi-am dat seama ca trebuie sa ies cat mai mult posibil si va veni si rezultatul dorit de mine...doar ca trebuie sa ies din zona mea de confort si sa nu-i mai permit creierului sa-mi mai joace feste.

+Quote Post
Andreyy
mesaj Jan 4 2010, 14:50
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

CITAT(cosminutzu @ Jan 4 2010, 20:31) [snapback]34924[/snapback]
Zici ca esti o identitate dubla.Vezi obiectiv lucrurile.Daca stii teoria aplic-o si nu lasa subconstientu sa-ti manipuleze intentiile.Mai exact nu mai gandi prea mult,ci actioneaza.Vei ramane surprins ca filmu negativ din creierul tau nu pusca

cu realitatea. dry.gif

maine incep facultatea si voi avea ocazii din plin sa imi daram creierul. deja mi-am fixat niste obiective pt. maine, pt. ca am vazut ca pe termen lung, nu e bine sa-mi fixez, ci mai degraba zi de zi.

ps. o rubrica de jurnal ...nu exista pe acest forum? ar fi util sa vedem evolutiile noastre...

+Quote Post
Cocktail
mesaj Jan 4 2010, 15:11
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

fa-ti blog daca vrei un jurnal.

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
Andreyy
mesaj Jan 4 2010, 15:16
Trimis la #6

Sniffin' the Field
**

una e blogu` si alta e sa poti sa postezi pe un forum...unde primesti si replay-uri si interactionezi.
detest blogurile.

ma refeream aici, pe forum

+Quote Post
Cocktail
mesaj Jan 4 2010, 16:21
Trimis la #7

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(Andreyy @ Jan 4 2010, 15:16) [snapback]34927[/snapback]
una e blogu` si alta e sa poti sa postezi pe un forum...unde primesti si replay-uri si interactionezi.
detest blogurile.

ma refeream aici, pe forum

Draga, pe blog primesti cate reply-uri vrei. Numai ca se numesc comm.
Aici, ma indoiesc ca o sa se faca asa ceva. Pt ca nu cred ca ai chef sa citesti ce laba a facut x-ulesc azi

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
Andreyy
mesaj Jan 4 2010, 16:32
Trimis la #8

Sniffin' the Field
**

ideea era alta, dar n-ai inteles. ideea era de evolutia fiecaruia, era ca o motivatie pt. fiecare din noi.
nu este ceva iesit din comun pt. ca pe alt forum gen Arta Seductiei exista o asemenea rubrica si e ok.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 16:13