IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Primul Refuz :d , Analiza
Michael-Paul
mesaj Dec 14 2009, 11:43
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 6
Inregistrat pe: 22-November 09
De la: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 13.496

bun , am invitat o tipa sa iasa cu mine nu imi place sa dau note dar fie smile.gif e un hb 9 (si 9 e cea mai mare nota pe care o dau smile.gif) ) , invitatia a fost scurta pe mess , ca altfel n'am putut . aman2 suntem in aceeasi scoala , in cls a 12 a.

discutia a descurs cam asa

am inceput sa vb sa nu pun pe sec intrebarea , stiind ca a fost plecata am intrebat'o chestii legate de asta (fluff-talk), bun totul ok, vorbim . discutia a durat undeva in jur la 5-7 min pt ca trebuia sa plec , i'am spus asta am inchis casuta si dupa cateva secunde m'am razgandit si mi-am zis ( wtf , cheam'o frate )
asa : stii sa inoti?
ea : da , dc? smile.gif)
eu : uite miercuri merg la olimpic , vino cu mine , o sa fie fun smile.gif (nu'mi raspunde)
si zic : mda , asa'i cu voi pana va hotarati smile.gif

raspuns n am primit , am mai asteptat putin si am iesit

m'am gandit ca am facut cateva greseli , am incercat sa reevaluez situatia , adevaru' e ca n'am mai vb cu ea de mult timp , nici la scoala nici pe mess , ca nu am timp de mess si la scoala nu ne prea vedeam. id'u il am de la ea , mi'l daduse fara sa il cer , undeva la sf anului trecut , dupa ce povestisem intr'o ora . pan la urma nu a mai trebuit sa plec si dupa vre-o 10 min intru inapoi , cu gandu ca puteam afla ceva , dar nu mai era smile.gif) m-a pufnit rasu (noh bun ai aranjat'o acuma) . ma gandeam ca a fost prea directa invitatia .

basicly is curios de greselle pe care le'am facut . pana acuma dupa fiecare fata imi analizam greselile si de fiecare data tot mai bine a fost . plm biggrin.gif

--------------------
It's About Building A Life.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cocktail
mesaj Dec 14 2009, 13:02
Trimis la #2

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(Michael-Paul @ Dec 14 2009, 11:43) [snapback]34708[/snapback]
bun , am invitat o tipa sa iasa cu mine nu imi place sa dau note dar fie smile.gif e un hb 9 (si 9 e cea mai mare nota pe care o dau smile.gif) ) , invitatia a fost scurta pe mess , ca altfel n'am putut . aman2 suntem in aceeasi scoala , in cls a 12 a.

discutia a descurs cam asa

am inceput sa vb sa nu pun pe sec intrebarea , stiind ca a fost plecata am intrebat'o chestii legate de asta (fluff-talk), bun totul ok, vorbim . discutia a durat undeva in jur la 5-7 min pt ca trebuia sa plec , i'am spus asta am inchis casuta si dupa cateva secunde m'am razgandit si mi-am zis ( wtf , cheam'o frate )
asa : stii sa inoti?
ea : da , dc? smile.gif)
eu : uite miercuri merg la olimpic , vino cu mine , o sa fie fun smile.gif (nu'mi raspunde)
si zic : mda , asa'i cu voi pana va hotarati smile.gif

raspuns n am primit , am mai asteptat putin si am iesit
m'am gandit ca am facut cateva greseli , am incercat sa reevaluez situatia , adevaru' e ca n'am mai vb cu ea de mult timp , nici la scoala nici pe mess , ca nu am timp de mess si la scoala nu ne prea vedeam. id'u il am de la ea , mi'l daduse fara sa il cer , undeva la sf anului trecut , dupa ce povestisem intr'o ora . pan la urma nu a mai trebuit sa plec si dupa vre-o 10 min intru inapoi , cu gandu ca puteam afla ceva , dar nu mai era smile.gif) m-a pufnit rasu (noh bun ai aranjat'o acuma) . ma gandeam ca a fost prea directa invitatia .

basicly is curios de greselle pe care le'am facut . pana acuma dupa fiecare fata imi analizam greselile si de fiecare data tot mai bine a fost . plm biggrin.gif

Si eu am "belit-o" zilele trecute cu un hb 9 pe motiv ca ma grabeam. Gen, am intrat pe mess am vazut-o: bla-bla... ce faci ? bla-bla ai probram sapt asta ? bla-bla... poate iesim joi pe undeva .... bla-bla... nu-mi mai amintesc sigur ce s-a intamplat... dar parca a zis ca nu poate ca e racita... in cacat. NU o mai bag in seama pana cand incepe sc, la sc ma duc, trec pe langa ea... ma baga in seama bine, nu ma baga... o sa ma bage ea devil.gif

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
xxxx
mesaj Dec 18 2009, 07:03
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 24
Inregistrat pe: 20-July 09
Membrul Nr.: 12.593

ai gresit la inceput........trebuia sa o tachinezi in alea 5 minute sa trezesti ceva sentimente in ea nu sa vorbesti la fel ca alti 10 baieti cu care sunt sigur ca vorbea in timp ce vorbea cu tine

nu ai fost prea direct cand ai chemato la inot......mie chiar mi`a placut cum ai spus`o
tu iai spus ca mergi la bazin si sa vina si ea....deci tu mergi oricum si daca nu vine ea
daca o chemai la o cafea insemna ca iti ocupi timpul in functie de ea....dar nu ai facut asa si a fost perfect......dar nu de ajuns
daca o faceai sa simta putina atractie la inceput nu mai scapai de ea

+Quote Post
Michael-Paul
mesaj Dec 19 2009, 13:53
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

CITAT(xxxx @ Dec 18 2009, 14:03) [snapback]34732[/snapback]
ai gresit la inceput........trebuia sa o tachinezi in alea 5 minute sa trezesti ceva sentimente in ea nu sa vorbesti la fel ca alti 10 baieti cu care sunt sigur ca vorbea in timp ce vorbea cu tine

la asta m'am gandit ca am gresit , nu am stabilit nici un fel de conexiune , am vb de'am pixu'
da adevarul e ca nici nu stiu cum sa construiesc atractia in felu' asta

ms xxxx

--------------------

+Quote Post
Blu3 CRIP
mesaj Dec 21 2009, 05:57
Trimis la #5

Sniffin' the Field
**

Postari: 55
Inregistrat pe: 21-July 07
De la: calarasi
Membrul Nr.: 4.622

Ce sentimente sa trezeasca in ea pe mess?Unde a gresit?

EL a jucat bine cartea.E probleme daca ea era atrasa de el sau nu(aici urmeaza sfatul meu)

Sfatul meu e sa astepti ...nu o mai cauti ... vezi cum decurge treaba... aici vezi dak a fost atrasa de tine si etc... dak te cauta si isi cere sqze k nu ti-a raspuns atunci e bine, e atrasa de tine si e bn sa incerci in continuare ca o sa iti iasa ceva cu ea gun2.gif daca nu te mai cauta... nu o mai cauta ca nu o sa mai castigi nimic de la ea esti deja ljbf sau are alte planuri cu altul rolleyes.gif

Tu ai jucat bine cartea, din punctul meu de vedere nu ai gresit nicaieri smile.gif.

Si get real nu ai cum sa o tachinezi pe mess ( din proprie experienta iti spun... ori o sa creada ca faci misto de ea ori o sa spuna ca esti un disperat sexual pentru ca nu vede body language, nu ai cum sa faci kino, nu iti aude vocea sa auda pe ce ton spui).Renunta la mess, cand vrei sa inviti o fata in oras mai bine o suni daca ai nr ei de telefon.

--------------------
Urc in limuzina neagra
Valetu-nchide usa
Va salut din mers,
Va parasesc.
Trei-Patru femei m-asteapta, infierbantate
Vor sa le iubesc

M-am reinventat
Sunt frumos si sunt bogat

+Quote Post
radu1987
mesaj Dec 21 2009, 12:47
Trimis la #6

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Doamne... iar au inceput "geniile" forumului care sunt dex de teorie sa dea sfaturi... bai Michael-Paul teapa ta - tu inca crezi in moartea caprioarei (adica in povestioare). Indiferent cat de bun ai fi nu ai sa atragi niciodata toate tipele din viata ta! Treci peste, ce rost are sa analizezi O INTERACTIUNE ? In timpul asta puteai sa abordezi 10 alte tipe. Stii ce zic eu ca-ti lipseste tie? Experienta - din ea inveti cel mai mult ce merge si ce nu. Ce nu ai realizat tu inca este ca poti primi 1000 de sfaturi si sa fie BUNE dar sa nu mearga la tine pentru ca tu ai alta personalitate si alt fel de a relationa. Tre sa descoperi tu insuti ce merge si ce nu merge ptr tine - concluzie pe care o tragi cand ai zeci de abordari DIFERITE la activ - adica sa nu ai folosesti aceeasi replica, ton, imbracaminte, etc cand incerci sa te bagi in seama wink.gif Spor si lasa drecu analiza in seama celor care nu vor sa f**a nimic cat de curand wink.gif seductia se simte nu se analizeaza rolleyes.gif La un moment vei ajunge sa simti ce trebuie sa faci , depinde de tine daca ajungi sau nu in punctul ala...

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Michael-Paul
mesaj Dec 21 2009, 15:38
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

CITAT(radu1987 @ Dec 21 2009, 19:47) [snapback]34754[/snapback]
Doamne... iar au inceput "geniile" forumului care sunt dex de torie sa dea sfaturi... bai Michael-Paul teapa ta - tu inca crezi in moartea caprioarei (adica in povestioare). Indiferent cat de bun ai fi nu ai sa atragi niciodata toate tipele din viata ta! Treci peste.

am trecut peste in 30 de sec , dupa ce am chemat'o , nu asta e prb , nu obisnuiesc sa stau pe mess si de asta am crezut ca am gresit ceva acolo ,
nu'mi place sa vb pe mess , prefer sa'mi vad interlocutorul ca sa pot sa'i citesc limbajul non-verbal si tonul , inflexiunile vocii etc.
da intradevar nu am prea multa experienta dar de fiecare data am invatat din precedenta , de dat am dat cu capu' si am invatat sa imi pese cat mai putin biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
radu1987
mesaj Dec 21 2009, 16:00
Trimis la #8

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Add dai la o tipa cand o vrei strict de amica sau dupa ce ai stabilit ca ai o relatie cu ea (adica sa ajungi sa o f**i). Messul e lipsit de sens in seductie.

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Michael-Paul
mesaj Dec 21 2009, 16:59
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

CITAT(radu1987 @ Dec 21 2009, 23:00) [snapback]34759[/snapback]
Messul e lipsit de sens in seductie.

+1 la asta desi cred ca sunt unii in stare sa faca ceva si pe mess

ms tuturor de sfaturi

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 16:07