IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Programe Mentale Simple, Fara prejudecati cand nu e cazul :P
crisss
mesaj Mar 2 2008, 14:17
Trimis la #1

Talkative Guy

Grup: Membri
Postari: 140
Inregistrat pe: 4-January 08
De la: Ardeal
Membrul Nr.: 5.314

Ideea e sa scapam de anumite programe care sunt deja in mintea noastra si care ar putea fii catalogate drept prejudecati. De exemplu... intr-o zii am mers pe strada si am vazut de la distanta o tipa ce parea obisnuita si parca nu era asa de frumoasa. Instantaneu in mintea mea a aparut ideea si prejudecata ca nu e frumoasa... ca pare a fii proasta si bolnava(avea ceva cosuri pe fata) si ca mai e si ingamfata si eu nu am ce sa discut cu ea. Cand m-am apropiat mai mult de ea am observat ca defapt era chiar draguta, avea o fata inteligenta, avea o mapa de studenta si mi-a si zambit tongue.gif . As fii putut sa ii zic ''salut'' dar din cauza prejudecatii (a programului cultural, religios....etc, din minte) nu am putut sa intru in vorba cu ea, si ea a trecut pe langa mine... si parea atrasa de mine... shit... a doua oara nu mai scapa tongue.gif . Oricum, daca aveti vre-o metoda prin care a-ti scapat de anumite preconceptii puteti sa le postati. Exista prejudecati ca tipa e frumoasa, cand defapt nu e... ca tipa e urata, cand defapt nu e... ca e mai in varsta... ca e prea inalta... prea slaba...etc... O metoda de a scapa de aceste preconceptii este sa te gandesti ca poti sa stai de vorba cu acea persoana si ca poate sa fie asa cum iti place tie.

--------------------
Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
Go to the top of the page

+Quote Post
hitman23
mesaj Mar 2 2008, 14:25
Trimis la #2

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

eu sunt vindecat de chestia asta ..dupa cum ziceam vorbesc cu orice femeie ori ca e urata ori e frumoasa ori curva ori cuminte ...le tratez oarecum la fel

+Quote Post
crisss
mesaj Mar 2 2008, 14:33
Trimis la #3

Talkative Guy

Postari: 140
Inregistrat pe: 4-January 08
De la: Ardeal
Membrul Nr.: 5.314

CITAT(hitman23 @ Mar 2 2008, 21:25) [snapback]24396[/snapback]
eu sunt vindecat de chestia asta ..dupa cum ziceam vorbesc cu orice femeie ori ca e urata ori e frumoasa ori curva ori cuminte ...le tratez oarecum la fel

Intradevar este o metoda(program) buna. Sa tratezi pe toata lumea la fel... cu respect obisnuit. Daca este folosita zilnic, in scurt timp se elimina si prejudecata care e in defavoarea noastra.

--------------------
Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe

+Quote Post
nashu
mesaj Mar 3 2008, 03:37
Trimis la #4

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

Fiecare cu pasarica lui... Eu, de exemplu, nu abordez tipe sub nota 8 decat daca sunt fortat de imprejurari. Daca e sub nota 8 imi poate crea complexe de imagine.
Poate e greseala mea sa consider femeile cu care ma afisez ca parte din imaginea mea, dar nu mi-a creat neplaceri pana acum.

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
hitman23
mesaj Mar 3 2008, 10:28
Trimis la #5

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

sa imi arati si mie ce inseamna tipa de 8 pt tine mr gigolo smile.gif eu in schimb f** orice ..in afara de barbati si animale evident smile.gif))

+Quote Post
somebody_new
mesaj Mar 25 2008, 07:47
Trimis la #6

Sniffin' the Field
**

Postari: 56
Inregistrat pe: 23-March 08
De la: warsovia
Membrul Nr.: 5.785

CITAT(hitman23 @ Mar 3 2008, 10:28) [snapback]24462[/snapback]
sa imi arati si mie ce inseamna tipa de 8 pt tine mr gigolo smile.gif eu in schimb f** orice ..in afara de barbati si animale evident smile.gif))

si daca ......orice....asta nu inseamna ca nu ai standarde prea inalte???no offence!!
eu cred ca smecheria nu este sa f**i orice....ci sa f**i ceva ce nu poate f**e toata lumea....
hmm...nu imi place ca tre sa vb ca voi!!! shock1.gif

--------------------
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge!!!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 16:08