Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 2 2008, 14:17
Trimis la
|
|
|
Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 140 Inregistrat pe: 4-January 08 De la: Ardeal Membrul Nr.: 5.314 |
Ideea e sa scapam de anumite programe care sunt deja in mintea noastra si care ar putea fii catalogate drept prejudecati. De exemplu... intr-o zii am mers pe strada si am vazut de la distanta o tipa ce parea obisnuita si parca nu era asa de frumoasa. Instantaneu in mintea mea a aparut ideea si prejudecata ca nu e frumoasa... ca pare a fii proasta si bolnava(avea ceva cosuri pe fata) si ca mai e si ingamfata si eu nu am ce sa discut cu ea. Cand m-am apropiat mai mult de ea am observat ca defapt era chiar draguta, avea o fata inteligenta, avea o mapa de studenta si mi-a si zambit
-------------------- Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
|
|
|
|
Mar 2 2008, 14:25
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
eu sunt vindecat de chestia asta ..dupa cum ziceam vorbesc cu orice femeie ori ca e urata ori e frumoasa ori curva ori cuminte ...le tratez oarecum la fel
|
|
|
|
Mar 2 2008, 14:33
Trimis la
|
|
|
Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 140 Inregistrat pe: 4-January 08 De la: Ardeal Membrul Nr.: 5.314 |
CITAT(hitman23 @ Mar 2 2008, 21:25) [snapback]24396[/snapback] eu sunt vindecat de chestia asta ..dupa cum ziceam vorbesc cu orice femeie ori ca e urata ori e frumoasa ori curva ori cuminte ...le tratez oarecum la fel Intradevar este o metoda(program) buna. Sa tratezi pe toata lumea la fel... cu respect obisnuit. Daca este folosita zilnic, in scurt timp se elimina si prejudecata care e in defavoarea noastra. -------------------- Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
|
|
|
|
Mar 3 2008, 03:37
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Fiecare cu pasarica lui... Eu, de exemplu, nu abordez tipe sub nota 8 decat daca sunt fortat de imprejurari. Daca e sub nota 8 imi poate crea complexe de imagine.
Poate e greseala mea sa consider femeile cu care ma afisez ca parte din imaginea mea, dar nu mi-a creat neplaceri pana acum. -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Mar 3 2008, 10:28
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
sa imi arati si mie ce inseamna tipa de 8 pt tine mr gigolo
|
|
|
|
Mar 25 2008, 07:47
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 56 Inregistrat pe: 23-March 08 De la: warsovia Membrul Nr.: 5.785 |
CITAT(hitman23 @ Mar 3 2008, 10:28) [snapback]24462[/snapback] sa imi arati si mie ce inseamna tipa de 8 pt tine mr gigolo si daca ......orice....asta nu inseamna ca nu ai standarde prea inalte???no offence!! eu cred ca smecheria nu este sa f**i orice....ci sa f**i ceva ce nu poate f**e toata lumea.... hmm...nu imi place ca tre sa vb ca voi!!! -------------------- Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge!!!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 16:08 |