IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Regula Celor 3 Secunde?, Ce e aia?
El-Zorab
mesaj Apr 15 2003, 14:39
Trimis la #1

Guests

Tot vad pe forum "regula celor 3 secunde"......in sus in jos si nu stiu ce-i aia.....Va rog spuneti-mi si mie.
Mersi.Pa.
Go to the top of the page

+Quote Post
ionmahmurul
mesaj Apr 15 2003, 14:50
Trimis la #2

Guests

Se refera la faptul ca atunci cand vezi o fata care te intereseaza nu trebuie sa astepti prea mult pana sa o abordezi. Adiq nu tre sa astepti deloc. Asa eviti sa apara starea de neliniste, de neincredere, o sa scapi de frica de repulsie...
Pur si simplu, cand vezi prada, o ataci, ca daca nu fuge sau o ia altul, si asta fara sa te gandesti prea mult la tehnica de vanatoare...ar trebui sa-ti intre in sange.. cool.gif

+Quote Post
_NASTY_
mesaj Apr 15 2003, 14:51
Trimis la #3

Guests

3 second rule. The rule that you should immediately try to meet a women within 3 seconds of seeing her (or her seeing you). 3 seconds isn't exactly literal, but the translation is "DO NOT HESITATE". Any hesitation will give you more time to falter and come up with fear-based excuses in your mind. It also give your target time to think negatively about you.

+Quote Post
Mack Daddy
mesaj Apr 15 2003, 17:48
Trimis la #4

Guests

You got to be f*cking kidding me!

Bai frate, sunt cati-va p'aci care parca au venit de pe luna!

http://www.fastseduction.com/guide/

+Quote Post
Carbon
mesaj Apr 15 2003, 19:01
Trimis la #5

Guests

Hehee! Sa va spun cum eram eu inainte: (pe la 19 ani), aplicam 'regula primei secunde': da-o dreq, e curva! Beh, nu judecati, eram prost, n-aveam de unde sa ma cultiv, nu erau site-uri si n-aveam nici net macar. biggrin.gif

+Quote Post
El-Zorab
mesaj Apr 16 2003, 04:20
Trimis la #6

Guests

Mersi mult MackDaddy......Sa stii ca ptr unu` care s-a nascut invatzat ca tine esti destul de subtil. dry.gif

+Quote Post
ABEL
mesaj Apr 16 2003, 06:44
Trimis la #7

Guests

Cand stai mai mult pe ganduri, dupa metoda optima de agatzat , intri in "hai lasa", poate are preten sau ceva.. NU! Gandestete ca n-ai ce pierde, si ca pe aia , kiar de te-ar refuza, n-o s-o mai vezi vreodata.

+Quote Post
Azazel
mesaj Apr 16 2003, 14:18
Trimis la #8

Guests

cool.gif biggrin.gif Depinde unde te gasesti...daca esti pe strada,in magazin sau in locuri in care poate sa dispara rapid in ceatza cel mai bine merge regula asta. rolleyes.gif In rest..cluburi, disco etc. cel mai bine bagi nitzel de mirroring(si asta dureaza..pt rezultate bune)
La mine pana acum ashea a mers. wink.gif

+Quote Post
Mack Daddy
mesaj Apr 16 2003, 16:10
Trimis la #9

Guests

mirroringul in discoteca e o pierdere de vreme.
Adica nu ca nu se poate sa reusesti, dar e pierdere de vreme. Nu renteaza.
In discoteca 3s rule RULEZ.

Tre' sa recunosc ca nu prea am incercat nici eu in discoteca 3srule pana acum, decat de 2 ori acum 2 saptamani in SPACE (asta datorita faptului ca l-am vazut pe Gigolo acum vreo luna tot in SPACE cum abordeaza si am zis ca daca el poate pot si eu)

Am abordat una de 9.5 super buna. Rezultatul -esec
Si o umflata, o barosana, care am crezut ca o sa fie o prada usoara, insa tipa s-a speriat cand m-am dus la ea si am lasat-o in pace.

2 abordari, 2 fail-iuri in discoteca, dar daca as fi abordat 10 SOTO m-as fi facut cu ceva.
Mi se pare mai rentabil si mai bine sa abordezi 10 (faci si experienta) decat sa te duci sa faci miroring 2 ore si sa nu iesi cu nimic sau sa astepti eye contact si dupa aia approach.

+Quote Post
Mack Daddy
mesaj Apr 16 2003, 16:12
Trimis la #10

Guests

el zorab, n-am vrut sa te jignesc. scuze.

+Quote Post
Mack Daddy
mesaj Apr 16 2003, 16:54
Trimis la #11

Guests

PS- (o mica paranteza)

Acum 2 saptamani a fost greu la prima abordare. Nu aveam curajul. Insa dupa prima abordare aveam o stare de excitare/euforie foarte ciudata care ma facea sa mai abordez.

As fi abordat mai multe insa nu am mai vazut tipe singure si in grupuri n-am tupeu sa ma bag (inca).

Astept sambata asta sa ma duc din nou. Va tin la curent cu rezultatele.

+Quote Post
masterkid
mesaj Apr 16 2003, 21:23
Trimis la #12

Captain Keyboard

Grup: Membri
Postari: 469
Inregistrat pe: 6-March 03
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 398

Si cand te duci tu in Space Mack_Daddy? Poate ne intalnim pe acolo intr-o zi.
Evident e valabil si pentru Gigolo biggrin.gif

--------------------
From Wishes to Eternity

+Quote Post
Mack Daddy
mesaj Apr 17 2003, 19:15
Trimis la #13

Guests

Sambata dupa sambata care vine mad duc. Adica nu smabata asta, sambata viitoare.

Am un partial luni si unu marti si din pacate nu prea mai am timp si de altceva.
Suna-ma la 0745.200.554 daca vrei sa ne intalnim sa mergem.

+Quote Post
Gigolo
mesaj Apr 21 2003, 07:44
Trimis la #14

Guests

Am incercat tot felul de chestii in cluburi si discoteci ...

Merg foarte multe tipuri de abordari : de la GM pana la Mystery ...

Trebuie sa-tzi gasesti stilul care ti se potriveste. Eu in discoteca am initial target nu #close sau fclose ... Paradoxal nu am targetul asta !!!

Vreau mai intai sa o fac sa rada, sa fie confortabila in prezentza mea. Nu folosesc replici, ci folosesc atitudinea persoanei mele. Din cauza aceasta nu trebuie sa memorez replici ci acestea sunt in mod natural "debitate" de mine smile.gif.

Multi ma intreaba " Ce i-ai spus ? " ... Ei nu intzeleg ca nu asta este important. Vorbele sunt 7% din comunicare . Limbajul trupului, contactul vizual, tonul vocii si celelalte sunt 93% ... Daca shtii sa comunici la alt nivel cu o femeia shi sa o faci ca ea sa intre in mod natural in acele stari, atunci ai intzeles ceea ce vreau sa spun. Poate parea un proces complex, dar asta o potzi face in mai putzin de 5(cinci) minute biggrin.gif

Ca sa va tzin in suspans va voi spune ca mai multe detalii vetzi gasi in cartea la care lucrez eu si cu Radu... Sac tongue.gif !

+Quote Post
Mack Daddy
mesaj Apr 21 2003, 07:58
Trimis la #15

Guests

Si cam in cat timp o sa apara cartea? 1 luna, 2...?

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 00:45