IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Sa Presupunem Ca......, Ai LJBF...ce faci?
Hunter
mesaj Jul 19 2004, 23:49
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 20
Inregistrat pe: 19-July 04
Membrul Nr.: 1.805

Sa zicem ca vrei sa te compini cu un HB care are un prieten departe de ea... dar care te innebuneste ca il iubeste pe fraier si vrea sa se casatoreasca cu el.Pe de alta parte o vezi ca ai tote posibilitatile sa o combini.....doar ca de multe ori ....cand ti-e lumea mai draga......apre omu' X in discutie...si iti ia tot chefu'.Altfel raspunde bine le kino ... etc....
Poti sa o dresezi...la modu.... ca de fiecare data cand spune ceva de ala...sa iei o fata de suparat sau sa omori discutia instantaneu....si pe urma cateva zile sa o eviti?.E clar ca ...atata timp cat aduce vorba de el......eu am un mare LJBF pe frunte.....dar daca o dresez ca e de rau sa vorbeasca despre el (chiar si siplu' fapt ca pomeneste de el)....credeti ca ajuta...... eu unu nu prea cred...dar asi incerca.
Ieri la un moment dat dupa o scurta plimbare.....pe aici prin "curtea scolii"..... ne-am trezit ca ne tinem foarte romanitic in brate (ea a inceput...sa moara mama!)....si tot ea ma luase de brat mai devreme.Si din moment ce eram asa de aproape de ea....i-am facut gluma cu "hapsanu'"...... si a inceput sa rad isteric..... dar in cateva minute s-a dat disparuta (si eu am fost cam prost ...pt ca mai erau 2 persoane in jur....dar ei vorbeau de ale lor).... adoua zi (adica azi).....ea m-a sunat sa mergem sa mancam.Eu unu nu prea stiu ce sa cred... voi ce credeti?
Go to the top of the page

+Quote Post
Santiago
mesaj Jul 20 2004, 02:07
Trimis la #2

Guests

CITAT
Eu unu nu prea stiu ce sa cred... voi ce credeti?
clar ti-a dat cu ljbf, in tine gaseste acea alinare, ca sa elimini ljbf-ul trebuie s-o faci sa nu te mai trateze ca un prieten, formeaza o oarecare atractie si apoi fa-o geloasa

+Quote Post
Casanova
mesaj Jul 20 2004, 08:08
Trimis la #3

Guests

CITAT
Sa Presupunem Ca......, Ai LJBF...ce faci?

Dau NEXT

P.S.1 Viata mea e prea scurta ca s-o pierd pe LJBF.

P.S.2 Forumul este full de asemenea discutii, e atit de greu sa dai un search? Mai viziteaza si fastseduction.com pt ca sunt scrise articole pe baza acestui subiect.
vezi aici

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 00:48