IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Scoala De Seductie.. ?! O Necesitate ?, Seductia si a fi tu insuti
purePLayerGirl
mesaj Oct 13 2003, 14:49
Trimis la #1

Guests

Oare capacitatea de a seduce, este in Noi ? Sau se poate invata ???

Adevarata seductie este atunci cand ea exista in tine, cand te-ai nascut cu "acel ceva" , cand te-ai nascut cu capacitatea de "a seduce"... Te poti modela ?Poti invata sa seduci ?

Daca ar exista o Scoala De Seductie, atunci ar fi toata lumea fericita ?

Nu de alta, dar am cunoscut baieti care aratau extraordinar, aveau tot ce le trebuia, dar erau ... STERSi. Nu ma atrageau. Erau chiar respingatori. Nu stiu de ce. Am crezut ca am eu ceva, dar am intrebat si prietenele mele care spuneau acelasi lucru.

Si atunci ..............??
Oricine are "talentul" asta ? Pentru ca in fond, Seductia este O Arta !

???
Go to the top of the page

+Quote Post
Mephisto
mesaj Oct 13 2003, 15:11
Trimis la #2

Guests

Mey de fapt toata seductia asta nu e ceva care trebuie invatzat...pur si simplu trebuie sa itzi invingi temerile,sa ai incredere in tine si sa nu te mai gandesti neaparat cum sa procedezi.Trebuie sa fie ceva natural,nu sa invetzi nishte patternuri si sa te duci cu coada intre picioare sperand ca te va place.(lame tongue.gif )
Daca tu shtii ca potzi sa seduci si inca de la inceput te vezi invingator atunci ai foarte multe sanse sa iesi invingator.
CITAT
Daca ar exista o Scoala De Seductie, atunci ar fi toata lumea fericita ?

Nu cred...
si site-ul asta e un fel de scoala de seductie numai ca totul depinde de tine
nu cred ca seductia se invatza...cel putin nu de la altcineva.totul invetzi prin experienta si nu daca citesti pagini intregi despre seductie(acum sa nu ma intelegi gresit cool.gif un ajutor cum e seductie.com e totdeauna binevenit biggrin.gif )

CITAT
Si atunci ..............??
Oricine are "talentul" asta ? Pentru ca in fond, Seductia este O Arta !

da! si eu sunt de parere ca seductia este o arta,o arta care se afla ascunsa in fiecare dintre noi si de noi depinde daca incercam sa o perfectionam sau o ingropam cat mai adanc
Geez...e grav...am inceput sa scriu romane tongue.gif
seeya

+Quote Post
nothing
mesaj Oct 13 2003, 15:13
Trimis la #3

Guests

Intr-adevar, seductia este o arta. Orice poate fi adus la o arta, printre care si seductia. Dar ea trebuie sa se bazeze pe un anumit ceva cu care te nasti. Personalitate, inteligenta, umor si alte chestii. Pentru ca daca esti ursuz, prost si sters, nu ai nici o sansa. Evident ca poti sa te modelezi, dar numai intr-o anumita masura.
Oricum, nimeni nu se naste PUA. Asta vine din multa munca, creativitate si mai ales perseverenta.

+Quote Post
Navarre
mesaj Oct 13 2003, 15:13
Trimis la #4

Guests

CITAT
Adevarata seductie este atunci cand ea exista in tine, cand te-ai nascut cu "acel ceva" , cand te-ai nascut cu capacitatea de "a seduce"... Te poti modela ?Poti invata sa seduci ?

Yepp, poti sa inveti ... doar e nevoie de un IQ putin mai mare de -5, de un pic de vointa si sa fii cu ochii deschisi blink.gif . De obicei cand incepe sa te preocupe problema si stai sa analizezi treburile iti cam dai seama ca esti "sters" sau ai alte bube de caracter. Din moment ce ai identificat ce nu este in regula poti incepe sa "remediezi" problemele. Cateodata ia mult timp, dar pentru un om cu o educatie cat de cat nu ar trebui sa fie o prea mare bataie de cap.

Da, era sa uit ... e nevoie si de o mica doza de curaj sau/si putere de autoconvingere.

+Quote Post
purePLayerGirl
mesaj Oct 13 2003, 15:25
Trimis la #5

Guests

Va contraziceti smile.gif daca acceptati ca Seductia este O Arta... atunci trebuie sa acceptati si ca ea Nu este Accesibila Oricui. CEi adevarati priceputi sunt cei care s-au nascut cu Talentul asta... ca in orice alta arta...

....... daca urmezi o scoala de arta, nu inseamna neaparata ca esti artist.. cum ca daca vrei sa seduci... si ai incredere in tine... nu inseamna neaparat ca O si faci... Acum .. eu stiu...? mai ziceti si voi...

+Quote Post
Mephisto
mesaj Oct 13 2003, 15:34
Trimis la #6

Guests

Mey acum depinde si ce standarde ai biggrin.gif
De ex daca te duci la o pers "mai putin frumoasa"(ca sa nu zic ciunga tongue.gif ) si incerci sa o aburesti si reusesti tot seducere se cheama,cu toate ca orice i-ai zice ea e fericita ca cineva ii acorda atentie...
In seductie intra si talentul in discutzie cand e vb de o alta categorie de fete:de la hb... incolo ,cu fitze cu aere ,acolo itzi trebuie neaparat ceva de la "natura" laugh.gif
Dar daca nu ai acel ceva atunci te potzi limita sa seduci prima categorie de mai sus cu toate ca nu va recomand :Niciodata sa nu va impunetzi limite! sau cel putin asa fac eu cool.gif
pa

+Quote Post
purePLayerGirl
mesaj Oct 13 2003, 15:44
Trimis la #7

Guests

E adevarat ! dar si talentul ala in discutie... asa cum il numesti tu, tot "talent " e smile.gif Nu te poti inarma doar cu cateva replici, si gata! hai la atac ! Iti zic eu ca asa nici una "mai naspa" nu te-ar crede !

Asa ca... tre sa ai intr-adevar talent !

Iar daca aia naspa, pune botu... inseamna ca pune la oricine ! Si tu esti cu adevarat "seducator" la faza asta ?! dry.gif ma indoiesc !

+Quote Post
Mephisto
mesaj Oct 13 2003, 16:15
Trimis la #8

Guests

bun...
hai sa o luam incet...
CITAT
E adevarat ! dar si talentul ala in discutie... asa cum il numesti tu, tot "talent " e  Nu te poti inarma doar cu cateva replici, si gata! hai la atac ! Iti zic eu ca asa nici una "mai naspa" nu te-ar crede !

Eu cand zic talent ma refer mai ales a starea de spirit si in nici intr-un caz la nishte replici pe care probabil le-a mai auzit de cateva ori si care oricum o sa te faca in ochii ei "un simplu baiat"
O stare potrivita de spirit impreuna cu originalitate si bineinteles putina inteligenta si aspect fizic placut pot sa faca minuni...daca shtii sa te fol de ele tongue.gif

CITAT
Iar daca aia naspa, pune botu... inseamna ca pune la oricine ! Si tu esti cu adevarat "seducator" la faza asta ?!  ma indoiesc !

Un alt lucru bine de shtiut este ca nu e vb de mine cum ai subliniat tu acolo cool.gif
(i'm an afc...but NOT that afc mad.gif ) biggrin.gif
eu incerc chiar daca e greu sa tintesc cat mai sus...si chiar daca nu reusesc ce mi-am propus macar mi-a crescut exp biggrin.gif

+Quote Post
dizabl3d
mesaj Oct 13 2003, 17:38
Trimis la #9

Guests

Seductia...ce este seductia?cum se invata?e ceva cu care te nasti?e ceva rezervat numai catorva persoane?
multi oameni, in special barbatii biggrin.gif, si-au pus aceste intrebari, si totusi nimeni nu a venit cu un raspuns concret.
Unii spun ca e ceva cu care te nasti, altii spun ca e ceva care se acumuleaza in ani de experienta de agatzamnet ca sa spun asa, dar nimeni nu a spus ceva concret, majoritatea nici macar nu stiu in ce consta.Multi considera ca seductia depinde numai de fizic si de a scoate cuvantul potrivit la momentul potrivit, si poate si asa este...dar eu cred ca pe langa aceca calitate cu care te nasti depinde si de alte lucruri mai importante.
Un astfel de lucru este de a cunoaste foarte bine persoana pe care vrei sa o seduci, si nu ma refer la nume, varsta, sau altele, ci la cunoasterea dorintelor si caracteristiclor specifice sexului dupa caz barbatesc( sexul tare) sau femeiesc (sexul frumos).
Spre exemplu un barbat se citeste usor, de aceea barbatii sunt asa usor de cucerit, pt ca sunt previzibili, si acum nu vrea sa imi jignesc specia dar asta e adevarul, o femeie stie de la prima vedere cum sa il ia si ce sa ii spuna, pt ca toti barbatii, si iarasi imi pare sau sa spun, sunt la fel, arareori mai intalnesti cate un barbat mai diferit, si acela insurat de mult wink.gif, ideea e ca femeile stiu ca noi barbatii suntem dominati de dorinta instinctuala de a ne reproduce, si prin urmare suntem o prada usoara.
O femeie spre deosebire de barbat e mult mai complexa, traieste mai mult dacat noi,si mai are si darul vietii pe deasupra, sa ascultati cu ocazia asta melodia lui shaggy-strength of a woman si o sa va lamuriti.Mi-am amintit acum ca ultimele cuvinte ale lui Freud pe patul de moarte au fost de fapt o intrebare:"Ce vor femeile?"; ne face sa ne gandim putin la faptul ca dak el nu a reusit sa raspunda la intrebare...ce ne face pe noi sa credem ca vom putea raspunde la aceeasi intrebare...
Iarasi cred ca am raspunsul si la intrebarea asta, si nu vreau sa spun ca sunt mai inteligent decat Freud, pt ca nu sunt, desi s-a constatat ca fuma destul de multa marijuana biggrin.gif , ci doar ca e un raspuns dat din punctul meu de vedere: ati stat vreodata si ati ascultat o fata in adevaratul sens al cuvantului?eu da!altii se uita fix in ochii ei si se gandesc la alte lucruri si mai dau din cand in cand din cap in semn ca sunt de acord.EU am ascultat si am ramas uimit, am descoperit ce fel de persoana e, ce ii place, cum ii place, si de ce ii place un lucru.
Si ca sa inchei aceasta idee, pt ca am divagat mult de la subiect, trag o concluzie:ca sa poti ajunge in faza de a seduce
literalmente o persoana trebuie sa o cunosti foarte bine, si asta o poti face chiar intrand in grupul ei/lui de prieteni si sa o/il asculti.
Acum ce e de facut cand nu ai timp sa cunosti indeajuns de mult o persoana incat sa o poti seduce?Aici cred ca intervine calitatea cu care te nasti, capacitatea de a seduce fara sa stii prea multe despre acea persoana, si mult noroc kior dry.gif .
Ca incheiere parerea mea este ca seductia este ceva cu care te nasti,este ceva cu care ne nastem toti.Important este sa ne dezvoltam aceasta capacitate prin rabdare si mult noroc kior biggrin.gif .

ps:poate nu m-am exprimat, in totalitate corect, poate nu am respectat unele reguli privitoare la compunerea unui text dar ideea cred eu ca e destul de clara.

+Quote Post
Xtremkid
mesaj Oct 14 2003, 11:23
Trimis la #10

Guests

Mah...!

1.niciodata nu te nasti cu capacitatea de a seduce sau mai stiu eu ce...TOTUL se invata cu timpul...creierul nostru lucreaza si tot timpul noi invatam ceva nou care mai putin sau mai mult vom mai da cu capu de acel lucru macar o data in viata...deci nu te nashti invatat si te nashti pt a invata !

2.scoala de seductie este unul dintre modurile prin care inveti tehnici de seductie si la care plateshti !

Dar poti la fel de usor sa cumperi si o carte despre seductie din care sa citesti si sa pui in practica ce ai citit acolo ! [asta daca nu eshti lenes tongue.gif !]

S-au o alta varianta daca esti lenes este sa stai in pat si sa te uiti la televizor...la seriale ca te tampesc cu x episoade !

Seductia este ca si o materie : inveti...sti [nota10]......inveti...aplici[seduci] !

+Quote Post
purePLayerGirl
mesaj Oct 14 2003, 11:32
Trimis la #11

Guests

ne nastem pentru a invata, si nu ne nastem invatati.
Corect.

dar !

exista si un DAR.
Nu ne nastem invatati, dar ne nastem talentati. Seductia nu este o MATERIE (asa cum ar rezulta din spusele tale) este O ARTA (asa cum s-a spus mai sus ).

Normal ca nu te nasti cu Teorema lu Pitagora in cap.... o inveti... Dar te nasti cu o inclinatie spre muzica, desen, pictura.....

Seductia este foarte Subiectiva... Poti sa citesti tu oricate carti, sau sa te uiti la oricate filme... DE- GEA- BA ! daca nu o ai in sange !!!!

P.S. Adevarat ca daca o ai, trebuie sa o Sculptezi , sa o Modelezi, dar in nici un caz sa o inveti de la ZERoooooooooo wink.gif

+Quote Post
ionmahmurul
mesaj Oct 14 2003, 12:19
Trimis la #12

Guests

CITAT
daca acceptati ca Seductia este O Arta... atunci trebuie sa acceptati si ca ea Nu este Accesibila Oricui. CEi adevarati priceputi sunt cei care s-au nascut cu Talentul asta... ca in orice alta arta...

Toti ne nastem talentati...fiecare talent exista in noi...numai ca noi trebuie sa-l modelam....sa-l inbunatatim...si sa devenim artisti prin el. Cand nu pot face un lucru...multi spun ca nu au talent la asa ceva....dar nu este adevarat....este doar vina lor ca nu au stiut sa isi dezvolte acel talent. Aceasta scoala de seductie de pe net ...este tocmai pentru a ne ajuta sa ne modelam talentul de a seduce...
orice se poate invata....cu vointa si respectand niste reguli stricte. Abia aici pot spune ca este diferenta....in vointa. Ne nastem talentati dar cu vointa diferita. Cei care au vointa...reusesc in aproape orice domeniu. De asta nu este toata lumea fericita...nici macar cei care au gasit aceasta "scoala", care este reprezentata de acest site. Pentru ca foarte putini din cei care sunt inscrisi aici au vointa necesara sa isi schimbe atitudinea...sa devina altii. Multi o numesc frica...dar aceasta poate fi invinsa...numai cu vointa.

+Quote Post
ionmahmurul
mesaj Oct 14 2003, 12:27
Trimis la #13

Guests

o intrebare pentru purePlayerGirl ...
chiar crezi ca daca vei cunoaste tehnici de seductie vei mai simti vreodata atractie fata de baietii care le folosesc?

+Quote Post
purePLayerGirl
mesaj Oct 14 2003, 13:11
Trimis la #14

Guests

CITAT(ionmahmurul @ Oct 14 2003, 07:27 PM)
o intrebare pentru purePlayerGirl ...
chiar crezi ca daca vei cunoaste tehnici de seductie vei mai simti vreodata atractie fata de baietii care le folosesc?

Nu vreau sa cunosc asa-zisele " tehnici de seductie"... si cine foloseste "tehnici" nici nu il bag in seama. Imi plac persoanele Naturale, asta este "tehnica " de seductie care functioneaza la mine. Si fiecare are "tehnica" lui . Numai ca nu toate "imblanzesc" aceeasi persoana. Este o vorba : " Nu poti impaca pe oricine".

" orice se poate invata, cu vointa si respectand niste reguli stricte. "

Hmmm... stii tu ca Regulile sunt cele care marginesc Universul Cunoasterii. Ca sa afle, omul trebuie sa fie mai inainte de toate Liber. So.. despre ce reguli este vorba ? huh.gif

Seductia pentru mine ? No tehnici, no rules smile.gif

+Quote Post
dizabl3d
mesaj Oct 14 2003, 16:15
Trimis la #15

Guests

mah voi clar nu ati priceput...
toate calitatile despre care lumea vorbeste(seductie, curaj, inteligenta,etc) toti ne nastem cu ele, chiar dak nu suntem constienti de ele, ele se afla in subconstientul nostru, si de noi depinde sa le scoatem la iveala.
se spune ca seductia e o arta, eu spun ca e arta sa stii sa constientizezi capabilitatile tale seductive.
sa luam un exemplu:in lumea necuvantatoarelor nu cred ca exista vreun animal care sa vb, de aici necuvantatoare, dar totusi fiindca nu pot vorbi sau nu au uzul ratiunii nu inseamna ca nu au aceleasi instincte ca si noi:procreare, supravietuire, etc.
si pentru a se procrea animalele trebuie sa recurga la seductie pt a atrage un partener, dar toata kestia asta se realizeaza la animale in subconstient, pe cand oi, care ne diferentiem de ele prin capacitatea de a gandi, suntem constienti ca trebuie sa seducem o persoana pt a ne procrea.
diferente dintre oameni si antropoide este ca noi gandim. si undeva de-a-lungul timpului ne-am pierdut reflexul automat al seductiei, care pt animale e egal cu cel de a manca, ca sa spun asa, si de aceea noi trebuie intai sa constientizam seductia.
ideea este ca toti ne nastem cu capacitatea de a seduce, undeva prin subconstient pe acolo, dar nu stim cum sa aducem la suprafata acest lucru.acum eu nu neg faptul ca unele persoane sunt mai abile in a seduce decat altii, ca urmare a unui noroc genetic, noua neramanandu-ne decat sa incercam sa ne amintim cate ceva din franturile de reflexe pierdute in favoarea evolutiei.
arta consta in a face din seductie o arta...

si ca sa ii dau si lui free4hack putina dreptate recunosc ca faptul ca creierul nostru e intr-un continuu proces de invatare a tuturor lucrurilor noi, dar si el si toti ceialati trebuie sa acceptati faptul ca ne nastem si cu cateva lucruri preluate de la stramosi, gratie minunatului proces evolutiv, lucruri pe care acum le dezvoltam...

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 16:15