Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| AlcheMYSTIC |
Aug 30 2004, 17:33
Trimis la
|
|
Guests |
O sa dezvolt ideea mai tarziu si toata kestia se leaga cu ceva ce am zis ca facem asa de fun io cu inca cativa...
Bun... daca tot ne-am decis sa punem mana de la mana si etc.. si tot se imparte munca intre noi ce ar fi sa facem si site? Ma gandeam la ceva care defineste life style-ul unui PUA... lafel cum www.heartless-bitches.com are pe prima pagina t-shirt cu niste super fraze bengoase , iti da sa cumperi mascota site ului prin amazon , sunt articole si poze cu tipe asa abstracte lafel ar fi misto sa avem noi... e adevarat ca asa arata mai underground dar totusi ... toata lumea stie de el... ok, deci asta e imaginea in ansamblu , abstract... acum spuneti si voi , sa vad ce v-a imaginati , daca corespunde cu ce -mi creasem eu in minte... numa bine |
|
|
|
Aug 31 2004, 00:54
Trimis la
|
|
![]() The Big Brother ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 101 Inregistrat pe: 10-April 02 De la: Tg. Mures Membrul Nr.: 111 |
Super.
Sunt intru totul de acord. Astept ideile voastre. Ovi |
|
|
|
| Xtremkid |
Aug 31 2004, 01:34
Trimis la
|
|
Guests |
Ar fi foarte interesant si necesar consider eu sa faceti si site la acest forum.
Iar acolo printre alte materiale (as vrea sa se gaseasca pe site materiale bune, articole ce se gasesc putin mai greu, sau sa zicem materiale gasite cu programe gen kazaa, e-mule s.a) sa fie si o sectiune "arhive", posturile cele mai interesante de pe acest forum sa se gaseasca acolo, asa cum au facut si cei d p fastseduction ( http://www.fastseduction.com/archives/ ). Magic, poate e destul de greu sa faci asa ceva, dar eu zic ca ar fi necesar pt. cei noi care de abia fac cunostiinta cu lumea seductiei. La arhive sa se afle cele mai HOT posturi scrise de diferiti membrii din aceasta comunitate. Cei cu experientza. -Xtremkid- |
|
|
|
| Better2best |
Sep 1 2004, 01:41
Trimis la
|
|
Guests |
de arhive m-as putea ocupa eu.... in parte dar e ff..ff .mult de munca, asa ca daca o sa-mi iasa ceva mai dau si la altii de treaba
nope.... revin si eidtez postul nu se poate, am cautat pe net supprotul unde stiam ca este si vad ca nu e nik acolo, deci, daca stie cineva cum....eu il ajut |
|
|
|
| AlcheMYSTIC |
Sep 1 2004, 08:23
Trimis la
|
|
Guests |
b2b nu am inteles...
ok bine asa.. pe de alta parte io consider o super kestie de pus , fisiere video si/sau audio EX: hotline 1 si 2 sau d-astea unde iti prezinta ala ceva... eu de ex am niste cursuri NLP audio inregistrate de pe casete cum ar veni.. pe engleza evident.. si toate astea + poze plus kestii spectaculos facut in flash sau ceva cu muzica de fundal sa iti dea un feeling de aici abstract vorbind un life style... ideea consider ca ar fi frumoasa deoarece a prins la FHM "revista de cultura si sifestyle masculin" dar care e cam apa kioara.. nu e cine stie e , tot labagiu ramai daca citesti revista aia si nici unu dintre tipii cool nu citesc ci doar niste snobi care vor sa se laude ca citesc... in alta ordine de idei : chat online .. in browser , stiti voi... ce ziceti? cu articolele nu pot sa va ajut ca nu prea am dar pun osu... |
|
|
|
| Better2best |
Sep 1 2004, 08:28
Trimis la
|
|
Guests |
facem o intrare ca la leadercomunications.ro
|
|
|
|
| AlcheMYSTIC |
Sep 1 2004, 14:10
Trimis la
|
|
Guests |
da ... cama asa... da cu mai multe poze ca aia e cam kioara... mai animata u know.. forumu asta fiind moderat e mai "lent"...
buna idee!doar sa se potriveasca cu skinurile astea d forum.. io o sa fac o sigla la repezeala zilele astea knd o sa am timp |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 00:46 |