IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Shit Test
shlim
mesaj Jan 27 2010, 12:21
Trimis la #1

Captain Keyboard

Grup: Membri
Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

acum cateva zile eram so f** pe una , si ce`mi zice : " stii Andrei nu pot so fac pt ca nu simt so facem , eu o fac cu cineva pentru care am sentimente " vai de p*la mea eram 100% sigur ca o f** , mi-a cazut fata mi-a murit si p*la ,am supto grav la faza asta annoyed.gif

VOI CE_ATI FI FACUT , CE_ATI FI ZIS , CUM ATI FI REACTIONAT ?

poate pt voi e banal dar pt mine ramane totusi o dilema

--------------------
You got what you need , I get what I want !
Go to the top of the page

+Quote Post
Master20
mesaj Jan 27 2010, 14:01
Trimis la #2

Forum Jockey

Postari: 201
Inregistrat pe: 12-May 09
Membrul Nr.: 11.770

CITAT(shlim @ Jan 27 2010, 12:21) [snapback]35235[/snapback]
" stii Andrei nu pot so fac pt ca nu simt so facem , eu o fac cu cineva pentru care am sentimente "

mi sa intamplat si mie ... si am spus OK si am continuat cu saruturi si atingeri fierbinti smile.gif ... si a picat pana la urma wink.gif

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
danos
mesaj Jan 27 2010, 15:18
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

Postari: 12
Inregistrat pe: 29-February 08
Membrul Nr.: 5.657

Last minute resistence!!!Ups.Ar fi trebuit ca acest lucru sa nu se intample deloc.Cum zice Master20: tu iti continui treaba ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Ea nu a spus ca nu vreau sa ma f** cu tine.A spus ca ea nu se f**e decat cu persoanea care simte ceva.Trebuia sa stabilesti mai mult confort cu ea ca sa nu se ajunga aici.Parerea mea. peace.gif

+Quote Post
shlim
mesaj Jan 27 2010, 17:12
Trimis la #4

Captain Keyboard

okkk ms , da am uitat de faza cu continuatu , unde mi-a fost capul .. :/

--------------------

+Quote Post
Sorin
mesaj Jan 28 2010, 04:52
Trimis la #5

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

Shlim,

Cand ai vazut ca ai fost luat prin surprindere...

Si ai vazut ca te-ai incordat... primul pas era sa spui... ok... si te asezai langa ea...

In acest moment in cap trebuia sa-ti umble urmatorul gand:
NU TREBUIE NEAPARAT SA O f** IN SEARA ASTA, DAR VOI FACE TOT POSIBILUL SI MA VOI MULA PE RITMUL EI DAR CU FERMITATE SI FARA A FI DISPERAT.

Cu alte cuvinte push & pull emotional si sexual...

Faci rapport... iar incerci sa faci sex...

Iar mai faci rapport... iar incerci...

Pana pica... mie mi-a luat odata de 8 ori intr-o noapte cu o tipa pana a cedat...

Cu cat faci mai mult rapport inainte de incercarea de sex... cu cat e mai profund rapportul cu atat mai putina rezistenta sau deloc iti ofera ea inainte de sex...

Starea aceia, numita LMR de Mystery, este o stare de anxietate pe care femeia o are CAND ISI DA SEAMA CA VREA SA FACA SEX CU TINE... si nu e sigura daca mai ramai cu ea dupa ce faci sex sau nu...

Iar datoria ta este sa o reasiguri ca ramai langa ea... de aceea recomand sa iti imaginezi ca vei sta 1 luna cu ea... cel putin de cateva ori vei face sex... si ca iti va placea compania ei...

In felul asta simte si ea ca ramai... si esti si tu relaxat si nu te grabesti aiurea... incat sa fii incordat si sa te invinovatesti apoi de lipsa de performanta tongue.gif...

Stai calm....

Cu totii am trecut cel putin o data pe-acolo smile.gif

CITAT
acum cateva zile eram so f** pe una , si ce`mi zice : " stii Andrei nu pot so fac pt ca nu simt so facem , eu o fac cu cineva pentru care am sentimente " vai de p*la mea eram 100% sigur ca o f** , mi-a cazut fata mi-a murit si p*la ,am supto grav la faza asta

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
shlim
mesaj Jan 28 2010, 05:49
Trimis la #6

Captain Keyboard

OK MS SORINE smile.gif

--------------------

+Quote Post
Cosmin Adrian
mesaj Feb 1 2010, 14:43
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

Postari: 29
Inregistrat pe: 24-October 09
De la: Bucuresti - Regie
Membrul Nr.: 13.302

CITAT(shlim @ Jan 27 2010, 12:21) [snapback]35235[/snapback]
acum cateva zile eram so f** pe una , si ce`mi zice : " stii Andrei nu pot so fac pt ca nu simt so facem , eu o fac cu cineva pentru care am sentimente " vai de p*la mea eram 100% sigur ca o f** , mi-a cazut fata mi-a murit si p*la ,am supto grav la faza asta annoyed.gif
VOI CE_ATI FI FACUT , CE_ATI FI ZIS , CUM ATI FI REACTIONAT ?

poate pt voi e banal dar pt mine ramane totusi o dilema

Ale dracu femei...

Merge cum a zis Sorin, dar se poate si pe cai mai putin ortodoxe.

Uite o povestioara:

Eram mai demult combinat cu o tipa ceva mai fricoasa de felul ei.
Intr-o noapte o chem la mine cu gandul s-o f**. O iau cu binisorul, dar... surpriza... nu ma lasa deloc sa ii dau jos chilotii.
La un moment dat, dupa vreo 10 incercari (aproapre ca-mi murise de tot), imi vin dracii si ii zic:

Eu: Auzi, ori iti dai jos chilotii ori iti iei in plm hainele si dispari de aici
Ea: Unde sa plec la ora asta, nu vezi ca e 3 dimineata...
Eu: Daca nu pleci de buna voie, iti arunc hainele pe geam si te trimit in pielea goala dupa ele annoyed.gif
Ea: Bine, gata, ma dezbrac shock1.gif

Si s-a rezolvat... smile.gif

--------------------
Cuvintele-mi sunt reci acum
Si noaptea sta sa inece.
Scaldat in negru sange scurs
Sarutul care trece...

+Quote Post
HGT
mesaj Feb 1 2010, 15:57
Trimis la #8

Sniffin' the Field
**

Postari: 65
Inregistrat pe: 4-November 08
Membrul Nr.: 7.671

Felifitari! Ceea ce ai realizat tu se numeste viol death.gif

Un seducator nevoit sa-si exprime foarte sonor frustrarile pentru a-si indeplini obiectivul annoyed.gif lame... dry.gif

--------------------
Dragă domnişoară, plină de fumuri de la fiţe sau ţigară, proastă, turmentată, eşti doar o bucată de... carne afumată. Īntoarce-ţi calea şi fie-ţi drumul bun, căci eu n-am de gānd să te consum.

www.vaduvele-negre.com

+Quote Post
Cosmin Adrian
mesaj Feb 1 2010, 18:06
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

CITAT(HGT @ Feb 1 2010, 15:57) [snapback]35276[/snapback]
Felifitari! Ceea ce ai realizat tu se numeste viol death.gif

Un seducator nevoit sa-si exprime foarte sonor frustrarile pentru a-si indeplini obiectivul annoyed.gif lame... dry.gif

M-ai demascat. Defapt sunt un violator sub acoperiere ph34r.gif

Acum serios, uneori trebuie sa pui piciorul in prag. Stii vorba aia: ''cand femeia iti intoarce spatele, pune-i mana pe cur!''

PS: Nu sunt seducator, iar frustrarile uneori mi le pot exprima si fizic gun2.gif

Bafta!

--------------------
Si noaptea sta sa inece.
Sarutul care trece...

+Quote Post
Master20
mesaj Feb 2 2010, 05:15
Trimis la #10

Forum Jockey

Postari: 201
Inregistrat pe: 12-May 09
Membrul Nr.: 11.770

CITAT(Cosmin Adrian @ Feb 1 2010, 18:06) [snapback]35279[/snapback]
M-ai demascat. Defapt sunt un violator sub acoperiere ph34r.gif

Acum serios, uneori trebuie sa pui piciorul in prag. Stii vorba aia: ''cand femeia iti intoarce spatele, pune-i mana pe cur!''

PS: Nu sunt seducator, iar frustrarile uneori mi le pot exprima si fizic gun2.gif

Bafta!

si eu am procedat odata in stilu asta ... ea:nu nu. eu: hai, ea tot nu. si dupa ceva timp. am zis "gata, dezbracarea" nu am mai stat la discutii si mam dezbracat. sa dezbracat si ea fara comentarii si dai f**ai hardcore smile.gif)

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 2 2010, 06:01
Trimis la #11

Forum Jockey

Nu recomand metoda agresiva pe care doi dintre voi ati sustinut-o...

Cel putin nu la modul 100% agresiv...

Sunt de-acord cu a fi insistent fizic... si a te face ca nu auzi... daca ea intra in joc...

Dar daca ajungi la amenintati suna a viol clar... Iar femeilor le e frica de bataie... si te pot chiar acuza de viol pt ca le-ai amenintat...

Orice, dar fara amenintari si bataie! biggrin.gif

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
hitman23
mesaj Feb 3 2010, 04:39
Trimis la #12

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

unele chiar vor sa te scoata din sarite..chiar le place sa le iei mai tare ..doar te pun la incercare ..ce am patit si eu vineri

am luat o pe una a venit la mine acasa ..prima data cand am vazut ..e clar nu ? daca vine la mine acasa inseamna ca vrea sa o f** ..o las sa fumeze o tigara etc ..ma dau la ea sa o sarut ..sta ..vreau sa o dezbrac ..Figuri ..mdea ..mai incerc asa subtil ..hai ca ..hai ca nush ce ..ea tot nu ..ma enervez apoi o intreb ..auzi tu tampita ..pt ce ai venit la mine ?
ea pai pai ..
si atunci mi-a, scos p*la si i-am bagat o in gura ..
dupa ce io bag ..ea imi zice ca nu face asa ceva =)) Doamne fereste
incerc sa o f** ..nu nu ..ii dau o palma peste cap ..se dezbraca ..io bag in p*zda ..nici o reactie de la ea ..wtf ..
io bag in cur ...a plecat i-am dat 10 lei sa isi ia un taxi ..

oricum ca sa fie clar ..una care vine la tine acasa inseamna ca vrea sa se f**a ..
si atunci de ce atatea figuri ? luati-le tare nu lasati sa va creada fraieri ..
ce gen de femeie e aia cre vine din prima cu tine ? panarama nu ? pai atunci trateaza o ca atare. ..ca e obisnuita cu de astea ..nu esti tu primu..

+Quote Post
shlim
mesaj Feb 3 2010, 14:38
Trimis la #13

Captain Keyboard

CITAT(Cosmin Adrian @ Feb 1 2010, 14:43) [snapback]35274[/snapback]
Ale dracu femei...

Merge cum a zis Sorin, dar se poate si pe cai mai putin ortodoxe.

Uite o povestioara:

Eram mai demult combinat cu o tipa ceva mai fricoasa de felul ei.
Intr-o noapte o chem la mine cu gandul s-o f**. O iau cu binisorul, dar... surpriza... nu ma lasa deloc sa ii dau jos chilotii.
La un moment dat, dupa vreo 10 incercari (aproapre ca-mi murise de tot), imi vin dracii si ii zic:

Eu: Auzi, ori iti dai jos chilotii ori iti iei in plm hainele si dispari de aici
Ea: Unde sa plec la ora asta, nu vezi ca e 3 dimineata...
Eu: Daca nu pleci de buna voie, iti arunc hainele pe geam si te trimit in pielea goala dupa ele annoyed.gif
Ea: Bine, gata, ma dezbrac shock1.gif

Si s-a rezolvat... smile.gif

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))

CITAT(hitman23 @ Feb 3 2010, 04:39) [snapback]35296[/snapback]
unele chiar vor sa te scoata din sarite..chiar le place sa le iei mai tare ..doar te pun la incercare ..ce am patit si eu vineri

am luat o pe una a venit la mine acasa ..prima data cand am vazut ..e clar nu ? daca vine la mine acasa inseamna ca vrea sa o f** ..o las sa fumeze o tigara etc ..ma dau la ea sa o sarut ..sta ..vreau sa o dezbrac ..Figuri ..mdea ..mai incerc asa subtil ..hai ca ..hai ca nush ce ..ea tot nu ..ma enervez apoi o intreb ..auzi tu tampita ..pt ce ai venit la mine ?
ea pai pai ..
si atunci mi-a, scos p*la si i-am bagat o in gura ..
dupa ce io bag ..ea imi zice ca nu face asa ceva =)) Doamne fereste
incerc sa o f** ..nu nu ..ii dau o palma peste cap ..se dezbraca ..io bag in p*zda ..nici o reactie de la ea ..wtf ..
io bag in cur ...a plecat i-am dat 10 lei sa isi ia un taxi ..

oricum ca sa fie clar ..una care vine la tine acasa inseamna ca vrea sa se f**a ..
si atunci de ce atatea figuri ? luati-le tare nu lasati sa va creada fraieri ..
ce gen de femeie e aia cre vine din prima cu tine ? panarama nu ? pai atunci trateaza o ca atare. ..ca e obisnuita cu de astea ..nu esti tu primu..

"AUZI TU TAMPITA" smile.gif)))

doamnee ce tare

--------------------

+Quote Post
Cosmin Adrian
mesaj Feb 3 2010, 22:01
Trimis la #14

NonTalkative FC
*

unele chiar vor sa te scoata din sarite..chiar le place sa le iei mai tare ..doar te pun la incercare ..

Mai sunt si de-astea...

Si daca vine la tine pentru ca afara ploua si n-are unde sa se adaposteasca? tongue.gif

O sa-l contrazic putin pe Sorin, pentru ca atunci cand risti sa ramai cu ouale umflate, trebuie sa pui piciorul in prag.
Dar ca sa impacam si capra si varza ii spunem femeii: Draga mea, ce-ai zice daca ti-as arunca hainele pe geam? wub.gif

Oricum, astea nu sunt metode fiabile pentru dat jos chilotii. Mai degraba exceptii de la regula.
Le mai amintim din cand in cand ca sa ne mai destindem . Parca era prea anosta atmosfera.

Bafta.

--------------------
Si noaptea sta sa inece.
Sarutul care trece...

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 4 2010, 09:47
Trimis la #15

Forum Jockey

Cosmine, hitman,

Daca spuneti ca aceste situatii sunt exceptii de la regula... adica 1 din 250 de femei... e ok va iert...

Daca spuneti ca asta e regula la voi... atunci ori voi f**eti maneliste ieftine... ori un nivel sub ele...

Ca altfel eu nu stiu ce femeie ar suporta sa-i dau eu palme peste cap...

Si sincer nici macar nu as vrea sa fac sex cu o astfel de femeie...

Hai sa ne reintoarcem la seductia femeilor cu IQ peste al unei gaini , ce ziceti? biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th February 2012 - 01:59