IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Situatie....
krka
mesaj May 13 2009, 16:10
Trimis la #1

Talkative Guy

Grup: Membri
Postari: 104
Inregistrat pe: 18-August 08
Membrul Nr.: 6.959

Sa incepem....Sunt cu o fata virgina,19 ani(nu pare de 19 ani,e mai copilaroasa,mai naiva),eu am 17.Am tot vorbit despre sex si nu vrea.Ea zice ca nu de acum si ca motiv:ii este frica ca dupa ceva timp ea o sa plece la facultate si o sa se raceasca relatia....

Orice sfat legat de asta care m-ar ajuta sa o conving,legat de legea reciprocitatii,a contrastului,orice ajutor.
Ce tehnici sa folosesc,cum sa o "manipulez",nu sunt prea bun in domeniul NLP

--------------------
Daca astepti momentul potrivit te intrec altii care nu il asteapta!
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”.
Go to the top of the page

+Quote Post
bad ass
mesaj May 13 2009, 16:53
Trimis la #2

Sniffin' the Field
**

Postari: 68
Inregistrat pe: 25-February 09
Membrul Nr.: 9.648

are dreptate fata...vrea sa afle cat mai multe despre sex de aceea vorbeste despre asta...e curioasa si ea...
cum imi zicea micutzu...arata si tu putina afectiune acolo...
oricum cel mai bun loc pentru asta ar fi la ea acasa pentru ca se simte mai in siguranta pe teritoriul ei...
si in pm...totusi are 19 ani si e virgina...poate te-a mintit la inceput si acum nu vrea sa te superi daca ti-o pui cu ea si afli ca nu e...
trebuia sa dai si tu mai multe detalii aici...de exemplu de cand esti cu ea...care e relatia dintre voi doi...

+Quote Post
Night Dreams
mesaj May 14 2009, 04:05
Trimis la #3

Captain Keyboard

Postari: 360
Inregistrat pe: 16-July 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.612

1. sexul nu se vorbeste, se face.

discutiile in care inserezi ceva apropouri sexuale sunt foarte ok, dar sa incepi sa discuti despre ce si cum si cand o sa facem nu prea are sens. astea nu sunt lucruri care se calculeaza. eu nu vad ce ai putea obtine dintr-o astfel de discutie.

2. la ea acasa este intr-adevar cel mai bun loc, dar uneori e destul de greu sa ajungi acolo. trebuie sa iti pui capul la contributie si sa rezolvi cumva problema asta.

3. are 19 ani si este virgina

asta inseamna doua lucruri: ori nu are suficienta incredere in ea si drept urmare nu a avut suficiente relatii sau faptul ca este virgina este alegerea ei si doreste sa isi pastreze virginitatea. in ambele cazuri ai de munca. trebuie sa abordezi mai mult partea implinirii sentimentale si sa uiti putin de partea fizica. fata asta cauta pe cineva care sa o ajute sa se deschida si asta trebuie tu sa ii oferi inainte de toate.

--------------------
i love this game

+Quote Post
Nu Azi
mesaj May 14 2009, 04:20
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

Postari: 71
Inregistrat pe: 27-February 09
Membrul Nr.: 9.692

CITAT(Night Dreams @ May 14 2009, 12:05) [snapback]32687[/snapback]
3. are 19 ani si este virgina

asta inseamna doua lucruri: ori nu are suficienta incredere in ea si drept urmare nu a avut suficiente relatii sau faptul ca este virgina este alegerea ei si doreste sa isi pastreze virginitatea.

Nu cred ca exista persoana care sa nu-si doreasca sa faca sex din cauza unor conceptii, exista doar teama de "first time" sau teama de a face sex cu o persoana pe care nu o cunosti suficient de bine.

Incearca sa creezi o conexiune intre voi doi, ofera-i confort si incurajeaz-o prin complimente biggrin.gif

+Quote Post
shlim
mesaj May 14 2009, 05:57
Trimis la #5

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

ai mare grija , ca poti sa te arzi . In primul rand trebuie sa stii ce vrei de la ea , ori vrei o relatie indelungata ori ca f*ck BODY .

daca vrei sa ai cu adevarat o relatie , arata-i afectiune si stimuleaza-o in tot ce face si cand merita recompenseaz-o . HEY pt restul .. sa nu se inteleaga ca ea e catelu si tu esti stapanu . stiti f bine ce vreau sa zic . Daca o so innebunesti prea mult la cap cu sexul( fa-o elegant si nu zi de zi .. lucreaza la intensitatea sexuala , KINO ESCALATION , ETC .. citeste materiale..totul o sa vina indirect ) , o sa se prinda de schema .. ca ce vrei tu de la ea e doar sex implicit, si o sa-ti dea cu flit , iar in 2 3 luni o sa-si gaseasca un AFC pupincurist si o sa se f**a ca 2 needy . ARATA_I AFECTIUNE .

Daca o vrei ca pe un f*ck body , si nu-ti convine de atitudinea ei copilaroasa .. nu-ti bate capul degeaba

- citisem un material foarte interesant despre arta daruirii , si esentialu este urmatorul : pentru a avea tot , trebuie sa faci mai mult , iar ca sa obtii mai mult trebuie sa dai mai mult .

got it ? -.-

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
Motanel
mesaj May 14 2009, 06:14
Trimis la #6

Sniffin' the Field
**

Postari: 64
Inregistrat pe: 23-March 09
De la: Iasi
Membrul Nr.: 10.407

CITAT(krka @ May 13 2009, 16:10) [snapback]32676[/snapback]
Sa incepem....Sunt cu o fata virgina,19 ani(nu pare de 19 ani,e mai copilaroasa,mai naiva),eu am 17.Am tot vorbit despre sex si nu vrea.

Greseala nr 1

Ea zice ca nu de acum si ca motiv:ii este frica ca dupa ceva timp ea o sa plece la facultate si o sa se raceasca relatia....

Asa iti rationalizeaza ea... asta e scuza care ti-o da tie. Nu e neaparat si realitatea asta.
Cel mai probabil nu este destul de implicata emotional cu tine pentru a-si permite sa faca pasul asta, iar cu cat vei incerca mai mult sa negociezi cu ea cu atat iti scad sansele.

Orice sfat legat de asta care m-ar ajuta sa o conving,legat de legea reciprocitatii,a contrastului,orice ajutor.
Ce tehnici sa folosesc,cum sa o "manipulez",nu sunt prea bun in domeniul NLP

NLP-ul il folosesti la altceva ma nu ca sa convingi o virgina sa-ti intre in pat. Pentru asta ai nevoie doar de o p*la si putina imaginatie.
Uita de manip*lare si NLP. E natural ca voi sa ajungeti sa faceti sex si nu trebuie neaparat sa discutati (sau sa discutati prea mult) despre asta.

Da-i de inteles ca o intelegi si ca nu o fortezi. Pregateste un cadru mai romantic (de preferabil la ea acasa asa cum ti se spune si mai sus), adica ceva lumanarele, vin (rosu dulce) si ce-i mai place ei si ia-o incetisor. Faci un pas in fata si doi inapoi. Incepi cu niste sarutari fierbinti, apoi te opresti (tu, din initiativa ta si nu a ei) pentru a continua sa te uiti la film, sau orice altceva faceti voi acolo. Si asa, avansezi incetul cu incetul pana ajungeti dezbracati amandoi si pe masura ce iti mai baga "nu facem nimic, nu sunt pregatita" (sau variatiuni pe tema) vii si tu cu "ok scumpa, nu facem nimic, vreau doar sa te sarut, ma simt foarte bine cu tine" (sau variatiuni pe tema).

Uita de NLP si manip*lare. In momentul in care se simte manip*lata, e game over pentru tine.

--------------------
eu: Buna, esti draguta si vreau sa te f**.
ea: De cate ori?
eu: De trei ori ca ma plictisesc repede.

+Quote Post
krka
mesaj May 14 2009, 07:11
Trimis la #7

Talkative Guy

Sa va mai dau detalii:sunt de ceva timp cu ea,2 luni;la ea acasa am ajuns,am incercat sa obtin maxim dar de fiecare data ne opream la pantaloni...de acolo in jos nimic.Mi-a zis ca ii este teama ca ii este frica sa nu o las...Ea primul prieten l-a avut la varsta de 18 ani jumatate si cu acela nu a facut nimic deci este virgina
De sex nu eu am adus vorba,nu mai stiu cum a deschis subiectu si de acolo am continuat.
Nu o vreau doar pentru f*ck body,i-am aratat dupa parerea mea multa afectiune dar spune ca inca nu este pregatita....si stie ca nu o fortez,mi-a zis ca deasta tine la mn ca nu o fortez si ca o inteleg....dinastea laugh.gif

--------------------
“Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te gandesti tot timpul ca vei face una”.

+Quote Post
Motanel
mesaj May 14 2009, 08:03
Trimis la #8

Sniffin' the Field
**

Postari: 64
Inregistrat pe: 23-March 09
De la: Iasi
Membrul Nr.: 10.407

CITAT(krka @ May 14 2009, 07:11) [snapback]32702[/snapback]
Sa va mai dau detalii:sunt de ceva timp cu ea,2 luni;la ea acasa am ajuns,am incercat sa obtin maxim dar de fiecare data ne opream la pantaloni...de acolo in jos nimic.Mi-a zis ca ii este teama ca ii este frica sa nu o las...Ea primul prieten l-a avut la varsta de 18 ani jumatate si cu acela nu a facut nimic deci este virgina
De sex nu eu am adus vorba,nu mai stiu cum a deschis subiectu si de acolo am continuat.
Nu o vreau doar pentru f*ck body,i-am aratat dupa parerea mea multa afectiune dar spune ca inca nu este pregatita....si stie ca nu o fortez,mi-a zis ca deasta tine la mn ca nu o fortez si ca o inteleg....dinastea laugh.gif

Nu se schimba nimic

--------------------
eu: Buna, esti draguta si vreau sa te f**.
ea: De cate ori?
eu: De trei ori ca ma plictisesc repede.

+Quote Post
bad ass
mesaj May 14 2009, 08:20
Trimis la #9

Sniffin' the Field
**

Postari: 68
Inregistrat pe: 25-February 09
Membrul Nr.: 9.648

2 luni...destul cat sa te cunoasca bine....inseamna ca tii la ea de ai asteptat-o pana acum si ea sa invatzat asa...
fa-o sa intealeaga ca e doar o placere sa nu ii mai fie teama....si ceea ce conteaza mult...nu ii da exemple din viatza ta sexuala...
si nu te mai duce la ea...decat sa te amageasca asa...plimbate cu ea....dute la un suc....unde vrei...cand zice sa te duci la ea nu te duce...zii ca ai treaba...sau stiu eu ce motive bagi acolo....nu te duce la eaaaaa...te amagesti singur....laso pe ea sa vina la tine....

+Quote Post
krka
mesaj May 14 2009, 14:36
Trimis la #10

Talkative Guy

Asa am inceput sa fac,acum iesim doar la plimbare,suc sau altele.
Multumesc pentru sfaturi,mai astept si e altcineva cu ideii. peace.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th February 2012 - 01:49