Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 13 2008, 12:29
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 99 Inregistrat pe: 17-March 08 Membrul Nr.: 5.740 |
Exista vreo solutie de a-ti auto-induce starea de euforie pe care o ai atunci cand bei una-doua sticle de bere, fara a consuma vreo substanta? Ma refer la starea aia cand esti fericit, nimic nu te supara, te simti bine, esti increzator in sine, dar nu esti beat, te poti controla, esti constient de tot ce e in jurul tau si nu te faci de ras.
|
|
|
|
May 13 2008, 19:02
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Alcoolul in seductie nu este recomandat. De asemnea si alte stari in afara de cele normale.
PS. Stare de euforie nu este egal cu control emotional...e un exces. Sfatul meu...mai usor cu alcoolul. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
May 14 2008, 13:09
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 210 Inregistrat pe: 13-February 07 De la: Sibiu Membrul Nr.: 3.933 |
DA pur si simplu iti amintesti de o situatie in trecut in care erai fericit, un moment care te-a facut sa simti ca toata lumea e la picioarele tale si pur si simplu crezi ca poti si iti impui sa simti ceea ce ai simtit atunci. E incredibila puterea gandului pe langa asta mai sunt si niste tehnici de hipnoza sau autohipnoza in timpul carora iti ancorezi starea care o vrei de o miscare un gest si pur si simplu in viitor cand vrei sa reintri in stare faci gestul respectiv(te ciupesti, iti atingi ureceha ceva de genu...)
-------------------- "Don't hate the player, hate the game!"
|
|
|
|
May 14 2008, 17:33
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Vestul Salbatic Membrul Nr.: 2.976 |
da la un energizant te-ai gandit? bagi 2-3 redbull-uri si ajungi ca ala din crank
-------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
May 15 2008, 06:41
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 99 Inregistrat pe: 17-March 08 Membrul Nr.: 5.740 |
CITAT(BuddyLove @ May 15 2008, 01:33) [snapback]25970[/snapback] da la un energizant te-ai gandit? bagi 2-3 redbull-uri si ajungi ca ala din crank Recunosc ca n-am baut niciodata energizante (avand o slabiciune pentru alcool si din cate-am inteles nu e prea recomandat sa le combini cu alcool)... in plus si bauturile energizante sunt tot substante. |
|
|
|
May 15 2008, 15:33
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 44 Inregistrat pe: 20-February 08 Membrul Nr.: 5.580 |
Da. Este o solutie. Uite care:
Nici nu iti poti imagina cum m-am simtit dupa ce am citit partea de seductie din cartea care trateaza body language. Niciodata n-am fost mai fericit. Pur si simplu ma clatinam pe picioare si radeam non-stop. Pentru ca gasisem ceea ce cautam. Sper ca ti-am fost de folos. |
|
|
|
May 26 2008, 07:25
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 240 Inregistrat pe: 6-August 07 Membrul Nr.: 4.673 |
CITAT(un_mare_luzar @ May 15 2008, 06:41) [snapback]25976[/snapback] Recunosc ca n-am baut niciodata energizante (avand o slabiciune pentru alcool si din cate-am inteles nu e prea recomandat sa le combini cu alcool)... in plus si bauturile energizante sunt tot substante. 1. Eu am trait un an intreg cu energizante si seductie. 2. Alcool + energizante = hyperactivitate, sunt chiar bune asa. 3. "2-3 redbulluri si ajungi ca ala din crank". Adica mort? |
|
|
|
May 26 2008, 08:59
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Vestul Salbatic Membrul Nr.: 2.976 |
nu mort
-------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
May 30 2008, 15:53
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Sper ca iti dai seama ca ai sa iesi mai bine daca esti "Cool & relaxed" decat "Euforic in continuu de parca ai avea 10 orgasme multiple /minut"... oricum nu consuma nimic pentru a ascunde ceea ce esti...DEVINO ceea ce VREI sa fii...consumult de substante si alte trucuri nu fac nici o schimbare de durata...sunt doar trucuri...nimic mai mult si sincer sa fiu incep sa inteleg de ce nici un tip adevarat nu foloseste asa ceva in seductie...
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Oct 13 2009, 15:11
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 19 Inregistrat pe: 12-October 09 De la: Ploiesti Membrul Nr.: 13.220 |
CITAT(GabrielIdol @ May 13 2008, 19:02) [snapback]25944[/snapback] Alcoolul in seductie nu este recomandat. De asemnea si alte stari in afara de cele normale. PS. Stare de euforie nu este egal cu control emotional...e un exces. Sfatul meu...mai usor cu alcoolul. cu alcoolul nu e bine, dar fara el e rau de tot |
|
|
|
Oct 13 2009, 18:41
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
iti pui o piesa smekera si iti imaginezi cat de bine te-ai simti cu o tipa pe care de-abia astepti sa o cunosti si-ti place extrem de mult , mie`mi merge
eu reusesc intr-un fel sa ma autoprogramez , de 2 ani nu m-am mai enervat si nu am mai fost suparat -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Oct 14 2009, 03:53
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-August 09 Membrul Nr.: 12.916 |
CITAT(shlim @ Oct 14 2009, 01:41) [snapback]34170[/snapback] eu reusesc intr-un fel sa ma autoprogramez , de 2 ani nu m-am mai enervat si nu am mai fost suparat tu vorbesti serios ? tare mi-ar place sa ajung si eu asa .... -------------------- "Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"
|
|
|
|
Oct 14 2009, 05:52
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 38 Inregistrat pe: 17-March 09 De la: Trentino Membrul Nr.: 10.171 |
Substantele stimulente fac rau organismului,energizantul iti da starea de "yeee,whoo,supa dupa goin fakin fast" dar cand iti trece efectul?iei altul sau te simti aiurea.La fel e cu tot ce-ti da placere prin stimulare a creierului,ajungi de la placere,dependenta pana la exces.
Te-ai gandit de ce te simti bine dupa un stimulent de genul?iti creste stima de sine(stima proprie). am tinut-o 5 ani cu energizante,nu orce facatura de la rusi ci rb,burn combinate cu instant energy de la redis(ma simteam nr1...) Ce mi.am dat seama e ca,stimulentele te fac sa fii in forma maxima a starii personale de moment,nu in forma maxima a ta..adica dak te simti de kkt,te face sa te simti normal. Cu cat iei mai mult,se obisnuieste corpul si vrea mai mult,la fel fiind cu orce substanta,decizie,sentimente etc,crescandu-ti numarul maxim de stimuli. ps:nu recomand nici sarging-ul fara masura facand exces de adrenalina... devenind un robot social sau excesul de confidenta,care iti poate sari direct la low. uite un combo fatal ce l-am luat din plin: stare normala:confidenta medie,stima de sine peste low sau normal,stare mentala buna,perceptie medie stare normala + energizant + instant energy + coca cola = confidenta above high,stima de sine above high,stare mentala above high,perceptie above high. dimineata urmatoare confidenta low,stima de sine low,stare mentala neanderthal,perceptie low. Dupa un exces de 2 saptamani nedormite nici un minut,evident cafele la greu,am cazut la pat,dormind si luand suplimente ca vitamine,calciu,lecitina etc sa-mi revin. Merita efortul de a sta treaz atat?nu. Au trecut 4 luni de cand nu am folosit stimulente si mi-am dezvoltat partea interioara,rezultatul fiind pe masura:se cearta cu mine,eu zambesc si nu ma afecteaza nimeni cu nimic. parerea mea:deveniti buni cu voi insiva in mod natural,avand o dezvoltare personala de exceptie,nu vreti sa fiti fakeman. -------------------- Femei frumoase sunt milioane , dar un barbat adevarat e rar.
|
|
|
|
Oct 15 2009, 12:09
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
CITAT(twisterbm @ Oct 14 2009, 03:53) [snapback]34171[/snapback] tu vorbesti serios ? tare mi-ar place sa ajung si eu asa .... vorbesc foarte serios -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Oct 18 2009, 10:32
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-August 09 Membrul Nr.: 12.916 |
CITAT(Gody @ Oct 14 2009, 12:52) [snapback]34173[/snapback] parerea mea:deveniti buni cu voi insiva in mod natural,avand o dezvoltare personala de exceptie,nu vreti sa fiti fakeman. Amin Gody -------------------- "Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th February 2012 - 15:40 |