Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 9 2007, 14:59
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 210 Inregistrat pe: 13-February 07 De la: Sibiu Membrul Nr.: 3.933 |
Salutare.... Am o idee, sper sa va placa.
O sa postez saptamanal niste cuvinte cheie pe baza carora o sa construim pattern-uri asa ca sa devenim din ce in ce mai buni. Cat de repede o sa va pun si cuvintele de saptamana asta..... -------------------- "Don't hate the player, hate the game!"
|
|
|
|
Dec 9 2007, 15:27
Trimis la
|
|
|
Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 160 Inregistrat pe: 3-September 06 Membrul Nr.: 3.075 |
Mi se pare o ideea buna
As propune concentrarea pe pattern-uri de dimensiuni mai mici in defavoarea celor de "lung metraj". |
|
|
|
Dec 10 2007, 11:32
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 210 Inregistrat pe: 13-February 07 De la: Sibiu Membrul Nr.: 3.933 |
cuvintele in jurul carora trebuie sa construiti patternul de saptamana asta sunt "putere" "siguranta" "incredere de sine" "forte proprii". Cam astea sunt sa va vad.....
-------------------- "Don't hate the player, hate the game!"
|
|
|
|
Dec 17 2007, 16:24
Trimis la
|
|
bai dar va inghesuiti rau de tot cand e vorba de treaba.... daca am timp maine il fac eu asa for start
|
|
|
|
Dec 18 2007, 08:54
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
CITAT(itistul @ Dec 10 2007, 18:32) [snapback]22999[/snapback] cuvintele in jurul carora trebuie sa construiti patternul de saptamana asta sunt "putere" "siguranta" "incredere de sine" "forte proprii". Cam astea sunt sa va vad..... Ce parere ai de fenomenele paranormale? ....bla ....... bla ....... bla........ Hai sa-ti spun un secret. (Te apropii de ea si incepi si vorbesti mai incet ). Am gasit un site pe net in care femeile vorbeau despre fortele lor proprii.(o mica pauza 1-2 sec) Acestea spuneau ca au perioade in care simt o anumita putere in interiorul persoanei de langa ele.(pauza 2-3 sec)Cum simteau ca increderea de sine creste si cum se simt mai in siguranta. (Acum o apuci finutz de mana si te uiti in ochii ei).Cum si-ar fi dorit sa faca unele lucruri, dar le era totusi teama de necunoscut.(pauza 3-4 sec)Si cum au reusit sa treaca peste aceea teama.... Toata treaba este ca atunci cand spui acest "pattern" sa folosesti o voce cat mai calda si sa te apropii cat mai mult cu buzele tale de buzele ei.Un rol important il are si contactul vizual.Asa ca n-o scapati din ochi Astept pareri si critici. |
|
|
|
Dec 22 2007, 06:10
Trimis la
|
|
CITAT(cosminutzu @ Dec 21 2007, 14:25) [snapback]23167[/snapback] Hai! sa va mint cu ceva 1. Confort (conversatie, mirroring) 2. Incredere 3. Fascinatie, captivare 4. Transa 5. Obiectiv 6. ANCORA Daca v-a mintit cu ceva asta e un shelet pentru o intalnire in care aplici speed seduction din cate stiu eu. Un schelet pentru a construi un pattern ar fi dupa ce ai aflat "elicit values" ale tipei pur si simplu sa creezi o povestioara in care folosesti cuvintele cheie obtinute din conversatia ta "curioasa" despre ce ii place ce vrea bla bla si pur si simplu sa adaugi cat mai multe chestii descriptive si care creeaza senzatii de placere, dorinta pe marginea acelor cuvinte si cu ajutorul lor sa creezi fascinatie, captivare asa cum ziceai. el_bandolero a construit patternul destul de bine in sensul ca a folosit toate acele cuvinte si le-a incadrat intr0un context super ok dar pentru a pune si niste "acceleratoare" pentru toate aceste keywords mai putea face urmatorul lucru. Ex la siguranta: " si cum se simt mai in siguranta" .... ca atunci cand doua maini puternice dar totodata "gentle" (nu imi vine echivalentul in roamana) ti-ar cuprinde corpul intr-un fel asa cum doar tie iti place si cum visezi sa fii cuprinsa si ai simti cum o stare de confort nemaintalnit iti cuprinde toooot corpul si simti ca nimeni s nimic nu se mai poate atinge de tine si sa-ti faca vreun rau... ceva de genul -------------------- "Don't hate the player, hate the game!"
|
|
|
|
Dec 23 2007, 08:37
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Cam la asta m-am gandit, sa dai acea stare de protectie, de siguranta, tipa sa fie invaluita de vorbele si miscarile tale....
Later edit... Si cand am zis miscarile tale, m-am gandit cum ar fi sa spui 75% din pattern si apoi sa incepi sa dansezi breakdance |
|
|
|
Mar 2 2008, 10:06
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Ce ziceti de asta ? Cuvintele "putere" "siguranta" "incredere de sine" "forte proprii"
"Ce-ar fi daca ai intalni un tip (arati cu degetele mari inspre tine insuti) caruia sa-i SIMTI puterea si siguranta de sine de cum ati facut cunostinta? Sa fii CONSTIENTA de increderea in sine care o emana prin fiecare por. Si ce-ar fi daca ti-ai imagina cum ar merge lucrurile intre voi la...sa zicem un anu dupa ce v-ati cuplat si sa ajungi sa SIMTI ca ti-a transmis aceeasi stare de siguranta si incredere in tine ca ai ajuns sa crezi in fortele proprii cu adevarat..." se pune accentul pe tonalitate si pe pronuntia cuvintelor scrise cu litere de tipar -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Mar 5 2008, 17:24
Trimis la
|
|
Bravo Raducule. Una noua: natura, libertate, fresh, verdeata, ecologie. Cica asta ii place tipei, e ecologista, sa va vad.....
|
|
|
|
Mar 5 2008, 17:29
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
ce zici daca iesim maine in natura ? o sa avem libertatea noastra ,aerul o sa fie fresh , verdeata la vedere ...iar cand plecam adunam tot ca sa fim ecologici
|
|
|
|
Mar 30 2008, 13:06
Trimis la
|
|
CITAT(itistul @ Mar 6 2008, 01:24) [snapback]24559[/snapback] Bravo Raducule. Una noua: natura, libertate, fresh, verdeata, ecologie. Cica asta ii place tipei, e ecologista, sa va vad..... Stii.....sexul in natura da un nou sens cuvantului libertate......te face sa te simti fresh, sa te bucuri de verdeata din jur.Te face sa dai un nou sens vietii. Ce mai .... Te face sa te simti un participant al ecologiei..... |
|
|
|
Jun 8 2008, 08:16
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Dau 100 de ron pt primul utilizator care posteaza un topic interesant! In caz ca n-ati observat "seductie.com" este un site care propune descoperirea "secretelor seductiei". Eu in ultima vreme vad numa topicuri repetitive pe forum, parca ar fi o gradinita de frustrati, dar mite vreun secret anume.
-------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Jun 8 2008, 08:48
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
Asa mi se pare si mie
Deschide tu ceva interesant |
|
|
|
Sep 9 2008, 10:24
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Ok Gabriel ce zici de urmatorea tema ptr topic "Orgasmul multiplu la barbati (sau orgasm fara ejaculare)"
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:10 |