Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 25 2010, 13:22
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 11-May 09 De la: suceava Membrul Nr.: 11.757 |
salut la toti, am o problema cu o fetitza de 15 ani, am cunoscut`o amu o sapt. m`am intalnit cu ea 1 data intr`o seara (acum 3 zile).. eu zic ca a iesit bine, dar fara kiss
acum am 2 idei ce se poate intampla! 1- nu vrea relatie.. doar amici sau se lasa mai greu(timida nu poate fi) 2- vrea sa ii zic ca fraieru` "fha te plac..hai la combinat", ceea ce eu nu vreau sa fac, vreau sa o sarut si sa isi dea ea singura seama. ce ziceti? -------------------- Stai puţin
Stau Bă, mă vezi Te cred Mă crezi Te-aud M-asculţi Te văd Eşti praf |
|
|
|
Feb 25 2010, 17:06
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
pune`o sa`nchida ochii si apoi sarut`o sa vezi cum reactioneaza
-------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Feb 26 2010, 09:52
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 11-May 09 De la: suceava Membrul Nr.: 11.757 |
CITAT(shlim @ Feb 25 2010, 17:06) [snapback]35640[/snapback] pune`o sa`nchida ochii si apoi sarut`o sa vezi cum reactioneaza incearca sa imi explici mai bine, cum sa ii zic.. dar nu cred ca va merge "faza" .. ma tem sa nu ies prost din acest joc cu inchisul ochilor, m`am gandit sa o intreb daca vrea o relatie cu mine, poate si ea asteapta aceasta si de ieri nu a mai dat nici un semn de viata, ea mi`a zis ieri ca la 12 noaptea ii expira creditu` .. oare de aia? sa o sun sa vad ce are? alte pareri? -------------------- Stai puţin
|
|
|
Feb 27 2010, 07:58
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 21-February 10 De la: Baia Mare Membrul Nr.: 14.152 |
Sa nu o intrebi dak vrea o relatie cu tin sa o faci sa isi dea singura seama ca vrei o relatie cu ea.Risti, fa jocul cu inchisu ochior , sau mai poti face alt joc gen provocare. sa vezi cum reactioneaza la provocari
Si sun-o u din cand in cand dak nu are credit. dar nu tot timpul ca apoi pari gen disperat -------------------- Nemesys
|
|
|
|
Feb 27 2010, 14:52
Trimis la
|
|
|
de vreo 2 zile nu prea ma mai baga in seama, probabil am pierdut sansa sa o saurt si sa ma combin cu ea.. stiu ca nu are credit.. dar intra pe mess si nu se mai baga in seama cum facea inainte, doar eu ma bag in seama . iau o pauza cu ea?
-------------------- Stai puţin
|
|
|
Feb 28 2010, 16:38
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 21-February 10 De la: Baia Mare Membrul Nr.: 14.152 |
Da ia o pauza cu ea... va venii ea la tine;)
-------------------- Nemesys
|
|
|
|
Mar 1 2010, 01:36
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 22 Inregistrat pe: 29-October 09 De la: cluj-napoca Membrul Nr.: 13.345 |
o chestie de genu am patit cu o colega de dansuri si am incercat sa fiu cu ea dupa 5 luni de amicitie si o zis ca nu vrea si am facut o pauza de 3 saptamani si p urma am incercat si dupa o saptamana imi zice ca nu tine la mine decat ca un amic foarte bun si mia dat chix.deci fa si u o pauza de genu o saptamana 2 daca nu te cauta cauto u si vezi cum reactioneaza.incearca sa fi mai indiferent si ca nuti pasa de pareea ea
|
|
|
|
Mar 1 2010, 10:09
Trimis la
|
|
|
bine multumesc pentru sfaturi
-------------------- Stai puţin
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 01:39 |