Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| don'mihai |
Apr 5 2004, 16:51
Trimis la
|
|
Guests |
salut sunt nou paici si ar cam trebui sa o iau de la un capat ...
as avea nevoie de niste sfaturi de ex :cum sa incep.... nu am experienta si as vrea sa ma ajutati sa capat experienta sa nu ma mai pierd in fata unei fete frumoase |
|
|
|
| OBSession |
Apr 5 2004, 16:56
Trimis la
|
|
Guests |
nimic mai simplu, citeste si tu forumul asta de la un capat la altul si dupa aia mai vorbim
ps: dupa asta o sa-ti spun sa iesi in oras si sa pui in practica lucrurile pe care le-ai citit |
|
|
|
Apr 5 2004, 22:54
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 645 Inregistrat pe: 10-December 03 De la: USA Membrul Nr.: 992 |
-------------------- Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA
|
|
|
|
| rusu |
Apr 6 2004, 04:22
Trimis la
|
|
Guests |
Inainte de toate incepe cu Acronime. Succes!
|
|
|
|
| don'mihai |
Apr 7 2004, 16:09
Trimis la
|
|
Guests |
bine bine OBSession cum fac sa iau de la cap la coada intregul forum ..... e imens
eu am dial-up e vre-o metoda sa citesc forumul off-line poate fi dawnloadat intr-un fel |
|
|
|
| Sand-Man |
Apr 7 2004, 17:25
Trimis la
|
|
Guests |
E cam offtopic, dar uite: e un program teleporter, nu stiu link-ul exact. Poti salva site-uri cu el, dar un prieten a incercat sa ia forumul si a ajuns la 60MB cand s-a lasat dupa o saptamana intreaga de salvat, si nu era nici pe aproape. Oricum, zilnic se posetaza mesaje noi asa ca nu il vei putea lua niciodata
|
|
|
|
| hellbuilder |
Apr 8 2004, 16:35
Trimis la
|
|
Guests |
e de ajuns sa citeshti primele 10 pagini de topic-uri de la inceputul formului (adik ultimele in ordinea notata) . citeshte topic-urile care ti se par interesante shi o sa te mai lamureshti
|
|
|
|
Apr 9 2004, 10:51
Trimis la
|
|
![]() -Pick`Up Pr0- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 607 Inregistrat pe: 26-June 03 De la: . Membrul Nr.: 553 |
hmm sa nu te pierzi in fata unei fete .... nu mentiona ca e frumoasa .... pt ca nici o fata nu e speciala ... spui fata cand tipa e hb daca nu e hb e creatura .... deci ca sa nu iti pierzi vocea trebuie sa ai incredere in tine si in fortele tale ... adica sa intrii cat mai mult in vorba cu alte fete sau creaturi .... si daca te impotmolesti intr-o discutie alege un subiect banal nu uita 7% conteaza vorbele 38% tonul vocii si 55% limbajul trupului
-------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
| remx |
Apr 10 2004, 18:54
Trimis la
|
|
Guests |
herron cam zice cum trebuie...fi intotdeauna sigur pe tine...si nu fi pupincurist cu femeile sa sio iau in cap
bafta |
|
|
|
Apr 12 2004, 02:05
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 645 Inregistrat pe: 10-December 03 De la: USA Membrul Nr.: 992 |
"NU ridica o femeie la cer deoarece fuge cu primul inger"
Vlad -------------------- Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 00:50 |