IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Un Mic Sfat De La Cei Mai Experimentati
don'mihai
mesaj Apr 7 2004, 16:00
Trimis la #1

Guests

unsure.gif m-am intalnit (in tranvai) azi cu o vecina din blocul din fata balconului meu. cu tipa asta nu prea am stat de vorba doar cand ne mai intalneam ne salutam si cam atat (daca stau bine si ma gandesc nici nu stiu cum ne-am cunoscut) dar a inceput sa-mi placa de ea....
cum fac sa vad daca ei ii place de mine s-au cum fac sa ii placa de mine. problema e ca nu ma intalnesc cu ea prea des cu ea....
daca puteti sa imi dati niste idei....
Go to the top of the page

+Quote Post
OBSession
mesaj Apr 7 2004, 16:29
Trimis la #2

Guests

da : citeste forumul si mai vorbim dupa asta smile.gif

+Quote Post
don'mihai
mesaj Apr 7 2004, 16:52
Trimis la #3

Guests

fdorumul asta e cam mare a-ti avut de lucru, unde anume pot gasi raspunsul la intrebarea mea

+Quote Post
Unul'
mesaj Apr 7 2004, 17:26
Trimis la #4

Guests

mah frate cum vrei sa seduci daca nici nu-ti dai silinta sa cauti 'SINGUR' raspunsul la intrebarea ta ?

sfat: s-o inventat si butonu 'search' sa stii..........asa ca good luck !

+Quote Post
Gigolo
mesaj Apr 7 2004, 21:40
Trimis la #5

Guests

Daca aveti raspuns, raspunde-ti daca nu ... probabil vom implementa un auto-responder pentru fiecare intrebare cu "baga search"...

CITAT
cu tipa asta nu prea am stat de vorba doar cand ne mai intalneam ne salutam si cam atat

Data viitoare cand iti spune salut intreab-o : "Ma cunosti de undeva? M-ai tot salutat de ceva timp si n-am idee de unde te cunosc ..."

Apoi continua conversatia...

CITAT
um fac sa vad daca ei ii place de mine s-au cum fac sa ii placa de mine.

In seductie nu trebuie sa existe "Oare ma place?"... Fiecare femeie te place si fiecare femeie ar dori sa-ti ofere un timp minunat... acum depinde daca se ridica la standardele tale.

Pentru ca sa o faci sa-i placa de tine, mai citeste incat sa-ti formezi o idee de ansamblu...

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Apr 7 2004, 23:57
Trimis la #6

Forum Maniac

Grup: Membri
Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

gasesti raspunsul tau aici si aici.

Succes
Si nu uita apasa search si scrie cuvantul cheie.

Vlad cool.gif

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
DOOMneZEU
mesaj Apr 8 2004, 09:24
Trimis la #7

Guests

sai dai 50 de mii lu vlad americanu ca tia facut reclama tongue.gif

+Quote Post
rusu
mesaj Apr 8 2004, 12:05
Trimis la #8

Guests

don'mihai: C&F+ALPHA+"SEXUAL"! Asta`i esenta.

+Quote Post
don'mihai
mesaj Apr 8 2004, 16:13
Trimis la #9

Guests

obsession tu ai citit forumul biggrin.gif ?
daca da de unde ai inceput......

+Quote Post
OBSession
mesaj Apr 8 2004, 17:41
Trimis la #10

Guests

don'mihai, eu am inceput sa ma documentez in domeniu cam de 1,5 -2 ani, tot pe atunci am intrat si prima oara pe forumul asta, ar fi culmea sa stiu ce am citit prima oara cand am intrat wink.gif .
O idee buna ar fi sa incepi cu topicurile de la sfarsit, si la urma urmei selectezi si tu in functie de ce te intereseaza mai mult. Si daca termini de citit si mai vrei altceva cauta pe orice p2p seductie/seduction si o sa gasesti destule carti.

Bafta!

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Apr 8 2004, 19:30
Trimis la #11

Forum Maniac

Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

da fac reclama pt ca merita, cartea lui Gigolo este foarte buna.

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
Uzzi
mesaj Apr 11 2004, 16:41
Trimis la #12

Sniffin' the Field
**

Postari: 76
Inregistrat pe: 22-March 04
Membrul Nr.: 1.238

Un lucru am de spus apucă-te de citit despre seducţie dacă vrei să ai succes !! rolleyes.gif

--------------------
Ma comport exemplar dupa standardele mele ;)

+Quote Post
remx
mesaj Apr 23 2004, 15:10
Trimis la #13

Guests

citeste forumul din scoartza in scoartza...si apoi cucereste alte zeci de fete si vecina ta nu te va mai interesa

+Quote Post
memyself20
mesaj Apr 23 2004, 19:17
Trimis la #14

Guests

Gigolo scuza-ma dar sa recunoastem sunt si fete care pur si simplu nu ne plac(ele pe noi).Si alea care chiar ne plac se feresc sa ne arate acest lucru.Mi se pare din partea lor o combinatie de prostie si tampenie.Eu pur si simplu de atatea refuzuri mi-am pierdut increderea in mine.Pe bune cum pot sa vad daca la o fata chiar i place de mine? blink.gif

+Quote Post
Jama Shinai Deyo
mesaj Apr 23 2004, 20:53
Trimis la #15

Guests

Memyself20, ai si tu dreptate.
Mereu auzim: fii alfa, fii cocky & funny, fii irezistibil, fa-le pe ele sa vina la tine. Insa in practica nu e chiar atat de usor sa aplici ceea ce citesti. Nu poti sa devii alfa peste noapte, nu ai cum sa-ti domini prieteni daca pana atunci erai un beta veritabil.

Fii irezistibil- pana mea, daca as avea si eu multi bani si o masina buna mi-as baga ceva in ea de seductie pentru ca nu as mai avea nevoie, insa cum nu am asa ceva stiu ca mi-e greu dar fac pasi mici si invat lucruri noi.

Fa-le pe ele sa vina la tine- pai, vor veni daca vor avea ce sa vada.
Cam greu de facut partea asta.

Concluzia este cam asa:
Nu te gandi ca o sa devii un tip super tare doar citind ce scrie aici pentru ca nu ai facut nimic. Totul este sa iesi pe teren si sa incerci, dar mare atentie: nu uita sa le domini tu pe ele, sa fii ironic si cu umor.

Domina o femeie psihic si atunci poti merge mai departe.

Important pentru incepatori:
V-as sugera sa mergeti pe abordari care sa initieze o conversatie deschisa in loc de replici. Mult mai bine o sa-ti mearga daca initiezi o discutie intr-un mod natural decat daca ai incerca cu pick-up lines gen: "Nice shoes, wanna f*ck". laugh.gif

Sa-ti povestesc de ce spun asta.
Intr-o seara ma intorceam din oras si vad o tipa cu un caine.
Am zis, hai sa testez celebra replica: "Dragut caine, ce numar are".
La care ea mi-a zambit sictirita si fiind si eu la inceput am plecat mai departe desi puteam sa fortez si sa continui dar mi-a pierit cheful cand am vazut cum a reactionat.

Daca nu as fi folosit replica m-as fi putut apropia in mod natural si sa-i spun ca mi-ar placea sa am si eu un caine ca al ei dar ca nu am de la cine lua un pui bla bla...etc etc.

Si cel mai important, incepe conversatia cu "Buna" si daca este cazul, fa si pacing.
Arata-i ca nu esti taran cand o abordezi si discuta cu ea intr-un mod natural.

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th February 2012 - 00:50