IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Vezi Una Pe Strada...., ce faci......sugestii si replys pls
lexter0202
mesaj Dec 12 2005, 06:39
Trimis la #1

Guests

vezi o tipa pe strada...."buna ,te-am mai vazut pe aici ......ce zici dc ne vedem mai incolo sa ne cunoastem mai bine....la o plimbare?tu alegi locul si ora....eu aleg destinatia....... cool.gif"
Go to the top of the page

+Quote Post
redhits
mesaj Dec 31 2005, 02:44
Trimis la #2

Guests

CITAT(lexter0202 @ Dec 12 2005, 06:39)
vezi o tipa pe strada...."buna ,te-am mai vazut pe aici ......ce zici dc ne vedem mai incolo  sa ne cunoastem mai bine....la o plimbare?tu alegi locul si ora....eu aleg destinatia....... cool.gif"
*

Mda... ce idee buna, iar fata -> Hai dispari !

Uite aici una ... ok?! ai ceva profesie? fa-ti o carte de vizita...daca nu ... fati si asa carti de vizita...

Sa zicem ca esti in Oradea

O vezi pe una, cat ii ceasul ? auzi esti din oradea? nu stii unde este aeroportul ?e aglomerat? cum ajung cel mai repede acolo?!
>>>> Fata ---> blah blah , acolo , asha si asha --> se ofera incantata sa te ajute

Uhhh apropo ... esti f. frumoasa, si eu is tot din oradea , nu stiu ce ii cu mine, adevarul e ca ma prind.. uhhh ... uhhh ... ma pierd, ia cartea de vizita "SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA SUNA-MA !!!!!!!!!!!" ... Hai pa!!! ca ma bate mama daca intarziu la masa!!!!

Fa asa, sa vezi cate CHIAR TE SUN!

+Quote Post
uniq_danyy_4u
mesaj Apr 22 2006, 07:15
Trimis la #3

Talkative Guy

Grup: Membri
Postari: 145
Inregistrat pe: 5-April 06
Membrul Nr.: 2.922

oo sunt multe variante:
1 am si eu o intrebare.....uite lucrez la un proiect(sau ce vrei tu sa fie) despre moduri tamipte de a agata o persoana......damai si mie cateva exeple de moduri aiurea cu care cineva a incercat sa te agate(poti sa nu ai pix foaie nimic ii zici ca poti sa tii minte)si tei bagat cu ea in sema....(cred ca e de la ovi idee da a mai modificato mintea mea de gogosar biggrin.gif )
2 buna.....am si eu o intrebare......ce faci?(iti spune ca bine sau ....ce zice ea) apoi o intrebi: ce planuri ai pt zioa de azi(ati spune ceva) si tu ai intrat in vorba cu ea daca nu te duce mintea ii ceri nr de tel sii zici ca tre sa ajungi undeva...daca te duce mintea mai vb cu ea vezi tu(cred ca e ideea mea 90% biggrin.gif)
3 buna vreu sa te intreb ceva...iti place sa zbori? daca spune ca da tu ii zici: ma gandeam ca nunta noastra sa o facem in avion daca zice ca nu :ma gandeam ca nunta noastra sa o facem intrun avion dar daca nuti place sa zbori o facem pe o insula inconjurata de rechini.....dar mia e pana atunci(cand va casatoriti:D) haide sa....(ce vrei tu sai zici la fata)
ATENTIE!!1si2 merg 99% dar 3 trebiue sa mai lucrezi tu la faza sa mai pui nete cuvinete sa o faci mai buna dar e destul de originala si misto daca esti bun de gura de descurici si cu 3
!!!! e bune ideile mele 3 !!! smile.gif) dativa si coi cu parerea

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Apr 23 2006, 21:46
Trimis la #4

Forum Maniac

Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

Raspunsul - Hai scuteste-ma in vine in minte! Nu o sa primiti niciodata (cu cateva exceptii) numarul adevarat de telefon al unei femei daca te duci la ea si imediat ii ceri numarul de telefon.

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
God
mesaj May 3 2006, 10:56
Trimis la #5

Guests

CITAT(vlad_usa2003 @ Apr 24 2006, 04:46)
Raspunsul - Hai scuteste-ma in vine in minte! Nu o sa primiti niciodata (cu cateva exceptii) numarul adevarat de telefon al unei femei daca te duci la ea si imediat ii ceri numarul de telefon.
[snapback]20330[/snapback]

cum adica ii ceri imediat numaru adica ceva de genu asta -> buna ai un nr de telefon ?

sau am inteles eu gresit ?biggrin.gif

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj May 3 2006, 12:15
Trimis la #6

Forum Maniac

Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

Adica fara sa faci atractie / conexiune si raport. Toate fazele postate in topicul asta nu merg!

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
uniq_danyy_4u
mesaj May 11 2006, 07:02
Trimis la #7

Talkative Guy

eu am incercat cu ale mele si in mare parte dau rezultate.........ideea e ca eu am 16 ani si merg la fetele de 15 16 17 merg....la alea mai batrane nu prea am incercat poate la alea mai batrane nu merg biggrin.gif

+Quote Post
stef
mesaj May 19 2006, 19:45
Trimis la #8

Guests

CITAT(uniq_danyy_4u @ May 11 2006, 23:02)
eu am incercat cu ale mele si in mare parte dau rezultate.........ideea e ca eu am 16 ani si merg  la fetele de 15 16 17 merg....la alea mai batrane nu prea am incercat poate la alea mai batrane nu merg biggrin.gif
[snapback]20364[/snapback]

felicitari..dc ,ceva merge nu schimba,incearca in continuare,pb e ca la 16 17 ani mrge treaba,da la alea de 23,24...tre sa le arati ca esti barbat,tre sa ai mister,umor,tupeu,si sa nu le fci pe plac,sa le lasi pe ele sa se streseze,tre sa fii mai matur,nu merge cu povesti acolo,si tre sa fii rezervat,sa o lasi sa ise dea de gol,romantismul tre sa cam moara,si sa fii serios,faci doar glume bune,nu te dai macho,nu razi singur la glumele tale,treb sa fii putin ironic,si putin cu nasu pe sus,sa ii arati ca esti barbat si controlezi situatia,adu-ti aminte ele vor un BARBAT,nu un pusti,dc nu esti asa sau nu poti pretinde ca esti asa nu incerca,te vor lua de fraier si ai sa ajungi sa cheltui bani pe ele si sa nu obtii decat promisiuni,nu uita ele au avut 16 ani,at voiau distractie,acu vor stabilitate,dar si putina drama(caracteristic tuturor fem)...bafta,incearca,si nu uita...arata-le ca esti sef,dar te rog...fatra violenta...e semn de slabiciune..bafta

+Quote Post
stef
mesaj May 19 2006, 19:50
Trimis la #9

Guests

CITAT(vlad_usa2003 @ May 4 2006, 04:15)
Adica fara sa faci atractie / conexiune si raport. Toate fazele postate in topicul asta nu merg!
[snapback]20351[/snapback]

Aici iti dau dreptate...am avut si eu faze naspa...ideea e ca o fat vrea sa te cunoasac(in gen vb),si dupa iti da (sau nu)nr de tel,,,,dc e atrasa,,,sau nu de tine

+Quote Post
uniq_danyy_4u
mesaj May 25 2006, 10:46
Trimis la #10

Talkative Guy

ms pt sfat "sef" dar sunt pe la inceput.......si invat mereu cate ceva......sper sa evoluez bine si in directia potrivita wink.gif ori cum acum sunt sef pe langa cei de varsta mea biggrin.gif

+Quote Post
crugger
mesaj Jan 15 2007, 11:28
Trimis la #11

Guests

@vlad_usa2003
Depinde pentru ce categorie de varsta sunt destinate replicile respective...
Un lucru foarte important, de care trebuie tinut cont este categoria de varsta careia ii se adreseaza replicile. Dar intradevar acestea sunt ineficiente. Acum la orice replica vei intalni o tipa la care sa tina, dar cred ca interesul vostru este sa ajungeti la replici eficiente pentru un numar cat mai mare de tipe...
Ex: "eu: Buna....
ea: buna
eu: scuza-ma ca te deranjez... dar am o mica problema...
ea: da, ce anume....
eu: mi-am spus ca daca nu intru in vorba acum cu tine (zambet), nu o sa mai am
ocazia sa aflu niciodata ceva mai mult decat stiu despre tine...
ea: dar ce stii despre mine (mirata)
eu: pai... ca esti draguta si ai simtul umorului....
bla bla bla

+Quote Post
stranger
mesaj Feb 11 2007, 16:48
Trimis la #12

Guests

CITAT(crugger @ Jan 15 2007, 11:28)
@vlad_usa2003
Depinde pentru ce categorie de varsta sunt destinate replicile respective...
Un lucru foarte important, de care trebuie tinut cont este categoria de varsta careia ii se adreseaza replicile. Dar intradevar acestea sunt ineficiente. Acum la orice replica vei intalni o tipa la care sa tina, dar cred ca interesul vostru este sa ajungeti la replici eficiente pentru un numar cat mai mare de tipe...
Ex: "eu: Buna....
ea: buna
eu: scuza-ma ca te deranjez... dar am o mica problema...
ea: da, ce anume....
eu: mi-am spus ca daca nu intru in vorba acum cu tine (zambet), nu o sa mai am
ocazia sa aflu niciodata ceva mai mult decat stiu despre tine...
ea: dar ce stii despre mine (mirata)
eu: pai... ca esti draguta si ai simtul umorului....
bla bla bla
[snapback]21114[/snapback]

poti sa-i mai spui ca are o bluza (fusta/ rochie frumoasa ) si "ca... hmmmm... parca ai mai vazut la cineva fusta asta ....se pare ca sunt la moda hainele astea ... foarte pop*lare ..... dar ca totusi este draguta smile.gif

+Quote Post
exception
mesaj Feb 22 2007, 21:46
Trimis la #13

Guests

Ma apropii (evident trebuie sa fiu sigur ca ma vede, nu vreau sa o sperii), atingere usoara pe brat

Exception : Prietena mea crede ca esti superba.
Ea : Huh ? care prietena ?
Ma intorc sa vad si eu ca nu e nimeni.
Exception : Ah, atunci cred ca am fost eu care a gandit asta.
blah blah

+Quote Post
panzer
mesaj Feb 27 2007, 18:55
Trimis la #14

NonTalkative FC
*

Postari: 38
Inregistrat pe: 17-July 06
Membrul Nr.: 3.027

din ce vad in acest topic ft putine openere o sa mearga ..dar asta nu insemna ca nu trebuie incercate....multe tipe nu o sa aibe chef de tine, cu atat mai mult sa a-ti da nr de tel..dar asta inseamna ca trebuie sa perseverzi ,sa reusesti sa controlezi si sa schimbi starea tipei pe moment si sansele cresc considerabil...greu de spus care opener merge sau nu...ca si replicile pe care le incerci la fel si femeile.. sunt proaste sau inteligente ..depinde de ft mult de momentul(prost sau bun) in care o prinzi si cat de bine sti sa speculezi acel moment

+Quote Post
d0d0
mesaj Oct 27 2007, 06:07
Trimis la #15

NonTalkative FC
*

Postari: 13
Inregistrat pe: 27-October 07
Membrul Nr.: 4.989

is interesante ideeile ... dar depinde cu cine vorbesti .... poti sa gasesti o fata super de treaba intr-o stare naspa sau una care sa fie proasta si sa iti raspunda bine w00t.gif deaia trebuie perseverat

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 7th February 2012 - 15:44