Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| AndiXXXL |
Jun 30 2004, 19:11
Trimis la
|
|
Guests |
Dati-mi si mie o sugestie:
Ce sa vrb cu o fata la prima intalnire,cum sa o seduc.Mi sa intamplat de 2 ori sa epiuzez subiectele de discutii in 15 min si dupa aia stateam amandoi muti si ne zambeam unu la altu. Deci cam asta ar fi intrebarea: ce se vrb cu o fata la prima intalnire si cum sa incepem sa ne cunoastem mai bine. In acele 15 min de care pomeneam bineinteles ca vrb fiecare despre el,(ce-i place,ce nu-i place,pasiuni,muzica....)dar dupaia? Acelasi lucru mi se intampla si cand vrb cu alte fete,prietene,colege.........efectiv nu stiu ce sa mai zic. Ok astept niste raspunsuri care sa ma poata scoata din impas. ps:am mai pus intrebarea pe un forum si multi m-au luat la misto,aici sper sa fie lume buna |
|
|
|
| Rattlesnake |
Jun 30 2004, 19:59
Trimis la
|
|
Guests |
Pai daca epuizezi subiectele de discutie ...treci direct la fclose
lolol just kidding, poate ar fi o idee |
|
|
|
| ionmahmurul |
Jul 1 2004, 00:37
Trimis la
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Santiago |
Jul 1 2004, 02:35
Trimis la
|
|
Guests |
tu vorbesti serios? 15 minute? hai mai las-o, viata ta pana acum a fost o telenovela? nu pot sa cred ca 15 minute. Trebuie s-o faci sa-ti spuna cat mai multe despre ea, tu nu te arunca sa-i spui prea multe despre tine, faci elecitig values,(numai asta iti ia vreo 15 min)
|
|
|
|
| Gigolo |
Jul 1 2004, 03:25
Trimis la
|
|
Guests |
Se vor oftica poate cateva persoane ca spun asta dar :
- tu trebuie sa ai o anumita identitate/realitate ( aceasta identitate o demonstrezi prin povestiri ) - gandeste-te la cele mai tari intamplari din viata ta si incearca sa le aduci la o forma care sa capteze pe cat mai multe persoane - daca nu ai povestiri ( sau nu ti s-a intamplat nimic interesant ), inventeaza, imprumuta si apoi repeta-le in asa masura pana cand se adapteaza natural ( devii congruent ). |
|
|
|
| Better2best |
Jul 1 2004, 10:18
Trimis la
|
|
Guests |
"- tu trebuie sa ai o anumita identitate/realitate ( aceasta identitate o demonstrezi prin povestiri )"
toti suntem unici, si fiecare avem un anumit mod de a gandi tocami asta ne face dfeosebiti, tocami asta ne face sa primim atentie sa cautam impulsuri in viata "- gandeste-te la cele mai tari intamplari din viata ta si incearca sa le aduci la o forma care sa capteze pe cat mai multe persoane" poate sa fie vorba si despre prima data cand te-ai suit intr-un copac, daca stii sa povesteti frumos si sa faci diverse alegorii inseamna ca te pot privepe si la femei, inca o data: seductia nu este pentru prosti. "- daca nu ai povestiri ( sau nu ti s-a intamplat nimic interesant ), inventeaza, imprumuta si apoi repeta-le in asa masura pana cand se adapteaza natural ( devii congruent ). " acest lucru este foarte adevarat, si il aplic pentru social proof, este super tare ideea dar aveam nevoie de confirmare. Faza este ca trebuie ADAPTATE. pun pariu ca ai stat cu prieteniii de vorba la povesti, etc. si stiu ca ti-a placut si tie una. ei, ia-o, adaăpteaz-o si integreaz-o fa-o mai frumoasa, ideea este ca in seductie iti modifci putin idwentintatea, atata timp cat nu uiti cine esti ... atata timp cat nu ti se pare nesimtire ceea ce faci. fii nesimtit, pana cand uiti ca ceea ce faci nu e nesimtire, e cam filozofic raspusnusl dar in mare inseamna: fii cat mai siret cat mai "sleezy" cat mai rau si ai sa ai de castigat de la femei. numai ca nu uita un lucru: sa nu pari tacnit sau iesit din standarde, acum eu stiu ca noi suntem prea destepti pentru secolul asta |
|
|
|
| badass |
Jul 1 2004, 11:05
Trimis la
|
|
Guests |
Orice ai face nu te stradui prea tare ca se vede de la o posta. traducere: daca faci asta esti needy.
Sfatul meu e sa te gandesti ca esti cu cel mai bun prieten(referitor la conversatie nu atunci cand ii dai mozoale inca ceva..Nu incerca sa fi cool ca nu iti iese. Fi Cool |
|
|
|
| DaemonEyes |
Jul 1 2004, 14:42
Trimis la
|
|
Guests |
Daca vezi ca se lasa o tacere stanjenitoare.. bagi un zambet... ea o sa intrebe ---ce e asa de amuzant---.. tu zici ceva de genu..... ---Eu zic ca am vorbit destul--- si treci la mozoale... si sa nu-mi spui ca astepti sfarsitul intalnirii ca sa o saruti
Odata cand am bagat replica asta .. tipa a crezut ca vreau sa plec .. si a facut o fatza ... eu dau sa o sarut.. vad figura pe fata ei(pentru o secunda eram in dubii..daca sa o mai sarut sau nu).. dar zic ce naiba ... o sarut asa mai retinut... apoi juma de ora n-am putut sa o dau jos de pe mine |
|
|
|
| ABEL |
Jul 2 2004, 06:28
Trimis la
|
|
Guests |
Kiar exista femei atat de proaste incat sa nu mai ai subiecte dupa 15 minute. Am patzit-o si eu cu una, ce in afara de manele nu avea nimik in cap. Puneam muzica tare pana ajungeam la mine, se intampla ce se intampla, si dup-aia veneam cu un text ca "tre sa merg dupa un prieten ca iese de la lucru" , o duceam acasa, iara cu muzica in blana, si aia era tot. Nu-mi dau seama cum am rezistat 3 luni cu fata aia, care orice o intrebam raspundea sec la obiect, un simplu da sau nu. Insa daca zici ca nu e caz unic, la tine inseamna ca trebuie skimbat cate ceva. In primul rand sa nu te tai ca maioneza. Subiect poate fi de la sport-ce ai facut, ce faci, ce tzi-ar place si de ce- pana la filme- cu invitatzia de rigoare" hai sa vedem ce filme sunt in orash", dupa film sigur ai ce comenta... si incearca sa nu fii static, daca stii ca nu le ai cu bla bla-ul, adik nu te du la un suc, du-te la biliard din prima intalnire, sau cu rolele, sau orice dar nu fii static la un suc.
|
|
|
|
| Dark Angel |
Jul 2 2004, 06:38
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(AndiXXXL @ Jul 1 2004, 02:11 AM) Deci cam asta ar fi intrebarea: ce se vrb cu o fata la prima intalnire si cum sa incepem sa ne cunoastem mai bine. In acele 15 min de care pomeneam bineinteles ca vrb fiecare despre el,(ce-i place,ce nu-i place,pasiuni,muzica....)dar dupaia? Ce faci tu se numeste rapport. Urmatoarele etape ar fi: sa creezi atractie prin body landuage/prin ce ai de spus despre tine, sa focalizezi discutia pe un sentiment puternic, il ancorezi si, voila: fclose. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th February 2012 - 00:46 |