IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Vreau Sa Fie A Mea
sexy voice
mesaj Aug 13 2004, 04:44
Trimis la #1

Guests

Salut tuturor.
Am si eu o problema si... am zis sa apelez si la ajutorul vostru sa vad ce sfat imi dati. Am fost la mare acum 2 saptamani si am cunoscut o tipa, am petrecut 2 zile superbe impreuna. Tipa nu este din acelasi oras ca si mine si intr-un fel e greu.
Problema este ca ea... sufera dupa un magar, inca il iubeste, au avut o relatie 3 ani de zile... si pauza un an. Mi-a spus ca nu vrea sa iesim pentru ca nu vrea sa sufar eu din cauza ei, din moment ce il iubeste inca pe ala. De asemenea in prezent cica se vede cu un tip dar atunci cand este cu el isi doreste sa treaca foarte repede timpul.
Ma gandeam sa aplic unul din acele pattern-uri... sunt inca la inceput, intai trebuie sa mai studiez.. si sa o conving sa ne vedem pe teritoriu neutru. Voi ce sfat imi dati? Cum sa procesez?
Go to the top of the page

+Quote Post
_NASTY_
mesaj Aug 13 2004, 18:29
Trimis la #2

Guests

baga un boyfriend destroyer patern, invit-o la un suc, si de acolo ... aplica kestiile.

+Quote Post
ionmahmurul
mesaj Aug 14 2004, 00:16
Trimis la #3

Guests

MAi studiaza si apoi intreaba.

Iti recomand sa te uiti la cruel intentions, sunt mai multe filme, si daca vei fi atent vei avea ce invata.

De fapt, toti ar trebui sa vada aceste filme. MIe mi-au placut f mult si am invatat cate ceva din ele.

Ce ma bate un gand sa cumpar forumul asta, da pacat ca n-am bani, ca as face o treaba buna cu el. Oricum, sper sa il ya cineva care sa aiba intentii bune.

+Quote Post
sexy voice
mesaj Aug 14 2004, 16:11
Trimis la #4

Guests

multam de sfaturi. cum ziceam sunt la inceput si o sa studiez. fiind din orase diferite ... e greu cu iesitul la un suc.. asa intamplator. oricum sunt doar 80 km intre noi 2 nu prea mult. la ultima discutie am facut-o sa aprobe totusi un suc... pe teritoriu neutru smile.gif iar acum o sa bag o mare pauza in ceea ce priveste discutiile pe email si poate aceasta "ignoranta" va fi utila.

+Quote Post
Casanova
mesaj Aug 14 2004, 16:57
Trimis la #5

Guests

CITAT
Tipa nu este din acelasi oras ca si mine

Pai atunci ce doresti sa ai cu ea?

Sex e greu ca sa obtii daca esti incepator in seductie...

Mai bine agata fete din orasul tau si incepe sa inveti seductia si nu-ti bate joc tu insuti de tine.

+Quote Post
_NASTY_
mesaj Aug 15 2004, 16:38
Trimis la #6

Guests

CITAT(Casanova @ Aug 14 2004, 09:57 PM)
Tipa nu este din acelasi oras ca si mine

ia-ti frate si cauta-ti tipe in orash. lasa dracu relatiile la distanta ca sunt de cacao.

+Quote Post
sexy voice
mesaj Aug 16 2004, 03:25
Trimis la #7

Guests

In primul rand vreau sa va spun ca tipa e diferita de ce am intalnit pana acum, poate si asta este o provocare pentru mine.

+Quote Post
_NASTY_
mesaj Aug 16 2004, 05:11
Trimis la #8

Guests

one-its scrie pe tine smile.gif

+Quote Post
sexy voice
mesaj Aug 16 2004, 08:02
Trimis la #9

Guests

sorry bro, sunt inca new in chestiile astea, ce inseamna one-its? banuiesc ca nu e ceva de bine... dar asta e, cum zice englezul "shit happens"

+Quote Post
_NASTY_
mesaj Aug 16 2004, 10:29
Trimis la #10

Guests

http://www.fastseduction.com/acronyms.shtml

+Quote Post
Casanova
mesaj Aug 17 2004, 05:02
Trimis la #11

Guests

CITAT
ce inseamna one-its?

FAQ, Citeste daca esti nou

+Quote Post
sexy voice
mesaj Aug 17 2004, 14:01
Trimis la #12

Guests

multzam de link.
de 2 zile am ignorat-o total pe tipa si mi-a spus colega ei de birou ca se intreaba ce este cu mine de nu ma vede pe msn (asa am discutat cu ea decand am revenit de la mare), ba chiar mi-a dat si un email exprimandu-si ingrijorarea biggrin.gif , iar dupa acesta a inceput si ea sa fie ignoranta.
In ceea ce priveste faptul ca este din alt oras... nu prea e o problema pentru mine. Eu sunt dintr-un oras, muncesc in altul (fac naveta zilnic) iar tipa... nu se afla in nici unul din aceste 2 orase. M-am obisnuit sa fiu la volan mereu..
Ca sa revin la topic... vreun sfat efectiv cum sa o tratez aveti? cat sa fiu ignorant? Ma gandesc cand termin cu aceasta etapa sa ii zic sa ne vedem pe intr-un oras neutru, nici la mine nici la ea rolleyes.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 5th February 2012 - 00:41