IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Schimbarea Se Poate Produce Intr-o Secunda, Testimonial Workshop Seductie
shlim
mesaj Jan 12 2010, 16:49
Trimis la #31

Captain Keyboard

Grup: Membri
Postari: 393
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

CITAT(Ady4love @ Dec 14 2009, 05:21) *
Eu nu insist sa conving pe nimeni. Am venit cu lucruri clare.
SI despre cele 3 usere, sa stii ca suntem 3 persoane diferite. Chiar suntem din orase diferite. Ca dovada poti sa vb cu administratorul sa vezi Ip-urile noastre ca sunt din orase diferite. Eu vin cu dovezi clare. Si de fapt suntem vreo 5 useri care s-au rasculat impotriva ta. Pentru ca pacalesti lumea. Tu esti un spammer care stai pe net 20 ore pe zi si pacalesti copii de pe forumuri. Le vinzi iluzii si minciuni. Ca o sa aiba aiba gagici misto.

Si ma deranjeaza ca Sorin niciodata nu raspunde la intrebarea mea.
Cum poate un om necasatorit si fara prietena, sa ma invete pe mine sa agat fete? Ca si cum un orb il calauzeste pe alt orb. Amindoi se vor impiedica.

Incep sa ma frustreze unii de-aici de pe forum , si in curand o sa-i banez pe toti care vorbesc in plus .

Ady4love , "Cum poate un om necasatorit si fara prietena, sa ma invete pe mine sa agat fete? Ca si cum un orb il calauzeste pe alt orb. Amindoi se vor impiedica." . Sincer mi-a venit sa vomit la faza asta , eu daca nu am momentan PRIETENA si nu`s casatorit , nu va pot ajuta ? BINE nu asa cum o poate face cineva cu MAI MULTA EXPERIENTA CA MINE , cum E SORIN , chiar m-am si intalnit cu el pe strada involuntar in fata la romana la mec , e un barbat foarte inalt , par cret , era imbracat in negru , etc.

si stiti care e faza , astia care o faceti pe Toma necredinciosu , daca v-ar da cineva bani sa va duceti la trainurile lui Sorin , ati fi impliniti toata viata , dar ca sa faceti impresie pe forum va puneti in gura cu cineva care e TATA VOSTRU . Si el daca ia 560000000 $ pe trainer e treaba lui , poate altii sunt dispusi sa dea , poate altii nu , e viata lui face ce vrea cu el, si daca EL NE MINTE PE NOI , defapt se minte pe sine , NU PE NOI

CITAT(sharpboy @ Dec 14 2009, 02:43) *
Cocktail....eu cred ca Sorin chiar a devenit paranoia.De unde a venit cu aceasta afirmatie ca aleks10, sharpboy, rony si restul ar fi o singura persoana?N-are sens ce spune.

sharpboy cine esti tu de-a fi in postura de-a critica pe altii ? ai 15 Posturi si alea de mantuiala si fara niciun fr , si ai tupeul sa critici pe altii , tu intrat de cateva ori

- nu incerca sa`mi demonstrezi ce si cum ca nu merge , vorbeste cand e cazul si constructiv
Go to the top of the page

+Quote Post
shlim
mesaj Jan 12 2010, 17:02
Trimis la #32

Captain Keyboard

Postari: 393
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

CITAT(moscraciun @ Dec 31 2009, 12:55) *
de 2 ani citesc formul asta , si cu parere de rau va spun ca nu mai gasesc nimic nou legat de seductie. doar certuri de la prostii.

foarte bine spus , si incepand de azi :

- orice thread care e facut de mantuiala v-a fi ssters , NU inchis , asa ca sa nu va mirati unde a disparut .
- cine are de gand sa posteze , sa posteze constructiv , cine nu are experienta sa nu se bage, cand or sa aiba cunostintele necesare , sa fie bineveniti .
- cei care nu asculta regulile , vor primi avertisment pe privat chiar de la mine , la 2 warnuri aveti ban + disable .

NU sunt mare guru al seductiei , nu am 10 femei pe noapte , poate nu pot sa agat orice femeie imi place( asta ar trebui sa agat vreo 20 zilnic ) .. sunt poate persoana cu un + in fata voastra ,care a meritat functia de moderator , si care bineinteles trebuie sa-si faca treaba .

asa cum spune si cartea , elimina lucrurile negative din viata ta , tradusi in termeni noi , elimin orice intrus incult fara pic de personalitate de pe acest forum

MERCI

+Quote Post
Master20
mesaj Jan 12 2010, 19:52
Trimis la #33

Forum Jockey

Postari: 201
Inregistrat pe: 12-May 09
Membrul Nr.: 11.770

CITAT(Ady4love @ Jan 12 2010, 08:08) *
Sorine de ce nu intri cu id-ul tau si dai reply? De ce tot raspunzi cu id-ul asta master20? Stiu sigur ca tot al tau e.

vaii... mai prins...
Esti la fel de prost ca sharpboy.
Propun inchiderea topicului si banarea unor indivizi fara ocupatie.

+Quote Post
Ady4love
mesaj Jan 13 2010, 02:51
Trimis la #34

Sniffin' the Field
**

Postari: 53
Inregistrat pe: 26-September 09
Membrul Nr.: 13.121

CITAT(Master20 @ Jan 12 2010, 19:52) *
vaii... mai prins...

E bine ca recunosti. Vad ca daca omu e sincer si isi spune parerea isi primeste ban pe forum. Mai sunt si alte forumuri mai interesante.
Eu totusi nu acuz pe nimeni. Nici nu imi mai dau cu parerea. Ii urez succes lu Sorin in gasirea de noi fraieri sa cotizeze 600 euro.

+Quote Post
Master20
mesaj Jan 13 2010, 08:49
Trimis la #35

Forum Jockey

Postari: 201
Inregistrat pe: 12-May 09
Membrul Nr.: 11.770

CITAT(Ady4love @ Jan 13 2010, 02:51) *
E bine ca recunosti. Vad ca daca omu e sincer si isi spune parerea isi primeste ban pe forum. Mai sunt si alte forumuri mai interesante.
Eu totusi nu acuz pe nimeni. Nici nu imi mai dau cu parerea. Ii urez succes lu Sorin in gasirea de noi fraieri sa cotizeze 600 euro.

OMG....
Looser!!!!

+Quote Post
Sorin
mesaj Jan 25 2010, 05:42
Trimis la #36

Forum Jockey

Grup: Moderatori
Postari: 327
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

Asa cum v-am spus Ady4love, Sharpboy si inca unul sau doi (din aia rasculati)... sunt postari ale aceleiasi persoane... aceasi persoana plina de ura, genul de persoane care pentru mine nu exista...

Nu m-am uitat la IP-uri daca sunt diferite (nu stiu cum) dar oricum omul stie sa foloseasca proxy-uri asa ca nu ar fi de mirare.

QVOT ERAT DEMONSTRANDUM.

+Quote Post
Ady4love
mesaj Feb 5 2010, 01:30
Trimis la #37

Sniffin' the Field
**

CITAT(Sorin @ Jan 25 2010, 05:42) *
Asa cum v-am spus Ady4love, Sharpboy si inca unul sau doi (din aia rasculati)... sunt postari ale aceleiasi persoane... aceasi persoana plina de ura, genul de persoane care pentru mine nu exista...

Nu m-am uitat la IP-uri daca sunt diferite (nu stiu cum) dar oricum omul stie sa foloseasca proxy-uri asa ca nu ar fi de mirare.

QVOT ERAT DEMONSTRANDUM.

Imi cer scuze pt tot ce am zis de tine Sorine pe forum. Am fost rautacios.
Tu esti un om de valoare care incearca sa ajute oamenii sa aiba succes in dragoste. Imi pare rau pt ce am zis.
Daca nu prea tirziu accepta-mi scuzele. iarta-mi rautatea.

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 5 2010, 02:13
Trimis la #38

Forum Jockey

Ma doare capu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

ady glumesti nu? Haha

lupul isi schimba parul dar...

+Quote Post
Ady4love
mesaj Feb 5 2010, 02:22
Trimis la #39

Sniffin' the Field
**

CITAT(Sorin @ Feb 5 2010, 02:13) *
Ma doare capu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

ady glumesti nu? Haha

lupul isi schimba parul dar...

Nu glumeam. Mi-am data seama ca am gresit. Nu esti obligat sa ma ierti.

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 5 2010, 08:23
Trimis la #40

Forum Jockey

Ce greseala ai facut ady?

Daca vrei sa te iert trebuie sa vad ca intelegi ce greseala ai facut...

Si de asemenea spune-mi te rog si motivatia pentru care ai facut aceasta greseala...

Si daca imi spui atunci te cred ca esti adevarat si nu lup in blana de oaie.

+Quote Post
Ady4love
mesaj Feb 5 2010, 12:54
Trimis la #41

Sniffin' the Field
**

CITAT(Sorin @ Feb 5 2010, 08:23) *
Ce greseala ai facut ady?

Daca vrei sa te iert trebuie sa vad ca intelegi ce greseala ai facut...

Si de asemenea spune-mi te rog si motivatia pentru care ai facut aceasta greseala...

Si daca imi spui atunci te cred ca esti adevarat si nu lup in blana de oaie.

Am gresit ca te-am vorbit de rau pe forum.Nici nu te cunosc personal.Nu aveam dreptul.
Motivatia ar fi pretul pe care il luai la elevi. Deasta se oftica altii si te vb de rau pe forumuri.
Mi-as dori sa asist si eu la un curs de-al tau ca sa te cunosc mai bine.

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 5 2010, 16:17
Trimis la #42

Forum Jockey

Salut Adi,

Apreciez ca ti-ai cerut scuze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Hai sa incheiem discutia asta ...

Mai accept doar intrebari ontopic pe threadul asta...

Cheia e la noi Cosmin insa uneori avem nevoie de un maestru in chei sa ne arate cheia noastra proprie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 8 2010, 07:09
Trimis la #43

Forum Jockey

Asa e cosmin, e bun trial and error...

Doar ca sunt unele domenii si unele subtilitati pe care nu le poti vedea dupa ce ai facut ERROR (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...

Sau le poti vedea dar doar dupa ceva ani de experienta, revelatii profunde si experiente transformatoare...

Aceste lucruri sunt mai importante decat concluzia din trial and error... pentru ca pana la urma seductie este ceva profund uman...

Daca intelegi un om... de ce se teme, de unde ii vin temerile... cum poate scapa de ele... cum ai scapat tu de ele... si daca se aplica si la altii...

Lucrurile devin apoi previzibile...

Insa daca esti la momentul zero, in maximum de frustrari... trial si prea mult error... te doboara in loc sa te invete ceva...

Aici e nevoie de ghidarea cuiva care vede lucrurile de deasupra... obiectiv, impartial ...

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 8 2010, 09:17
Trimis la #44

Forum Jockey

Cosmine, tin sa te contrazic...

Eu lucrezi cu oameni extrem de inteligenti, oameni care au succes in afacerile lor, in cariera... si orice alt lucru profesional care-l fac... Sunt oameni de la care eu pot invata... pe alte domenii insa.

Cand vine vorba de relatii, de seductie, de comunicare... ei au avut un trecut mai greu...

Parinti divortati, un parinte mort devreme, certuri si conflicte mari in familie, etc, etc...

Lucrurile astea lasa o marca emotionala puternica asupra barbatului... indiferent ce IQ are acesta... as zice ca unii dintre clientii mei sunt cu mult peste media de inteligenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...

Insa in seductie conteaza inteligenta emotionala nu cea rationala... iar in seductie ai nevoie de cea emotionala sa inveti, sa te corectezi si sa obtii rezultate din ce in ce mai bune...

Asadar Cosmin, nu judeca ce nu intelegi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Un om neinteligent nici nu poate lucra cu mine deoarece nu ar intelege ce-i explic... eu sunt extrem de logic, argumentativ si bazat pe lucrurile simple care functioneaza...

Adesea insa oamenii isi creaza jocuri emotionale puternice in viata pentru a suferi, pentru a crea conflicte cu ceilalti doar ca sa simta ca traiasca si conteaza pentru cineva... Sunt oare ei inteligenti sau prosti... nu... sunt doar intr-o situatie din care trebuie sa iasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...

So stop judging...

+Quote Post
Sorin
mesaj Feb 8 2010, 09:33
Trimis la #45

Forum Jockey

Salut Cosmin,

Orice om poate fi bogat daca este bogat interior (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A fi bogat interior inseamna sa ai trairi interioare, sa ai opinii puternice, sa ai ganduri si intrebari, sa-ti demonstrezi tie lucruri, sa te provoci, sa te autodepasesti constant, sa vrei sa evoluezi, sa simti ca ai o misiune pe acest pamant...

Oamenii saraci interior devin saraci in exterior de asemenea... Oameni fara opinii, fara cugetari interioare... axati stricti pe suprafata... si aici ma refer a fi sarac in perceptie, in orice domeniu...

Asta e si ideea acestei comunitati, sa devenim bogati interior pentru ca celelalte bogatii sa vina de la sine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... relatii, cariera, afaceri, femeia visurilor tale, aventuri nebanuite cu femei pasionale, etc...

La ce sfert te referi?
CITAT
le va fi extrem de greu sa se incadreze in sfertul asta.

Malformatiile copiilor nu apar de la prea mult cariera sau concentrare pe afaceri...
Ci de la ganduri negre, droguri, alcool si alte chestii mai putin ok pt trupul nostru... Vezi articolul meu despre optimism.

CITAT
Nu de alta dar sunt cazuri in care persoanele depasite de varsta vor copii si se mira de ce copilul nou nascut are malformatii

Tu Cosmin esti bogat sau sarac?
Tu esti superficial sau profund?
Tu esti inteligent sau mai putin inteligent?

Cum iti dai seama ca esti una sau alta...?

+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 9th September 2010 - 04:02