Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 29 2007, 15:01
Trimis la
|
|
|
Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
"Urmeaza fericirea si universul iti va deschide usi, acolo unde erau doar ziduri."
Pentru cine nu a vizionat documentar-ul "The Secret - Lows of Attraction", e obligatoriu (IMG:http://forum.seductie.com/style_emoticons/default/santa.gif) . Se bazeaza in mare parte pe gandirea metafizica si legea atractiei. Tot ce tine de gandirea pozitiva. Iti da o doza malefica de optimism si incredere in tine. Depinde de tine daca vrei sa o primesti. PS: Mai nou, am vazut ca s-au facut si subtitrari pentru el. Digerare placuta! |
|
|
|
Dec 29 2007, 18:36
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 10 Inregistrat pe: 28-December 07 De la: Pitesti Membrul Nr.: 5.285 |
Tocmai l-am vazut. Foarte interesant. Nu stiu daca e chiar vorba de atractie ci mai mult de dorinta, dorinta de a reusi intr-un anume tel, increderea in sine, optimism... toate se leaga...
|
|
|
|
Dec 30 2007, 07:47
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 13 Inregistrat pe: 28-December 07 Membrul Nr.: 5.286 |
"Urmeaza fericirea si universul iti va deschide usi, acolo unde erau doar ziduri." Pentru cine nu a vizionat documentar-ul "The Secret - Lows of Attraction", e obligatoriu (IMG:http://forum.seductie.com/style_emoticons/default/santa.gif) . Se bazeaza in mare parte pe gandirea metafizica si legea atractiei. Tot ce tine de gandirea pozitiva. Iti da o doza malefica de optimism si incredere in tine. Depinde de tine daca vrei sa o primesti. PS: Mai nou, am vazut ca s-au facut si subtitrari pentru el. Digerare placuta! de unde se poate lua documentaru asta? sunt sigur ca nu numai eu nu mal vazut:P |
|
|
|
Dec 30 2007, 08:00
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 56 Inregistrat pe: 27-May 07 De la: bucuresti Membrul Nr.: 4.463 |
pe dc++, torrente..se gaseste ca e din 2006
|
|
|
|
Dec 30 2007, 08:38
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 475 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
Ati decazut...ma asteptam la mai multe de la acest forum..."Secretul" nu e un secret prea mare...iar cei care au citit maestrii seductiei DD Advanced Series Mystery si ceva Ross Jeffries si au cat de putina cultura generala, stiu despre ce vb.
Mai bine cumparati-va cartea dak aveti timp de vb. Asta e parerea mea! |
|
|
|
Dec 30 2007, 12:43
Trimis la
|
|
|
Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 312 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Ati decazut...ma asteptam la mai multe de la acest forum..."Secretul" nu e un secret prea mare...iar cei care au citit maestrii seductiei DD Advanced Series Mystery si ceva Ross Jeffries si au cat de putina cultura generala, stiu despre ce vb. Mai bine cumparati-va cartea dak aveti timp de vb. Asta e parerea mea! Hai ca mie imi place sa citesc chestii psihologice. Da-mi pls numele cartii |
|
|
|
Dec 30 2007, 16:28
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 475 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
The Secret Rhonda Byrne
|
|
|
|
Jan 1 2008, 19:22
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 633 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
am vazut si eu porcaria aia de film acum vreo cateva luni ..l-am gasit pe dc++ cica the-secret..iti va schimba viata ,,(IMG:http://forum.seductie.com/style_emoticons/default/smile.gif) ))
n=are cum sa ti o schimbe |
|
|
|
Mar 2 2008, 09:40
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
"Indiferent daca crezi ca poti sau crezi ca nu poti...ai dreptate" Henry Ford...in anumite privinte e si demonstrat stiintific ca optimismul ( nu sa gandesti pozitiv - sa FII pozitiv) are efecte mari asupra calitatii vietii unui individ... sunt student la psihologie in anul II si am citit la un moment dat intr-o carte "Gandirea pozitiva" ca tu modifici comportamentul celor din jur pur si simplu prin ganduri, in sensul ca: imagineaza-ti ca in mintea ta tu ai o parere despre o anumita persoana care e oleaca diferita de realitate...ok, inconstient tu vei incepe sa trimiti semnale catre persoana respectiva (zi-le cum vrei limbajul corpului, etc.) reafirmandu-i ei realitatea TA si determinand-o in mod inconstient sa se poarte cel putin fata de tine in maniera in care consideri TU ca ar trebui...tine mult de incredere in sine si gandire pozitiva...s-au facut si o multime de experiemente dar ma lungesc (IMG:http://forum.seductie.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Mar 4 2008, 09:48
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 30 Inregistrat pe: 27-February 08 Membrul Nr.: 5.635 |
Are sens . Nu e prostie. Ideea este in felul urmator : Atunci cand spui ca vrei ceva si iti imaginezi acel lucrul sistemul tau emotional se calibreaza pentru a intra in congruenta cu ceea ce vrei si te va ghida spre a-ti atinge scopul.
In alta ordine de idei , exista oameni in jurul carora graviteaza alti oameni. Atractia nu este o alegere . Asa cum in jurul Soarelui graviteaza planetele asa si in jurul unor oameni graviteaza alti oameni. De ce? Pentru ca dau energie! Ce inseamna asta? Optimism, simtul umorului, bunatate etc. . Toate religiile si sectele sunt bazate pe acest lucru. Cand intrii intr-o biserica primesti informatii prin vaz : icoane , poleiala de aur ; miros: tamaie si smirna; auz : vocea preotului. Pe langa aspectul religios al faptului ,aceste lucruri te linistesc. Cand ai griji, pacate , ce faci? -ori te duci la biserica si te rogi sau te spovedesti iar preotul iti da o serie de matanii pentru a-ti detensiona musculatura si a-ti corecta postura corporala ( orice problema mentala se transmite fiziologic prin ticuri nervoase grimase, postura corporala gresita); - ori te duci la vreun psiholog si iti spui problemele iar el prin metode de interventie de grup, metode de relaxare, hipnoza iti detensioneaza musculatura si iti ofera incredere in tine; -ori te duci la vreun psihiatru iar dupa ce iti spui problemele iti va prescrie o serie de medicamente care sa iti linisteasca sistemul nervos. -ori iti ineci amarul in bautura (IMG:http://forum.seductie.com/style_emoticons/default/smile.gif) Sunt metode diferite iar oamenii care actioneaza asupra ta au toti ceva in comun: incredere, bunatate, optimism. Daca nu ar avea aceste lucruri omul de rand nu ar mai putea sa depinda de ei. Insa omul de rand trebuie intai sa aibe o stare de nesiguranta pentru a recurge la aceste metode. De aici si "neg theory" a lui Mystery. Intai ii induci o stare de nesiguranta prin devalorizarea ei iar apoi o califici pentru ca ea sa depinda de tine. |
|
|
|
Mar 21 2008, 14:23
Trimis la
|
|
|
Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
Bine punctat Cambiaso.
Altfel spus, daca te gandesti la lucrurile care vrei sa ti se intample, vei obliga mintea ta sa conceapa planuri prin care sa reusesti. Sufocati de realitatile vietii de zi cu zi ne gandim la ceea ce este si nu la ceea ce ar putea fi. Obisnuieste-te sa te gandesti la ceea ce ar putea fi. Gandeste-te la lucrurile care vrei sa ti se intample. Focuseaza-te pe ele si da-le avant. Poti da ceas-ul inapoi, dar nu si timp-ul. Nimeni, absolut nimeni nu ramane incremenit in prezent. Nici tu nu vei ramane. Asa incat, construieste-ti viitorul. Ca sa stii ce drum sa alegi, trebuie sa stii unde vrei sa ajungi. Tu stii? |
|
|
|
Mar 23 2008, 07:22
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 23-March 08 Membrul Nr.: 5.782 |
....am vazut si eu filmul...
foloseam tehnica cu mult inainte de a aparea filmul....la mine merge 100%....dar....DAR!!! problema apare cand iti dai seama ca nu ai "trecut pe lista" toate amanuntele... concret...tipa era exact cum mi-am dorit...dar am uitat sa mentionez sa fie si inteligenta....nu va spun ce a iesit de aici... ideea e ca trebuie sa iei absolut totul in calcul....daca scapi ceva, acel ceva va lipsi cu desavarsire sau va fi chiar opus la ce vroiai tu...de exemplu vrei o tipa traznet(fizic, in pat, etc)...si o descoperi...peste ocean... ...ideea e ca puteti obtine tot ce va doriti dar pregatitiva sa platiti pentru asta....nimic nu e gratis... |
|
|
|
Feb 25 2010, 10:48
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 12 Inregistrat pe: 12-February 10 Membrul Nr.: 14.079 |
"Urmeaza fericirea si universul iti va deschide usi, acolo unde erau doar ziduri." Pentru cine nu a vizionat documentar-ul "The Secret - Lows of Attraction", e obligatoriu (IMG:style_emoticons/default/santa.gif) . Se bazeaza in mare parte pe gandirea metafizica si legea atractiei. Tot ce tine de gandirea pozitiva. Iti da o doza malefica de optimism si incredere in tine. Depinde de tine daca vrei sa o primesti. PS: Mai nou, am vazut ca s-au facut si subtitrari pentru el. Digerare placuta! Mie imi place sa privesc totul din punct de vedere psihologic si lege atractiei e plauzibila daca stai sa te gandesti. Cand te uiti la o persoana simiti o energie. Creierul nostru primeste foarte multa informatie, o proceseaza si da constientului diferite simturi (usor de interpretat si lightwight). Cand te uiti la o persoana ii vezi fata, imbracamintea etc, dar iti dai seama si ce fel de persoana e prin cele mai mici miscari care le face, prin privirea sa si ochii sai. Desigur este posibil sa iti dai seama si de ce se intampla in interior, pentru ca systemul nostru nervos are un camp magnetic de cativa metri, si e fizic dovedit pana la urma pentru ca systemul nervos se foloseste curentul electric, orice electron in miscare creaza un camp magnetic. Este posibil ca noi sa receptam acest fulx magnetic si sa il simtim ca o energie. Bun asta inseamna ca putem fi miscati/modificati un pic sau mai mult decat un pic de acel camp magnetic. Asta inseamna ca oricine poate lasa o urma in noi care poate fi descifrata si din care se poate reconstrui exact campul(tot ce era in capul omului), ca testele balistice ale unui glont. Bun ce legatura are asta cu Legea atractie (eu ii spun legea releelor umana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) Eu imi imaginez o Smaranduta exact asa cum o vreau si ma gandesc intens la asta. Subconstientul percepe asta si incepe sa faca sistemul nervos sa emane o energie prin care face alte persoane sa aduca smaranduta la mine, sa detecteze caracteristicile cerute si sa le semnaleze constientului si alte procedee geniale ca sa zic asa. Cum se intampla atractia? Eu sunt emitatroul, trimit energia la alti 2 si aia la alti 4 si tot asa pana afla toata lumea, probabil dupa ori aflu eu inconstient unde ar fi smaranduta prin sistemul de relee si ma duc la ea fara sa iti dai seama ori ti-o aduce unul din relee , si in final o remarc si o agat (IMG:style_emoticons/default/devil.gif) . Poate chiar voi ati putea sa o aduceti (IMG:style_emoticons/default/devil.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Alt exemplu ar fi Hitler (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) usor i-a influentat pe toti. Daca stai sa te gandesti e destul de complex sistemul de relee ca sa il poti numi magie, medium, shamanism, legea atractiei sau chiar religie. Ce a facut bunica mea odata: S-a dus la un preot orb sa vada ce voi face in viitor. Bun inainte sa continui putem prezice viitorul avand in vedere gandurile prezente si mediul care ne inconjoara. Bunica mea cred ca a stat pe langa mine destul ca sa se poata descifra campul meu clar(vezi sus) si bine si mediul in care am fost la fel deci perotul a spus clar ca nu trebuie sa ma angajez nu e bine daca ma tin de facultate e ok pe scurt. El probabil a vazut ca ma angajez si dau chix (ca asa am facut. acu sunt inapoi pe drumul cel bun) si din cauza asta a spus sa nu ma angajez si sa ma tin de facultate. Pe langa asta a spus si alte lucruri care s-au adeverit: inclinatie spre muzica (cant de 4 ani si rup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). va fi un eveniment urat care ma v-a da peste cap (accident de masina). In afara de faptul ca nu trebuie sa ma angajez bunica mea nu mi-a mai spus nimic. Am aflat ce stia de fap si de unde stia acum 1 an adica 1 si jumatate dupa accident. Systemul nostru nervos are capacitati extrem de puternice. Nu poti sa iti imiginezi cat de puternic e. Poti sa te gandesti ca asa poti transmite o informatie dintr-o parte a unui glob in cealalta. Sau sa primesti o informatie. |
|
|
|
Feb 27 2010, 04:50
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 12 Inregistrat pe: 12-February 10 Membrul Nr.: 14.079 |
pe dc++, torrente..se gaseste ca e din 2006 Apropo a aparut si dupa ce a devenit pop*lar (cunoscuta (IMG:style_emoticons/default/annoyed.gif) ), de se tineau in romania seminarii "Cum sa obtii to cea ce vrei" (IMG:style_emoticons/default/death.gif) , a venit criza mondiala, cred ca legea asta a atractie nu e atat de simpla pe cat pare.... trebuie sa fii cu capul pe umeri ca sa o folosesti cum trebuie Adica nu asa: (IMG:style_emoticons/default/gap.gif) A little later: Acum mi-am dat seama ca vorbesc cu fantome... cel mai nou post in NLP e din 2009. (IMG:style_emoticons/default/bye2.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 9th September 2010 - 04:38 |