Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 16 2009, 17:25
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 44 Inregistrat pe: 21-December 08 Membrul Nr.: 8.361 |
am facut acest topic deoarece vreau sa aflu cum procedati voi cand mergeti in club si vreti sa agatatzi o tipa pentru a dansa cu ea si pt a avea o asa zisa aventura cu ea in acea noapte (aventura cu sau fara sex)....as vrea sa spuneti totul de la inceput pana la momentul in care o combinati pt aventura....
astept parerile voastre!!! THX |
|
|
|
Aug 17 2009, 07:42
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 73 Inregistrat pe: 4-November 08 Membrul Nr.: 7.671 |
Ar fi indicat sa vezi show-ul "The Pick Up Artist", ambele sezoane... vezi ca era si un topic pe aici despre el... o sa te invete destul de multe chestii (tonalitate, body language, negs etc)
|
|
|
|
Aug 18 2009, 02:49
Trimis la
|
|
|
Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Postari: 326 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Nu te sfatuiesc sa abordezi o tipa prin dans... de cele mai multe ori te refuza.
Te sfatuiesc sa o abordezi normal... ca si cum ai fi pe strada... sa faci abstractie ca este muzica tare si sunt multi oameni in jur... Citeste si articolul care l-am scris mai devreme despre cum sa agati femei in cluburi de fite aici: http://forum.seductie.com/index.php?showtopic=3729&hl= |
|
|
|
Aug 18 2009, 15:14
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 44 Inregistrat pe: 21-December 08 Membrul Nr.: 8.361 |
Nu te sfatuiesc sa abordezi o tipa prin dans... de cele mai multe ori te refuza. Te sfatuiesc sa o abordezi normal... ca si cum ai fi pe strada... sa faci abstractie ca este muzica tare si sunt multi oameni in jur... Citeste si articolul care l-am scris mai devreme despre cum sa agati femei in cluburi de fite aici: http://forum.seductie.com/index.php?showtopic=3729&hl= cred ca majoritatea abordeaza prin dans....de exemplu aseara am fost la o nunta si era o tipa dragutza pe care am vazut-o pt prima data iar pe sfarsitul nuntii am luato la dans fara sa spun nimic iar aceasta a acceptat, in timp ce dansam mi-a spus de unde e si cum o cheama iar dupa dans am iesit afara si i-am cerut numarul de telefon si fara sa insist mi-a luat telefonul si mi-a notat ea numarul (ce-i drept eu eram si putin pilit :-/)....si azi am vb cu ea si mi-a spus ca ar vrea sa ne cunoastem mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... am aplicat abordarea aia directa scrisa de tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Aug 18 2009, 15:20
Trimis la
|
|
|
si imi poti da niste exemple de abordari normale....ca sincer nu am experienta in a aborda o fata, indiferent ca e pe strada sau in club sau oriunde (doar ca imi faceau altii cunostinta cu fetele doar asa cunoasteam fete noi sau vorbeam cu ele pe mess si apoi ne cunoasteam fata in fata)...pot sa zic ca asta ii prima fata pe care o abordez singur, si prin dans, si uite ca prima a avut succes
|
|
|
|
Aug 25 2009, 05:48
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 393 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
cred ca pentru a putea sa agati tipe care danseaza mai ales in discoteca , trebuie sa ai fff bine day`game`ul pus la punct , si minim 100 abordari , tu ai doar una ,cred ca deja tinzi la un alt nivel , insa poti incerca .
Modalitatea pe care o consider eu este sa te iei de felul cum danseaza, sau sa profiti de momentele ei de respiro , punand`ui o`ntrebare , si BL~UL ff puternic , sunt sigur ca nu stii prea multe despre bl , de aceea iti recomand sa citesti o carde despre bl de la A-Z, si apoi poti trece la alt nivel . |
|
|
|
Aug 31 2009, 06:39
Trimis la
|
|
|
Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Postari: 326 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Mystery,
Despre Abordarea Directa am postat eu niste filme pe Youtube AICI daca vrei sa adancesti subiectul. Tipa deja te observase, deja te placea cel mai probabil... sau oricum te-a placut imediat cum ai invitat-o la dans... Si oricum la o nunta e greu sa abordezi altfel decat prin dans, mai ales daca stai la o masa departata de a ei... Deci abordarea ta a fost naturala in contextul respectiv. Insa daca abordezi in club, a aborda prin invitatie la dans... e "sinucidere" curata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
|
Oct 25 2009, 06:19
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 38 Inregistrat pe: 17-March 09 De la: Trentino Membrul Nr.: 10.171 |
1.scapa de indimidarea din club,gandestete ca esti in Matrix,iar luminile nu sunt reale,muzica e inervanta si oamenii din jur nu exista
2.fi sigur ca esti imbracat mai cool ca cei din jurul tau 3.regula de 3 secunde,fa in stilul lui rick h. ridica 3 degete si gesticuleaza in fata fetei ce sta la x metri de tine ... 3 , 2 , 1 ... dute 4.deschide cu un opener: direct ceao imi place de tine si vreau sa te cunosc are o sansa de 80 % , iar daca nu ai o confidenta destul de ridicata si vrei sa eviti un crash & burn,eject etc foloseste orce opener indirect ce-ti vine (opinion opener:vreau o opinie din partea ta dintre x disco si x disco care e mai cool?,opener de situatie(cele mai lame) : de unde ti-ai cumparat x?ce bautura e asta?, functional opener nu-l poti folosi aici , iar daca esti destul de confident si crezi in tine poti sa nu folosesti nici 1 opener doar zi "ciao" 5.fi pregatit sa treci shit testele,sa provoci atactie,invata sa faci o conexiune intre voi 6.dansul e bun pentru kino,cand ii atingi mainile,evita sa fi ca toti baietii in calduri cand dansezi sa o prinzi de fund sau lucruri ce le crezi "macho" deabia va cunoasteti 7.Fi cooooooooooooooooool! nu MACHO! 8.Ai grija cand incearca sa te califice,gen "ea:tu cati ani ai?eu:21 ea:esti prea mic pentru mine.. introdu un pic de mister ea :cati ani ai? eu:ghici ea:18 sau faci 18 eu:hei,duci lipsa de distractie si astepti majoratul meu?L-ai rarat,hai ca-ti mai dau o sansa , ghici Ea:hai lasa-ma zimi Eu:(intorc spatele 5 secunde si ma uit prin jur),te-ai gandit? Ea:nu ai mai mult de 20 ani,deci esti prea mic Eu:Am 21, prea mic pentru ce?Sa fiu cu tine?Am avut prietena de 25 de ani si nu s-a plans,am duso printr-un sir de orgasme de neuitat,iar acum e nefericita cu prietenul ei din grecia. Ea:uuu,ce povestioara sexy,cu mine nu-ti v-a merge , iti v-a fi greu sa ajungi cu mine la pat(facand kino) Eu:nici nu am zis ca am sa o fac,de ce aduci actul sexual intre noi doi asa rapid si hei 30 lei pentru ca m-ai atins, nu sunt jucaria tuturor etc etc poti continua mult si bine 9.Cel mai important in PU nu e SARGE-ul,cate fete ai cucerit,ca esti mai bun ca ala,ci evolutia ta personala si profesionala 10.FI CONGRUIENT CU TOT CEA CE FACI!!!!! Poate mintii tale ii plac toate rutinele,replicile,glumele,tot ce tine de PU , dar obijnuiestete cu ele si in limbajul trupului.Fata isi da seama daca e ceva neinclar cand te misti,cum te misti,cum vorbesti,ce tonalitate ai,iar odata ce ti-ai adus body language la un nivel mai normal sau inalt,fi atent la interactiunea dintre voi,fata v-a ajunge sa gandeasca : ma place , oare cum imi sta parul,ce dragut e,ar trebui sa ...,vreu sa fac sex cu el acum,il vreau pe mai tarziu acum am pe x afc, etc Dau update la post m-ai tarziu ca ma ia cu cu plictiseala in fata monitorului sewwwwwwwww |
|
|
|
Dec 31 2009, 05:59
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 78 Inregistrat pe: 18-December 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 13.671 |
Mystery, Despre Abordarea Directa am postat eu niste filme pe Youtube AICI daca vrei sa adancesti subiectul. Tipa deja te observase, deja te placea cel mai probabil... sau oricum te-a placut imediat cum ai invitat-o la dans... Si oricum la o nunta e greu sa abordezi altfel decat prin dans, mai ales daca stai la o masa departata de a ei... Deci abordarea ta a fost naturala in contextul respectiv. Insa daca abordezi in club, a aborda prin invitatie la dans... e "sinucidere" curata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . de ce spui ca a aborda o tipa in club prin INVITATIE LA DANS e esec? hm...eu patesc ca in club sa danseze multe tipe pe langa mine, sa imi zambeasca, dar eu nu fac pasul decisiv si anume sa deschid cu ea...imi vin multe oppenere si pana la urma nu aplic niciunul... si asa pierd... |
|
|
|
Jan 6 2010, 05:12
Trimis la
|
|
|
Ah e bine sa faci o abordare pe ringul de dans...
Credeam ca ai vrut sa zici ca abordezi PRIN DANS... Adica o inviti la dans... sau te faci ca dansezi cu ea ca si cum ar fi acceptat dansul tau... |
|
|
|
Jan 6 2010, 10:14
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 78 Inregistrat pe: 18-December 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 13.671 |
ma rog...si de ce nu e recomandat sa abordezi o fata prin invitatie la dans? asta n-am inteles...
|
|
|
|
Jan 6 2010, 17:55
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 4-January 10 Membrul Nr.: 13.793 |
Nu te sfatuiesc sa abordezi o tipa prin dans... de cele mai multe ori te refuza.
Serios ? sincer asta e metoda mea in club pentru agatat...si sa sti ca da bine,asta in cazul in care sti sa dansezi cel putin foarte bine sau esti animator si daca mai bagi si ceva caterinca pe langa sa vezi ca ele se dau la tine.... Deobicei daca mi se pune pata pe una incep sa dansez normal apoi cu putina caterinca si dupa danez cateva minute exact ca ea si vine singura sa se bage in seamna cu mine....mereu atrag atentia tuturor cand incep sa dansez.... mai ales a fetelor Crede'ma ca daca esti dansator bun sau animator si ai si un pic de tupeu in tine agati cate femei vrei tu in club.... Desigur poate merge si cum ai spus tu dar cam greu.....fiecare cu stilul lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Feb 4 2010, 22:59
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 37 Inregistrat pe: 24-October 09 De la: Bucuresti - Regie Membrul Nr.: 13.302 |
sau te faci ca dansezi cu ea ca si cum ar fi acceptat dansul tau... Din pacate nu merge...sau nu merge prea des. Dar in zgomotul ala asurzitor merge sa ii spui doar: Buna, vreau sa te invit la dans... Daca femeia are incredere in ea si chef de distractie, accepta...daca nu, asta e... Crede'ma ca daca esti dansator bun sau animator si ai si un pic de tupeu in tine agati cate femei vrei tu in club.... Sa-mi zici si mie cum. Dansuri am facut destule, dar inca n-am descoperit reteta miraculoasa pentru orice femeie... PS: Sorine, vreau sa vorbesc ceva cu tine zilele astea. |
|
|
|
Jul 14 2010, 17:08
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 393 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
ii zici ca esti un criminal in serie si daca nu danseaza cu tine o sa o pedepsesti cand iese afara lol ce sadic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 8th September 2010 - 03:22 |