Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 3 2010, 14:13
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 69 Inregistrat pe: 9-June 08 Membrul Nr.: 6.302 |
nu i am luat tigari ... nu am zis nimic nu m am scuzat am stat am vorbit etc .... oricum vad ca nu mai dati sfaturi alea alea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu o sa continui sa postez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Mar 7 2010, 08:27
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 69 Inregistrat pe: 9-June 08 Membrul Nr.: 6.302 |
am fost in club aseara ... o vad iar pe fata aia veche care imi zicea sa ii iau tigari (hb 8 de care am vorbit la inceput) ... era ametita , am dansat cu ea tot imi zicea ca ii plac etc ...trece faza asta
se imbata rau iese afara face crize cu un ex de al ei ca cica el si a batut joc de ea pentru ca ea il placea etc ... cade pe jos se duce la ala sa l bata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) , asta ii zice ca a facut bine ca si a batut joc si ca o sa si mai bata ... eu stau ma uit la ea o iau de mana calm , o intreb ce se intampla ? ea beata nu stia ce i cu ea pleaca iar face crize se arunca pe jos urla (prin fatza clubului ) , m am uitat la ea si am plecat ce e de facut ? o mai bag in seama ? mie sincer mi s a cam scarbit dau next (am vazut o in baie cum vomita ... mi s a taiat macaroana la faza asta ) ... nu stiu cum o hb 8 poate sa pare de 5-6 cand e beata ... in fine ce fac o sun sa o intreb ce era cu ea aseara , astept sa dea ea un semn de viata ? si cand o fi sa ma intalnesc cu ea ce ii zic ...nu deschid subiectul despre ce s a intamplat , o ignor ? ps la sfarsit cand am plecat am vazut o pe ea cu ex ul ca se sarutau .. oricum cred ca nu stia ce face ... astept raspunsuri , ms |
|
|
|
Mar 8 2010, 09:14
Trimis la
|
|
|
haideti fratilor pe celelalte topicuri raspundeti si aici nu ?
|
|
|
|
Mar 8 2010, 11:39
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 73 Inregistrat pe: 4-November 08 Membrul Nr.: 7.671 |
Salut cata, iti voi raspunde eu. Nu-mi permit sa-ti dau niciun sfat, dar iti spun ce-as face eu.
In primul rand, tipei astia i-as da NEXT pentru ca ar fi sub demnitatea mea sa umblu pe strada cu una care se imbata si care reactioneaza la modul ala. Facand un exercitiu simplu de imaginatie, cred ca viata mea ar fi mult mai frumoasa langa un HB7 (dar un hb decent, stilat, cu simtul masurii) decat langa un HB8 care sa ma faca de ras. Viata e frumoasa, poti sa te bucuri de ea mult si bine daca nu o complici... Sper ca ti-am fost de ajutor, salve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 8th September 2010 - 03:17 |